Oman rakkaan tunnistaa hanurista!

Oman rakkaan tunnistaa hanurista!
Mietitte varmaan siellä, että nyt tämä kylähullu on seonnut lopullisesti, mitä ihmeen hanurihommia, mutta selviää postauksen lopussa koko hanurihommeli. 

Eli 11.6.2003 maistraatissa kiepautettiin rinkulat sormiin ja hääjuhlia vietettiin Riiassa 14.6.2003. Kaksi vanhinta lasta oli mukana hääkarkeloissa ja juhlapaikan haikaranpesän kaksi haikaranpoikasta edusti heitä ja 27.05.2004 Riiassa syntyvää tytärtä ja 14.6.2006 päivälleen hääjuhlapäivästä Suomessa syntynyttä perheen kuopusta. 
Kaasojen kanssa kauneushommeleita, silmäpussukkanaamiot oli tuolloin jo kova sana. 

Latvialaisia häämenoja ja perinteitä. Alla olevassa kuvassa vasemmalla 102-vuotiaaksi elänyt Samppamummi ja hyvä ystäväni Mape, joka hääturinoiden innoittamana oli Samppamummin kanssa kirjeenvaihdossa useamman vuoden. 

Ettekä usko, olen saanut tenniskyynärpään ja pakko pitää teksit lyhykäisinä, mikä ei ole lainkaan ominaista meikäläiselle. 
Sitten siihen hanurihommaan. Silmäni sidottiin ja koko juhlaväen miesarmeija kerääntyi riviin ja meikäläisen tuli kopeloida jokaisen miekkosen peffaa ja tunnistaa oman rakkaan hanuri. 
Oi sitä iloa, sillä tunnistin ja kyllä ne kuulkaas onkin ne miestenkin takapuolet hyvinkin erilaisia. Tämä taatusti oli myös ainoa kerta elämässä, että meikäläisellä oli lupa kopeloida miesten takapuolia ja oman miehen odotellessa vielä vuoroaan.
Voittajafiilis, hei mä pääsin naimisiin ja tunnistin vielä oman miehen peffan monien peffojen joukosta. 

Aika nostalgisia vanhat kuvat, jolloin kännyköissä ei vielä ollut kameroita ja kameralla räpsittiin ja tuli mitä tuli, tuli sitä aitoa elämää. 

Mitähän tähän kyselisi, onko ollut tenniskyynärpäätä ja tunnistaisitko oman rakkaasi peffan. 

Iloista hääpäivää meille, mies heitti, että tilataanko makkaraperunat, kun meikä pöhkö välissä unohti koko hääpäivän ja kävin sitten ystävän kanssa ”hääpäivä”susheilla tänään, kun piti ukkelin kanssa mennä nyt illalla. Noh ei se ole niin justiinsa, onhan mies joskus ehdottanut autotallin siivousta ja kaatopaikkakeikkaa hääpäivälle. Valitettavasti tämä setti ehdittiin toteuttaa jo viime lauantaina ja meillä oli muuten kivaa. Parasta on yhteinen tekeminen ja siinä olemme hyvä tiimi, mitä sitten, jos romantiikan puitteina on kaatis taustana, kun rakkaus jaksaa roihuta. <3


43 thoughts on “Oman rakkaan tunnistaa hanurista!”

  • Täysin on jäänyt kokematta ilmiö nimeltä tenniskyynärpää, mutta on kuulemma kivulias, joten olen vain iloinen etten ole tehnyt lähempää tuttavuutta ilmiön kanssa.
    Ihania hääkuvia! Tässä mitään tekstiä pal tarvitakaan kun on niin tunnelmallisia nämä kuvat!

    • Ihanaa kuulla, sillä nyt on pakko vähäksi aikaa vähentää tekstiä kyynärpään takia. 😅

      Oikein kivaa viikonloppua Kutri💚💛💚

  • Jos kaatiksellekin saa mennä oman rakkaan kanssa, se on hyvä juttu se ja sitä arjen yhteistä puuhaa ja rakkauttakin. Oot kyllä aika voittajan näköinen hanurin tunnustelujen jälkeen. Uskoisin, että tunnistan tuon ukkelini hyvä peppusen jo näin monen vuoden jälkeen, en tiedä miten olisi onnistunut vuonna 1996 ja vielä silmät sidoittuina 🙂
    Ja on ollut tenniskyynerpää pariin otteeseen ja on muuten karsee vaiva ja särky piti hereilläkin.
    Pikaista paranemista, lepoa ja virtuaalihaleja ystis <3 Ai niin ja hyvää hääpäivää ihanat <3

    • Kyllä me meidän ukkeleiden hanurit tunnistetaan. 😍😍😅

      On muuten Joo kauhea särky ja tämä nakuttelu ei sille sovi. Ostin kyynärpäätuen ja joudun pitämään taukoja kommentteihin vastaamisessa. Yöt haastavia, kun herään aina asennonvaihtoon.

      Ihanaa päivää Outi 💚💚💚

  • Hienoja kuvia ja muistoja.
    Sylintäydeltä onnea teille.<3
    Olitte ja olette näyttävä pari.
    Ei ole ollut tuota vaivaa. Onneksi.
    Taitaisin nykyisin tunnistaa, mutta asetelma ei olisi reilu, sillä olemme olleet naimisissa 46 vuotta.
    Kaikkea ihanaa teidän yhteiselle taipaleelle <3 <3

  • Ihanaista hääpäivän iltaa teille!!! <3 <3 Se on totta tosiaan tärkeintä, että rakkaus säilyy. Olkoon se hääpäivä sitten vaikka siellä kaatiksella. 😀

    Meillä onkin sitten aika tarkkaan yhtä vanhat avioliitot. Meidän hääpäivä (maistraatti) on 19.07.2003 ja kirkkokemut oli sitten elokuussa. Ensi viikolla 18.06. tulee 20 vuotta täyteen koko tätä suhdetta. Ja hääpukusikin on hyvin saman tyylinen kuin omani. Stoola saattaa olla jopa täysin identtinen. Tainnut olla silloin se tyyli IN.

    Toivon teille vielä paljon onnellisia yhteisiä vuosia. Olette kyllä todella upea pari jo ulkoisestikin. Niin tuolloin, kuin myös tänään. Kummatkin olette myös eläviä esimerkkejä siitä, että ihminen voi 20 vuotta myöhemmin olla just yhtälailla kaunis ja komea, kuin silloin nuorempana. Olen sanonut usein myös miehelleni, että mielestäni on kyllä nykyään paljon komeampi, kuin silloin aikoinaan. Nyt hän on jo oikeasti mies. Vuosien myötä tulee myös lisää itsevarmuutta ja ihminen on kaunis ollessaan sinut itsensä kanssa.

    -Katri-

    • Oi että ihan mahtavaa ja meillä tulee 2020 20-vuotta.

      Tuo on sellainen ohut huivi, jonka päissä painavia strasseja, Stockmannilta ostin kuten mekonkin. Kengät Riiasta.

      Niin totta tuo, että miehet vaan komistuu, itsestäni en ole niin varma ja kroppa on kyllä hurjasti muuttanut muotoaan, mutta mitäpä siinä, se on elämää.

      Onnea teille niin paljon vuosista ja ihanaa viikonloppua Katri🧡🧡🧡

  • Nostalginen kuvakertomus! Antaa kivaa perspektiiviä kirjoituksiisi. Taitava tunnustelija olit! 😉 Tuija

  • Onnea teille kovasti! Kyllä tenniskyynärpää on tuttu mullekkin kun miehen kanssa savupiippua purettiin ja aikoinaan olen tehnyt lopputyön aiheena tenniskyynärpää,myöskin saanut hieromalla paranemaan erään asiakkaan tenniskyynärpään, että näin. Kyllä tunnistaisin oman kultani pakarat vaikka sitten sokkona 🙂

    • Sinä jos kuka tiedät tenniskyynärpäästä. Olen yrittänyt hieroa itsekin ja se lievittää oireita, tämä nakuttelu taas pahentaa.

      Hih kyllä me meidän ukkeleiden hanurit tunnistetaan.

      Ihanaa päivää Pihakeiju 🧡🧡🧡

  • paljon onnea hääpäivänänne! Ihania kuvia <3 Tenniskyynärpää on aivan prkleen karsea vaiva, oon saanut naatiskella siitä nimittäin jo monen monta kertaa…toivottavasti se paranee pian ja lepuuta nyt oikeasti sitä kättä, muuten vaiva kroonistuu…nimimerkillä kokemusta valitettavasti on!!

    • On muuten ihan karsea vaiva ja se on tästä nakuttelusta syntynyt ja pitää nyt kirjoitella vähemmän. 😓

      Kiitos kovasti ja ihanaa viikonloppua Emma💛💛💛

  • Ihanaa hääpäivää vielä tätäkin kautta, olette mahtavia ja siis ihan parasta tuo hanurin tunnistaminen 😀

  • Hyvää hääpäivän iltaa ja paljon lisää yhteisiä vuosia teille!

    Meillä meinaa välillä unohtua hääpäivän vietto, koska olemme omalle sukupolvelle tosi harvinaisesti menneet naimisiin juhannusaattona. Suvun kesken on perinteisesti vietetty isoja juhannuskemuja ja ainoa juhannus ilman keittiövuoroa on ollut morsiamena 😀 😀 😀 Siinä tohinassa on saattanut hääpäivä joinain vuosina unohtua.

    • Kiitos kovasti Rva Kepponen 🤗Hih näin ne hääpäivä herkästi meinaa unohtua ja minäkin tuhmeliini kävin syömässä sushit päivällä ja teillä juhannus hämää.

      Ihanaa viikonloppua teille💚💚💚

  • Oi, miten ihania kuvia. Niissä on sitä rakkautta ja iloa.
    Tuo hanurihomma, ei sulho varmaan epäillyt, ettet löytäisi oikeaa.
    Hääpäivinä on ollut monenlaisia puuhia. Parasta on, että niitä on saanut viettää oman rakkaan kanssa.
    Olen potenut tenniskyynärpää vaivaa kerran. Silloin sain siihen piikin, jolla parani.
    Onnellisia päiviä teille molemmille.
    >Leenalii

    • Sama juttu, hääpäivä voi olla arkinen tai joskus taas juhlaa.

      Kiitos vinkistä tenniskyynärpäähän, jos ei tästä parane.

      Ihanaa viikonloppua Leenalii 💚💚💚ja kiitos kovasti. 🤗

  • Onnea yhteisestä taipaleesta ❤️
    Ihan nostalgisia kuvia tärkeästä päivästä.
    Tenniskyynärpää on ikävä vaiva, toivottavasti saat sen levolla kuriin
    Mukavaa keskiviikkoa 😀

  • Onnittelut teille näin hieman myöhään! <3
    Ihania kuvia ja muistoja, olet kyllä niin kaunis. <3

  • Aivan ihania kuvia <3. Silloin kun "oikealla" kameralla kuvattiin, kuviin sattui ilmeet ja tilanteet sellaisina kuin ne sillä hetkellä oli. Ei ollut mahdollisuuksia ruudulta kelailla, deletoida ja valikoida, vaan hirmu jännityksellä haettiin pinkka valokuvausliikkeestä ikuisuudelta tuntuvan odotuksen jälkeen. Voi että. Jotenkin kaipaan niitä aikoja.

    Sulla on aivan ihana hääpuku ja muutenkin olet niin kaunis. Ja ukkeli komea. Ja molempien kasvoilta paistaa onnellisuus <3.

    Ikävä kyllä, on kokemusta tenniskyynärpäästä ja sitä seuranneesta jäätyneestä olkapäästä, josta kehkeytyi 2,5 vuoden lamaannuttava kokovartolokipuhelvetti, mutta se oli poikkeuksellinen tapaus, joka oli monen asian summa, joten vastaavaa ei tarvi miettiä.
    Mutta sellaisen neuvon antaisin, että älä tee niinkuin minä tein, kun päätin olla välittämättä kivusta ja pahensin tilannetta mm. maalaamalla vintin katon käsi koholla neljään kertaan, vaikka kyynärpäätä viilsi ihan todella. Tai leikkaamalla 100 metriä vanhaa pensasaitaa. Järjetön kipu, mutta en vaan ymmärtänyt sitä kunnioittaa, kun se aidanleikkuu oli mukan niin tärkeä. Sen jälkeen ei enää fysioterapeutin määräämät kuminauhatreenit paljon auttaneet, kun oli jo myöhäistä.

    "Kivun sallimissa rajoissa" on mun mielestä hyvä ohje. Mitään, mikä sattuu liikaa, ei kannata tehdä.

    Toivon, että pääset kivun kanssa vähällä <3<3<3

    • Se aitous oli kyllä kuvissa mahtavaa ja se odotus, kun odotti kuvia valokuvaamosta ja sai nähdä minkälaisia oli tullut räpsittyä. Se oli jännää ja kivaa. 😍

      Kiitos niin paljon ja mekko on tosiaan Rilsin juhlamekko, ei hääpuku vaikka näyttä hääpuvulta. Näin mekon Gloria lehdessä ja heti tiesin, että tässä on mekko, sellainen klassikko, jota kestän katsoa kuvissa vuosienkin päästä. Halusin mahdollisimman yksinkertaisen ja ajattoman.

      Kiitos neuvoista ja kyynärpään hommelin olen saanut tästä nakuttelusta ja koska läppärin näppis niin jumissa. Vastaan kommentteihin kännykällä, mutta sekään ei tunnu hyvältä. Pakko vähentää tekstin suoltamista ja kirjoittaa lyhyesti.

      Ihanaa viikonloppua Annukka. 💛🤗💛

  • Onnea näin jälkikäteen ❤

    Olis kyllä hirveät paineet tunnistaa oikea peppu! 😂 Hyvä että teit niin.

    Tenniskyynärpäätä ei ole ollut, mutta golffarin kylläkin (pelaamatta golffia). Kylmäpakkausta, kinesioteippiä, avaavaa hierontaa ja Buranaa. Aiheuttajan välttämistä. Siinäpä kai niitä?

    Hali ❤

    • Hih kerron salaisuuden, ensin mietin miesten pituutta, oma mies on 192cm pitkä ja sen jälkeen sitten piti paneutua muotoihin. 😂

      Aiheuttaja on kääk tämä nakutus.

      Haleja sinnekin ja kiitos kovasti. 💚💚💚

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud