Kuulumisia

Kuulumisia
Heti ensimmäisenä täytyy tuulettaa Suomen Leijonia. Bongasin ruotsinkielisestä lehdestä, jossa oli haastateltu Jere Sallista, että miltä tuntuu olla jääkiekon maailmanmestari. Jere vastasi, ”kun pelaat suurella sydämellä ja joukkueen puolesta, silloin ihmeitä tapahtuu.” Jee hyvä Suomi ja juuri näin se elämässäkin menee. 


Ettekä usko meikäläisen Mörkökuva pääsi Iltalehteen jee ja padapimpadapum vai miten se menikään. No onhan tässä jo kohta 6-vuotta tykitetty joka aamu aamukahvikuva Instaan ja nyt Leijonien siivellä päästiin hei lehteen hihi. 

Tänään myös tytär täyttää 15-vuotta, että olisiko se illalla skumppaa ja mansikkakakkua.

Eli aikamoinen viikon alku kaikin puolin. No nyt Keyword:Love Jonnan blogissa bongaamaani ”Kuulumisia haasteeseen”, jossa tulee kertoa niitä aitoja kuulumisia.


Mitä oikeasti kuuluu

Kuten tuossa ylhäällä jo kirjoittelin, hyvä päivä tänään, paitsi perheen kuopuksella, joka valvoi viime yön huonon olon vuoksi. Nyt jännitetään pääseekö huomisiin kevätjuhliin. Kevätmekko ostoksille meidän piti mennä tänään, mutta ehkä sitten huomenna. 

Noin yleisesti kuuluu varsin hyvää. Se jokin 50-vuotissyntymäpäiviä edeltävä ahdistuksen tunne ja kuolemanpelko on poissa. Elämä on tässä ja nyt ja vaikka monessa olen tuntenut kokevani olevan vähän vanha, sillä miten ihmeessä kaikki kohtaamani ihmiset tuntuvat olevan niin nuoria. Huomannut myös, että oman ikääntymisen myötä ihmisten ikää, on koko ajan vaikeampi hahmottaa. 

Mutta olen myös samalla huomannut monessa menossa olevani varsin nuorikin vielä ja tuntenut jopa tyttömäisyyttä ja juu ei tytöttelevään tyyliin vaan pikemminkin sisäinen tyttöni on herännyt taas eloon.

Mitä tapahtuu työrintamalla
Sanotaanko ympäripyöreästi, että menee huomattavasti paremmin kuin viime vuonna. Ei todellakaan mitenkään jättiwowsairaanupeasti, mutta ihan mahdottoman kivasti verraten blogihommieni aikaisempiin vuosiin. Lisäksi eräs viime viikolla napsahtanut yhteistyö erään yrityksen kanssa merkitsi ehdottomasti tunnetasolla paljon enemmän kuin taloudelliselta kantilta.

Olen ollut monissa neuvotteluissa mukana, niin viime vuonna kuin tänäkin vuonna, mutta usein jäänyt rannalle. Osasyynä saattaa olla ikä, koska kamppiksiin on valittu aina sellaisia henkilöitä, joiden äiti voisin olla ikäni puolesta. Aina on myös valittu pienestä piiristä samat kasvot, koska heiltä pukkaa aidosti priimaa ja koska heillä on paljon lukijoita. 

Kerrankin kuitenkin eräs yritys toteutti uskonloikan ja valitsi 50-vuotiaan kampanjaan ja ikäitsetunto täällä nousi hetkellisesti kerrostalon verran. Hei 50-vuotias on ihan yhtä yes, kuin mikä muukin ikä tahansa. 


Eläköön tasa-arvo, sillä paljon ajetaan vähemmistöjen tasa-arvo asioita, mutta vanhukset ja iäkkäämmät jäävät helposti tasa-arvon ulkopuolelle. Toivottavasti maailma muuttuu siihen suuntaan, että jokainen ikäetappi voi olla ihan yhtä hohdokas. Jos kuntoa riittää ja mieltä, niin esteitä elämälle ei saisi olla missään iässä, tyyliin ”en voi,  koska olen tämän ikäinen.

Parisuhde/perhe/ystävät

Elämä on tasaisen mainiota. Nyt taas muutaman hyvän ystävän kanssa on ollut liian pitkä väli treffeille, eli eiköhän tule alkaa reissua mm. siskosten kanssa suunnittelemaan. Lisäksi ystävä, jonka kanssa täytimme samaan aikaan 50-vuotta ja ehdottomasti sovimme, että tänä vuonna juhlimme kahdestaan jollain tavalla, niin vielä ei olla ehditty juhlia ei. Toivottavasti ennen kuin täytämme 51-vuotta. Leffa-ja sushikamuni Ninskin kanssa on pitkästä aikaa jotain viritteillä. Tuntuu, että mitä enemmän ikää, sen kutsuvammalta oma kotisoffa tuntuu. 


Matkat

Tällä viikolla Bon Jovin konserttiin Tallinnaan Tallinkin kutsumana, jee. Heinäkuussa Lontoo odottaa perhettä ja en malta odottaa pääseväni Harry Potter maailmaan. 

Harrastukset ja hyvinvointi

Ihan päin prinkkalaa kaikki. Mitkä harrastukset ja tänäänkin meni rivi suklaata aamukahvin kanssa. Mutta, mutta, nyt on ollut hyvien unien kausi. Ei tietenkään painajaisvapaa, mutta olen nukkunut riittävästi. Lauantaina nukuin 10:n ja olin ihan pöllämystynyt, että mitä tässä tapahtui nyt oikein. Klo 12:30 piti olla Töölössä Naisten Kymppiä kuvaamassa.

Painajaiset edelleen jatkuu, viime yönä iski Tsunami ja olin sisällä autossa. Viime viikolla kaivoin varpaankynnen alta harmaita matoja, joista onnekseni yhdestä kuoriutui leppäkerttu ja olin jotenkin huojentunut, että hei se ällö mato olikin leppis.  

Painajaisista on toki kiittäminen katsomiani sarjoja. Päätin juuri tanskalaisen sarjan ”Rain”, jossa virus tappaa suurimman osan ihmisistä. Nyt otin katseluun saksalaisen sarjan ”Dark”, jossa mustat aukot sekoittavat ajan ja lapsia katoaa ja kaiketi kaikki on alkua, loppua ja yhtä samaa aikaa. En tiedä vielä, sillä olen vasta ”Dark” sarjan alussa. Mutta jos jotain kiinnostaa, niin Netflixistä löytyy. 

Inspiroi eniten/vähiten

Laihdutus, tuo ikuinen oravanpyörä.

Tällä hetkellä syön/katson/luen

Viime viikolla kävin kolme kertaa sushilla ja taas tekee mieli, joten voisi sanoa, että nyt on sushikausi meneillään. Mitä sarjaa seuraan, tulikin jo selväksi. 


Vielä on kesken Philip Pullmanin kirja ”Vedenpaisumus”, jonka rykäisen loppuun jonain aurinkoisena päivänä ja aurinkovarjon alla tietty. Vedenpaisumus on tietenkin fantasiakirja ja kuulin, että ”Universumien tomu” kirjasarjasta on tekeillä fantasiasarja ja upeiden näyttelijöiden kera!


Mitä odotan

Tyttären rippijuhlia, aikuisen tyttären häitä meidän takapihalla, Bon Jovin konserttia ja perheen yhteistä lomaa, jonka kruunaa Lontoon reissu. 

Miten siellä, mitä odotat eniten kesän suhteen ja löytyikö muuta samaistuttavaa. Upeaa uutta viikkoa kaikille ja hyvä Leijonat!



















34 thoughts on “Kuulumisia”

  • Moi Tiia!

    Ihanaa Leijonat Ihanaa…Itsekkin olen menossa ukkelin kanssa Bon Jovin keikalle,voitin eräässä arvonnassa elämyslahjakortin niin päästään syömään hyvin Virossa ja kasvohoitoon menen myös.

    Laihdutushommia täälläkin 😀 Vaikeinta luopua sokerista ja en ole vielä onnistunut täydelliseen lakkoon..

    Inspiroi tulevat matka Usaan ja tää Tallinnan reissu ja Rokuan reissu sitten heinäkuussa,ei insiroi tämänpäiväninen siivous joka pitäs tehdä 😀

    Ihanaa viikonjatkoa sinulle ja perheellesi,kivaa keikkareissua ja tsemppiä laihdutukseen.

    T :Nina

    • Ooh Nina mahtavaa, Bon Jovin keikalla nähdään ja ties vaikka oltaisiim samalla laivallakin. 😍Onnea upean palkinnon voitosta. 😘

      Sokerista luopuminen ihan toivotonta, olen addikti

      Mielettömiä matkoja teillä luvassa, nyt on mitä odottaa.

      Ihanaa päivää Nina💗😘💗

  • Harry Potter ja muutenkin Lontoon postauksia odotellessa. 🙂 Itsekkin haaveilen ertä vielä joskus paikalle pääsisin itse näkemään. 🙂

    • Toivon, että haaveesi toteutuu. Lupaan tehdä juttua, eilen ostettiin koko full experience Potter studioille.

      Ihanaa päivää sinulle ❤️🌼❤️

  • Välillä tuntee olevansa vielä nuori, välillä vanha, mutta nyt on hyvä. Järkytykseksi viidenkympin rajapyykin jälkeen on ollut kremppaa; pitkällinen juurihoito oman hammaslääkärinkin hämmästykseksi minulla, joka hoidan hampaat hyvin, verenpaine tapissa, vaihdevuodetkin kolkuttelevat, toisaalta nuoren tytön kolesterolit ja mielialakin tasainen. Keskimäärin hyvin.

    • Ehkä me ollaankin juuri molempia, jalat molemmissa kiinni.

      Kääks toivottavasti puuduttinhyvin, ettei ollut hirmu kivuliasta. Juu kremppaa tulee, hyvä tuo kolesteroli ja ettei ole yhdessä korkean verenpaineen kanssa.

      Ihanaa päivää Tuuli💗🌼💗

  • Haa, hauska juttu tuo Iltalehteen päätyminen. Möröstä on moneksi! 😀

    Oli ihana lukea kuulumisiasi. Vaikka mihin voisi tarttua, mutta eniten taikasanaan Lontoo. Kuten tiedät, rakastan Lontoota. Sitä parempaa matkailukaupunkia en keksi. Potter-studiot on upea paikka, sinne(kin!) tekisi mieli uudelleen.

    Muuten, miten hurjia tuo Rain ja Dark olisivat mielestäsi yläkoululaiselle? Jos niitä katsoisi yhdessä perheen aikuisten kanssa?

    Itsekin odotan muutamia kesäreissuja, kummityttöni kripajuhlia (ortodoksisia "rippi"juhlia, en ole koskaan ollut sellaisissa) ja paljon myös sellaista suloista toimettumuutta, jota toivon kesään mahtuvan.

    Onnea 15-vuotiaallesi! ♥

    • Voihan Mörkö sentään ja kiitos,ihan hullu juttu. 😁

      Lontoo on paras. Eilen ystävä vinkkasi, että Potter on loppuunmyyty. Noh löytyi hmphh varsin hintava full experience ja siihen lyötiin kiinni, koska muuta ei ollut ja koska once in a lifetime😍

      Meillä Rainia suositteli 13v,eli jos ei ole kovin herkkä. 🤔Dark on monisyisempi, hidas ja ehkä vähän painostava. Eli en osaa neuvoa, mutta ehkä Rain.

      Ortodoksiset rippijuhlat ovat varmasti elämys eli kaikkea kivaa tulossa.

      Ihanaa päivää Katja ja kiitos 💗🌼❤️😘❤️💗😁

  • Paljon synttärionnea tyttärellesi! Kesäni on leppoisa. Terapeuttisia puutarhatöitä riittää. Samoin ensi talven halkojen tekoa sirkkelillä miehen kanssa. Ystävien kanssa saunailtoja. Jokin pieni matka. Omien luomukasvisten herkuttelua. Jäätelöä ehdottomasti. Ehkä sangriaa. Sinulla tunnostaisi olleen hyvä vuosi. Jokin rauha ja ilo välittyi tekstistäsi. Yhtä iloista alkavaa viikkoa sinulle!

  • Muistan kun nuorena kuuntelin Bon Jovia ja osasin kaikki biisit ja itkin never say goodbye biisissä aina 🙂 Oikein paljon onnea 15-vuotiaalle! Kesältä odotan pientä reissua Mian kanssa, uintiretkiä ja kiireettömyyttä.
    Ihanaa viikkoa sinulle Tiia ja toivon, että teidän kuopuskin pääsee kevätjuhliin <3

  • Kesältä odotan kasviksia kasvarista ja avomaalta. Lämpöä myös kaipaan, vaikka viime kesänä olikin välillä jo vaikeaa helteessä. Lämpimiä iltoja Pavilla ja ehkä edes yhtä ystävää kaveriksi.
    Joku pieni reissukin olisi kiva, jos vaan jaksan. Sienireissu olisi luksusta, jos jalat vielä kestää.
    Kaikkea pientä ilahduttamaan vanhan mieltä, mutta kesä on aina niin ihana.
    Ihania kevätpäiviä sinulle!

    • Kesä on aina ihana ja sinä ja juuri niin kivoja ja aitoa elämää, ovat ihanat haaveesi.🤗

      Sydämellistä viikkoa Marketta🍃🌼🧡🌼🍃

  • Lämpimät synttärionnittelut 15-vuotiaallesi ❤ Voihan Mörkö, minkä teki 🙂
    Mieleltäni tunnen yhä olevani nuori, mutta olen jostain syystä joutunut tällaisen ikäistään vanhemman, kipuilevan ja kremppaavan kropan "vangiksi" 😉 Ajoittain siis tunnen itseni ihan ikälopuksi, mutta heti kun kipuilu vähääkään hellittää otettaan, niin jo mennään tukka putkella ja nautitaan elämästä täysillä 😀
    Kesältä odotan leppoisia ja lämpöisiä veneilyretkiä. Uimista, lekottelua ja lukemista. Kiireetöntä yhdessäoloa niin kahdestaan kipparini kanssa kuin perheen kesken. Makeita mansikoita ja muita kesäisiä herkkuja. Sieniretkiä siskon kanssa odotan myös kovasti.
    Iloa ja valoa viikkoosi ihanainen ❤ Toivotaan että teidän kuopus toipuu ja pääsee osallistumaan kevätjuhliin ❤

    • Juu eikö ärsyttävää, ettei kroppa kulje mielen mukaan. Sama ongelma. 😅

      Ihanat suunnitelmat, kesä, mansikat ja meri, parasta. 💗🍓💗

      Tytär ei nyt päässyt kevätjuhliin, mutta lauantaina on ala-asteen päättyminen ja kutosluokkalaisten ruusutus ja sitä nyt odotellaan.

      Oikein ihanaa kesän alkua Ansku ihana. 💙💙💙

  • Synttärionnittelut nuorellenne <3
    Kiva lukea siitä, mitä sinulle oikeasti kuuluu. En huomannut eroa normaaleihin postauksiisi. Eli kirjoittelet varmaan rehellisiä kuulumisiasi yleensäkin. Hatun nosto siitä.
    Olemme Vilnassa ja katsoimme ottelun täkäläiseltä kanavalta. Se oli yhtä juhlaa. Kieltä emme ymmärtäneet, mutta selostaja oli selvästi suomalaisten puolella.
    Pikaista paranemista kuopukselle ja hyvää lkanutta viikkoa!

  • Onnittelut uusista yhteistyökuvioista – olet tehnyt hurjasti töitä niiden eteen ja on hienoa, että työ alkaa tuottaa tulostakin!
    Laihdutuksesta en sano mitään muuta kuin sen, että olin ennen pääsiäistä 6 viikkoa ekopaastolla, jolloin en koskenutkaan lisättyyn sokeriin enkä vaaleaan viljaan ja kiloja tuli 3 lisää. Jotta se siitä;)
    Lomasuunnitelmia tehdään hiljakseen – en haluaisi juosta tukka putkella paikasta toiseen vaan isännällä taitaa olla pahat mielessä.
    Muut kuulumiset ehkä postauksessa, sillä Jonnan tekstin luettuani tallensin tämän jo luonnoksiini – niiden muiden luonnosten joukkoon.
    Ihanaa viikkoa sinulle – sillä onhan tämä viikko erityisen ihanaaa…Mörkö ja Leijonat <3

    • Kiitos niin paljon ihana Lady. 🤗Tahkoamistahan tämä on välillä, mutta kivaa sellaista.

      Juu tuntuu ettei tässä iässä laihdu vaikka tekisi mitä.

      Jään innolla odottamaan sieltä luonnoksista sinun kuulumisia postausta.

      Ihanaa kesän alkua Ladysein💗💙💙

  • Olipas kivan elämänmakuinen postaus. Tykkäsin hurjasti. Hus pöpöille ja ihanaa viikkoa Tiia <3! Onnea yhteistyökuvioista myös, way to go!

  • Oijoi, Dark on todellakin hyvää pohja-ainesta painajaisunille! Samalla tuli mieleen, että mahtaakohan meillä olla vielä jakson tai kahden verran sieltä lopusta katsomatta. Hmmm. Tämä pitää tarkistaa – että niinkun lisää painajaisia odotellessa…

    • Kesäkuun lopulla tulee toinen kausi, sitä odotellessa. 💙💙💙

      Huh ja hih on hyytävän hyvä sarja ja ahdistava tunnelma.

      Kivaa kesän alkua Kutri. 💚🤗🍃🤗💚

  • Kiva kun teit tän, sun kommentista mulle muistin, että mäkin kyllä odotan meidän tapaamista ja kivaa sovittua "yhteistyötä" kesällä. Saadaan pitkästä aikaa höpötellä rauhassa. 😀

    Sulla on kyllä kesällä melkoisen isoja juttuja ja juhlia edessä, suorastaan käänteetekeviä.

    Ihanaa viikkoa! <3

    • Todellakin ja höpöteltävää riittää. 💚🤗💚

      Juu nyt on tulossa aikamoinen kesä.

      Ihanaa päivää Jonna 💗🌼💗

  • Onnea tyttärelle. Hienoa se sinulta lehtikuvaan pääsy.
    Suomikin on taas ykkösenä, kiitos jääkiekon pelaajille.
    Tällä hetkellä nauttisin eniten auringosta (sataa vettä) ja rantakahveista isännän kanssa.
    Niskat krempannu ja lopulta uskalsin varata ajan akupunktiosta.
    Yksi kerta käyty ja täytyy sanoa, että, näin hyvät niskat ei ole olleet pitkiin aikoihin. 👍Vielä kaksi käyntiä.
    Lontoo on ollu mulle lapsesta saakka se ykkönen. En vaan ole sinne vielä päässy, eli haave jatkuu. Hih.. Unelmia ja haaveita.
    Elokuvat, ne jää aina kesken, kun nukahdan.
    Kiitos sulle taas päivän piristysruiskeesta postauksen myötä.
    Mukavaa tiistaita
    >Leenalii
    (kävin Lindeksillä, kuten ajattelinki, en saanu takamusta ja reisiä mahtuu niihin housuihin. KÄÄK.
    Yhden paidan ostin. Sininen pilkuilla ja jakku meni tilaukseen.)

    • Akupunktiossa olen kerran käynyt ja oli voimallinen kokemus. Hyvä, että uskalsit varata ajan ja toivottavasti saat apua.

      Oi kuinka kiva, että pilkkuja ja jakku löytyi Lindexiltä ja kiitos, kun kävit kertomassa.

      Ihanaa päivää Leenalii 💚🤗💚

  • Taidatkin olla tv-sarja-masokisti 😉 painajaisia pukkaa ja kuitenkin pikkuisen pitää katsoa. Ihanaa että joku firma uskaltaa olla katsomatta ikää ja kun tosiasiassa ikä on vain numero 😉
    Nyt sataa mutta raikasta päivää vehreyden kera Tiia <3

    • Hih ehkä vähän, mutta nautin sarjoista niin kovasti 🤗😍🤗Oli iso juttu, että uskalsivat ottaa mun ikäisen, mutta uskon, että kaikenlaisen tasa-arvon suhteen on maailma parempaan suuntaan menossa.

      Oikein ihanaa sadepäivää Onneli💚🌼🧡🌼💚

  • Suomen MM-voitto oli kyllä melkoinen juttu! Tuntui siltä, että välillä sydän hakkaa ihan ylikierroksilla kun katsoi ottelua teeveestä. Onneksi voitto tuli ja kultamitali.

    Tv-sarjoita en ole seurannut kuin Suomen Selviytyjiä nyt viimeksi. Minulla voi mennä viikkoja etten edes avaa telkkaria.

    Itse odotan myös kesälomaa ja reissuja nyt kesän aikana. Teillä on kivasti tiedossa sekä perhejuhlia että myös matkoja.

    Kivaa helatorstaita Tiia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud