Arvonnan voittaja ja Tukholmaan mars

Arvonnan voittaja ja Tukholmaan mars
*Sisältää arvostelukappaleita 
Lähden tänään pariksi päiväksi Tukholmaan kaupallisessa yhteistyössä Body Shopin kanssa, mikä on aivan mieletön juttu. Tukholmassa pidetään keskiviikko aamuna Body Shopin tilaisuus, jonka teemana on tyttöjen asiat, oikeudet tasa-arvo eli hyvin tärkeitä teemoja. Varmasti myös Body Shop uutuudet tai peräti Body Shopin joulu esitellään. Perästä kuuluu tänne ja Instan puolella yritän jonkinlaista matkaraporttia toteuttaa. 

Ei uskoisi, että olemme asuneet Tukholmassa, jossa olen ajanut autoa ja suhannut vauvan kanssa junalla. Sillä ehtinyt jo kehittää tähän reissuun pienen eksymisen pelon, sillä olen menossa reissuun ihan yksin, eikä tilaisuus ja hotelli ole keskustassa, kääks.

On suu, jolla kysyä neuvoa, on taksit, junat, metrot ja hei Google Maps. Silti jänskättää, sillä onhan se ihan eri asia eksyä kollektiivisesti kavereiden kanssa, kuin ypöyksin. 😅 Luultavasti yksin olen kuitenkin skarpimpana, kun kamujen kanssa tai joukossa sitä tuudittautuu helposti olettamaan, että joku muu tietää minne matka.

Miten kaikki matkabloggaajat ja yksin matkustavat selviää näistä, tuntuu että löytävät perille vaikka viidakossa. Homma näyttää niin helpolta.

Heh toinen ahdistus, jonka olen myös kehittänyt, niin olen etukäteen pohtinut, että tilaisuus on varmaan pullolla kaksi metrisiä kultakutreja säihkysäärineen ja mitä ikinä laitan päälle, näytän nuorten kaunottarien rinnalla pukeutuneen mummoni verhoihin ja vähän niin kuin mummo itsekin. 


Tälläisiä pieniä etukäteisjännityksiä, jotka pukkaavat kuulumaan asiaan. 

Jee jännää on ja ensimmäinen tehtävä on, koska päätin yhdistää reissuun samalla myös omaa lomaa, on löytää Disney Store, parhaat leivokset, sushit ja joku syksyinen mekko.
No mutta arvonnan voittajaan. Itselleen Advanced Nutrition Programme TM ravintolisiä voitti Nelina:  Nelina15. syyskuuta 2019 klo 14.56
Olen ansioitunut ”purkkinisti”. Syön jos jotakin lisäravinnetta, vaihdellen toki. Kalaöljykapseleista olen kaikista poikkeuksetta saanut aina vernevuotoja (mustelmia pahempaa on loriseva nenäverenvuoto, joka voi alkaa milloin vaan), kunnes nyt keksin K-vitamiinin!

Ihan loistavaa, jos tämän avulla pystyy napsimaan kalaöljyä purkista. Kalaa tulee syötyä liian harvoin.

Tällä hetkellä menossa muutakin, ihmiskoemaisena tutkimusmatkana. Siitä raporttia myöhemmin – m i k ä l i onnistuu.

Suloista sunnuntaipäivää. <3 olkoon Nelina. Voittajaan on jo otettu yhteyttä ja kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille. 
Muutama kirja, joiden lukemista odotan tänä syksynä innolla. Kiitos Otava näistä ylläreistä.

Miten siellä? Tykkäättekö matkustaa yksin, jännittääkö ja jos jännittää, mikä jännittää? Onko eksymisen pelko vai jokin muu? Mikä on pahin kömmähdys, mitä reissuillanne on tapahtunut?

Sydämellistä tiistaita kaikille. ❤️

Related Posts

Tänään Tukholmaan parisuhdelomalle!

Tänään Tukholmaan parisuhdelomalle!

Aamulla taivas oli ihmeellinen ja toivottavasti ei enteile myräkkää merelle, hieman ovat sääkartat ennakoineet ensin myrskyä ja sitten myrskyn väistymistä reitiltämme. Miehen kanssa lähdemme parisuhdematkalle Tukholmaan ja oivalsimme, että viime matkasta on peräti kohta vuosi!  Tätä postausta ei ollut tarkoitus kirjoittaa lainkaan, mutta eiliseen postaukseen […]

Tsiisös mikä reissu!

Olisihan se pitänyt arvata, että jos lähtee reissuun siskosten kanssa, joista toinen on ajanut läppärinsä päältä ja toinen matkalaukkunsa päältä autoilla,  niin ettei tästä reissusta voinut mitenkään tulla sellainen perusreissu näiden naisten kanssa. Lähtöiltana ja jo ajoissa hytin sängyssä kyllä pohdin, että ollaanko vallan urauduttu […]41 thoughts on “Arvonnan voittaja ja Tukholmaan mars”

 • Hauskaa matkaa, varmasti mahtva reissu! Google maps on matkoilla ihmisen paras kaveri! Sillä suunnistettiin jopa Japanissa ilman ongelmia; selvisi reittivaihtoehdot, oikeat juna- tai metrolaiturit, metromatkojen lähtö- ja matka-ajat, hinnat, kävelymatkat, ihan kaikki. Kivoimman näköiset kävelyreititkin selvisivät street viewistä ja etukäteen sieltä näkemieni maamerkkien perusteella osasin myös suunnistaa pitkiä pätkiä edes avaamatta karttasovellusta.

 • En ole ehtinyt viimeaikoina jättämään viestiä ja nytkin on aika kortilla (työt haittaa), mutta halusin vaan tulla toivottamaan hyvää matkaa <3.

  Etukäteisjännittämisen aiheita olen mestari keksimään, mutta onneksi kaikki on yleensä turhaa. Niin tulee toivottavasti käymään myös sulle ja matkasta tulee mahtireissu <3

  • Kiitos sinä ihana. Tälläistä torveloa aina jännittää, koska aina tulee mokattua kuten tälläkin reissulla. 😅

   Ihanaa viikonloppua Annukka. ❤️😘❤️

 • Onnittelut Nelinalle!
  Matkoilla sattuu ja tapahtuu, sehän on yksi matkojen jujuista!
  Ja jälkeenpäin nolotkin kömmähdykset naurattaa. 😀
  Minä olen matkustanut niin paljon yksin 13 vuotiaasta asti ulkomaille, etten pelkää itse matkaa.
  Korkeintaan kammoksun huonoa säätä lentomatkalla…mitä enemmän olen lentänyt, sitä vähemmän siitä pidän. Mitä suurempi lentokone sen pahempi! Pikkuiset ovat kuin höyheniä ilmavirroilla, niistä minä pidän enempi. 🙂
  Jos eksyn, kysyn tietä tai menen samaa reittiä mitä tulin.
  Nykyään on puhelimet kaikilla ja neuvot lähellä.

  Itsetunto ylös ja hymyä huuleen! Rohkeat matkustavat minne haluavat! <3
  Ihanaa matkaa, Tiia!

  • Ihana reipas sinä❤️No eksyin, mutta löysin ja sekoilin, mutta pärjäsin. Jokainen tälläinen oma matka vahvistaa ja opettaa pärjäämään.

   Juu ennemmin menisin kuuhun, kuin reissaan kaupunki sokkeloissa. 😅

   Ihanaa viikonloppua Susanna😘❤️😘

 • Oikein mukavaa Tukholman reissu Tiia – nauti <3

  Yksin matkustaminen ei pelota minua ollenkaan. Olin 20v kun lähdin yksin "hiihtolomalla" Teneriffalle yksin. Tulin kohteeseen keskiyöllä ja en yhtään tienyt edes ennakkoon kenen kanssa jaan huoneen. Vähän tuntui hassulta mennä huoneeseen, jossa oli oman äitini ikäinen nainen jo nukkumassa mutta meistä tuli reissuni aikana hyvät ystävät.

  Toisen matkan tein yksin Nizzaan 15 vuotta sitten eli vietin itsekseni pitkän viikonlopun ja sukkuloin Ranskan Rivieralla pitkin ja poikin junalla. Hauskaa oli. En muista jännittäneeni yhtään.

  Usein myös työmatkoille lähdetään ihan yksin eli vasta määränpäässä nähdään kollegoita ympäri maailmaa.

  Hyvin kaikki sujuu <3

  • Olet rohkea, olin nuorena arka ja ujo. Ennemmin tosiaan Lähtisin avaruuteen, kun sukkuloin sokkeloisissa kaupungeissa. Mutta jokainen yksin tehty reissu on opettavainen.

   Ihanaa viikonloppua Marjo❤️😘❤️

 • Älä turhaan jännitä, pärjäät hienosti, ja onhan apunasi tosiaan nuo mainitsemasi googlemapsit ja muutkin. Olet aikuinen nainen, joka on selvinnyt paljon vaikeammistakin paikoista. Ja aina voi pyytää apua. Yksin matkustaminen on huippukivaa 🙂 Ja Tukholma huippuihana kaupunki!

  • Niin totta, paljon vaikeampia tilanteita ollut, niin hyvä kulma.🤗

   Vaikka taas sekoilin, niin pärjäsin.

   Ihanaa viikonloppua Susanna ja kiitos 🤗❤️🤗

 • Onnea voittajalle.
  Ihanaa Tukholman reissua. Näytät hyvältä siellä joukossa.
  Toivottavasti löydät kaikkea, mitä olet suunnitellut ostaa. Nauti reissusta. Me saadaan taas hyvää luettavaa, kun kerrot tilaisuudesta.
  Kävin tohtorilla ja labrojen lisäksi tuli määräys ostaa D3 vitamiia käyttöön. 😂
  Leenalii

  • Oijoi ja d-vitsku on kyllä tärkeää. ❤️

   Reissulla oli kommelluksia, mutta se oli arvattavaa😅Hauskaa oli.

   Ihanaa viikonloppua Leena❤️🤗❤️

 • Minulla ei ole lainkaan suuntavaistoa. Yksin reissatessa olen poikkeuksetta eksynyt, mutta aina olen löytänyt perille ihanien ihmisten avustuksella. Olen jopa näin tutustunut ihmisiin ja saanut kyläilykutsun. Antoisaa matkaa sinulle!

  • Sama ongelma. Maamerkkien perusteella suunnistan, mutta eihän se metrolla onnistu. 😅

   Minäkin tutustuin tällä reissulla ja juuri navigoidessa. Elämä on ihmeellistä.

   Ihanaa viikonloppua Marja❤️🤗❤️

 • Hei ihana matka sulla tiedossa! Kyllä se hyvin menee ja se on totta, että kun joutuu itse olemaan vastuussa ja omana oppaanaan, tuntosarvet ja kiikarit on ihan eri lailla esillä.
  Täällä seurataan mitä ihanaa uutta sieltä on tulossa 🙂
  Antoisaa reissua <3

 • Mukavaa reissua! Onhan se vähän jännittävämpää matkata yksin, kun tilanteita ei voi jakaa ja saada toisista tukea. Oon itse matkustellut jonkun verran yksin, lähtenyt au pariksi, tullut joskus yksin euroopan halki junilla, kun oma loma on loppunut ja seurue jäänyt vielä viettämään lomaa. Myös harrastuksen puitteissa oon matkannut yksin, tosin kaverit on tulleet perässä. Tykkään kyllä tuollaisesta osittain itsekseen matkustamisesta, siinä pystyy toteuttamaan omia juttujaan. Tosin nykyisin jo Tukholman metro aiheuttaa päänvaivaa :D. Yhdessä ja yksin matkustamisessa omat hyvät puolensa. Muutaman viikon päästä piipahdan myös Tukholmassa osan perheestä kanssa. Kivaa reissua! Katri

  • Se on juuri näin. Kivaa on, että pystyy tekemään just mitä tykkää, mutta toisaalta jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Eikä eksyminenkään tunnu, kun eksyy kaverin kanssa.

   Olet kyllä todella rohkea Katri, ihailen.

   Ihanaa viikonloppua Katri❤️🤗❤️

 • Mukavaa reissua! Onhan se vähän jännittävämpää matkata yksin, kun tilanteita ei voi jakaa ja saada toisista tukea. Oon itse matkustellut jonkun verran yksin, lähtenyt au pariksi, tullut joskus yksin euroopan halki junilla, kun oma loma on loppunut ja seurue jäänyt vielä viettämään lomaa. Myös harrastuksen puitteissa oon matkannut yksin, tosin kaverit on tulleet perässä. Tykkään kyllä tuollaisesta osittain itsekseen matkustamisesta, siinä pystyy toteuttamaan omia juttujaan. Tosin nykyisin jo Tukholman metro aiheuttaa päänvaivaa :D. Yhdessä ja yksin matkustamisessa omat hyvät puolensa. Muutaman viikon päästä piipahdan myös Tukholmassa osan perheestä kanssa. Kivaa reissua! Katri

 • Mukavaa syysreissua Tiia <3 Minä en liiemmin matkustele olen ns. himahiiri ja ihan tyytyväinen siitä 😉 Isältä oppinut ennen reissuja tarkkaan tutkimaan kartat ja miettimään liikkumisen, jotta sulavasti sitten pystyisi lomailemaan. Noh, täällä Hesassa sulavasti kyllä liikkuu parhaiten kävellen ruuhkaaikana.

  • Ihana isä❤️ Juu kävely ok, mutta nuo yleiset kulkuneuvot voivat viedä vaikka kuinka harhaan.

   Ihanaa viikonloppua Onneli❤️🤗❤️

 • Ihanaa matkaa! Olet kyllä n i i n mun idoli rohkeudellasi ja esimerkilläsi. Oma poikaseni lähti yksin elämänsä ensimmäiselle ulkomaanmatkalle parikymppisenä. Oli vielä monen tunnin välilaskukin, perillä vieraassa kaupungissa suunnistamista metrolla ym. Voin sanoa; ei ole minun, eikä ainakaan isänsä geenit! 😀

  Sitähän sanotaan, että pitäisi osata matkustaa itsekseen. Vaikka kohteessa toki olisikin tuttuja jne. mutta jos ihminen ylipäätään pystyy olemaan yksin, hän terveellä tavalla riittää itselleen, luottaa kykyihinsä ja myös saavansa apua tarvittaessa.

  Ihan parasta, että mukaan ei ole kutsuttu vain niitä 20+ kauriinsääriä, pisteet siitä Body Shopille! Itsestään ja kauneudestaan huolehtiminen, niiden kiinnostauvuus ei pääty tieyttyyn ikään tai lokeroon. Jos joku, niin sinä edustat siellä meitä parhaiten. <3

  Ihanaa ja onnistunutta reissua, terkuin Nelina, joka nolostelee höpinäkommenttiaan ja on edelleen huuli pyörenä ja varsin muikea arpaonnestaan. Kiitos!

  • Poikasi on rohkea wow😍 kyllä yksin matkustaminen vahvistaa ja tuo lisää rohkeutta.

   Kiitos niin paljon ja kyllähän ne ruotsalaiset kutsutut olivat nuoria, mutta ei haitannut yhtään.

   Ihana oot, silkkaa kultaa. ❤️🤗❤️

   Kiitos kovasti ja ihanaa viikonloppua ❤️

 • Kivaa reissua sinulle!

  Minä olen matkustanut vuosikymmenen verran yksikseni työmatkoilla pitkin maailmaa. Kaikenlaista on tapahtunut, mutta huumorilla olen selvinnyt tilanteista. Ehkä paras eksymisfarssi oli, kun Moskovassa firman tilaama autokuljetus vei minut väärään Holiday Inniin. Ja seuraavaksi tilattu taksi vei minut jälleen väärään Holiday Inniin! Kolmas kerta toden sanoi ja pääsin oikeaan Holiday Inniin 😀 Kiersin yhtenä yönä 3/5 Moskovan Holiday Inneista.

  • Mahtavaa, kun jaoit tämän kertomuksen, enkä tavallaan ihmettele, kun Moskovassa olit. Huh mikä reissu. 😅Mutta näille juuri on kiva nauraa jälkikäteen.

   Ihanaa viikonloppua Rva Kepponen ❤️🤗❤️

 • Antoisaa reissua Sinulle ☺
  Enpä oo yksin matkustanut, muutaku kotimaan kamaralla. Yhyreksänkymmentä luvun aluus, kun suoritin ammattitutkintoja, jotka oli Riihimäellä ja matkaa pohojanmaalta melekoosesti. Olin yksin matkassa omalla autolla ja jännitin jo matkaa, jokos sitte ammattitutkintoa. Alempi tutkinto oli ykspäiväänen. Vuoden päästä ylempi, joka kesti kakas päivää. Nyt kun ajattelen, jotta pitääs lähtiä yksin samat reissut, eipä taitaasi tulla mitää ☺

  Ihanaa viikonloppua Sinulle Tiia ♥♫♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud