Huawei P30 ja P30 Pro ja Anna Puu

Eilen pääsimme oman rakkaan kanssa ihastelemaan Huawein uusimpia P30-sarjan puhelimia, nauttimaan herkuista ja kuuntelemaan säteilevää Anna Puuta akustisesti. Wow mikä ilta!
Olen Huawei nainen täysin ja olen saanut käännytettyä perheen iPhone-fanit Huawei faneiksi tyystin. Jopa nuoret, joille on yhteisöllisistä trendikkyyspakotteista koululla ihmeellinen iPhone villitys ollut, huom. painotus sanalla ”ollut”, ovat nyt Huawei faneja. 

Olen ollut myös monissa tilanteissa, kuten vaikka pr-tilaisuuksissa tai uskomaton kosmonauttiseikkailu Moskovassa, (taas sain ängettyä tuon seikkailun tänne:) joissa ihmiset ovat nähneet kuinka mykistävän hyviä kuvia Huawei ottaa ja näiden reissujen päätteeksi, olen lähettänyt tilaisuuden ja reissujen kuvat muille, koska Huawei on vaan ikuistanut ne parhaimmat kuvat. 

Monesti myös eri tilanteissa etenkin blogikamut tuumii, että otetaan yhteiskuvat meikäläisen Huaweilla, sillä muotokuva toiminto ottaa todella kauniita kuvia, tekemättä kasvoista kuminaamaisia tai siloittaen liiaksi ryppyjä vaan tuoden kauniisti ne ihmisen parhaat puolet esiin. Huawein kanssa ei tarvitse käyttää kauneusfilttereitä. 

Moni teistäkin on tullut kertomaan  niin tänne blogiin, kuin Instaan, että olette hankkineet Huawein puhelimen blogikirjoitusten innoittamana ja olleet todella tyytyväisiä puhelimeenne ja tästähän on tullut valtavan hyvä olo itsellekin. Hyvä ns. luo hyvää. 🙂
Omassa käytössä on Huawei Mate 20 Pro, johon olen ollut 100% tyytyväinen. Tosin nyt kun eilen sain kuulla P30 puhelimien ominaisuuksista nimenomaan valokuvauksen ja videokuvaamisen suhteen, niin myönnän, että P30 luurit saivat pään pyörälle.

Sillä P30-sarjan puhelimilla voi ottaa muotokuvia aurinkoa vasten ilman, että kasvot jää varjon peittoon, zoomaus kauas on jotain aivan käsittämätöntä, johon Mate 20 Pro ei taivu samalla tavalla. Videokuvaa voi ottaa pimeässäkin, tämä on jo itselle ihan ennenkuulumatonta, sillä hämäräkuvaukset meidän Vauhtimimmien YouTube-kanavalle aiheuttavat hieman harmaita hiuksia. Makrokuvat onnistuu eli nyt voit kuvata hyönteisiä ja kukkia läheltä uusilla P30-sarjan puhelimilla.

P30-sarjan puhelimet ovat unelmapuhelimia kaikille valokuvauksesta ja videoiden tekemisestä innostuneille ja hifistelijöille. Eilen paikan päällä, jopa valokuvaaja Jan Lönnberg myönsi, että P30-sarjan puhelimella otettujen tasoisiin kuviin, hänen tarvitsee aina vaihtaa kameraansa eri objektiivi, kun Huawein tekoäly taas tekee työn valokuvaajan puolesta. 

Wow ja jotenkin mykistävää ja myönnän, hieman eilen nousi jalat kohti kattoa ja sydän pamppaili, kun mietin miten uudelle tasolle Huawein P30-puhelimien avulla voi päästä ja myös YouTube-videoiden suhteen, joka onkin kenties ainoa hieman ontuva osuus omassa Mate 20 Pro puhelimessa. Mate 20 Pro ei vakauta täysin kuvaa ja hakee välillä kiintokohtaa. Pitkissä videoissa niin Insta Storiesissa, kuin YouTube-videoissa, ääni ja suu eivät liiku enää samaan aikaan. Eli jos harkitset puhelinta videoiden teko edellä, suosittelen kovasti P30-sarjan puhelimia kaiken eilen näkemäni perusteella. 

Noin muuten oma Mate 20 Pro on teknisiltä ominaisuuksiltaan aivan uskomaton, kameralla olen ottanut suht hämyisässä tilassa kaikki nämä eilisetkin kuvat. Kamera vaan on vailla vertaansa ja mm. liikekuvatkin onnistuu tärähtämättä. Lisäksi näytön tarkkuus eli pikselit ovat jotain omaa luokkaansa.

Jos taas et ole sellainen hifistelijähönö, kuin meikäläinen, et bloggaa tai vloggaa, niin Huaweilla on aivan uskomattoman laadukkaita puhelimia edullisemmassakin sarjassa ja voin vahvasti suositella Huawei P20 puhelinta normikäyttöön ja upeiden valokuvien ottamiseen. Hinnat ovat tulleet alaskin roimasti ja kyseisen puhelimen saat itsellesi n. 300e hintaan tai vähän yli. 
Jos haluat suoraan siirtyä uskomattoman laadukkaaseen video-ja valokuvaukseen uusien P30-sarjan puhelimien kanssa, niin tässä vielä hieman nippelitietoa uusista puhelimista. 


Muuten omassa Mate 20 Pro:ssa ei ole tullut muisti vielä vastaan, sillä sisältää huikean 128Gt muistin, tosin poistan kaikki videotkin ladattuani ne YouTubeen heti. Mutta tuo P30 Pro-sarjan puhelin muistilla 256Gt on jotain niin jäätävää, että saa jo puntit tutisemaan innosta. Luuri, jolla ei tarvitse harmaita hiuksia todellakaan saada muistin täyttymisestä. 


Ai niin ja kuulemma akkukin näissä uusissa on aivan lyömätön, tosin aivan loistava se on tässä omassa Mate 20 Pro:ssakin.

Ohessa vielä infopaketti tiedotteesta: 

Kameratestaaja DxOMarkin rankingissä  Huawei P30 Pro saavutti heti ykköspaikan markkinoiden parhailla älypuhelimen kameraominaisuuksilla.
Uuden P30 -sarjan ytimessä on kaunis muotoilu ja valokuvaus, jonka myötä Huawei tuo saataville tähän asti edistyneimmän älypuhelinkameransa. Uutuuspuhelimet sisältävät muun muassa innovatiivisen SuperSpectrum-sensorin, optisen SuperZoom-linssin, uuden Huawei Time of Flight (ToF) -kameran sekä OIS- ja AIS-kuvanvakautusteknologiaa, joiden avulla kuvat ja videot onnistuvat tilanteesta riippumatta.
“Huawei P30 -sarja edustaa digitaalisen valokuvauksen viimeisintä kärkeä. Se tuo uuden ulottuvuuden valokuvaukseen ja uudistaa käsitykset älypuhelinkuvauksesta. Huawei SuperSpectrum -sensorin ja SuperZoom-linssin kaltaisten innovaatioiden ansiosta käyttäjät voivat taltioida entistä kauniimpia kuvia käteen sopivalla laitteella, joka kulkee aina mukana”, sanoo Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön toimitusjohtaja Richard Yu.
Ammattitasoista valokuvausta älypuhelimella
Arvostetun DxOMarkin huippuarvosanalla 112 palkittu Huawei P30 Pro vie älypuhelinkuvauksen uudelle tasolle. Puhelin on varustettu Leican neloiskameralla, joka sisältää 40 megapikselin takakameran SuperSpectrum-sensorilla, 20 megapikselin ultralaajakulmalinssin, 8 megapikselin teleskooppizoomin sekä täysin uuden Huawei ToF (Time of Flight) -kameran. Selfie-kuvaukseen käytössä on laadukas 32 megapikselin etukamera.
Käänteentekevän sensoriteknologian, optisen ja digitaalisen kuvanvakautuksen sekä P30 Pro:n valovoimaisen f/1.6 -laajakulmalinssin ansiosta valokuvat ja videot onnistuvat eri kuvaustilanteissa ja valaistusolosuhteissa. Kameran ominaisuudet korostuvat erityisesti pimeäkuvauksessa, jossa kuvan kirkkaus, selkeys ja värit toistuvat entistä paremmin. RYYB-suodinta hyödyntävä 1/1.7” Huawei SuperSpectrum -sensori eroaa perinteisestä RGGB-suotimesta korvaamalla vihreät pikselit keltaisilla, mikä nostaa ISO-arvon tasolle 409,600 (P30 Pro) ja 204,800 (P30).
Uuden periskooppirakenteen avulla korkeatasoinen teleskooppizoom on yhdistetty älypuhelinkameran linjakkaaseen runkoon. SuperZoom-linssi tukee 5-kertaista optista zoomia, 10-kertaista hybridizoomia ja 50-kertaista digitaalista zoomia. Periskooppiprisma taittaa valoa 90 asteen kulmassa, minkä ansiosta zoomin käyttöetäisyys voidaan maksimoida vaikuttamatta laitteen muotoiluun.
Yksi Huawei P30 Pro:n ainutlaatuisista ominaisuuksista on ToF-kamera, jonka syväterävyystoiminnot ja tarkka kuvasegmentointi tuovat kuvaan pehmeän taustasumennuksen. Etäisyyden tarkka mittaus simuloi monitasoista bokeh-efektiä, jolloin haluttu kuvauskohde pysyy terävänä yksittäistä hiussuortuvaa myöten. Kuvauskohdetta korostavat ja taustaa sumentavat kuvat syntyvät syvyysinformaatiota käsittelevän valokuvausalgoritmin avulla.
Tekoälyä hyödyntävän AI HDR+ -ominaisuuden ansiosta etu- ja takakamera voivat myös yhdistää useita peräkkäin otettuja kuvia ylivalottuneiden ja taustavalaistujen kuvien poistamiseksi.
Studiotasoinen videokuvaus käden ulottuvilla
Huawei P30 -sarjan laitteisiin sisältyvän SuperSpectrum-sensorin avulla videot onnistuvat erityisesti hämärässä, jolloin yökohtausten yksityiskohdat korostuvat kirkkaina ja terävinä. Puhelimen AIS- ja OIS-ominaisuudet tukevat kuvanvakautusta kaikilla videokuvausasetuksilla, minkä lisäksi SuperZoom-linssi mahdollistaa tarkat lähikuvat.
Käyttäjät voivat myös lisätä taustamusiikkia ja efektejä videoihin AI-videoeditorilla[1], joka muuttaa P30-sarjan puhelimet kannettavaksi studioksi. Huawein Dual-View Videon[2] avulla voi lisäksi tallentaa saman kohtauksen kahdesta kuvakulmasta käyttämällä useita kameroita samanaikaisesti.
P30-sarja yhdistää tyylin ja teknologian
Huawein P-sarja tunnetaan erottuvasta muotoilustaan, joka ammentaa inspiraatiota luonnonilmiöistä ja -väreistä. P30 -sarjan puhelimissa on elegantti, yhdeksänkerroksinen 3D-lasirunko, jonka värimaailma tuo mieleen suolatasankojen puhtaan koskemattoman maiseman. Huawei P30 ja P30 Pro ovat Suomessa saatavilla kolmessa eri värissä: Kristalli, Revontuli ja Kiiltävä musta.
P-sarjan uutuuspuhelimet on varustettu suurilla 6,47” (P30 Pro) ja 6,1” (P30) näytöillä. Terävässä FHD+ OLED (2340 x 1080) -näytössä on pieni pisaralovi, joka maksimoi näytön pinta-alan. Lähes reunaton etunäyttö sisältää lasin alle upotetun sormenjälkilukijan, joka tekee puhelimen käytöstä nopeaa ja turvallista. P30 Pro -mallissa on lisäksi Huawei Acoustic Display -teknologiaa, jonka ääntä välittävä näyttö tuottaa laadukkaan äänimaailman.
Uudet Huawei P30 ja P30 Pro -älypuhelimet tarjoavat myös entistä enemmän suorituskykyä ja tehokkuutta:
  • Huawei P30 -sarjan puhelimissa on huipputehokas Kirin 980 -tekoälyprosessori, joka tarjoaa äärimmäistä suorituskykyä ja nopeampaa kuvantunnistusteknologiaa Dual-NPU-ratkaisujen ansiosta.
  • Viimeisin EMUI 9.1 tukee Huawei Share OneHop -ominaisuutta, joka mahdollistaa saumattoman tiedonsiirron Huawein älypuhelinten ja tietokoneiden välillä.
  • Huawei P30 Pro:n 4200 mAh:n akku on nopeasti ladattavissa Huawein 40 WSuperCharge -pikalatauksella, joka nostaa varauksen nollasta 70 prosenttiin vain puolessa tunnissa.
  • Huawei P30 Pro:ssa on Huawei SuperCool -teknologiaa, joka pitää laitteen viilennettynä kovemmassakin käytössä.
  • Huawei P30 -sarjan puhelimet on varustettu langattomilla viestintäominaisuuksilla, jotka tukevat sekä DUAL SIM- että Dual VoLTE -yhteyksiä[3].
Huawei P30 -älypuhelimen suositushinta on 699 euroa (6 Gt / 128 Gt). Huawei P30 Pro -älypuhelin on myynnissä suositushintaan 849 euroa (8 Gt / 128 Gt) ja 949 euroa (8 Gt / 256 Gt).

Eilinen ilta oli euforinen. Kaikkialla Musiikkitalon salissa kukki Fabriiak satumaiset taidonnäytteet. Riia on uskomaton kukkataituri, joka osaa yhdistää kukat sellaisella vanhanajan kansainvälisellä twistillä, johon välttämättä en Suomessa ole törmännyt niin usein. Hienostunutta, täydellisen kaunista ja jotenkin keijukaismaisen kepeää. Jos haluat oppia taikomaan vastaavia kukkajuttuja, niin Riian Kukkajuttuja kirjan voit ostaa täältä. Ihan mieletön äitienpäivälahja muuten. 

Koko illan teema ja sävymaailma, P30-sarjan puhelimien korunkauniit ja sulavat ulkoasut ja säteilevä ja aidon luonnollinen kirkas ääninen Anna Puu. Joka muuten kirvoitti meidät mieheni kanssa tanssimaan ja ihan vedet oli lasissa tai alkoholiton skumppa. Huawei osaa valita lähettiläänsä, sillä viime vuoden Antti Tuiskun lavakarisma oli jotain ravisuttavaa myöskin. 

Kiitos mieheni ja minun puolesta Huaweille satumaisesta illasta, jossa oli monella tavalla jotain extraa. Kiitos Huaweille muutenkin, että hyppysissäni on maailman paras puhelinkamera. Ohessa vielä videolla tunnelmia eilisestä, toivottavasti musiikkimakupalat eivät YouTuben puolesta riko tekijänoikeuksia, mutta jos ne videolla mykistyvät, on kyse siitä. Enhän minä tumpelo tätä muistanut. Miksi muuten Insta Storiesiin saa laittaa videoita konserteista, hmmm.

Valokuvaaminen on ihanaa ja suuri intohimo ja huomaan, että sitä koko ajan haluaa myös kehittyä ja ottaa vielä sen paremman kuvan tai laadukkaamman videon. Uskon, että P30-sarjan puhelimilla kaikki tämä nousee aivan totaalisesti uudelle asteelle ja tukee kuvaamisen intohimon paloa ja iloa. 

Miten siellä, kuinka monelta löytyy Huawein puhelin tai harkitsette Huawein hankkimista. Mitä olette mieltä, että P30-sarjan puhelimilla hämäräkuvaus niin videolla kuin valokuvissa onnistuu, zoomaus, makrokuvat läheltä ja vielä aurinkoa vasten kuvaus.

Mitä ihaninta tiistaita kaikille. <3




Ohessa vielä varsin hyvä video, joka löytyi Tubesta ja näyttää hyvin videolla miten hienosti Huawei P 30 Pro toimii, wow. 





62 thoughts on “Huawei P30 ja P30 Pro ja Anna Puu”

  • Hei, olipa hieno tilaisuus.Puhelimissa on eroja, kova kilpailu eri valmistajilla.

    • Kiitos kovasti ja tilaisuus oli kyllä ainutlaatuinen ja jotenkin herkistävän kaunis. 💮🌸🌺💗🌺🌸

      Niin totta, mutta Huawein puhelimissa on ehdottomasti markkinoiden parhaat kameratoiminnot.

      Ihanaa päivää sinulle. 💗🤗💗

  • Hienot kuvat ja näyttävä pari!

    Uusi puhelin pitäisi hankkia, harmi, ettei työnantaja taida taipua ihan 700€ puhelimeen… Mutta onneksi kuten totesit edullisemassakin hintaluokassa löytyy ihan käyttökelpoisia puhelimia jotka taipuvat niin työkäyttöön kuin omaankiin tarpeeseen

    • Kiitos niin paljon Tuuli. 🤗💗🤗

      Voi itku, toki sinä otat kamerallasi aivan uskomattoman Kauniita kuvia, joita ihailen. Toki Huaweilla pääsisit lennossakin kunnolla hifistelemään. Peukut pystyyn, että työnantaja taipuisi Huaweihin. 🤗

      Ihanaa päivää Tuuli. 💗😘💗

  • Kaunis kuva teistä!
    Ja, teillä on ollut kyllä mukava ilta, Anna on ihana. <3
    Niin, ja täällä toinen Huawein käyttäjä. Itselläni on myöskin tuo 20pro käytössä ja on kyllä hyvä.

    • Kiitos kovasti vaikka vähän hämillään pönötetäänkin ja varjot osuu nassuun, mutta onnellinen olo paistaa. 🤗😍

      Anna vaikutti luonnonlapselta, jolla vikkelä huumori, uskomaton säteily ja se ääni. 🤗

      Ihanaa kuulla ja Huawei 20 Pro on aivan loistava puhelin.

      Sydämellistä päivää Kaisa. 🤗💗😘💗🤗

    • Eikö kuulostakin uskomattomilta nuo uudet puhelimet. Ennen eilistä iltaa en kummemmin niitä ajatellut, koska minulla on niin loistava puhelin. Mutta nuo vievät valokuvaamisen ja myös videoiden tekemisen uusiin ulottuvuuksiin.

      Ihana kuulla, että Huawei nainen myös siellä ja vaikka olisi vanha, niin taatusti hyvä puhelin sekin.
      Ihanaa päivää Marja. 😘

    • Sama juttu, en aio kyllä ihan hevillä vaihtaa enää toiseen merkkiin, jotain mullistavaa tulisi tapahtua. Muistan aina kun ostin Gigantista Huawei 9p plussan ja miten onnellinen puhelimesta olin. Kolmas Huawei täällä ja joka puhelin on vienyt valokuvaamisen ilon aina paremmalle tasolle.

      Ihanaa päivää Mira. 🤗💗🤗

  • Ihana tilaisuus ollut <3. Huawei on kyllä vienyt minunkin sydämeni, on puhelin ja nykyään myös tietokone. Muistan muuten yhden illan Tampereellä kun näytit minulle vinkkejä puhelimen kuvankäsittelystä, vinkit olleet käytössä sen jälkeen 🙂 Ihanaa loppuviikkoa <3

    • Oih mahtavuutta. Tietokoneista ei kokemusta, mutta kaksi hintavaa Aceria peräkanaa alle vuodessa menneet mäsäksi niin, että muutamat näppäimet eivät enää toimi. Rakastin tätä Ruusukulta Aceria, joka kustansi kuitenkin 900e,niin on ollut hirveä pettymys, että taas sama vika. Ei enää Aceriä meikäläiselle.

      Oi meidän Tampereen Laplans Hotelli keikka. Ihanaa, jos ohjeista ollut hyötyä ja iloa.

      Halauksia päivään. 🤗💗🤗

    • Kiitos ja niin oli. 🤗💗😘💗🤗

      Miehellä on firman luurina joku suht uusi Samsung ja hän on joutunut myöntämään, ettei Samsung pärjää valokuvauksessa Huaweille. 😉

      Lauantaina olimme yhdessä tilaisuudessa ja miehelläni oli työpaikan 2500e järkkäri käytössä ja minä napsin autojen äkkijarrutuskuvia 75km tunnissa Huaweillani. Tapahtumasta tulee lehteen juttu ja arvaa kumman kuvat lehteen valikoitui. 🤗Tämä kertoo kaiken Huawein kameran laadusta. Mies vaan pudisteli päätään, ettei kuvat päässeet samalle tasolle. Järkkäri käyttö on ummikolle vaikeaa, mutta Huaweilla tekoäly hoitaa homman kotiin meikäläisen puolesta.

      Hih aikamoinen palopuhe, mutta kuten sanottu seuraavia hankkiessa kannattaa tehdä vertailuja. Ihanaa päivää Maikku. 🤗💗😘💗🤗

  • Onpa teillä ollut ihan huikea ilta !
    Puhelin on menossa vaihtoon – tällä hetkellä vanha Huawein Honor 7. Ja voit vaan arvailla kuinka haaveilen nyt tuosta Huawein P30 sarjan puhelimista juuri noiden ominaisuuksien vuoksi mitä tuo kuvaamiseen …ja tuo muistin koko ei ole ihan vähäisin syy kiinnostua entistä enemmän.
    Upeita kuvia tuosta tilaisuudesta – ihan huikeita 😍
    Mukavaa viikon jatkoa Tiia ❤

    • Kiitos Ritva ja oli kyllä ikimuistoinen ilta. 💗💗💗

      Voin hyvin vaan arvailla ja voi itku miten ihania kuvia tulet saamaan,jos hankit vielä tuo.P30 puhelimen. 😍 Muistin koko tuossa edullisimmissakin on aivan huima. Ihanaa viikon jatkoa sinulle Ritva. 💗🤗💗

    • Kiitos kovasti Taru ja ihanaa, jos kuvat onnistui välittämään sitä jotenkin hempeän kaunista, Anna Puun ja uusien korumaisten puhelimien tunnelmaa. <3

      Mukavaa iltaa Taru. <3 <3

  • Minua kiinnostaa tuo Huawei P30 Pro -malli mutta arvon edelleenkin sen ja Samsung Galaxyn 10+:n välillä. Olen käyttänyt Samsungia niin pitkään ja ollut siihen tyytyväinen, mutta nyt saattaa olla merkinvaihto edessä – hinta kyllä riipaisee, mutta toisaalta, eipähän tarvitse uusia putkia ostaa järkkäriin;)

    • Lady, minulla on myös ollut Samsung ja miehellä on vielä Samsung, mutta on joutunut jo myöntämään, ettei hänen luuri vaan pärjää ja kuvista esim. tulee keltaisempia ja pimeimpiä. Jos itse ostaisin nyt luurin, niin se olisi tuo P30 mallin puhelin, koska makrokuvaus, sitten lähikuva kasvoista valoa vasten ihan täydellistä ja lisäksi videoiden teko. Kärsin siitä, jos julkaisen pitkän videon, niin suu ja ääni eivät mene samaan aikaan. Mutta jos ei tee videoita, niin voi pojat Mate 20 Pro on kaikin tavoin muuten unelmien puhelin. Mutta onhan se fakta, että uusissa malleissa on vaan parempi kamera.

      Eli meidän perheellä on kokemusta iPhonesta, Samsungista ja Lg luurista ja kamera on Huaweissa se paras. IPhone peittoa videon teossa tämän maten, mutta tuo uusi P30-sarja korjaa ymmärtääkseni nyt tämän ongelman.

      Joten kannattaa vaikka siellä liikkeessä tehdä vertailuja, mutta vannon, että Huaweilla ottamat kuvat ovat raikkaampia, tarkempia ja moniulotteisempi kamera nyt ylipäänsä. 🙂

      Ihanaa viikon jatkoa Lady. <3

  • Kyllä täällä ollaan monttu auki ihasteltu sun kuvia tällä uudella laitteella:) Onpahan huikeita ja niin teräviä. Kukkaset oli kauniita ja leivokset ..aah näyttävät syötävän upeilta:) Kuulostaa mielettömän hienolta luurilta ja varmasti tämä menee iphone-villityksen ohi. On mielenkiintoisaa, miten Huawei on puhaltanut kaikkien uutuuksien ohi kirkkaasti ja kieltämättä on se suosikkina itselläkin. Tuo videojuttu juuri jäi kiinnostamaan, vaikka omalla Huawei p20 prollakin aikas hienosti on pärjännyt:) Nyt siis kuolaan uudemman perään….

    • Ooh kiitos Minna mielettömän paljon. Arvaas vaan kuinka kovin jäi nuo muffinit kolottamaan, kun ollaan tällä kevennyksellä, eikä edes maistettu, kääks.

      Huawei on kyllä lyönyt itsensä läpi ja ole enää teineilläkään must tuo iPhone. 🙂

      Juu tuo videojuttu minuakin kiinnostaa, sillä pitkissä videoissa, kun ei huulet ja ääni kohtaa, niin se on noh vähän ikävää. Muutenhan tämä oma Mate 20 Pro on loistokas ja ken ei videoita tee, niin tätä voi enemmän kuin suositella 100%.

      Jepulis, sama kuola valuu täälläkin, hih.

      Ihanaa viikon jatkoa Minna. <3

  • Täälläkin vilkuttelee Huawein käyttäjä, tosin vanhan Honor seiskan. Puhelin on kyllä ihan pikapuoliin menossa vaihtoon, Huawei tottakai, mutta ihan noin hintavaa en pysty hankkimaan… Muistan miten yllättynyt olin, kun näin Huawein kuvia ensi kertaa. Ihan huikea ero entisiin. Ja vieläkin mulla on parhaat kuvat, kun vertaa perheen ja ystävien kuviin.

    • Juuri tämä, kyllä ne edullisemmatkin Huaweit todellakin taikoo loistokkaita kuvia. Kuten kirjoittelin, jollet tee videoita tai ole hifistelijä, niin löydät aivan loistavan luurin Huaweilta edullisemmistakin sarjoista.

      Täällä blogin ja videoiden tekemisen kannalta toki kutkuttaa nämä uutuudet.

      Ihana kuulla, että siellä on perheen parhaat kuvat, sepä se, Huawein vanhimmatkin luurit päihittää niin monet toisten puhelimien kamerat. 🙂

      Ihanaa viikon jatkoa Eeviregina ja toivottavasti löydät Huaweilta juuri sinun tarpeisiin istuvan puhelimen kameroineen ja herkkuineen ja sopivaan hintaan. 🙂

    • En kestä sua, kiitos ihana. <3

      Niin huippua, että kuuntelit meidän suosituksia ja ostit sen Huawei Liten ja kuten sanottu, olet saanut sillä aivan fantastisia kuvia, luontokuvia, merikuvia ja kasvokuvia. <3

      Anna Puu oi täällä Annan uusi fani ilmoittautuu ja hei vielä samassa hississä autoparkkiin. Jos Anna ei olisi siinä puhunut puhelimessa, niin tämä fani olisi saattanut kysyä yhteiskuvaa. Ehkä ihan hyvä, että puhui, niin ei tullut häirittyä Annaa, hih.

      Ihanaa viikon jatkoa Nina. <3

  • Kaikkinensa ihanan kuuloinen ja myös näköinen ilta 👍
    Ootta kyllä niin tyylikäs pari 💞
    Ihanaa viikkoa Sinulle Tiia😘❤

    • Ilta oli suorastaan lumoava ja sellainen todella iloinen ja energisoiva henki vallitsi. <3

      Voi sinua sydämellistä, kiitos niin kovasti ja mitä ihaninta viikkoa Marja-Terttu. <3

  • Vau miten upea tilaisuus! Ja miten upeilta sinä ja miehesi näytättekään ❤❤

    Meikäläisen Samsung alkaa olla siinä kunnossa, kiitos vanhimman lapsenlapsen, sekä oman kömpelyyteni 😉 että uutta luuria pitäisi ihan tosissaan alkaa miettimään.
    Olen pitkään ihaillut Huaweilla ottamiasi kuvia, mutta vasta nyt aloin ihan vakavasti harkitsemaan josko satsaisinkin uuden järkkärin + putkien ostamisen sijaan tyyriimpään puhelimeen, jolla voisin ottaa vähintään samantasoisia, tai jopa parempia kuvia!?!
    Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta, vaikka toisaalta kun asiaa tarkemmin ajattelee, niin kyllähän tuo Huawein tekoäly oman järkkärinkäyttöälyni voittaa varmasti ihan mennen tullen 😀
    Ei kai tässä muu auta kuin alkaa säästämään omaan Huaweihin 🙂
    Kiitos Tiia tästä innostavasta tietopaketista ja ihanaa viikon jatkoa sinne sinulle ❤

    • Oi, en tiedä, kyllä me kuvassa jotenkin hassusti pönötetään heh, mutta kiitos aivan valtavasti Ansku. <3

      Ouno, onko siellä Samsungit lenneet, sellainen on niin harmillista. Minullahan on kerran luuri pulahtanut vessapönttöön ja vaikka mitä.

      Ehkä siinä on se, kun tuonne toiseen kommenttiin vastailin Maikulle, että vaikka kuinka olisi kallis järkkäri, niin jos ei sitä osaa käyttää ja Huawei taas ajattelee meidän puolesta. Mutta sinä otat niin upeita luontokuvia ja on silmää, joten en mene sanomaan, järkkäri tai Huawei. Mutta onhan se vaan kätevää kantaa kevyttä kännykkää ja napsia sillä vielä järkkärikelpoisia kuvia, siis näin meikäläisenä, joka ei osaa käyttää sitä järkkäriä. 🙂

      Huaweita kyllä voin koko sydämestä suositella ja nämä uusimmat taikovat jo aivan ihmeitä. YouTubesta olen nyt katsellut erilaisia videoita noita uusista P30 puhelimista, sillä suorastaa eilen lumouduin, kun näin maistiasia isolla kankaalla, että minkälaisia kuvia nuo uutukaiset ottaakaan. 🙂 Muut hyvät puolet mukaan lukien, akun kesto, hämäräkuvaus ja se muisti.

      Ihanaa jos innoitti, sillä siksi tänne näitä kaikkia infoja laittelin, kun minä hömelö olen itsekin niin innoissani ja ylpeä myös omasta Huaweista ja minkälaisia kuvia sillä saa otettua.

      Ihanaa viikon jatkoa Ansku ja kiitos. <3

    • Kiitos kovasti Kristiina ja tuhat sydäntä myös sinne. <3 <3 <3 <3

      Tuo puhelin olisi kyllä niin niin ihana, mutta niin on ihana omakin ja olen hyvin laiska vaihtamaan, meinaan kiinnyn luureihin. Olen myös hankkinut tämän omaan mateen kauniit Ideal of Sweden kuoret. Mutta never say never. 🙂

      Ihanaa viikon jatkumista sinnekin. <3

  • Minulla on Honor puhelin, joka sekin taitaa olla Huawei ja olen siihen kyllä todella tyytyväinen. Näissä uusimmissa malleissa on todella hyvät kamerat.
    Ihania herkkuja, ihana esiintyjä ja upea pariskunta <3
    Kaunista iltaa sinulle Tiiaseni <3

    • Niin ymmärrän ja kun itsellekin tuli kauhea luurikuume, vaikka oma Mate on täydellinen ja rakas. <3

      Ilta oli kyllä mieletön. Kiitos kovasti Päivi ja sydämellistä viikon jatkoa sinulle. <3

  • Kiitos sinun kuviesi & suositusten, minullakin on Huawei! Tuo uusin malli jäi nyt kovasti kiinnostamaan : ) Komea pari olette, hienon näköinen gaala & vautsi mitkä herkut!

    • Heli en kestä, mutta hei Huawei puhuu itse puolestaan. <3 Ei voisi näin suitsuttaa jotain, josta ei olisi aidon innoissaan. Tämä kyllä ilahdutti niin kovin ja se, että olet ollut tyytyväinen. <3

      Juu uusinn malli on vaan jäätävän hieno, siis ihan saa jo miltei sanattomaksi vaikka tekstin määrästä päätellen ei saakaan, hih.

      Kiitos kovasti ja ehkä olisi voitu pukeutua värikkäämmin, sillän illan teemakin oli niin kauniin kukkaisan hempeä. Juu ne herkut ja miten kauniisti laitettu ja hei ei syöty muffineita ei ja arvaa jäikö kaivelemaan. Mutta pakko on keventää, ihan pakko.

      Kauniita unia Heli. <3

  • Mies hankki justiinsa tuon kaikista ytyimmän Huawein, itse olen pohtinut P 20 Pro:n hankkimista. Noi kamerat on niin jäätävän hyviä näissä uusimmissa luureissa, huomaa kyllä ettei jaksa järkkärillä enää pahemmin kuvailla – vaikka tietenkään ei ne omaa järkkäriä voita 😀 Mut kännykkä on aina mukana, kuvausjälki hyvää ja kuvat saa nopeasti nettiin.

    … niin siis miehen kännykällä. Tosin sillä alkaa mennä vähän tunteisiin kun lainailen sitä kameraa vähän turhan usein :'D Oma vanha omppu ja sen kamera ei ole enää tätä vuosikymmentä :'D

    • Tuo P20 Pro on aivan älyttömän hyvä puhelin ja se juuri tuntuu, että vei omat kuvat huomattavasti tarkemmiksi ja kirkkaammaksi ja puhumattakaan kaikista muista ominaisuuksista. Sellaiselle henkilölle joka ei ns. someta ja ottaa ns. kuvia ihan vaan omaksi iloksi suosittelisin juuri tuota ei Pro versiota tai sitten juuri PRO:ta, jos haluaa vielä enemmän hifistellä kuvien kanssa.

      Ihanat te, eli mies joutuu koko ajan lainaamaan luuriaan ja ihan taatusti tuo ytyin kamera näistä ottaa aivan tajuttoman hienoja kuvia. Kyllä sä nyt selvästi tarvitset oman Huawein. <3

      Totta on myös, että jos järkkäriä osaa käyttää, niin kyllähän sitä ei mikään voita, mutta itse en osaa, enkä jaksa säätää, niin on taas fantastista, että tekoöly ajattelee omasta puolesta.

      Ihania kuvaushetkiä teille molemmille. <3 <3

  • No voihan kääk… 😀 mulla heikko kohta on jostain syystä puhelimet. Rakastan vaan tutkia että oppia, käyttää ominaisuuksia ja jos kamera huippua: BFF! Nyt on tuo Honor10 johon tosi tyytyväinen, mutta kun tuo uusi, mistä kerroin ja minkä nimeä en ääneen sano (voi tulla vielä 😀 ) vaikuttaa niin sopivalta omaan juttuuni…pitänee tutkia asiaa 🙂

    Kiitos ihanuus infopläjäyksestä <3
    Ihanaa päivää <3 olet <3 🙂

    • Ihana sinä ja hei hyvä sinä. On meinaan varmasti ominaisuuksia, joita en esim.tästä omasta Matesta tiedä. Mutta toisaalta ihanaa, kun puhelin ajattelee omasta puolesta.

      Iiks, ei sanota ääneen ei ja peukut pystyyn, että tulee. 🤗

      Kiitos sulle😘🌺💗🌸💗🌺😘sinä olet huippu😘

      Lempeää keskiviikkoa. 🤗

  • Mahtavat kuvat puhuvat puolestaan ja jos ne on otettu sinun nykyisellä puhelimella, P30-sarjan puhelimien on oltava taianomaisia.
    Johtuisiko oman puhelimen kamerasta, etten juurikaan ota sillä kuvia.
    Ihanaa keskiviikkoa tiia!

    • Juu P30-sarjan puhelimet ovat taikaa, mutta niin on tämä omakin Mate versio todellakin. 🙂

      Ihan varmasti johtuu, ei ainakaan sinusta johdu.

      Mitä ihaninta viikon jatkoa Kirsti Kaija. <3

  • Se on kyllä totta, että sun ottamat selfiet ja muut ihmiskuvat on kauniita, mutta sopivan luonnollisia. Sellainen ominaisuus omassakin puhelimessa olis kyllä kiva, mutta mulla tuntuu olevan käänteinen filtteri. Saa aikaan ryppyjä ja kirjavuutta ihoon enemmän kuin todellisuudessa on :D. Ei kiva.

    JOS mulle ei olis langennut pojan ylijäämäpuhelinta ja olisin uuden tarpeessa, harkitsisin kyllä ehdottomasti sun suositusten perusteella Huaweita. Tuntuu tosiaan nousseen suureen suosioon, eikä varmasti syyttä.

    Iloista kevätmieltä Tiia <3

    • Oi ei sinua höpsöä, näytät kuvissa nuorekkaalta ja kroppa on kuin teinitytön. Juu en halua käyttää filttereitä niin, että naama näyttää kumimaiselta ja ei minulta. Huawein muotokuva kyllä kaunistaa, mutta en oikein tiedä miten sen tekee.

      Juu ei todellakaan syyttä, kamera näissä on paras, ihan vilpittömästi.

      No mutta jonain päivänä Annukka ja sitten on taas joku uusi vielä upeampi versio vaikka miten ihmeessä aina pystyvät näitä vaan parantamaan.

      Ihania kevätpäiviä Annukka ja kiitos kovasti. <3

    • ihana sinä tuon mutta sanan kanssa, heh ehkä siellä kuitenkin on varaa pienelle mutta sanalle, mutta kiitos niin paljon Annukka. <3

  • Taianomaisia ja upeita kuvia. Jos minä en olisi "kytkeytynyt" Maciin ja iPadiin, niin harkitsisin vakavasti vaihtoa. Mutta kun nämä Applen laitteet keskustelevat toistensa kanssa, niin hankalaksi menisi Huawein kanssa. Kävin Gigantissa kuulemassa, että miten tuo onnistuisi. Blue Toothilla kertoi myyjä.
    Kiitos hienosta postauksesta, Tiia <3

    • Juu Apple on oikea mafia ja vuonna yksi tai kaksi, kun latasin i-tuneen biisejä ja sitten kaikki omat biisit ja läppäri meni rikki ja säilyi vain ostettu musiikki, ei niitä itse lataamia cd-levyjen musiikkia, niin siinä kohti harmitti sen verran, että Apple sai jäädä vaikka ilman muuta hyviä kuvia nekin ottaa. 🙂

      Ei ole mitään ongelmaa kloonata ioslaitetta androidiin tänä päivänä, kloonaat vaan luurit. 🙂 YouTubesta löytyy ohjeetkin vielä.

      Ihanaa viikon jatkoa Tuula ja kiitos todella paljon. Näistä juhlista oli vain vilpitön ilo kertoa, kyseessähän ei ole maksettu mainos tai minulla ei ole noita uusia puhelimia vaan rakkaudesta Huaweihin ja toki meillä oli miehen kanssa mieletön ilta. <3

  • Kävin sitten ostamassa tuon P30 ja sen on ihan sun syysi 🙂 <3<3<3 Nyt pitää vielä opetella sitä käyttämään. Myyjäpoika oli niin namu ja ystävällinen, että olisin voinut ostaa vaikka mitä!

    • Kävitkö, eikä ja siis onnea niin ihanasta luurista, nyt oon sulle kade. <3 <3 <3 Toivottavasti tulet rakastamaan puhelintasi yhtä paljon kuin minä tätä omaa matea. 🙂

      Oi ja vielä ystävällinen ja namu myyjä kaupanpäälle, sulla on kuule ollut oikea onnenpäivä.

      Niin ihanaa kuulla ja en ole yhdeltäkään ihmiseltä kuullut, että olisi pettynyt Huaweihin vain silkkaa ylistystä. <3

      Kerro sitten miten sujuu. <3 Ihanaa iltaa uuden Huawein kanssa Kristiina. <3

  • Huawei💙🤗💙Kiitos kovasti Marjo ja tiedän, että sinäkin olet Huawei nainen totaalisesti. 🤗Mitä ihaninta ja aurinkoista päivää. 💙⭐😘

  • Mahtaviin juttuihin pääset osalliseksi! <3 Huawei on ollut minullakin useamman vuoden ja nyt on jopa akku Novassa kestänyt, Honorista meni aika äkäseen ihan loppuun ja samaa valitti kaveri. Muuten ihan tykännyt. Kivaa loppuviikkoa sinulle!

  • Kiitos Katja💗🤗💗Honor tuttu myös meillä, pojalla oli. Totta on, että meillä akku kuluu Honorissa äkkiä ja koko ajan puhelimet kehittyy ja akutkin. Ja se mahtava pikalataus. 😍

    Tässä omassa Mate 20 Pro:ssa on aivan megahyvä akku, ei voi kuin ihmetellä. Tälläisellä suurkuluttajalla, jolla koko ajan monet sovellukset paukkuu taustalla, niin hyvin kestää koko päivän. 🤗

    Nova on loistava luuri, olin Nova juhlissa, joissa esiintyi Antti Tuisku ja vakuutuin puhelimesta. Sen voisin juurikin hankkia seuraavaksi meidän kohta 15v tyttärelle ellei sitten P20 tai P20 Pro.

    Ihanaa, että olet tykännyt. 😍

    Upeaa loppuviikkoa Katja😘

  • Hei, upeet juhlat.
    Täällä vähä nuutunut olo, reilun kuukauden flunssasta ja yskästä.
    Mutta ihanaa viikonloppua sinne
    >Leenalii

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud