Unelmaristeily

*Kaupallinen yhteistyö Tallink Suomi ja Silja Line Suomi
Se fiilis, kun sain yhdessä Tallinkin Marikan kanssa suunnitella oman näköisen unelmaristeilyn. Niin nöyrän kiitollinen, kun pyydettiin ja kyllä heh silmätkin tästä kostui. Sillä wow risteily, jolle sain esittää toiveita ja miettiä mitä voisi unelmaristeily pitää sisällään. 

Tietenkin loistava seura on jo unelmareissun tae. Oli kiva, että matkalle pääsi blogimaailman eri tilanteissa kohtaamia erilaisia ihmisiä ja erilaisia blogeja kirjoittavia huipputyyppejä. Nuoret ja me iäkkäämmät tulimme kaikki upeasti juttuun ja naurussa oli monessa kohtaa pitelemistä. 

Mitkä seikat olivat oman unelmareissun kulmakiviä, paljon kahvia ja kakkusia, hyvää ruokaa, ripaus luxusta, joka täyttyi yli odotusten, nähdä ja kokea ja seikkailla mahdollisimman paljon, mikä toteutui kahdella maalla ja kolmella eri laivalla: Helsinki-Tallinna-Tukholma-Helsinki ja Megastar-Baltic Queen-Silja Serenade. 

Matkan kruunasi luxushytit, joita en uskaltanut edes toivoa. Baltic Queen Executive Suite jättimäisine parvekkeineen ja Silja Serenaden Commodore svittii, johon sisältyi Commodore Loungen oleilutila ja herkut ja muuten myös Commodore loungen sauna, josta näköala merelle ja Bon Vivant erikoisaamiainen. 

Myös vessatauot, niitä oli paljon merkattuna aikatauluun. Näin kenenkään ei tarvinut tuntea stressiä, pääseekö vessaan jossain kohden vai ei, vessa asiat oli turvattu ja sai täysin rinnoin nauttia vaan matkasta, herkuista ja seurasta ja elämyksistä. 

Koko reissun kohokohtana suurelle ABBA-fanille oli ABBA-museo, sillä ABBA for ever!
Matka taittui leppoisasti ja omassa rauhassa Megastarin Bussiness Loungessa, jossa tutustuimme toisiimme, nautimme herkullista aamupalaa ja haimme vielä Marikan kanssa jengille toiveiden kahvit Starbucksista. 

Heti Tallinnaan saavuttuamme saimme päästää luovuuden vimman ilmoille, sillä pääsimme maalaamaan marsipaanihahmoja Viron vanhimmassa ja vuonna 1864 perustetussa Maismokk kahvilassa osoitteessa Pikk 16.

Kahvilassa sijaitsee myös marsipaanimuseo ja voi miten kauniita nämä vanhat marsipaanihahmot ovatkaan. 

Maalatessa nauratti hieman syvä hiljaisuus, oli kuin jokaisen sisäinen pieni lapsi olisi päässyt antaumuksella nauttimaan luovuuden riemusta. Jälkikäteen kaikkia nauratti maalatut hahmot ja omalla kohdalla lapsikin osaisi maalata paremmin. 

Jos haluat päästä myös maalaamaan marsipaania, kiva idea tyttökavereiden kanssa, polttari tai työporukalle, niin ohessa yhteystiedot:  +372 64 64 192 tai maiasmokk@kalev.eu.

Siinä ne meidän koko jengin maalaamat hahmot ovat. Kyllä nauratti ja matkan edetessä omasta siilistä, tuli pannukakku siili, mutta ei se makua haittaa. Maismokk kahvila on todella lämminhenkinen ja viihtyisä. Suosittelen maistamaan kahvia ja kakkuja ja ostamaan kotiin Kalev marsipaanipatukoita, ah mitä herkkua ja etenkin Irish Coffeen makuinen patukka on huikean hyvää. 

Kävimme myös tutustumassa Woolish liikkeeseen, jossa myydään mm. ananaksen kuoresta tehtyjä laukkuja, rintanappeja, mukeja, koruja ja 100% merinovillasta tehtyjä upeita neuleita ja neuletakkeja. Hintana n. 110e, mikä tuntuu ihan hullulta, kun vertaa Suomen polyesterin hintoihin, joissa vain ripaus villaa. 

Moni villapaita jäi meitä kaivelemaan ja siksi onneksi on verkkokauppa, jonne villatakit toivottavasti pian rantautuu. Videolla näkyy enemmän minkälaisia villapaitoja Woolishilla myydään, mutta voit myös kurkkailla alla olevasta linkistä nettikaupan antimia. 

Koska haaveena oli ne kakkuset, niin seuraava pysäkki olikin vaikuttavan kaunis ja ranskalaishenkinen Kohvik-Pagarikoda Rukis osoitteessa Viru 11. Rakastan lettuja ja mädin kanssa tällä reissulla tuli nautittua suolaisia lettuja peräti kolmesti. 

Mutta ne kakut. Jengin suosikki taisi olla unikkosiemenkakku, joka maistui omaan suuhuni Ferrero Rocher konvehdeille tai Nutellalle, aah miten hyvää. Toisten sydämen vei ikiklassikko Pavlova, jossa marenki oli juuri täydellisen tahmean sitkeää. Oman sydämen vei kuitenkin raparperileivos, koska rapsu on vaan parasta. Kun leivoksen sai vielä nauttia yhdessä Rapsuskumpan kanssa, niin olin kirjaimellisesti taivaissa. 

Skumppa on aina hyvää, mutta rapsuskumppa eli oikealla nimellä Rabarbra hih eli Rapsu on hyvää eli Raparperi bra, on maailman paras skumppa, se raparperin jälkimaku, sitä ei voita mikään. Tätä skumppaa saa kuulemma Megastarilta myös, joten kaikki raparperin ystävät, hyökätkää kiinni, sillä maissa me ihastelimme vain loppuunmyytyjä hyllyjä eli taitaa olla myös virolaisten suosikki skumppa. 

Videolla muuten näkyy Rukis ravintolan huikean kaunis ranskalais maalaisromanttinen rustiikkinen tunnelma ja miten iso ravintola on kyseessä ja ne vessatkin ovat niin mageet. 

Siellä se Baltic Queen jo meitä odotti ja huikea Executive Suite sellaisella parvekkeella, että sinnehän mahtuu jalkapallojoukkue. Sviiteissä ei ole parvekkeita, mutta ovat taas kokonsa puolesta hieman isompia. Niin sviiteissä, kuin Executive sviiteissä oli erilaisia värimaailmoja ja huoneen rakennekin eri hyteissä hieman erilainen. Joten jos valitset Executive Suiten, se ei välttämättä ole juuri tämä ruskeanpunainen hytti, jossa minä sain nautiskella yöni. 

Oli muuten hauska, kun lokit viihtyivät partsini katolla. 

Ihana, sydämellinen Marika. <3

Kristallikimaran Minnan ompelema mekko ja muutenkin Minnan koko värimaailma oli kuin valettu hyttini värimaailmoihin. Ihana. <3
Tallinkilta saimme lahjaksi kassit, jotka ovat matkanneet tuhansia merimatkoja Helsingistä Tukholmaan upeiden Silja Linen laivojen verhoina. Kassit on tehty kestävästä ja paloturvallisesta materiaalista ja saivat uuden elämän ekologisina pussukkoina ja toiveena on, että kasseista pidetään yhtä hyvää huolta, kuin aikanaan verhoistakin. 

Kassiin saimme täytettä eri kosmetiikkayrityksiltä ja nämä kaikki kosmetiikat näkyvät omassa Instassa Unelmaristeily kohokohdissa ja myös Beach House Kitchen Helin postauksessa on hieno kuva upeista tuotteista, joita pääsemme saatuina ilmaistuotteina testaamaan. 

Videolla muuten näkyy Baltic Queen laivasta pieni kierros, sillä saimme laivalla opastetun kierroksen ja pääsyn myös komentosillalle. 

Plusmimmin kanssa peiliselfie. 

Yökerho on pullollaan loistokasta Gatsby tunnelmaa ja tyylillä. Ah mitä kimallusta!
Rakastan blinejä ja venäläistä ruokaa, joten kohokohta oli Baltic Queenillä päästä nauttimaan herkullinen venäläinen illallinen a la carte ravintola Aleksandrassa. Nautin taas bliniä mädin kanssa, alkuruoksi venäläisiä leikkeleitä ja jälkiruoaksi Pavlovaa ja juustoja. Huikean erilainen ravintola kokemus laivareissulla ja mielettömän hyvää!

Baltic Queen Grill House erikoisaamiainen oli huikea, yksi laivojen parhaita. Siis taas lettuja ja mätiä, skagenia, macaroneja, erikoiskahvit tuotiin pöytään. Tälläiseen herkutteluun voisi vaikka tottua, todellista luxusta. 
Ihana Iinuli, jonka kanssa on tullut grillattua ajasta iäisyyteen ja siitä se ystävyys sitten lähti. 
Kapteenin komentosillalla meinasi monttu loksahtaa auki ja taitaa monille lapsille olla pettymys, sillä laivaa ohjataan tuolla pienellä tikulla. Vieläkin olen hieman epäuskoisena tässä. Kyllä tekniikka on ihmeellistä, sanon mä. 

Oli aika jättää Baltic Queen taakse ja hyökätä ABBA-museoon. Siellä kyllä ilo karkasi hieman lapasesta ja soijaa pukkasi, sillä olin yksinkertaisesti liekeissä. Lempibändini ja ABBA-museossa on vielä puhelin, johon Benny tai Björn voi rämpäyttää millä hetkellä hyvänsä, hiemanpa moinen puhelu mahdollisuus kiihdytti mieltä. 


En suinkaan ole tässä kuvassa myrtsinä, päinvastoin sisin nauroi museossa koko ajan, jollei laulanut ääneen. Tässä on vaan viritys esittää taustalla olevaa valokuvaa ja meikäläinen yrittää mutrusuuna esittää kuvan Agnethaa. 

ABBA karaokessa se mopo lähti sitten lopulta keulimaan ja lauloimme kaikki kovaan ääneen täysin sydämin. Plusmimmin kanssa menimme vielä ABBAN jäsenien kanssa estradille ja tanssimme ja lauloimme taas niin kovaa, kuin ääntä lähtee. Hikeä todellakin pukkasi, mutta tämä vallattomuus oman lempibändin tahtiin ja vielä kun selkeästi porukka jakoi tämän fanituksen, oli täydellinen unelmien kohokohta. 

Hehe ja miten Plusmmin kanssa lanne heilui ja askel kävi, voit käydä kurkkaamassa täältä.  Voi elämä, että oli kivaa!

NK-tavaratalossa pääsimme tutustumaan Dr. Mat ravintolan filosofiaan ja antimiin, fermentoituihin vihanneksiin ja hyvää tekeviin juomiin ja ruokaan, jotka eivät sisällä laktoosia, gluteiinia tai sokeria. Miten oma kanacurry maistui taivaalliselta, eikä terveysruoalta lainkaan!

Saimme myös kuulla, että ravintolan omistaja mies oli päässyt lonkkakivuista ruokavalion avulla. Jos joskus tulee sorruttua sokeriin ja muihin herkkuihin vaikka juhlissa, miehen lonkkakivut palaavat eli ravinnolla todellakin on merkitystä! Erittäin mielenkiintoinen ravintola ja herkullista ruokaa, vahva suositus kaikille, mutta erityisesti terveellisen ruoan ystäville. 

Yksi lempi keittokirjailija on Leila ja hänen kiva myymälä on miltei joka Tukholman reissulla katsastettava. Muissakin mielenkiintoisissa sisustusliikkeissä pörräsimme. 

Silja Serenade jo meitä odotti satamassa ja kotimatka Helsinkiin. Majoituimme Commodore hytteihin, joita on saatavilla parvekkeellisia tai ilman parveketta. Oma oli parvekkeella ja parvekkeettomat hytit ovat taas hieman tilavampia. 

Huippua on, että Commodore hytteihin kuuluu Commodore lounge, jossa voi nauttia erikoiskahveja, leivoksia, hedelmiä, leipää ja smoothieita, maksullisia alkoholijuomia. Saunoa vaikka naisten tai miesten saunassa ja ihastella saunan ikkunasta, miten laiva irtaantuu satamasta ja jatkaa matkaa kohti Suomea. 

Commodore hyttiin tosiaan kuuluu myös rauhallinen ja äärettömän herkullinen Bon Vivant aamupala, jonne voivat Deluxe hyteissä matkaavat myös pientä lisämaksua vastaan yrittää päästä herkuttelemaan, jos Bon Vivant ravintolassa on tilaa. 

Niin Baltic Queenin sviitteihin, kuin Tukholman laivan Commodore hytteihin kuuluu minibaari, hedelmiä, suihkugeelit, hammasharjat ja tahnat. 

Laivalla on mahdollisuus myös vuokrata Sunflower Oasis yksityissauna ja tilata sinne juomat ja Tavolatan herkulliset leikkelelautaset. 

Yksi laivamatkojen kohokohtia omalla kohdalla on italialainen ravintola Tavolata. Ruoka on täydellistä ja jokainen annos mitä olen Tavolatassa herkutellut on ollut megalomaanisen hyvää. 

Tällä kertaa mozzarellasalaattia ja jaettuina annoksina risottoa ja kasviscannelonia. Illallisen kruunasi jäätelöannos, jossa oli taivaallista pistaasijäätelöä, olikohan vadelmasorbettia ja maailman parasta lakujädeä, aah. 

Tavolata on ravintola, jonne on joka risteilyllä päästävä ainakin kerran tai mieluiten kahdesti, jollei satu laivailemaan Silja Symphonyllä, jossa on saatavilla herkulliset sushit. 

Oli aika nauttia unelmaristeilyn viimeinen kohokohta, mutta äärimmäisen herkullinen sellainen. Tilata erikoiskahvi, munakas ja pannukakku vaniljakastikkeella ja hillolla pöytään. Nauttia lisänä herkullisia juustoja, leivoksia, smoothieita ja mehuja. Bon Vivant aamiainen on täydellisyyden huipentuma ja se oma rauha kruunaa aamiaisen. 
Olipa aivan huikea reissu, fantastisessa seurassa, jumalaisten herkkujen äärellä, taustalla Abban musiikkia, juu mm. meillä saunassa Miran kaiutin palveli hienosti ja jalka vipatti taas. Mikä oli reissun kohokohta, mahdoton sanoa, koko reissu oli ja seura. 

Nöyrän kiitollisena, että tarjoutui mahdollisuus suunnitella oma unelmien risteily ja itämerikierros, joka toteutui vielä hulppeammin, kuin osasin mielessäni ikinä kuvitella. Tämä oli todellinen prinsessaristeily. 

Onko tuttuja laivoja, oletko matkustanut Tallinnasta Tukholmaan tai käynyt Baltic Queenillä? Pidätkö venäläisestä ruoasta tai Abban musiikista. 

Mitä sinun unelmaristeily pitäisi sisällään, olisi ihana inspiroitua uusilla vinkeillä. Sydämellistä sunnuntaita kaikille. <3
42 thoughts on “Unelmaristeily”

 • Ihana postaus kaikesta siitä, mitä me saimme kokea. Ne sviitit ja ruuat ja abba ja seura ♥️♥️♥️ Ei voi enää muuta toivoa. Kiitos kun sain olla mukana 🤗

  • Te teitte reissun, kiitos parhaasta seurasta ja super ihanalle Marikalle haaveitten toteuttamisesta. 🤗❤️🤗

   Ihanaa päivää ❤️

 • Vau! Olipas teillä ihana reissu merellä Tallinnaan ja Tukholmaan. Nauratti niin nuo teidän ABBA-museon valokuvat, siellä on ollut menoa ja meininkiä 🙂

  Haluaisinpa joskus kokeilla noin hienoa matkaa. Hyvässä porukassa tuollainen reissu on kyllä ikimuistoinen.

  Kiitos hauskasta ja inspiroivasta postauksestasi <3

  • Hihi Abba museossa kyllä lähti. 😍😍

   Toivon, että Birgitta haaveesi toteutuu vielä.

   Kiitos kovasti ja ihanaa päivää ❤️🤗❤️

  • Te teitte reissun, kiitos mielettömän ihanasta seurasta ja ihanalle Marikalle järjestelyistä.

   Ihanaa päivää Iina. ❤️😍❤️

 • Oi joi! Kuulostaa todella ihanalta ja onnistuneelta risteilykokonaisuudelta. Nuo herkkukuvat vain ovat inhottavia, koska täällä valuu kuola suupielestä. 🙂

  Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

  • Herkkuja on paha nälkäisenä katsella. 😅

   Tämä oli kyllä yksi toteutunut unelma ja olen Tallinkin Marikalle erittäin kiitollinen tästä.

   Ihanaa päivää Mannilainen. ❤️🤗❤️

 • Tuo kierros on tullut tehtyä joskus Tukholma, Tallinna, Helsinki järjestyksessä. Teidän risteilyt vaikuttivat kivoilta.😊

  • Kiitos niin paljon. ❤️🤗❤️ Aah täti toi marsipaania eiliseltä Tallinnan reissulta. 😅

   Ihanaa päivää Maikku. ❤️🤗❤️

 • Eipä pysty juurikaan ihanampaa risteilyä kuvittelemaan.Iloinen joukko,sopivasti ohjelmaa ja tekemistä,hemmottelua ja jösses mitä herkkuja🍰Balticqueenillä en ole matkustanut,enkä koskaan Tallinna Tukholma reittiä.Kivoja pinssejä yhdessä kuvassa,pupupinssi vallan suloinen💞 Iloista viikon alkua sinulle Tiia😍

  • Ihana Pipsamuori ja kiitos kovasti. Oli kyllä unelmien kokonaisuus ja seura vailla vertaa.

   Pinssit on kivoja😍

   Ihanaa päivää sinulle🤗❤️🤗

 • Tiedät jo varmaan mitä aion sanoa? Kyllä niin harmitti ja harmittaa vieläkin, että en päässyt mukaan. Teillä on kyllä ollut ihan huippukiva reissu. Kyllä omaankin unelmien reissuun kuuluisi herkuttelu ja sauna ja kaikkea muutakin itsensä hemmottelua. Abba museossa olisi tämänkin rouvan äänihuulet tulleet viritettyä, koska kovasti tykkään Abban musiikista ja aika monet biisit osaankin ulkoa.
  Prinsessaristely tämä todella on ollut, niin ihana <3
  Kivaa alkavaa viikkoa sinulle Tiia <3

  • Niin harmi, että pari teistä ei päässyt mukaan. 😓

   Olisit niin sopinut joukkoon ja Abba museossa oltaisiin kilpaa laulettu kitapurjeet heiluen.

   Ihanaa päivää rakas ystävä. 🤗❤️🤗

 • Teillä on ollut kyllä hieno risteily. Olette saaneet kokea ja nauttia niin paljon. Unelmaristeily oli kyllä ihan näköisesi ja kiva, että pääsitte tuonne ABBA-museoon. Maismokk kahvila on tuttu paikka Tallinnassa ja suurena kahviloiden ystävänä se olisi ollut kiva kokemus marsipaaninmaalauksineen. Tukholmassa olisin ehdottomasti halunnut käydä tuolla Leilan puodissa, koska myös minä olen suuri Leila fani. Hyvä ruoka on aina tärkeässä osassa reissujani, joten jo kaikkien noiden herkkujen nauttiminen olisi ollut minulle suuri nautinto.

  Mukavaa uutta viikkoa sinulle, Tiia ♥

  • Kiitos kovasti Krisse. 🤗

   Ihanaa kuulla, että olet Leila's fani, ihan sama täällä.

   Herkut ja ihana seura oli keskiössä, niistä se mahtava reissu koostuu.

   Ihanaa päivää Krisse❤️🤗❤️

 • Oli kyllä TOP3 ikinä paras risteily ja elämysmatka, täydellinen setti hyvää ruokaa, seuraa, infopläjäyksiä, Abbaa, shoppailua, hengailua, chillailua, kosmetiikkaa ja 5 -tähden luksushyttejä! Tuota Abba -museota olen suositellut jo jokaiselle Tukholmaan menijälle, ihan käsittämättömän hieno kokemus ja oi että oli vapauttavaa hoilata hittejä täydestä kurkusta! Kiitos vielä kerran, oli "once in a lifetime" -kokemus <3

  • Ihanaa kuulla, sillä olen jäävi miettimään, mitä te tykkäsitte. Mutta meillä oli niin hauskaa 😍😍

   Kiitos, että olit, seura tekee reissun. 🤗

   Ihanaa päivää Heli. ❤️

 • Mun unelmaristeily olisi varmasti Karibianristeily, jossa ehtisi nähdä paljon erilaisia trooppisia paikkoja, kokea samalla hieman erilainen ja suurempi laiva, meripäivä jne.

  Ihanaa viikkoa Tiia. <3

 • Kyllä teillä ion ollut hana merellinen reissu. Kuvatkin sen todistavat Hauskat nuo ABBA-museon kuvat.
  Postauksesi inspiroi haaveilemaan vähän hienommasta matkasta tavallisen sijaan. Ehkä jonakin päivänä ……
  Tähän asti ikimuistoisin risteilyni on ollut Välimeren risteily.
  Ihanaa viikkoa Tiia!

  • Välimeren risteily on taatusti ollut upea ja ne teidän reissut muutenkin. 😍😍😍

   Kiitos niin paljon ihana Kirsti Kaija ja ihanaa päivää. ❤️🤗❤️

 • Jo somessa katselin, että teillä on ollut ihan huippis riseteily ja sai omankin matkustuskuumeen taas nousemaan. Ja hei Abba, se on aina vaan niin kova! Ihanaa viikkoa teidän perheelle!

  • Jee ihanaa, kun katselit ja tiedän sua seuranneena, että nää on ihan teidänkin juttuja.

   Ihanaa päivää Jani. ❤️❤️

 • Waauuu, nyt ei voi laulaa muutaku, oi jospa oisin saanut olla muuuukaaanaaa ☺♫
  Mukavaa tiistaipäivää Sinulle Tiia♥

 • No on kyllä ollut varsinainen unelmaristeily, kun on hyvä porukka matkassa mukana! Nuo herkutkin näyttää niin ihanilta, että vesi herahti kielelle useammankin kuvan ansiosta 🙂
  Kivaa viikkoa Tiia!

 • WOW mikä risteily! Kolme laivaa ja vaikka mitä kivoja juttuja mahtunut teidän reissuun. Nuo marsipaanieläimet ovat suloisia. Tuo Maismokk on muuten kahvila, jossa olen käynyt ihan ensimmäisellä Tallinnan reissulla joskus 1993 tai 1994 – hurmaava paikka! Abba-museo olen miettinyt monta kertaa ja täytyyhän sinne jossain vaihessa mennä piipahtamaan.
  Kivaa viikkoa Tiia ♥

  • Kiitos kovasti Marjo. 🤗💙🤗

   Ooh mahtavaa kuulla ja onkohan Maiasmok vielä saman näköinen vai muuttunut paljon?

   Ehdottomasti Abba-museoon ja siellä voi käydä vaikka monet kerrat. 😍

   Ihanaa päivää Marjo. 💙🤗💙

 • No nyt on kyllä WAU!!! ❤️ Upeat kuvat fantastiselta elämysristeilyltänne ❤️
  Toi sun Mikki Hiiri paita ❤️ Paljon kahvia ja kakkusia ❤️ Maiasmokk ja marsipaani -olen ollut tuolla perheen kanssa jouluuntumisreissulla ja silloin muotoiltiin ja maalattiin marsipaania ❤️ Ihanat muistot sieltä… ❤️ Ja hei: ABBA on aina ABBA ja se museo on elämys ❤️ Kuopuksen yksi syntymäpäivä siellä käytiin laulamassa, tanssimassa, hullaantumassa ❤️ Kiitos, että toit kertomuksellasi myös mukavia muistoja mieleen ❤️ Värikästä syksyä, Tiia ❤️

  • Kiitos kiitos kiitos ja ihana toinen Mikki fani siellä. ❤️🤗❤️Ihanaa kuulla, että nämä mahtavat paikat on tuttuja ja marsipaaniakin on maalattu. 😍Kyllä Abba museossa laula raikas ja jalalla notkeaksi, oli ihanaa.

   Samoin sinulle 🍁🌞💛🌞🍁

 • Kyllä nämä sinun kuvat taas ilahduttavat kun katselee ja muistelee niitä harmaana syyspäivänä <3 Ihanaa hemmottelua ja luksusta koko matka <3. Ja muuten tuo sinun siili, joka seikkailee noissa kuvissa, oli mun mielestä ihan todella hieno 🙂

  • Kuin myös Sari ja niin ihanaa, kun pääsit mukaan. Voi vitsi meillä oli kivaa. 💛💛💛

   Hihi lättäsiili kiittää ja syöty sellainen. Oli ihan pannukakku kun pääsi kotiin ja poloisen söin kahdessa päivässä. 🤣

   Ihanaa viikonloppua Sari🤗🤗

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud