Mukavaa juhannusta ja vähän erilainen juhannusaatto!

Mukavaa juhannusta ja vähän erilainen juhannusaatto!
* Sisältää pr-näytteitä

*Strawberry Pople kaupallinen Instayhteistyö

*Nordic Tricot by Ivana mekko saatu

*Lumene kosmetiikka ja kukkaranneke seitsemällä juhannustaian kukalla, juhannusylläri eli pr-näytteitä.

*essie kesäkokoelman pinkeistäkin pinkein ”strike a rose” pr-näyte

Näyttää hih taas rennommalta kuin onkaan. Eilinen ilta meni yön pikkutunneille puhelimia kloonatessa. Oikeasti puhelimien kloonaaminen ja etenkin Huaweista toiseen Huaweihin on helppoa kuin nakki.


Koska kuitenkin asumme niin kummallisessa kuopassa, meillä on maailman surkein wifi ja kloonaus katkesi koko ajan ja jouduin aloittamaan kloonauksen aina uudelleen. Toki vanhassa luurissa on niin paljon tavaraa eli raskaita tiedostoja ja kuvia paljon. 

Kävin kloonaushommista niin kierroksilla, ettei yöllä tullut uni silmään. Tänään sitten muka pieni kauppareissu vain, jonne lähdin muka pikaisesti tyhjällä vatsalla. Kauppareissu venyi ja siihen sisällytettiin mm. autonpesu, tankkaus ja kaksi eri kauppaa.


Kotiin päästyämme aloimme lataamaan kasoittain ruokaa kahteen jääkaappiin ja huomaten, että keittiön jääkaapin seinään oli jäätynyt kiinni majoneesipullo ja jää oli levinnyt jo isoksi kaistaleeksi.

Ei muuta, kuin massut kurnien mansikkaa suuhun ja koko jääkaapin tyhjennys, jäiden sulatus ja koska jäät oli tukkineet jääkaapin takaseinässä olevan aukon ja kun jäät lähti sulamaan, niin lopulta piti siirtää koko jääkaappi paikoiltaan, sillä mikälie takasäiliö oli täynnä vettä. 

No tietty, kun jääkaappi oli tyhjä, täytyi hyllyt pestä ja tässä kohtaa massut suorastaan huusi nälkäänsä. Kauppaan lähdettiin n. klo 14:oo ja jahka oltiin tonnikalapastasalaatti ja jauhelihapihvit tehty ja grillattu, niin ruokaa eli sitä aamupalaa sain nokan eteen klo 20:00. 

No mutta kylläpä aamiainen eli hampparit grillistä maistuikin sitten erityisen makoisalta ja huuhdeltiin alas ystävän tuomalla Harry Potter kermakaljalla. Tämä juhannusaatto muistutti hieman sitä erästä hääpäivää kaatopaikalla. 😉

Oikein iloista ja rentouttavaa juhannusta kaikille ja mekin otetaan juhannuspäivänä sitten rennommin. <3
14 thoughts on “Mukavaa juhannusta ja vähän erilainen juhannusaatto!”

 • Ihanan kauniita kesä kuvia <3 Meillä vietettiin lapsiperhejuhannusta kun useamman taaperon ja taaperon vanhemman voimin kokoonnuttiin useammaksi tunniksi ystävien puhalle grillaamaan. Ihanan letkeä ja rauhallinen juhannus, jossa lapsillakin oli tekemistä <3

  • Kiitos paljon Satu. 😘🌼💗🌼😘

   Kuulostaa niin kivalta ja niin mukavaa, että lapsilla oli toisistaan seuraa.

   Ihanaa uutta viikkoa Satu. ❤️❤️❤️

 • Kuvat ovat hemaisevia kuin naistenlehden kesänumerosta.
  Hyvää tätä iltaa ja huomista päivää sinulle ja perheellesi!

 • Ihastuin näihin kuviisi! Kauniita ja myyviä! Olisin heti valmis ostamaan yhtä ja toista. 🙂
  Me palattiin jo lauataina vuokramökiltä. Sää hieman kylmeni, pari huonosti nukuttua yötä, paljon veden kantamista, mies autettava kun sillä kipsi jalassa. Kivaa oli, mutta tuli koti-ikävä. Arkikin jo hieman ahdisti.
  Kivaa sunnuntaita!

  • Oi Minna kiitos niin paljon. 💗🤗💗

   Ymmärrän niin hyvin, joskus kotona on vaan niin paljon helpompaa.

   Tsemppiä miehelle ka ja mukavaa uutta viikkoa Minna. 😘🌼😘

 • Ihanan koomiselta kuulostaa. Yksi juttu ja kun sitä käy korjaamaan, niin kohta on rempannut koko talon! No onneksi lopulta sait ruokaa 😁
  Kivan rento toi mekko ja ihastuttava kukkaseppele ♥️

  • Hih tää on välillä niin tätä. 😅

   Kiitos kovasti kauniista sanoista ja mukavaa uutta viikkoa Minna. 🌼🤗🤗🍓🌼💗

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud