Farkut joka pepulle ja joka tilanteeseen!


KAUPALLINEN YHTEISTYÖ VERY NICE 


Farkut joka pepulle ja joka tilanteeseen. Olen aina ollut farkkutyttö henkeen ja vereen. Ihmiset ovat tottuneet näkemään meikäläisen farkuissa ja viime aikoina, kun olen kietonut kropan myös erilaisiin kukkamekkoihin, on asia herättänyt mielenkiintoa, että onko farkut jääneet jonnekin. 

Farkut eivät ole jääneet vaan tulen olemaan ”farkkutyttö” vielä mummelinakin. 

Pienenä ja teininä farkut olivat ainoa in-varuste mitä ajatella saattoi. Oli äärimmäisen tärkeää, että farkut olivat oikeanlaiset, välillä tuntui, että kun piti olla pillifarkut, koivissani olikin lepattavat purjeet ja tunsin itseni noloksi. Kun sain ensimmäiset ns. merkkifarkut, jotka olivat laadukkaat ja istuivat täydellisesti, se tunne oli sanoinkuvaamaton ja muistan sen vieläkin. 

Kaiken A ja O, on laadukkaat farkut ja samalla mukavat. Nuorena ei ollut strechfarkkuja ja farkut saattoivat olla niin kireät, että makuuasennossa vain sai napin laitettua kiinni. Siinä sitten koko päivä koulussa istuttiin maha solmussa, koska ulkonäkö meni kaiken edelle.

Onneksi noista ajoista on kehitytty ja paljon, nykyään on mahdollista saada sekä laadukkaita, että täydellisen hyvän näköisiä farkkuja ja joka kropalle ja joka pepulle. Farkkutyyppi voi olla ihan jokainen. 

Farkut kun sattuu sopimaan moneen menoon ja mikä voisi olla vaikka klassisempi asu, kuin farkut ja raitapaita tai farkut ja valkoinen paitis ja sininen kipparitakki, rakastan!

Joka kropalle ja joka pepulle ja monia eri lahjetyyppejä valmistaa suomalainen Very Nice sloganilla ”Jeans for every booty.” Very Nice farkkuja valmistaa suomalainen M.A.S.I Company, joka on perustettu vuonna 1972. Täältä voit lukea M.A.S.I Companyn koko mielenkiintoisen tarinan ja moni varmasti tietää Fredriksonin yo-lakit, jollainen itsekin nuoruusvuosilta on, lakkeja valmistaa myöskin M.A.S.I Company. 

Kaikki  M.A.S.I Company tuotteet suunnitellaan Suomessa, mikä takaa ja täyttää laatukriteerit. Laman aikana 90-luvulla farkkujen valmistus siirtyi lähialueelle Viroon, koska saneerauksen tiimoilta toimintaa jouduttiin uudelleen järjestämään voimakkaasti. Vaatteiden valmistus lähituotantona on yksi M.A.S.I Companyn kulmakiviä ja läpinäkyyvyys missä ja miten tuotteet on valmistettu.

Tärkeitä yrityksen arvoja on myös se, että tuotteet on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista ja farkut kestävät pesusta pesuun. Kun suunnitellaan tuotteet itse ja valvotaan toimintaa ja tunnetaan ne henkilöt, jotka tuotteita valmistaa, voidaan seisoa tuotteiden takana.


Yritys on myös erittäin kiinnostunut asiakkaiden palautteista ja koska tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan lähellä, on myös mahdollisuus reagoida asiakkaiden toiveisiin helpommin. Itse en keksi niin mitään moitittavaa Very Nice farkuista, ainoastaan napittomia farkkuja kaipaan enemmän mallistoon. 

*M.A.S.I Companylla on voimassa vahvistettu ympäristöpolitiikka. Ympäristö ja luonto ovat entistä kiinteämpänä osana yrityksen liiketoimintaa ja ympäristöasiat huomioidaan Masi Companyn päätöksissä toiminnan kaikilla osa-alueilla. Vastuulliset ja kestävät toimintaperiaatteet ohjaavat liiketoimintaa suhteessa niin omaan henkilöstöön kuin myös yhteistyökumppaneihin.


M.A.S.I Company Oy:lle on myönnetty PYR-merkki todistuksena yrityksen huolehtimisesta pakkausten hyötykäytöstä. www.pyr.fi


Very Nice farkkukampanjaan valittiin kuusi erilaista vaikuttajaa ja mielestäni valinnat ovat todella loistavat siitäkin kulmasta, että meillä kaikilla on hyvin erilainen vartalotyyppi. 


Joten lukijoiden ja Insta seuraajien on helpompaa nähdä, että Very Nice mallistosta todellakin löytyy istuvat farkut ihan kaikille farkkupepuille. Tämä on myös sellainen lupaus yritykseltä, joka laittaa kiinnostumaan, että onko tosiaan mahdollista löytää istuvat farkut myös omalle vartalotyypille. Farkkujen osto, jos mikä on haastavaa.

Meistä kuudesta oli viisi  paikalla sovittamassa farkkuja ja niin se vaan on, että hetkessä jokainen löysi sopivan mallin itselleen. Toki esimerkiksi itse tykkään korkeasta vyötäröstä ja kapeista lahkeista, joten mallia oli helppo lähteä etsimään valikoimasta ja kokoskaala on laaja. Siltikin, kun mieleinen malli löytyi farkkurekistä, oli mahtavaa huomata, miten istuvat, napakat ja samalla pehmeän mukavat Very Nice farkut on. 

Monesti, kun olen ostanut strech farkkuja, muutaman pesun jälkeen napakkuus katoaa ja farkut alkavat roikkumaan päällä. Jännitin myös farkuissa olevaa nappia, sillä olen vuosia jo käyttänyt kuminauhavyötäröllisiä farkkuja. 


Vieläkin mieluusti valitsen napittoman, koska en pömppömahani vuoksi, koskaan pidä paitoja housujen sisällä, mutta fakta on, että ne jotka haluavat  käyttää paitaa farkkujen sisällä, niin nappi on aivan ehdoton yksityiskohta farkuille, joten molempi hyvä.
Parasta Very Nicen farkuissa on aivan uskomaton mukavuus, sopii kotihousuiksikin. Olen nykyään vähän jo mukavuus edellä menijä. Toinen on se, että mallistosta löytyy jokaisen makuun farkut, jotka näyttävät todella kivoilta ja trendikkäiltä. Kolmas on se, ettei edes se nappi tunnu, ei purista, ei jätä mahaan ympyrän muotoista jälkeä, kun vanhoissa napillisissa farkuissa, on nappi painanut ja puristanut istuessa koko päivän. 

Neljäs ja eikä suinkaan vähin arvo on ympäristöystävällisyys ja suomalainen suunnittelu. Farkkuostopäätöksellä on mahdollisuus suosia suomalaista työtä ja suomalaisia työpaikkoja. 

Ihana ajatus myös on, joka kolahtaa omaan sydämeen, että Very Nice farkut haluavat kunnioittaa kaikenlaisia kurveja ja vartaloita, eikä myydä vain standardifarkkuja hoikille ihmisille. 

Very Nice sivustolla on helposti ymmärrettävä ”fit guide”, jonka avulla on helppoa tilata istuvat farkut myös nettikaupan kautta. 

Sain valita itselleni kahdet farkut ja mallit ovat tummansiniset SUZIE Skinny farkut ja mustat STEFFI farkut, joissa on taskujen reunuksissa pientä ihanaa blingiä. Molemmissa farkuissa mukavan korkea vyötärö ja kapeat lahkeat. Mustissa esim. keskikorkea vyötärö, joka tuntuu päällä todella hyvältä. Mustat farkut blingeineen käyvät hyvin niin arkeen, kuin ei niin muodolliseen juhlaan. Päälle vaikka valkoinen sifonkipusero, korkkarit ja blazer, niin jo vain on juhlalook valmiina. 

Taasen tummansiniset Suzie farkut ovat oikeat klassikkofarkut, jotka ovat itselle juuri ne maailman täydellisimmät farkut, niin väriltään, mukavuudeltaan, kuin malliltaan. 


Kaikki muut mallit löydät täältä ja Very Nicen kivat oheistuotteet, teepparit, mekot ja hameet ja kangaskassin löydät täältä. Instaa seuraamalla pysytte mukana myös uutuuksien saralla ja tammikuussa on tulossa taas jotain uutta. Very Nice logokin muuttuu farkkuihin näyttäviksi suukkohuuliksi. 


Muut kamppiksessa olevat ihanat tyypit ja joiden farkkupostauksia voit myös käydä lukemassa ja kurkkimassa:


Tyttö sinä olet vahva


Secret Wardrope 


Mona Bling


Lusikoita kiitos 


Oi mutsi mutsi


Onko Very Nice tuttu brändi teille tai tuliko uutena tietona, että Suomesta löytyy mahtava valikoima suomalaisen yrityksen mukavia ja istuvia farkkuja. Mitkä ovat niitä asioita, joita sinä toivot farkuissa olevan ja oletko farkkutyyppi?

Mukavaa päivää kaikille. <3


45 thoughts on “Farkut joka pepulle ja joka tilanteeseen!”

 • Farkut ovat parhaat housut 😀 Aiemmalla asuinpaikkakunnallamme oli Masin tehtaanmyymälä ja sitä on ollut nyt ikävä, kun en meinaa löytää sopivia farkkuja mistään. – emäntä

  Mikille mukavaa alkutalven päivää! – Pepsi ja Max

 • Ensimmäiset Very Nicet omiatin jo alle kaksikympoisenä, ne olivat korkeavyötäröiset, vajaamittaiset, kapelahkeiset ja nilkassa oli lyhyt vetskari. Voisin siis kuvailla samoin sanoin jotain ihan tämän päivän mallia.

  Masi on muutenkin tuttu yritys, Masin tuotantoon on ostettu edustamani kangasvalmistajan eurooppalaista, vastuullisesti valmistettua housukangasta jo vuosikymmenien ajan.

  • Oi mahtavuutta mikä Very Nice muisto ja muistat niin hyvin minkä mallisetkin vielä. 😍

   Huippua kuulla ja kiitos, kun nostit tuon Masin vastuullisuuden. 🤗

   Ihanaa päivää Tuuli❤️

 • Farkut ovat must! Niillä voi mennä myös teatteriin. 🙂

  Oli mielenkiintoista lukea, että M.A.S.I. Company tekee Very Nice -farkut. Itse olen jotenkin aina vain ajatellut, että tekee Lee Coopereita, jotka ovat minun sydäntäni lähellä. Kauppaan mennessä tiedän jo valmiiksi mallin, joka istuu, joten periaatteessa ei tarvitse muuta kuin valita oikea koko ja lahkeen pituus hyllystä. Nyt joudun ehkä menemään Stockalle sovittelemaan Very Nicen bling bling -farkkuja. Tämä oli hyödyllinen postaus merkkiuskolliselle.

  Ihanaa sunnuntain jatkoa <3

  • Niin voi, ei elämää ilman farkkuja. 😍

   Huippua, että tässä samalla tuli Lee Cooperit esiin. 🤗

   Eikö kätevää ja sama se on Very Nice farkkujen kanssa ja mahtavaa, kun löytyy eri mallisille, muotoisille ja säären pituuksille.

   Kiitos niin paljon ja ihanaa päivää Mannilainen. ❤️🤗❤️

 • Taas niin ihana kuvasarja ❤️ Strechfarkut ovat ainoat, jotka tasapaksuun vartalooni sopivat ja tuntuvat mukavilta päällä 😉

  Hyvää adventin aikaa ❤️

 • Ihanat Mariskoolit kaapin päällä 💚💚
  Tukholmat vessoista sen verran että huonosti on vessoja , ilmaisia ei ollenkaan , yksi löytyy t-centralin metroasemalta , johon voi maksaa kortilla 10kr . Åhlensin tavaratalossa on myös ja cityterminaalin toisessa kerroksessa . Kivaa sunnuntaita 🎅💚

 • Very Nice farkut on ollut käytössä tosi kauan. Harmikseni liike, joka niitä möi on lopettanut. Oli tosi mukava mennä sinne, jossa myyjä toi sovituskoppiin farkut, eikä tarvinnut itse niitä etsiä. No onneksi niitä voi tilata nettikaupasta.
  Tähän loppuun vielä,, mulla on kaapissa uudet Very Nicet, mutta ne on ns kutistuneet kummasti 🤔
  >Leenalii

  • Oi ei, mutta onneksi on nettikauppa. 🤗

   Ou no ja arvaa mitä, täälläkin tuota kummaa kutistusjuttua ilmassa. 😅

   Ihanaa päivää Leenalii. 😘❤️😘

 • Oot niin nätti mannekiini ja kaikki asusteet näyttää enemmän nuhyviltä 🎵
  Täälä myös yx farkkumummo, ollu jo kuuskymmentä vuotta 👍

  Mukavaa pyhäpäivää Sinulle Tiia 💞

 • Hyvältä näyttää 🙂 ei ole tuttu merkki, käytän oikeastaan vaan yhtä hyvää merkkiä ( LTB ) jolta olen sovittamatta löytänyt hyvät farkut. En tykkää sovittaa sovituskopissa niin tilaan mieluummin Zalandolta ja sovittelen kotona. Haluan farkkujeni olevan napakat, persoonalliset ja ennenkaikkea matalovyötäröiset. Maha turpoaa syönnin jälkeen niin farkuissa on yleensä hankala olla. Niiden pitää vähän joustaa mutta eivät saa venyä pilalle. H&M farkut on kalliita ja hirvittävän huonolaatuisia, menevät helposti puhki/repeävät tai venyvät muodottomiksi. Siks oon nyt ostanut vaan LTB farkkuja vaikka ne ovat vähän kalliimpia mutta kestävät vuosikausia 🙂

  • Kiitos farkkuvinkistä. 🤗Se on just noin, kun löytää täydelliset, se on siinä.

   Täälläkin turpoaa ja siksi housujen pitää olla joustavat ja mukavat ja siksi myös monesti se nappi ei ole kiva. 😅

   On muuten totta tuo H&M, koska niitä ostettu teineille, eivätkä kauaa kestä.

   Ihanaa päivää Taina❤️🤗❤️

 • Joo,farkut on ihan perus.Jokin taika niissä on,kun minäkin muistan kuinka mieluisat ne ekat Jamekset oli.Nykyisin olen iloinen,kun on stretchfarkkuja….🙄 Iloista viikkoa💕

 • Ihana farkkupimu siellä kuvissa <3 Ihan uusi tuttavuus tämä merkki, mutta vitsit, että kävi kyllä kiinnostamaan nämä farkut. Pitää hetimmiten käydä sivulla katsomassa, että löytyisikö farkkuja tällaiselle pullerollekin 🙂
  Ihanaa sunnuntaita kaunis Tiia <3

 • En ole koskaan omistanut Very Nicen farkkuja, mutta nuohan näyttävät ihan huippukivoilta! Mitä hintaluokkaa? Todella pillit farkut (Mic Mac) ja farkkutakki piti olla teininä, sittemmin tuli Leviksen 501 -malli ja muutaman Dieselit tuli käytettyä viimeistä hengenvetoa myöten. Raskaana ollessani hommasin sellaiset joustavavyötäröiset farkut ja ne jäivätkin vakikäyttöön ; ) Nyt voisi kokeilla miten sitä enää mahtuu vetoketjullisiin farkkuihin. Todella kauniit on kyllä päälläsi ja tuo sininen väri ihan ykkönen!

  • Noin 100e alle ja vähän päälle. 🤗Mutta kestävätkin sitten pesusta pesuun.

   Joustosta tykätään täälläkin ja Very Nice farkut joustaa. ❤️

   Noi siniset on kyllä täykyt. 😍

   Ihanaa päivää Heli. 😘

 • Farkkumummi täältä kirjoittelee. Mustat Very Nicen strech farkut ovat ehdottomasti jokapäiväinen valintani. Olen pieni ja pyöreä niin Very Nicellä löytyy naisellinen ja sopivan lyhyellä lahkeella oleva malli minullekin. Housut pysyvät kuosissaan pesusta pesuun. Käytän farkkuja sekä arjessa että juhlassa, puseroilla ja kengillä saa erilaisia muunnelmia. Ja ennenkaikkea voi ostaa kotimaisen valmistajan tuotetta.

  • Miten huippua kuulla😍Juuri tuo, löytyy kaiken muotoisille ja kaiken pituisille ja kestävät pesusta pesuun.

   Farkut taipuu moneksi asuksi, ovat ihan parhaat ja kotimaisuus plussaa. ❤️

   Ihanaa päivää Unelmiina😘

  • Kiitos niin paljon. ❤️Levikset oli kyllä pop ja jegginsit aah mukavat. Kannattaa tutustua näihin, kestävät aikaa hieman eri tavoin kuin Cubuksen ja ovat mukavat yllä.❤️

   Ihanaa päivää Maikku❤️

 • Mulla on viha-rakkaussuhde farkkuihin. Meni tosi pitkään, että löysin itselleni sopivan mallin. Pitää olla korkea vyötärö, pillimalli, mutta lisäksi todella joustavat ja ohuehkot. Inhoan sellaisia tönkköjä ja joustamattomia farkkuja joissa on liian matala vyötärö. Sitten kun löysin ne täydelliset farkut, en ole muita enää vuosiin ostanut. Very Nice on tuttu brändi, mutta en ole tainnut koskaan heidän farkkuja omistaa.

  • Hyvin sanottu, farkut on vaikeat ja ne pitää olla just eikä melkein. Mitä sun päällä oon nähnyt, niin ne on just eikä melkein. 😍

   Kivaa kuulla, että on tutut. Ihanaa päivää Jonn❤️

 • Käytän vain ja ainoastaan farkkuja, ne vaan ovat niin ihanat. Noissa joustavissa farkkukankaissa on vaan se huono puoli että ne menevät aika pian huonoiksi. Mulle ainakin tulee aina polvien kohdalle pussit, varsinkin jos käytän farkkuja pidempien talvisaappaiden kanssa niin että lahkeet ovat saappaiden sisäpuolella. Mun vartalolle on kyllä tosi haasteellista löytää hyvin sopivia farkkuja. Tuo Very Nice- merkki ei ole minulle tuttu. Missä niitä myydään?

  • Very Nice joustavat farkut eivät mene eli lämmöllä suosittelen. Ne on ne edullisemmat strech farkut yleensä ne, mitkä lötkähtää.

   Ihanaa kuulla, että olet farkkutyyppi. Ahvenanmaasta en muuten tiedä, mutta linkkasin blogipostaukseen Very Nice nettikaupan, löytyy mm. Otsikon alta linkki. ❤️

   Ihanaa päivää Kristiina. ❤️

 • Tiia, siis eka tärkientä, että niissä on korkea vyötärö. Olen ostanut viidet viimeiset farkkuni Kapahlista, koska kunnon vyötärö, joustavat ja muodikkaat eli yhdet revityt, kahdet pinkit ja kahdet boyfirendit. Minäkin olen kesämekoista huolimatta 4-ever farkkumimmi♥

  • Se on tärkeä, inhoan jos maha röllöttää matalan vyötärömallin päällä eli mun maha tarvitsee tukea.

   Ne KappAhlin farkut ovat kyllä myös hyvät. 🤗

   Ihana farkkumimmi siellä, ihanaa päivää Leena. ❤️

 • Tosi ihanat nuo mustat bling farkut!
  Hui, miten sitä nuorena alistui kaikkeen, kuten siihen, että päivän istui julmetun kireissä farkuissa ja kärsi!! Nyt ei halua sitten millään enää kärsiä moista ja strech-farkut on parasta, mitä on keksitty!:)

 • Very nice caramel farkut minun suosikki malli! Strecfarkuissa ei huomaa muutamaa lisäkiloa kun ne joustavat niin paljon 😕

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud