Pienet asiat ratkaisee, M·A·C Cosmetics Starring You

Pienet asiat ratkaisee, M·A·C Cosmetics Starring You
*Sisältää saatuja ilmaistuotteita
M·A·C Cosmetics Starring You, hyvät hyssykät mikä suorastaan tähtitaivaalta tippunut tuikkiva kokoelma. Mutta eipä siinä kaikki. Tänään tutkailin MAC Helsinki Instasivuja ja siellä luki suomennettuna näin:

Kaiken ikäisille, kaiken rotuisille ja kaikille sukupuolille, yes, kiitos ja mahtavaa! 

Niin kauan kuin asia ei näin ole, niin tasa-arvo asioita pitää toitottaa. Sitä paitsi nykyään ei ole itsestäänselvyys, että ikätasa-arvoa kuulutetaan, etenkään nuorekkaiden meikkibrändien suhteen eli suuret peukut MAC:lle.

Sanottakoon se, että maailma on tuntunut muuttuvan myötämielisempään suuntaan jo näiden muutamien blogivuosien aikana, mitä tässä olen häärinyt. Vielä kun muotilavoilla ja eri brändien keulakuvina nähdään,  enemmän kuin se yksi ikäihminen tai hyvä kun sitäkään ja kun nämä keski-ikäiset olisivat vielä vartaloltaan erilaisia, niin tulisi tunne, hei tämä maailma alkaa hiljakseen muuttumaan ja kaiken ikäisille kuluttajille halutaan markkinoida asioita. 

Eilen näin muuten Burberryn mainoksen, jossa oli keulakuvana kaiken ikäisiä, niin hienoa!

Kiitos MAC, että haluat myydä kaikille ihmisille. <3 Osittain tästä syystä ja osittain siksi, että tämä Starring You kokoelma on aivan huikea, sai MAC Holiday Starring You kimaltelevat meikit,  tänään blogissa oman palstatilan. 

Viimeksi taisin hupsahtaa yhtä paljon MAC kokoelmasta, kun Disney Aladdin kokoelma putkahti maailmalle ja nyt odottelen hermostuneena kuin kuuta nousevaa, milloin MAC Maleficent kokoelma paukahtaa ulos!

No mutta se mitä haluan viestittää, mielestäni on mahtavaa, että ilmeeltään tälläinen rohkea  ja omaan silmään aavistuksen nuorekas brändi haluaa markkinoida ihan kaikille. Kun aikani näen MAC meikkejä kaiken ikäisillä, katoaa omastakin mielikuvasta tuo sana ”nuorekkuus” ja jää vain tunne, ihania meikkejä, joita kaikki voi käyttää ja joista kaikki voi  iloita ja nauttia. 

EYES
SPELLBINDER SHADOW / STARRING YOU
Stars Align – hopea violetilla helmiäiselläWishful Thinking – violetti vaaleanpunaisella helmiäiselläStairs To The Stars – viininpunainen violetilla helmiäiselläSwing On A Star – hillitty sinivioletti sinivihreällä helmiäisellä

Suositushinta 21,90€
POWERPOINT EYE PENCIL / STARRING YOU
Engraved – musta  
Suositushinta 20,90€
FACE
OPALESCENT POWDER / STARRING YOU
Rising Star –  vaaleanpunainen shimmerShooting Star – lämmin kulta

Suositushinta 32,00€
KISS OF STARS LIPSTICK
Kiss Of Stars – vaaleansininen-pinkki helmiäiselläGold Star! – persikkainen nude helmiäiselläWalk Of Flame – marjaisa punainenDestined For Stardom – kirkas sinihopea pinkillä ja violetilla helmiäiselläStarstruck – kirkas pinkkivioletti fuksiaAsterisk – syvä sininen vaaleanpunaisella ja violetilla helmiäisellä 
Suositushinta 21,90€
LIPGLASS / STARRING YOU
Starf*cker – metallinen runsas violettiStar Memoir – metallinen rubiininpunainenStarring You – viileä vaaleanpunainen helmiäiselläYoung Star – valko-vaaleanpunainen helmiäiselläCounting Stars – harmaanlila helmiäisellä
Suositushinta 20,90€
Elämä on todellakin pieniä iloja, se aamukahvin siemaus, lämmin neule johon kääriytyä, kimaltavat kenkulit ja iloa tuova kosmetiikka, joka tuo pientä blingiä elämään. Tulin erittäin iloiseksi tästä MAC kokoelmasta ja vielä iloisemmaksi tulin tänään, kun bongasin nuo lauseet MAC Suomen Instasta, hyvä MAC. 

Toki brändien pitää kohdentaa, mutta omaan makuun se on eilistä päivää ja niin tylsää. Tämän päivän viiskymppinen, ei juhli viiskymppisiään olemalla joko ulkomailla tai odottaen ruusupuskia ja vieraita kahvin ja nisupullan ääressä kotosalla koko päivän ja laittaen nuo huimat ikävuodet sanomalehteen. 

Ei tämän päivän viiskymppinen pukeutuu ja meikkaa miten haluaa ja ajattelee, että tässähän on vielä puolet elämää jäljellä ja otetaan siitä kaikki irti.

Mitä fiiliksiä teillä tämä Starring You kokoelma herättää ja miltä kuulostaa, että halutaan kohdentaa kaikille ja kaiken ikäisille vai pitäisikö tänä päivänä olla vielä selkeät lokerot? Onko mahdollista markkinoida kaikkea kaikille. Mielestäni on, sillä ei se lokero vaan se persoona. <3

Ilon kautta keskiviikkoon ja aah blingiä elämään. <3


10 thoughts on “Pienet asiat ratkaisee, M·A·C Cosmetics Starring You”

 • Musta kauneus kuuluu kaikille ja kaikenikäisille! En tykkää lokeroinnista ollenkaan ja olen jättänyt monia asioita ostamatta ihan vain siksi että markkinointi on mennyt mielestäni vikaan.

  Nuo herkulliset tuotteet ovat kyllä ihanan sykähdyttäviä syksyyn!

  Blingiä ja glitteriä viikkoosi Tiia ♥

  • Lokerointi on vanhaa aikaa, vaikka toki ymmärrän, että markkinoinnin tulee kohdentaa erilaisiin kohderyhmiin, mutta enemmän hakisin persoonaa, kuin ikää näissä enää. Enää ei ole viiskymppiset vanhuksen oloisia vaan nuorekkaita.

   Ihanaa, että MAC haluaa kohdentaa kaikille ihmisille. <3

   Nyt on kyllä sellaiset blingit, etten malta odottaa, että pääsen lauantai illan juhliin näillä hakemaan kimallusta elämään.

   Ihanaa viikon jatkoa Maikku. <3

 • Minusta on ihanaa, että meikit kuuluvat kaikille! Ymmärrän, että ihonhoitotuotteissa on tuota jakoa nuoriin ja vanhempiin, koska ihohan on toki erilainen eri ikäisillä. Meikit kuitenkin voi olla vaikka millaisia, olipa ikä sitten mitä vaan!
  Todella kauniita meikkejä ja ihanat jo nuo päällisetkin (rasiat siis).
  Kaunista iltaa sinulle ihana Tiia <3

  • Juu sama ja ihonhoidossa on pakko, tosin niissäkin taidetaan hakea nykyään enemmän ihotyyppiä ja toki ikääntyneellä iholla on omat haasteensa. <3

   Meikit kuuluu kaikille ja tästä olemme aiemminkin kirjoittaneet. <3 Ihanaa, että MAC markkinoi kaikille, ei lokeroi ketään.

   Ihanaa torstaita Outisein. <3

 • Upeita meikkejä, MAC on yksi lempimerkkejäni ja sopii kaikenikäisille kuten on aiemmissakin kokoelmissaan mainostanut 🙂 Mukavaa torstaita Tiia <3

  • MAC:llä on fantastisia tuotteita, yksi persikan sävyinen poskipuna on ihan lemppareita ja sen sävyn vinkkasi Keyword:Love Jonna, piti ostaa. Kuten Aladdin meikit ja ja ja nyt odotan Maleficent kokoelmaa ihan hulluna.

   Miten olen näin tahvo, olen ostellut Mac meikkejä jo vuosia ja seurannut Instaakin ainakin pari vuotta ja silti olen jotenkin mieltänyt tämän nuorempien brändiksi. No hyvä, että tuli tämä asia selväksi vihdoin tälle luupäälle, MAC ei lokeroi. <3 On muuten vielä älyttömän kohtuuhintainen brändi laatuun nähden.

   Kivaa viikon jatkoa Charming Nails. <3

 • Kokoelma ei oikeastaan sano mitään kun meikkejä en oikein käytä 😉 mutta sanoma juu. Ihmisten lokeroiminen iän mukaan pitäisi olla ihan lailla rankaistavaa. Ikä on vain numero henkkarissa ja tyyli näkyy päällepäin. Kimallusta tähänkin päivään Tiia <3

  • No juurikin näin, pitää mielestäni enemmän markkinoida persoonille, ei tietyn ikäisille, se on jo vanhaa aikaa ja tämän päivän viiskymppiset ovat nuorekkaita. <3

   Kimallusta ja säihkettä Onneli sinun päivää myös. <3

 • Mä olen tykännyt aina MAC:ista just tosta, että se kauppaa itseään kaikille. On tehnyt aina niin. Jopa vähän edelläkävijä tässä asiassa. Upea kokoelma.

  Aurinkoista päivää Tiia. <3

  • Olen kyllä oikea tahvo. MAC meikkejä on tullut ostettua, olen seurannut Instaa jo pari vuotta, mutta en ole mieltänyt kaiken ikäisille suunnatuksi. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan eli hyvä MAC.

   Kokoelma on ja täällä odotetaan Pahatar kokoelmaa hulluna. <3

   Ihanaa torstaita Jonna. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud