Kauneushommia

Kauneushommia

Voi Kampaamo Pesulan Mikko raukkaa, kun jo kolmannen kerran pääsi puleeraamaan meikäläisen kotivärjättyjä ja eittämättä pissanvärisiä hiuksia. Mutta Mikko suhtautui hiuksiin täysin pro-meiningillä, eikä vihjaissut sanallakaan oudon värisiin tikruraitoihini. 

Se on kuulkaas kamalaa, jos kampaaja syyllistää, kun sinne kampaamon tuoliin mennään hakemaan arjen nostatusta kuitenkin. Mikko on mahtava tyyppi, mainittakoon tässä vielä ja ihan kenen vaan kampaamoon en olisi kehdannut mennä oransseine kuontaloineni. 
Syy miksi minut oli Kampaamo Pesula ja d’Oro Press&PR paikalle kutsunut, oli Mikon maahantuoma uusi italialainen hiussarja Noah. Nyt kannattaa oikeasti lukea, sillä hiustuotteista kirjoitan äärimmäisen harvoin ja ne innostaa yhtä harvoin. Nyt innostuin.

Sillä Noah-sarja sanottakoon nyt alkuun on edullinen kampaamosarja, ei sisällä sulfaatteja, mineraaliöljyjä, parabeenejä, parafiinia  jne. Löytyy myös täysin vegaanisia tuotteita. Lisäksi tuoksumaailma ei ole ärsyttävä vaan rauhoittava. Tulee mieleen rauhoittava joogasali ja eteeriset öljyt. Käytetty onkin laventelia ja eugalyptystä mm. Hinnat n. vähän yli 10-30e n. karkeasti sanottuna. 

Mikä on huomioitavaa, omat hiukset eivät koskaan kiillä, eivät koskaan vaan ovat karhean pörheät. Hiuskuvissa, joissa ei ole vielä hiuksia kiharrettu, hiuksille ei ole tehty yhtään mitään. Ei kiiltosuihkeita, ei rauta käynyt siloittamassa, ei föönausta hurjana siloittaen vaan tavallinen hiustenkuivaus Dysonilla. Mikä  kiilto ja mikä siloittavuus kauhean takkuisille hiuksilleni. Mullistavaa sanoisin. 

*UUSI HIUSTENHOITOSARJA SUOMESSA: NOAH- tuotteissa pääraaka-aineena ovat kasviuutteet ja eteeriset öljyt
Italiassa valmistetuissa tuotteissa käytetään tehoaineina muun muassa mustapippuria, minttua, islanninjäkälää, basilikaa ja hyaluronihappoa.

NOAH-tuotteissa käytetään pääraaka-aineena kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, jotka on uutettu luomukasveista ja -kukista perinteisillä tekniikoilla. Sarja on kehitetty edistyksellisen tieteellisen tutkimustyön tuloksena. Tehokkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille.

TEHOAINEINA MUUN MUASSA NOKKONEN, ORAPIHLAJA JA VIHREÄ TEE
NOAH-tuotteet eivät sisällä  parabeeneja, parafiinia, mineraaliöljyjä, dietanoliamiinia tai natriumlauryylisulfaattia ja suurin osa tuotteista on silikoolittomia. Sen sijaan niissä on käytetty mm. vihreää teetä, basilikaa, mustapippuria, minttua, jogurttia, orapihlajaa, islanninjäkälää ja nokkosta.
Yal-sarjan tähtiraaka-aine on hyaluronihappo, kosmetiikka-alan tämän hetken trendikkäin tehotuote. Hyaluronihappo on tehokas kosteuttaja, joka pystyy sitomaan jopa 100 kertaa oman painonsa verran vettä! Tämän ominaisuutensa ansiosta se tuuheuttaa, kosteuttaa ja antaa elastisuutta hiuksille.

Miten ihana kiilto ja takut kaikki poissa. Tähtituotteena omille hiuksille Uudistava hoitovoide, joka tuoksuu jogurtille, aah. Hinta 16,90e. 

Kutrit kiiltäen ja ojossa menin nauttimaan Sähkötalon Kuwanoon sushia ja odottamaan seuraavan tilaisuuden alkua. 
Lisää mullistavia kosmetiikkauutuuksia rantaunut Suomeen ja eilen olikin vielä virallinen lanseerauspäivä. Oli nimittäin mahdollisuus tehdä oma kustomoitu kosteuttaja Clinique iD´n avulla

Clinique iD on brändin ensimmäinen kustomoitu kosteuttaja, joka on tehty jokaiselle ihotyypille ja jokaiseen ihon huolenaiheeseen. 

UUSI Clinique iD mahdollistaa ihon kosteuttamisen ja hoitamisen samalla kertaa. Tuotteesta on saatavilla 15 uniikkia yhdistelmää. Allergiatestattu, 100% tuoksuton. Ei parabeenejä. Ei ftalaatteja. Ei lisättyjä hajusteita. 

Innovatiivinen erikoispakkaus antaa juuri oikean määrän tuotetta jokaisella pumppauksella: 90% kosteuttavaa pohjaa ja 10% aktiiviainetiivistettä. Clinique iD on tehnyt ihon kosteuttamisesta ja hoitamisesta erittäin helppoa. Aluksi valitaan ihotyypille sopiva kosteuttava pohja ja sen jälkeen viidestä eri aktiiviainetiivistepatruunasta sopivin vaihtoehto. Näin oma Clinique iD kustomoitu kosteuttaja on valmis! Saatavilla on 15 eri yhdistelmää, jolla kosteuttaa jokaisen uniikkia ihoa ja hoitaa ihon ensisijaista huolenaihetta.

Ensin valitaan sopivin Dramatically Different™ Moisturizer -kosteuttava pohja ihotyypin jakoostumusmieltymysten mukaan. 

Dramatically Different™ Hydrating Jelly: Viimeiseksi lanseerattu kosteuttaja, unelmankevyellä ja virkistävällä koostumuksella kaikille ihotyypeille.

Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+: Yksi Cliniquen kaikkien aikojen rakastetuin koostumus ympäri maailman. Silkkinen kosteuttaja sopii parhaiten todella kuivalle – kuivalle sekaiholle. 

Dramatically Different™ Oil-Free Gel: Kevyt, voide-geeli koostumus, joka tasapainottaa ja raikastaa rasvaisemman ihotyypin. Täydellinen vaihtoehto seka-rasvaiselle – rasvaiselle iholle.

Seuraavaksi valitaan aktiiviainetiivistepatruuna ihon päähuolenaiheen mukaan, joka kierretään Dramatically Different™ Moisturizer -pohjaan. 

iD Active Cartridge Concentrate Lines and Wrinkles
Mitä tuote tekee: Tasoittaa kuivuudesta johtuvia uurteita ja juonteita sekä kosteuttaa ja täyteläistää tiivistetyn heraproteiinin voimalla.


Käytön jälkeen:• Ensimmäisen käyttökerran jälkeen: tasoittaa välittömästi ihoa.
• Viikon käytön jälkeen: kuivuudesta johtuvat hienot juonteet ovat pehmentyneet.
• Yhden pullon jälkeen: uurteet ja juonteet ovat vähentyneet.

Oma suosikkini näistä on lotion, vaikka olen ihan kaikkia kolmea kokeillut. Lotionin voittanutta ei vaan ole. Olen käyttänyt kyseistä Lotionia ja vuosia ja vuosia. Muistaakseni ensimmäisiä kertoja jo hieman alle 30-vuotiaana. Lotion on ollut  niin lempituote, että olen raijannut sitä itsekin jenkeistä, mutta ystävät ovat saaneet myös kantaa Lotionia purkkitolkulla Jenkeistä. 

Nyt sitten saan yhdistää lotioniin hoitavan patruunan lisäksi, jotta lotion on räätälöity juuri oman ihon tarpeisiin. Aika magee juttu!

iD Active Cartridge Concentrate Uneven Skin Tone

Mitä tuote tekee:
Kirkastaa ja tasoittaa ihonsävyä japaninkarhunputkijuuriuutteen avulla.

Käytön jälkeen:
• Ensimmäisen käyttökerran jälkeen: välittömästi kirkkaampi iho.
• Viikon käytön jälkeen: ihonsävy näyttää tasaisemmalta.
• Yhden pullon jälkeen: iho on yhteneväisemmän sävyinen.

iD Active Cartridge Concentrate Irritation

Mitä tuote tekee: Rauhoittaa herkän ja ärtyneen ihon välittömästi hyödyntäen maitohappobakteereita. Käytön jälkeen:• Ensimmäisen käyttökerran jälkeen: jättää välittömästi miellyttävän tunteen herkälle iholle.


• Viikon käytön jälkeen: ärtynyt iho on rauhoittunut.


• Yhden pullon jälkeen: ihon punoitus on vähentynyt.

iD Active Cartridge Concentrate Irritation

Mitä tuote tekee:
Rauhoittaa herkän ja ärtyneen ihon välittömästi hyödyntäen maitohappobakteereita.

Käytön jälkeen:
• Ensimmäisen käyttökerran jälkeen: jättää välittömästi miellyttävän tunteen herkälle iholle.
• Viikon käytön jälkeen: ärtynyt iho on rauhoittunut.
• Yhden pullon jälkeen: ihon punoitus on vähentynyt.

Tämä valikoitui oman ihon tarpeisiin yhdessä lotionin kanssa. 

iD Active Cartridge Concentrate Pores & Uneven Skin Texture
Mitä tuote tekee: Parantaa ihon koostumusta paljastaen raikkaamman, kirkkaamman ja tasaisemman ihon AHA-happojen avulla, jotka kuorivat kuolleita ihosoluja ja tasoittavat ihohuokosia. 

Käytön jälkeen:• Ensimmäisen käyttökerran jälkeen: tasoittaa ihoa välittömästi.
• Viikon käytön jälkeen: iho näyttää säteilevämmältä.
• Yhden pullon jälkeen: huomattava parannus ihon kokonaisvaltaisessa koostumuksessa ja kirkkaudessa.


Miltä kuulostaa uusi luonnollisempi ja vegaanisia hiustuotteita sisältävä Noah-sarja ja Clinique iD täsmähoitouutuudet räätälöitynä juuri oman ihon tarpeisiin. 

Ohessa alla vielä tunnelmia videon muodossa. Nyt selvisi tämän laajakuvankin syy. Olin asettanut videokuvauksen asetukset tietenkin kaikkein laadukkaimmaksi tässä vähän aikaa sitten ja se juonsi sitten siihen, että YouTube muokkaa videon laajakuvaksi, jotta video olisi istuva YouTubeen. 

Oikein ihanaa ja kaunista torstaita kaikille. <3

23 thoughts on “Kauneushommia”

 • Oi joi, tämä olisi ollut ikiva tilaisuus, mutta en eilen ehtinyt irtoamaan töistä. Hiuksesi näyttävät niin hyviltä! Olisi tehnyt hyvää omille hiuksillenikin.

  Olen tuon kampaajan ohi kulkenutkin useaman kerran, matkalla omalle kampaajalleni saman kadun toisessa päässä. Hauskat pesumerkinnät ikkunassa ovat kiinnitäneet huomioni.

  Ihanat nuo ottamasi Cliniquen tuotekuvat kukkien keskellä. Näistä varmaankin iD Active Cartridge Concentrate Pores & Uneven Skin Texture olisi minulle sopivin.

  • Voi ei niin harmi. <3 Juu vaikka raidat edelleen omat karmeat kotiraidat, niin tuo kiilto mikä tuli ihan hiustuotteiden avulla ja selvitettävyys, sanon vaan, että päihittää Olaplexinkin.

   Oi eli tavallaan on tuttu paikka sinulle. <3

   Kiitos kovasti Tuuli ja sama valinta minullakin tuon Cliniquen suhteen.

   Ihanaa viikkistä. <3

 • Hiuksesi ovat minusta aina näyttäneet todella paksuilta ja kauniilta. Kauniit ne on kampaajankin jälkeen. Luonnonkosmetiikan käyttäjänä olen iloinen, että ei luomu sertifikaatti tuotteisiin lisätään paljon luonnonkasveja. Suunta on hyvä. Kauniita kuvia Clinique tuotteista. Mukavaa torstai iltaa sinulle.

  • Oi kiitos niin kovasti Marja. <3 Paksut ne onkin, mutta eivät ikinä kiillä. Johtunee niiden rääkkäämisestä ja kotiraidoista. 😉

   Kiitos kauniista sanoista ja sydämellistä viikonloppua sinulle. <3

 • Ihanat hiukset tuli.
  Minäkin kävin ma kampaajalla väri ja leikkaus. Hänellä oli myös uudet väriaineet. Luonnonjuttuja ja oliko peräti vegaaneja. Tuli kaunis sävyy.
  On se vaan niin terapeuttista istahtaa kampaajan tuoliin. Varsinkin, kun on sellainen ihana ihminen siellä käsiensä kanssa. Aina hyvillä mielin lähtee sieltä.
  Hyvää illan jatkoa sinne.
  >Leenalii

  • Oi miten ihanaa. Harmi kun blondiaineita ei oikein löydy luonnonkosmetiikan puolelta. Sillä onhan nuo aikamoisia myrkkyjä, mitä ihokosketukseenkin pääsee. Etenkin kun teen kotiraitoja.

   Eikö olekin ja en ihmettele, että ihmiset käyvät saman henkilön luona vuosia. Kun ihminen on noin fantastinen tyyppi kuin Mikko ja taitava, niin hänelläkin varmasti miljoona luottoasiakasta ja on oikea helmi.

   Ihanaa viikonloppua Leenalii <3

 • Vitsit miten hyviltä sinun hiukset nyt näyttää. Kyllä se niin vaan on, että ammattilaiset osaa hommansa, vaikkakin minun mielestä sinun raidoituspuuhat on varsin viihdyttäviä aina 🙂
  Ihanaa iltaa ystis <3

  • Kiitos kovasti ja kotiraidat kun on, niin kyllä Noah hiustenhoitotuotteilla saatiin aikaiseksi aivan uskomaton kiilto ja kunto. Takutkin lähti kaupan päälle.

   Hih raidoituspuuhat sen kun jatkuu. 😉

   Ihanaa viikkistä Outi ihana. <3

 • Aivan ihanat hiukset tuli sulle. Tykkään sikana tuon Noahin purkeista, rauhoittava ulkonäkö. 🙂

  Ihanaa viikonloppua Tiia. <3

  • Kiitos Jonna ja tosiaan ne raidat on vielä itsetehty, mutta wow mikä kiilto ja selvitettävyys Noah-tuotteilla tuli. Ihan kuin olisi uudet hiukset. Minä kun vannoin jo Olaplexin nimeen, mutta ei nämä Noah tuotteet ovat vielä parempia ja mikä parasta lompakkoystävällisiä.

   Eikö olekin kivan eleetön look, kelpaa pitää esillä. Tuoksumaailma on ihana, koska sekin on niin rauhoittava.

   Ihanaa viikkistä Jonna. <3

  • Eikö olekin, todella nerokas nimi. 🙂 Kiva, että kiinnostaa ja tuolta linkistä löytyy verkkokauppa. <3

   Ihanaa sunnuntaita. <3

 • Tosi upea look tuli ja hiukset näyttävät tosi hyviltä (tosin ei niissä ennenkään mitään vikaa ollut).

  Kaunista viikonloppua! <3

  • Juu no nehän vaan pestiin ja kiharrettiin, mutta ihan mieletön kiilto ja takut selkisi noilla tuotteilla. :=)

   Ihanaa sunnuntaita Tuula. <3

 • Ihanat kyllä nuo sun kutrit ja miten ne onkaan kasvaneet! Kaunis kiilto ja ei ne kyllä miltään pissaraidoilta näyttäneet alunperinkään:)Ilkeitä kommentteja on typerää kampaajan heittää ja eikö ne oikeasti tajua, että haukuttuasi asiakkaan, on turhaa odotella hänen palaavan takaisin!
  Onpas nuo Cliniquen kukkalaitteet upeita ja tietty nuo tuotteet kanssa. Ihanalta vaikuttaa tuo tapahtuma!

  • Juurikin näin ja Mikko onkin niin superkiva tyyppi ja taitava. <3

   Oli todella upea tapahtuma tuo Cliniquekin, hieno päivä kaikkinensa.

   Ihanaa sunnuntaita Minna. <3

 • Noah-sarja vaikuttaa todella hyvältä😊 Täytyy tutustua!
  Joskus vinkkasit minulle The Body Shopin Tea tree shampoosta kun oli puhe kuivasta ja kutisevasta päänahasta. Se auttoi jonkin verran, mut nyt olen käyttänyt 3 viikon ajan sellaisia hoitoaineita ja shampoita joissa ei ole sulfaatteja, silokoneja, parabeeneja. Muutaman pesu kerran jälkeen hävisi päänahan ongelmat.
  Ihan marketista saa näitä, itse käytän nyt Varpu-sarjaa, vihreät 500ml purkit alle 5€ 😀
  Samoin muotoilutuotteet olen katsonut niin ettei olisi kuivattavia alkoholeja!
  Niin, ja bonuksena luonnonkiharat olen saanut takaisin, en edes tiennyt omaavani näin kiharaa hiusta 😂😂

  • Tytär käyttää edelleen Body Shoppia ja päänahka tervehtyi sillä täysin ja takutkin ovat silinneet ja hän ei suostu edes vaihtamaan sampoota. Mutta itse otan kaikki vinkit tervetulleena vastaan. Huomasin muuten, kun pesu oli tehty Noah hiustuotteilla, niin hilse/atopia vaimeni eli juurikin varmasti tuo sulfaatittomuus on yksi huono aine meille atoopikoille ja päänahan ongelmista kärsiville.

   Ihanaa, että sait kikkuratkin. <3 Kuulostaa hyvältä ja jos vaan ovat riittävän hoitavia, voisin ajatella testaavani myöskin niitä.

   Aurinkoista sunnuntaita Hertta-Viola. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud