Nyx uutuuksia ja arvonnan voittaja

Nyx uutuuksia ja arvonnan voittaja
*Nyx meikit saatu NYX Professional Makeupilta sisältää mainoslinkkejä

Niin iloinen ylläripylläri tuli tämän päivän Postissa, sillä Postissa odotti kevään uutuksia Nyxiltä. Nyxiltä olen ostanut nimenomaan lukuisia luomiväripaletteja. Tykkään runsaista eri värien kirjoista ja tiedän jo miten Nyxin luomivärit käyttäytyy. Urban Decayn luomiväripohjustajan kanssa Nyxin luomivärit jaksavat luomillani koko pitkän päivän. 
Ultimate Edit Petite Shadow Palette-luomiväripaletti ilmestyy nyt miniversiona. Kaksi best seller vaihtoehtoa tai kaksi uutta väriyhdistelmää. Hinta alle 10e paletti. Ultimate Edit luomiväreissä on mukavan samettiset koostumukset ja etenkin metallinhohtoinen luomiväri on näissä käsittämättömän runsas pigmenttinen, eikä varise. Kuvassa sävy: ”Warm Neutrals” ja löytyy Kicks.fi. 
Uutuus #Thisiseverything huuliöljy, jota löytyy neljässä eri sävyssä. Ei tämä sininenkään ole hurja huulilla lainkaan vaan taittaa kivasti valoa ja antaa säihkettä. Löytyy Kicks.fi ja hinta 6,60e Oma sävy on ”Sheer Sky Blue”. Sisältää manteli, ruusunmarja, jojobaöljyä ja tuoksuina kirsikka tai vanilja. 
Best Seller Ultimate Shadow luomiväripalettiperhe lisääntyy kahdella uudella luomiväripaletilla, joista kuvassa paletti ”Phoenix” ja toinen uutuus on kylmemmillä sävyillä  varustettu ”Ash”. Näitäkin aiempia paletteja löytyy kokoelmistani ja ovat olleet kovasti käytössä. Hinta 22,50e ja Kicksiltä löytyy aiemmat sävyt, en vielä löytänyt näitä uutuuksia. Mutta eiköhän pian valikoimissa ja jos kiinnostaa, kannattaa googlailla tai seurailla Nyxin instatiliä täällä. 
Tällä kertaa ehkä eniten sekosin näistä herkullisista Candy Slick Glowy Lip Color-huuliväreistä, joita testasin heti innolla tänään. Erittäin pehmeä huulituntuma, ei lainkaan tahmea, runsaspigmenttinen ja pysyy hyvin huulilla. Näitä on ilmestynyt 12 eri sävyä, joista nämä testiin saamani neljä, ovat kaikki aivan täydellisiä omaan makuun. 

Sävyt kuvassa vasemmalta oikealle: ”Jelly Bean Dream”, ”Sugarcoated Kiss”, ”S’More Please” ja ”Watermelon Taffy”. Löytyy Kicks.fi ja hinta 7,40e. 

Off Tropic Shadow Palette-luomiväripaletti, joka kuvaa Havannan öiden loistoa, on aito kesäinen värikimara. Löytyy kahdessa eri sävyssä ja tässä omassa on mitä hauskin nimi ”Hasta La Vista”.  Tästä luomiväripaletista syntyy aito kesälook. 


Nyx on  niin fantastinen ja nuorekas brändi, johon tämä keski-ikäinen on täysin hurmuna. Näitä tuli joskus jenkkireissulta haalittua, mutta onneksi ei ole enää muutamaan vuoteen tarvinut. Sydämelliset kiitokset Nyx Cosmetics Nordics:lle näistä uutuuksista. 
Hiihtoloma on sujunut levollisissa merkeissä. Kirpparireissua, hyvää ruokaa, leffoja kotona, kiirettömiä aamuja, tytöillä koko ajan kavereita kylässä ja aikomuksena mennä tyttöjen kanssa katsomaan ”Alita Battle Angel leffa”.  Samukin nauttii, koska miltei koko perhe on kotona. 
Vita Liberata arvonnan voittajaan. Tällä kertaa arpaonni osui anonyymille: Anonyymi15. helmikuuta 2019 klo 9.50
Nämä ovat minulle uusia tuotteita, olisipa ihana päästä tutustumaan. Arvonnassa mukana yhdellä arvalla.

T:Anna-Maria


Onnea kovasti Anna-Maria ja laitatko minulle sähköpostia osoitteeseen tiia68@gmail.com, niin laitan voiton sinulle matkaan. Kiitos kaikille osallistujille. 🙂
Anonyymille vielä, joka kovin pohti hyvinkin henkilökohtaisia asioitamme ja mietti myös ”onko kosmetiikka minulle unelmieni täyttymys, koska ei minulla muutakaan elämässä ole”, niin vastaus on, ei varmasti sen enempää, kuin anonyymille olisi elämän täyttymys käyttää aikaansa ja  pohtia bloggaajan elämän kaikkia kulmia. 

Eli yritetään olla laittamatta ihmisiä johonkin lokeroon kivan harrastuksen vuoksi tai ylipäänsäkään. Kaikki me loppujen lopuksi olemme vain muurahaisia tällä planeetalla ja mikä kenellekin iloa tuottaa, ei ole keneltäkään pois vaan päinvastoin, sillä iloinen mieli kantaa kauas. Kaikilla meillä on omat kotkotuksemme ja kujeemme. Kosmetiikka on ihana ja iloa tuottava asia ja yksi osa blogiani ja kiva harrastus muutenkin ja nämä Nyxin meikit, rakastan. 🙂 

Oikein sydämellistä hiihtoloman jatkoa kaikille lomalaisille ja kivaa keskiviikkoa muille ja onnea vielä arvonnan voittajalle. Onko Nyxin meikit tuttuja ja löytyykö vinkata omia suosikkeja. 🙂
26 thoughts on “Nyx uutuuksia ja arvonnan voittaja”

 • Mua ihmetyttää nuo "eikö sinulla muuta elämää ole" -tyyppiset kommentit, joita itsekin sain siis ihan kasvotusten, kun vielä harrastin kynsienkoristelua. Saavatko niitä kaikken alojen harrastajat, esim. lenkkeilijät, kissanomistajat, larppaajat, käsityöihmiset, kaikki vai kohdituvatko nämä kommentit pelkästään kosmetiikkaharrastajiin? Ovatko juuri kauneus/kosmetiikka/tyttöjen jutut jotenkin paheksuttavia tai pinnallisia tai tyhmiä? Itseäni ainakin ihmetyttää, mikä siinä ihmisiä niin hiertää. Kai sitä jokainen saa käyttää vapaa-aikansa niin kuin haluaa.

  • Ilmeisesti kosme lasketaan sarjaan "pinnallinen" ja jota muut kokee voivansa arvostella. Se jos mikä on pinnallista määritellä toista ihmistä hänen jonkun mieltymyksen tai edes blogin vuoksi. Kertoo boxin sisällä laput silmillä ajattelusta. Normaali ihminen ei kyllä koskaan oleta, että jonkun ihmisen koko persoona on hänen bloginsa, saatikka joku iloa tuottava harrastus.

   Lisäksi avaruudesta katsottuna eiköhän meidän kaikkien pipertäminen ole jollain lailla koomista katsottavaa, eikä toisen harrastusta, ellei ihminen tee hyväntekeväisyyttä ym. voi arvottaa toista paremmaksi. Jos jokin tuottaa ihmiselle iloa, se ilo kantaa hyvänä energiana eteenpäin.

   Enemmän miettisin juuri omaa ajankäyttöä, jos se on bloggaajan elämän tonkimista, perheen tuloja pohdittiin samassa kommentissa ja perhesuhteita ja puettiin rakkaus kosmetiikkaan tyyliin, kun ei muuta ole ja onko tämä nyt unelmien tavoite. Tuollainen saa jo huolestuttavia stalkkerin piirteitä.

   Eiköhän jokaisen unelmat ole syvempiä ja arkisempia, kuin huulipunat ja aika tavanomaisiakin, jotka yleensä liittyvät mm. rakkaiden ihmisten hyvinvointiin.

   Joten sinua kompatakseni, kyllä se ongelma on siellä toisessa päässä ja ihmisen, joka kokee tarvetta vähätellä, kannattaisi katsoa peiliin ja kysyä miksi? Mitä hän voisi muuttaa omassa elämässä, ettei vähättele muita kohottaakseen itseään ja miksi muiden elämä on niin kiehtovaa, että sitä täytyy pohtia. Josko se oma elämä onkin kovin tyhjää sittenkin. Ihanaa päivää sinulle Yue😘🤗😘

 • Herkulliset värit luomiväripaletissa ja sinä osaat vielä käyttääkin luomiväriä. Minun taidot on surkeat. Enkä arkena käytäkkään luomiväriä. Mutta juhlaan laittaminen on tuskaa kun yritän saada sumusilmät. Mies tokaisikin kerran, että silmät näyttää siltä, että minulla olisi mustat silmät. Kivaa hiihtoloman jatkoa!

  • Sinulla on oma upea tyyli, punatut huulet, mekot ja korkkarit. Olet oma upea persoona ja se on kuule wow.
   Ihanaa päivää Marja. 😘🤗😘

 • Off tropic paletti olisi ihan täydellinen kesämeikkejä tehdessä. Silloin jopa tällainen tylsä meikkaaja voisi vähän laittaa värejä luomille!
  Voi tuota ano raukkaa, ihan oli elämästään aikaa kuluttanut miettimällä sinun kosmetiikkaharrastusta, huoh!
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle Tiia ja onnea myös arvonnan voittajalle <3

  • On upea paletti, joka on kesä itse. 🧡💛🧡

   Nooh Ano pohti myös perheen tuloja ja perhesuhteita, että jos täytyy bloggaajaan elämää rääpiä, niin ehkä kannattaisi miettiä onko oma ajankäyttö yhteiskunnallisesti hyveellistä. 😉Kaikenlaista.
   Ihanaa päivää Outi. 😘🤗😘

 • Mä kans ihmettelen sitä miten jollain voi olla aikaa ja energiaa tuonkaltaisten asioiden pohdiskeluun ja vielä enemmänkin niiden ääneen julki tuomiseen! Ajatellahan saa mitä lystää, mutta kyllä mulle ainakin on opetettu, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin voisi olla hyvä pitää se suu supussa.

  Ihanaa keskiviikkoa <3

  • Hyviin tapoihin ei kyllä moinen kuulu tai toisten elämän tonkiminen. Kommentissa kun pohdittiin meidän tuloja ja perhesuhteita. Oikeastaan surullista. 😓

   Ihanaa päivää Mira😘

 • Superihanuuksia kaikki, etenkin tuo herkullinen paletti ♥ Oon Nyxiltä tutustunut vain huulituotteisiin ja taitaa jokunen rajauskynäkin olla.

  Musta kosmetiikka ja kaikki kauneuteen liittyvä on mitä mukavinta harrastaa. Monethan tekevät esimerkiksi kynsi työkseen, olisiko se hyväksyttävämpää kuin tehdä niitä harrastuksena? Jokainen saakoon todellakin harrastaa juuri sitä mistä itse eniten tykkää ♥

  Mukavaa iltaa Ihanainen ja onnea voittajalle 🙂

  • Toisen elämän tonkiminen ja arvostelu kielii oman elämän tyhjyydestä. Voi olla myös jotain naiseuteen liittyvää, jota ei itselleen salli. Mene ja tiedä, mutta siinä menee jo huolestuttavan raja, kun pohditaan perheemme tuloja, perhesuhteita ja samalla vähätellään joku yksittäinen iloa tuottava asia.
   Joten nautitaan ja annetaan ihmisten käyttää oma kallisarvoinen aikansa negatiivisuuteen, jos he näin itse haluavat elämäänsä elää. Ihanaa päivää Maikku. 💙

   Niin ja suosittelen lämmöllä Nyxin luomivärejä. Ihania. 😘

 • Hyvinpä napautit anoa, heh! Kosmetiikka on ihan parasta kotkotusta ja kujetta, on se vaan kumma kun tietty ryhmä niputtaa itsestänsä huolehtimisen, laittautumisen ja meikkaamisen pinnalliseksi ja jotenkin vähäpätöiseksi. Ja sitten nämä harmaavarpuset vielä kotkottavat ja murehtivat kun kaunis ja samalla valtavan syvällinen ja älykäs kertoo blogiemäntä ja monitaituri Tiia iloitsee blogissaan uutuuksista ja muista hienouksista niin koukuttavalla ja asiantuntevalla tavalla, että mm. minä olen monen monta ostosta tehnyt ihan sun suosittelujen mukaan! Huippukivaa keskiviikko-iltaa & loppuviikkoa!

  • Meissä naisissa voi olla monia eri puolia, eikä jokin yksittäinen mielenkiinnon asia määritä ihmistä. Itsestä huolehtiminen ja kauneuden taju on osa naiseutta ja myös yksi älykkyyden muodoista. Nähdä kauneutta tai nähdä rumuutta, helppo valinta.

   Kiitos niin paljon kauniista sanoista ja parhaitenhan minut tuntee monilta eri kantilta, te ystävät.

   Halauksia päivään Heli. 💙😘💙

 • Aivan hurmaaviakuvia ja uutuuksia Nyx:ltä voi jehna <3 Täytyykin ehdottomasti käydä Kicksissä seuraavan kerran kun Sellossa pyörähdän, tuo huuliöljy ja luomiväripaletti kesäsävyillä erityisesti rupesi kiinnostamaan ihan hurjasti <3

  Niin ja vielä tuosta anon kommentista; jos hän oikeasti lukee blogiasi ajatuksella eikä kiukkuisten ja kateellisten lasien takanta, hän kyllä todellakin tietäisi, että elämässäsi on paljon aivan ihania aisioita ja yllin kyllin ja hänen kommentinsa on suorastaan typerä.
  Se että kerrot kosmetiikasta on vain yksi osa sinua ja intohimosi/harrastuksesi kohteita, ja me lukijat nautimme niistä, joten anna mennä vaan <3
  Ja koska se ano kuitenkin ajattelee, että siellä se Tiian kaveri taas puolustelee, niin kyllä teen sitäkin, mutta koska olen oikeassa 😛

  • Nyxillä on niin ihania juttuja ja nimenomaan luomivärejä olen ostanut Nyxiltä paljon.
   En tiedä mitä anon päässä liikkuu, enkä ala omaa kallisarvoista aikaani häneen käyttämään. Toivottavasti hänkin täyttää oman elämänsä positiivisilla asioilla, eikä muiden perhe, raha-asioita miettimällä ja kuvitellen, että kosme harrastuksena määrittelisi ihmisen kokonaisuutena.
   Kiitos niin paljon ja hyvät ystävät pitävät toistensa puolia ja tietävät myös mitä puolustavat, koska he/sinä tuntevat tässä tapauksessa minut parhaiten.

   Ihanaa päivää Souliina🤗😘🤗

 • Hieno kuvitus <3
  Opin uuden sanan – huulituntuma. Siinä on jotain kiehtovaa.
  Onnea Anna-Marialle.
  Oikein hyvää loppuviikkoa sinulle Tiia <3

  • Hih no mutta huulituntuma on todella tärkeä. Tahmeat huulikiillot on esim. ikäviä, niihin tarttuu hiukset. 🙂

   kivaa viikkistä Kirsti Kaija <3

 • Ensinnäkin kiitos aivan upeista kuvista!
  Voi, kun olis rohkeutta ja taitoa käyttää tuollaisia ihani kesämeikkejä, mutta tämä harmaavarpunen on jämähtänyt ruskeaan ja siniseen 😁
  Nuo Anot ovat luku sinänsä, huh huh!

  • Oi kiitos Hanne kovasti kauniista sanoista. <3

   Olen vähän rohjennut käyttämään värejä ja se on jännä miten erilaisilta silmät voi näyttää niissä. 🙂

   No anot on oma lukunsa, valitettavasti jotkut ihmiset katsovat maailmaa oman itsensä kautta ja toiset osaa katsoa laajemmin.

   Ihanaa viikkistä Hanne. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud