Advanced Nutrition Programme ™ kauneutta sisäisesti ja arvonta!

Advanced Nutrition Programme ™ kauneutta sisäisesti ja arvonta!
*Kaupallinen yhteistyö Advanced Nutrition Programme kanssa

Oma ruokaympyräni ei valitettavasti ole kaikkein se parhain ja olen hakenut vuosia jo ”sisäistä kauneutta”, hyvää oloa ja terveyttä myös purkeista. Kaikki tiedämme, että D-vitamiini on tärkeää talvella, kun auringosta et riittävästi D-vitamiinia saa. Lisäksi olen aina syönyt Omegaa ja oikeastaan hirmuisesti miettimättä minkälaista Omegaa olen syönyt tai saanko maksamistani pillereistä juuri sen parhaan hyödyn itselleni ja omiin tarpeisiin.
En ole myöskään koskaan ollut mikään kalan ystävä, vaikka sushia sentään olen oppinut syömään. Eli kalaa joka tapauksessa olen aina syönyt liian vähän. Tähän liittyy oma tarinansa, mutta mainittakoon nyt sen verran, että se liittyy lapsuuteen ja siihen, että silloinhan vähän pakotettiin syömään kaikkea ja kala ja minä emme vaan olleet ystäviä. 

On hurjaa, miten tutkimusten mukaan suomalaisista 60% miehillä ja 54% naisista on kohonnut kolesteroliarvo. Minulla ei ole, sillä olen aina syönyt kalakapselini kiltisti. Kolesterolini oli viimeksi 4,7, mitä ei uskoisi, kun tietää, että suklaa kuuluu valitettavasti ravintoympyrääni.

Jossain kohdin aloin kuitenkin syvemmin miettimään ja halusin ottaa selvää, minkälaista omegaa syönkään. Olenko riittävästi ottanut selvää, mistä kalaöljy tulee, mistä kaloista, onko oma kapselini täyttä tavaraa, mistä oikeastaan maksan? Voiko oikeastaan todella edullinen vitamiini olla hyvää? Liikkeellä valitettavasti on myös erittäin edullisia kalaöljyvalmisteita, joita ei välttämättä ole käsitelty tai säilytetty oikein. Väärin käsiteltynä tai säilytettynä kalaöljy voi jopa härskiintyä. 

Alkaessani tutkia enemmän mikä kalaöljy olisi minulle paras, halusin kiinnittää mielipiteeni useampaan seikkaan ja jotka kaikki löytyy Advanced Nutrition Programmen tuotteista.

Yrityksen täydellinen läpinäkyvyys.

Korkealuokkaiset raaka-aineet.

Yrityksen arvomaailma.

Tuotteiden laadunvalvonta,  käyvät läpi kolmannen osapuolen tarkastukset.

ANP-tuotekehitys keksii koko ajan luontoa säästäviä tapoja ja mm. pakkaukset eivät sisällä lainkaan muovia vaikka läpipainopakkauksissa muovia on jouduttu vielä käyttämään. 


Pitkäaikaiskäyttöön valitsisinkin muovittoman pakkauksen ja  28-päivän kuuriin läpipainopakkauksen. 

Oma ihoni on kuiva ja atooppinen, lisänä vaihdevuoden esioireiden tuomat kuivat limakalvot. Ihoni on myös erittäin herkkä ja poskilla on couperosaa. Iho reagoi herkästi kaikkeen ja saan myös helposti erilaisia allergisoivia näppylöitä. 

Yhtenä apuna toimii Omega 3 ja 6 sekä A-vitamiini, jotka ylläpitävät ihon kosteustasapainoa ja sopivat kuivalle, herkälle ja punaiselle iholle. Eli juuri sellainen iho, jota minultakin löytyy. 

Lähden nyt testaamaan Skincare Select Ravintolisää eli yhdistelmäpakkausta,  superkuplaa jossa on 28 pakkausta, joissa 3 kapselia kussakin. Sisältää A-ja D-vitamiineja, omega-3 ja 6-rasvahappoja, betakaroteenia, mustikkaa, maustekurkumaa, vihreä tee-ja viinirypäleensiemenuutetta, luteiinia ja lykopeenia. Ravintolisien kerrotaan lisäävän ihon heleyttä, kosteutta ja pehmeyttä. 

Mutta miksi valita Advanced Nutrition Programme  yllä mainitsemien seikkojen lisäksi, jotka kuulostavat kaikki enemmän kuin erinomaiselta. 

The Advanced Nutrition Programme  HFMA terveysvalmisteiden valmistajien yhdistyksen ohjeita. 

On vaikuttajana hyvinvoinnin alalla.

Edistää alan eettisiä toimintatapoja koskien tuotteiden turvallisuutta ja laatua.

Edistää luotettavaa tiedottamista kuluttajille.

Öljyn tuotteisiin tulee norjalaiselta EPAX-yhtiöltä, jolle on myönnetty The Friends of the Sea -sertifiointi.

Jokainen kapseli sisältää vain parhaita markkinoilta saatuja raaka-aineita.
Eivät sisällä synteettisiä väriaineita, gluteiinia, eikä synteettisiä makeutusaineita, eikä raaka-aineita ole sädetetty. 

Imeytyvät nopeasti, alle 30-minuutissa eli hyvä vaikutus kehoon. Tiesittekö, että moni asia voi vaikuttaa ravintolisien imeytymiseen? Kuten alkoholi, stressi, tupakka, tee, kahvi ja antibiootit. 

Tuotteiden raaka-aineiden puhtauden huolellinen tarkkailu.

Kalaöljyt hankitaan tuottajalta, joka on jäsen kansainvälisessä korkeat standardit asetettavassa organisaatiossa koskien ympäristömyrkkyjen poistamista.

Kalat saadaan tosiaan luontoa kunnioittavalta tuottajalta ja pyyntierät voidaan jäljittää. 

Jos mietin jo omaa kalan syömistä, niin syönkö riittävästi vihanneksia ja kasveja? Tutkimusten mukaan vain 13% suomalaisista syö vähintään viisi annosta vihanneksia tai hedelmiä päivittäin ja peräti 42% ei syö hedelmiä päivittäin. 

Joten selvääkin selvempää on, että suuri osa meistä tarvitsee lisäravinteita. Tarvitsen D-vitamiinin luuston hyvinvoinnin edistämiseksi ja vastustuskykyyn ja tarvitsen Omegan, jotta kolesteroli tasoni pysyykin alhaalla. Kerrottakoon, että mieheni syö paljon kalaa, mutta ei lisäravinteita ja valitettavasti hänen kolesteroliarvot ovat yli 5:n. Toki perintötekijät vaikuttavat. 

Omega 3:sta on rasvaisessa kalassa ja omega 6:sta pähkinöistä, siemenistä jne. Selvääkin selvempää on, että tarvitsen molempia, sillä omega 6 taas pienentää riskiä sairastua sydän-ja verisuonisairauksiin. Eli molemmat omegat ovat hyödyllisiä terveydelle. A-vitamiini taas edistää näön pysymistä normaalina ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Siksi testiin valintani on Skincare Select, josta löytyy kaikki tarvitsemani vitamiinit, niin terveyden kuin sen sisäisenkin kauneuden hyvinvoinnin edistämiseksi. Suuret peukut annan sille, että kaikki kolme kapselia ovat niiden ottamista helpottaakseen yksiöpakattu. Nämä pakkaukset voi vaan repäistä myös koko paketista vaikka yksi kerrallaan ja reissuun lähtiessä. Ei tarvitse ottaa koko purkkia mukaan, tai omistaa montaa eri purkkia vitamiineja. On helppo muistaa, onko vitamiinit otettu, sillä yhdessä paketissa on aina 28 annosta. 

Advanced Nutrition Programmen  ravintolisien jälleenmyyjät löydät täältä.  Tuotteita saa ainoastaan koulutetuilta kauneusalan ammattilaisilta sekä heidän nettikaupoistaan. 

Nyt alkaa tosiaan n. parin kuukauden mittainen testijakso ja kerron myöhemmin teille tuloksia. Saattaa myös olla, että tulee mahdollisuus haastatella Advanced Nutrition Programmen brittiläistä ravintoasiantuntijaa Lorraine Perrettaa, jolloin pääsen vielä syvemmälle tuotteisiin samalla ja saan lisäinfoa. Tästäkin voisin kertoa teilla ja hih miten meikäläisellä sujuu sitten se haastatteluhetki englannin kielellä. 

Sitten vielä siihen arvontaan. Yksi teistä voittaa täällä blogin puolella Skincare Select Superkuplapakkauksen ja toinen pakkaus arvotaan Instagramin puolella tänään myöhemmin illalla. 


Arvonnan säännöt ovat seuraavat, kaikille 1 arpa, sillä Advanced Nutrition Programme sponsoroi palkinnon ja postittaa palkinnot voittajille. 


Arvonta päättyy 22.9.2019. Kommenttikentässä olisi mukavaa kuulla:


Syötkö sinä ravintolisiä, oletko miettinyt ravintolisien puhtautta ja ainesosien eettisyyttä ja jäljitettävyyttä? Jos olet syönyt, oletko huomannut ihon hyvinvoinnissa ja terveydessä eroja? Oletko kuullut Advanced Nutrition Programmesta  ?

Sydämellistä ja hyvinvoivaa päivää kaikille ja kovasti onnea arvontaan. <3


Related Posts

Blogi 4-vuotta ja huikea arvonta!

Törmäilyni ikäviidakossa! Tässä olen minä keski-ikäinen, 163cm pitkä ja kiloja niin paljon, että kerron niistä enemmän jahka lukumäärä on pudonnut kymmenyksen. Eli mitä todennäköisimmin en koskaan. Päätin osallistua ylläolevalla kuvakollaasilla Vichy Dermablend kisaan, koska Dermablendin tulisi olla se kaikkien aikojen peittävin meikkisarja, joka taikoo ihoni […]

Oral-B Genius 9000 sähköhammasharja arvonta!

Nyt ollaan taas yhden lempiasiani äärellä, nimittäin hampaidenhoidon. Luultavasti hammasneurootikoksi olen hiljakseen syntynyt sukulaisten hammastenhoitopenkeissä jo lapsena. Hammashoitajatädit-ja hammaslääkärit ovat iskostaneet minuun jo lapsena, miten suuri merkitys hampaiden hoidolla on. Toki lapsena hampaiden hoitoa on voinut innoittaa, pelotteet hammaspeikoista ja hirmuisista porista, joilla niitä hampaita […]40 thoughts on “Advanced Nutrition Programme ™ kauneutta sisäisesti ja arvonta!”

 • Ravintolisiä syön kyllä, koska en ole ihan vakuuttunut että saan kaiken tarvittavan ravinnosta. Täytyy myöntää, että ainesosien eettisyyttä ja jäljitettävyyttä ei ole juurikaan tullut aiemmin mietittyä. Advanced Nutrition Programmesta en ole aiemmin kuullut.
  haaruhainen@gmail.com

 • Mä syön todella huonosti, kaukana mistään ruokaympyröistä. Lisäksi kuulun siihen joukkoon joka ei todellakaan syö päivittäin hedelmiä tai kasviksia.. Ravintolisätkään ei ole käytössä, joskus aina aloitan mutta sitten ne unohtuvat. Pitäisi kyllä ehdottomasti parantaa näitä tapoja. Innolla mukana arvonnassa.
  annu.liina78@gmail.com

 • Syön biotiinia ,aloitin vasta niiden syömisen joten en ole vielä huomannut eroa, advance ohjelma ei ole tuttu mutta vaikuttaa kiinnostavalta,olen viime aikoina alkanut kiinnostumaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asoista entistä enemmän,esim ihoa,hiuksia ja kynsiä haluaisin parempaan kuntoon ja energiaa pitäisi saada lisää.

  T :Nina

  nina.sihvonen@luukku.com

 • Talvisin syön D vitamiinia, mutta en kyllä osaa sanoa onko siitä mitään hyötyä,
  mannanpostiatluukkupistecom

 • Onko mainos. Mitä tuote maksaa ja kerrotko myöhemmin oliko hyötyä juuri sinulle.Kiitos jo etukäteen.

  • Blogi postauksessa aivan ensimmäisenä lukee "Kaupallinen yhteistyö". 🤗

   Arvontapalkinnon arvo on n. 40e. Muutoin löytyy monenlaisia erilaisia tuotteita, jotka löydät jälleenmyyjät linkistä ja sieltä eri tuotteiden hinnat eri verkkokaupoista.

   Kerron ehdottomasti ja kiitos kysymyksistä. Ilmeisesti et osallistu kuitenkaan arvontaan?

   Ihanaa päivää. 💚

 • Minä syön talvella D-vitamiinia ja Piimax C on ollut käytössä jo yli 20 vuotta. Huomasin aikoinaan selkeästi sen vaikutuksen esimerkiksi kynsiin ja ihoonkin. Lisäravinteet imeytyvät hyvin yksilöllisesti. Uskon, että kasvissyöjänä saan todennäköisesti kaiken tarvittavan ravinnosta, mutta tiedä häntä. En syö muita lisäravinteita.

 • Mukana 😊
  D-vitamiinia syön, mutta koska olen kalalle allerginen tarpeen olisi hyvälaatuinen kalaöljy. Eräs kalaöljykapseli aiheutti myös allergisia oireita.

 • Olen ansioitunut "purkkinisti". Syön jos jotakin lisäravinnetta, vaihdellen toki. Kalaöljykapseleista olen kaikista poikkeuksetta saanut aina vernevuotoja (mustelmia pahempaa on loriseva nenäverenvuoto, joka voi alkaa milloin vaan), kunnes nyt keksin K-vitamiinin!

  Ihan loistavaa, jos tämän avulla pystyy napsimaan kalaöljyä purkista. Kalaa tulee syötyä liian harvoin.

  Tällä hetkellä menossa muutakin, ihmiskoemaisena tutkimusmatkana. Siitä raporttia myöhemmin – m i k ä l i onnistuu.

  Suloista sunnuntaipäivää. <3

 • Syö lisäravinteita ja uskon (tiedän) että niistä on ollut hyötyä, en ole juurikaan sairastanut flunssia ym. Yritän yleensä tutkia mistä raaka-aineet ovat peräisin mutta usein myös hinta ratkaisee. Tästä kyseisestä en ole aikaisemmin kuullut.
  SoileKoo

 • En syö nyt mitään ravintolisiä mutta talvella menee D-vitamiinia ja C-vitamiinia, syön terveellisesti ja monipuolisesti.
  aiholapp at lailanet.fi

 • Syön lisäravinteita mm.ubikinonia, mutta tämä brändi, jonka esittelit, on minulle ihan uusi. mukana kivassa arvonnassa. sartzu ät kymp.net

 • Käytän D-vitamiinia, biotiinivalmistetta ja probioottia päivittäin. Koska juon maitoa niukasti, otan myös kalkkitabletin joka päivä. Omega-3-lisän saan Möllerin kalaöljystä.

  esri3363@gmail.com

 • Syön ravintolisiä ja vitamiinejä, mutta en voi syödä omega kapseleita, koska saan niistäkin allergiaoireita. En osallistu arvontaan, mutta halusin tulla toivottamaan sinulle aivan ihanaa sunnuntaita!

 • Tulee noita syötyä. Lääkärin määräämiä ja ihan omasta halusta. Ostan ne apteekista ja marketista. En ole kamalasti niiden alkuperää tutkinut, olen ollut luottavainen. Vaikutuksistakaan en takuuseen mene. Minulla on iho samaa maata kuin sinullakin, joten kapselit olisivat tarpeen. Mukana kivassa arvonnassa.

 • D-vitamiinia syön läpi vuoden ja lähinnä talvella menee purkillinen tai pari monivitamiinia. Yritän myös pitää ruokavalioni monipuolisena. Monet ravintolisät ym. ovat mielestäni myös aika hinnakkaita ja vaikuttavuuskaan ei aina vakuuta. Kerran söin n. puolen vuoden ajan biotiinivalmistetta, mutta en ainakaan silmämääräisesti huomannut hiuksissa ja ihossa mitään muutoksia parempaan suuntaan. Tästä ANP:stä en ole koskaan kuulut.

 • Omegoissa on todellakin eroja, niiden pitoisuuksissa ja niissä halvimmassa menee kyllä rahat hukkaan, pitoisuudet ihan minejä. Omasta vitamiinikaapista löytyy tällä hetkellä vahvaa kurkumiinia, monivitamiinia ja b-vitamiinivalmistetta. Harmi vaan kun en muista ottaa joka päivä, siksi tuo esittelemäsi valmiste ja kätevä pakkaus olisi ihan huippuhyvä! Talvea kohti on taas hommattava vahvaa d-vitamiinia, niin jaksaa!

 • Minä en juuri syö ravintolisiä, tai satunnaisesti kokeilen jotain. Ehkäpä olisi syytä jotain syödä, saattaa olla että ravinnosta ei tosiaan kaikkea saa. Varmastikin juuri omegoita tarvitsisin itse lisää 🙂

 • Olen käyttänyt pari vuotta hiusten kasvuun tarkoitettuja ravintolisiä pariltakin eri merkiltä. Minusta tuntuu, että ne ovat auttaneet hiusten kuntoon ja aion jatkossakin käyttää.

  Vitaevay@gmail.com

 • Heippa pitkästä aikaa! 🙂 Olen seurannut blogiasi uskollisesti ja mielenkiinnolla, vaikka kommentointini onkin jäänyt vähemmälle/ollut tauolla.. <3 Mutta siis joo, olen syönyt ravintolisiä, ja välillä voisin koettaa vaihtaakin tuotteita & testata muitakin kuin niitä samoja – tosin ihan hyväksi olen ne todennutkin. Innolla mukana arvonnassa 🙂

 • Pysyn kuulolla testijakson tulosten ja mahdollisen Advanced Nutrition Programmen ravintoasiantuntijan haastattelun suhteen. Mielenkiintoista.
  En syö mitään ravintolisiä, koska sairastaessani munuaissyöpää, kaikki lääkärit, joita tapasin kysyivät tupakoinnista, hiusten värjäämisestä ja ravintolisistä. Niillä epäiltiin silloin olevan yhteyttä syöpään.
  Advanced Nutrition Programmesta kuulen nyt ensimmäistä kertaa.
  Mukavaa viikkoa Tiia!

 • D-vitamiinia olen syönyt parina talvena tai oikeastaan aloitan kuurin jo viimeistään lokakuussa ja syön ainakin huhtikuulle. Muuten ravintolisät ovat olleet vähän sellainen juttu, että hetken ielijohteesta saatan ostaa jonkin purkin, jonka napsin. Ja tietysti mukana arvonnassa.

  Kivaa maanantai-iltaa <3

 • Advanced Nutrition Programm ei ole tuttu,mutta kovin kiinnostaa.Käytän omega3,D vitamiini,Priorin ja kollageenia joiden taustoihin en ole perehtynyt.Kolesteroli on pysynyt hyvänä samoin iho ja hiukset.Mukavaa syksyä terv.Marja-Leena

 • Mä syön ravintolisiä, kuten varmaan tiesit. Talvella varsinkin panostan D-vitamiinin saantiin. Ihonhoitoon on sitten tietenkin eri tuotteet käytössä. 🙂

 • Aika vähän tulee syötyä ravintolisiä. Joskus olen kokeillut, mutta kokeilut ovat jääneet lyhyiksi. Sinkki + C menee tällä hetkellä. Enkä juurikaan ole miettinyt tuotteiden taustoja.
  tramp[@]netti.fi

 • Hienoa kyllä, että tuotekehityksissä keksitään koko ajan luontoa säästäviä tapoja. Itse tosiaan syön myös kalaöljykapseleita. En pidä myöskään hirveästi kalasta, joten tämän takia syön kapseleita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud