Pieleen menneet otokset, kirja-arvonnan voittajat ja ilmainen näyte!

*Leopard collage ja Flowy mekko saatu, Cava kaupallinen Instagram yhteistyö
Kännykän kuvagalleria täyttyy eniten pieleen menneillä otoksilla, sitä osumaa on vaikea saada niin millään. Juu enkä väitä, että ne osumat olisi jotenkin hyviä kuvia nekään, mutta kun nuorena pystyi olemaan kuvissa miten päin vaan, miettimättä miten leuka laitetaan, missä asennossa muodot ovat kohtuullisimmillaan. 

Tänä päivänä on ihan eri meno on todella vaikeaa saada onnistunutta kuvaa, sellaista jossa ei jokin tursake olisi ojossa ja etenkin ettei naama ja leuat roikkuisi. Mutta koska tietenkin kehtaan kulkea ihmisten ilmoilla sellaisena kuin olen, niin välillä on hyvä blogiinkin laittaa niitä kuvia itsestäni juuri sellaisena kuin olen. 
Nämä kuvat Mikistä on ihan mahtavat, heh ei niin mahtavat meikäläisestä. Tytär taas sanoi, äiti leuka ylös, leuka ylös, mutta vaikeaahan se on kolmea leukaa saada ylös. Kuvat otettiin parissa sekunnissa, Miki näki jotain mielenkiintoista ja sitten iski mökötys. Miten Mikillä voi olla noin komeat ja tuuheat mököttävät kulmakarvat. Väitän, että olen tätä Mikin mökötyskuvaa tuijottanut monen monta kertaa, sillä hitsi miten paljon kissoilla on ilmeitä. 
Tukholmassa tätä mekkoa kuvatessa otettiin ainakin parikymmentä kuvaa. En nukkunut edellisenä yönä laivalla, ihan normimeno reissuissa, mutta silloin ei kyllä ole minkäänlaista fiilistä myöskään ottaa kuvia. Halusin kuitenkin tästä yllärinä saadusta mekosta asukuvan Instaan Tukholman kauniilla kaduilla. Mutta oli meillä kamun kanssa hauskaa, sillä toinen toistaan hirveämpiä otoksia vaan syntyi. 
Mites nämä puhelinkopin luukut menee oikein, ettei pamahda päälle. Blondi siellä oikein liikenteessä. 
Viime viikolla oli neljä päivää lämpöä ja kuvan fiilis onkin sen mukainen. Ei auttanut kuvan nähtyäni muuta, kuin mennä harjaamaan pehko kuntoon ja yrittää saada hymyä irti. Hymy, jos mikä on kyllä kuvien pelastaja, tässä iässä sitä näyttää muuten niin väsyneeltä. 
Nämä cava kuvat naurattaa ja liikuttaa, sillä kuvien takana touhuaa koko perhe. Mies ja minä käsien kanssa kuvassa, toinen tytär kuvaamassa ja toinen tuomassa kuvaan valoa ja pitämässä lamppua oikealla kuvassa. Huomaatteko alemmassa kuvassa oikealla perheen nuorimman tyttären varpaat. Tämä kuva on ihan lemppari!

Meikäläinen makasi itsenäisyyspäivänä kipeänä ja lopulta vain siemaisi tuota cavaa, joka muuten oli ihan mielettömän hyvää. 
Aamuisin istun keittiön ikkunan ääressä ja katson välillä ulos ja kenties, jos ehdin niin läppäriltä jotain sarjaa. Tässä se oikea aamupalahetki, joka normaalisti on ollut vielä vaaleaa leipää, mutta maha on viime aikoina tullut ihan älyttömän kipeäksi vehnästä, joten yritän taas välttää vehnää, jotta saisi mahan voimaan paremmin. 
Täti oli meillä eilen koko päivän, juotiin ensin aamukahvit, heh tosin pöydän ääressä, mutta sumppikuvahan piti ottaa, kun kerrankin oli mahdollisuus kahteen mukiin kuvassa kerralla. Kävimme muuten Hong Kongissa eli Rustassa pikemminkin ja nyt kun perehtyi uudistettuun Honkkariin paremmin, niin kyllähän se oli, kuin Ruotsissa olisi ollut. Jee lempparia LdB dödöjäkin saa sieltä. 
Hei ja täytyypä vinkata teille kaikille blondeille tai jos tunnette blondeja, uudesta Kerastase Blond Absolu sarjasta ja miten teidän on mahdollisuus tilata itsellenne näytteet näistä tuotteista tästä linkistä. 

Kannattaa tilata, sillä koskaan en ole käyttänyt hopeasampoota ja blondille suunnattuja hiustuotteita, joissa on näin hyvä tuoksu ja tekevät hiukset megapehmeäksi. Oikein nuuhkuttelin hiuksia iloissani pitkin päivää pesupäivänä. Nyt on teillä mahdollisuus päästä testaamaan tuotteita. 🙂

Sitten vielä kirja-arvonnan voittajiin, kiitos kovasti kaikille osallistujille ja onnea kolmelle voittajalle.

Luen joka päivä jotain. Mutta suurimpia herkkujani oli aikoinaan seikkailukirjat: Dumasin Monte Criston Kreivi ja Kolme muskettisoturia. Paljon on mennyt dekkareita, joista rakkaimmat (jotka olen lukenut kymmeniä kertoja) on Agatha Christien kirjat. Nyt viimevuodet olen lukenut tietokirjoja, taidekirjoja ja kaunokirjallisuutta sekalaisesti lomittain. Rankat dekkarit olen jättänyt pois, sillä huomaan vanhemmiten tulleeni allergiseksi liialle väkivallalle.
Noiden kahden superkiinnostavan kirjan lisäksi valitsisin (jos onni osuisi kohdalle :D) ehdottomasti sellaisen maalatun suudelman, eli Paul Stanleyn kirjan.

Mukavaa loppuviikkoa ja itsenäisyysjuhlaa sinulle <3

Upeita kirjoja arvonnassa! Luen kaikenlaisia kirjoja, dekkareita kuitenkin vähemmän. Elämänkerrat ovat erityisen kiinnostavia. Parasta kirjaa on vaikea mainita mutta Edith Piafin elämänkerta oli aika vaikuttava. Valintani kolmanneksi kirjaksi on Jonain päivänä Jennifer. Ihanaa itsenäisyyspäivää! [email protected]
Nyt oli arvonta, johon munkin on pakko tunkea mukaan, vaikka yleensä skippaan nämä. 😀

Ehdottomasti mieleen parhaiten jäänyt kirja on Victor Klempererin Päiväkirjat 1933-1945. Oli niin pysäyttävä lukukokemus, etten saanut kirjaa laskettua yli 1000 sivuista järkälettä edes öisin pois ja työpäivät tein sitten univeloilla. Kertoo todella pysäyttävästi sen, miten yhdeltä ihmisryhmältä voidaan vähä vähältä vielä ihmisen perusoikeudet toisten katsellessa vieressä hiljaa. Valitettava asia on se, että sitä samaa mitä kirjassa niin hyvin kuvailtiin tapahtuu myös nykyhetkessä ja se jos mikä on pelottavaa. 🙁

Oma valinta kolmanneksi kirjaksi olisi Jonain päivänä Jennifer.

[email protected]

Hih miten paljon teidän kännykästä löytyy näitä pieleen menneitä otoksia ja nauratteko niille kamujen tai perheen kanssa yhdessä. Tuleeko joskus mietittyä todellisuutta kuvien takana, joka on aidosti kyllä monesti toisenlainen, kuin lopputulos kuvassa. Jos ette muuten vielä seuraa meikäläisen @varjoinstaa, niin siellä on aina tätä sensuroimatonta matskua ja @koivusalo on toki sitten se toinen tili, jonne en kaksoisleukojani kuvaile. 

@Koivusalo instassa on muuten klik Lehtikuningas lehtiarvonta, eli mahdollisuus voittaa 50e lahjakortti, jos ette ole vielä osallistunut. 

Sydämellistä päivää kaikille ja onnea vielä arvonnan voittajille. Laitatteko voittajat minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin saan teidän yhteystiedot eteenpäin. 

Ai niin ja tässä vielä kirja-alesivut Adlibrikselle, siellä hullunhalvalla kirjoja ja alet ovat voimassa 22.12. saakka. 🙂
30 thoughts on “Pieleen menneet otokset, kirja-arvonnan voittajat ja ilmainen näyte!”

 • Pitäiskö munkin tehdä vastaavanlainen postaus? No sinne tulisi sitten jokaikinen minusta otettu kuva. Nauratti tuo kuva kun Ruotsin puhelinkopissa olet. Näyttää nimittäin ihan siltä kuin istuisit vessanpöntöllä, heh.

  • Hihi ihana ja niin totta, ihan kuin vessassa. 🙂 Ulkohuussissa. 🙂 En usko, itselleen sitä on niin ankara, kuvissa näytät ihanalta.

   Kivaa maanantaita Kristiina. <3

 • Kissat ja niiden ilmeet <3 Vuoden lopun lähestyessä pitää tehdä taas siivous puhelimeen, 8 000 kuvaa siellä…ja monta hutiosumaa. Tilasin muuten näyteen tuosta hopeashampoosta Kerastaselta, hopeatuotteita olen vuosia käyttänyt vaikka ne kuivattavat hiuksia aika paljon, jospa tämä olisi erilainen!

 • Kuvattavana oleminen on vaikeaa. Vaikka mies kuvaa työkseen, en aina ole itse tyytyväinen itseeni kuvissa. Itse kameralla + kamerasovelluksella tulee parempia, mutta en rupea kuitenkaan raahaamaan jalustaa kaupungille tai edes kotipihalle. Olen testannut vaikka mitä vaalahiuksisen shampoista, pitäisi varmaan tästäkin tilata näytteet.

  • Juu kun itse kuvaa ja näkee ilmeen ja miten leuan laittaa, niin on helpompaa ottaa se oikea asento, joka edukseen. 🙂

   Toivottavasti tilasit, sillä nämä tekevät hiukset ihanan pehmeiksi ja tuoksuvat hyvältä.

   Kivaa uutta viikkoa Tuuli. <3

 • Nää kuvat on niin parhaita. Minä aina menen ja poistan ne epäedukkaat kuvat. Nyt kyllä alan niitä keräämään edes yhden postauksen verran 🙂
  Oot niin ihana vaikka ois viis leukaakin <3

  • Hihi juu kannattaa kerätä ja välillä poistan automaattisesti ja välillä muistan kerätä.

   Kivaa uutta viikkoa ihana Outisein ja kiitos. <3

 • Voi miten hauskoja otoksia, tuo puhelinkoppikuva on mainio ja tyttären varpaatkin on hauskat 🙂
  Kiitos osuneesta arvonnasta. Laitan sulle viestiä tulemaan.

 • Ilmeikkyys on kyllä eläimillä hauskaa, meilläkin miljoona kuvaa koirista joille saa kippurassa nauraa 🙂 Miten ne osaa 🙂 Sä oot kyllä huippu, kun rohkenet julkaista arkirealismikuvia.
  Mä oon kyllä meikittömiä julkaissut mutta pilalle menneet deletoin aina samantien ihan automaattisesti, ei jää todistusaineistoa 😉

  Iloa viikonloppuun ♥

  • Olet ihana ja eihän noita pilalle menneitä kukaan kestä oikeasti katsoa, mutta Mikin ilme ihan paras.

   Kivaa uutta viikkoa Maikku. <3

 • Olet kyllä niin oikeassa siinä, että normaalistihan me kuljetaan tuolla ihmisten keskellä ilman mitään poseerauksia. Monet sanovat, että eivät halua katsoa kuvia itsestään, kun ne ovat niin kamalia ja epäonnistuneita. Olenkin monesti sanonut, että sellaisina kamalina ja "epäonnistuneina" muut meidät koko ajan näkee! Kukaan ei ainakaan ole oksentanut tai alkanut itkemään minut nähdessään! Joten ihanaa, että taas muistuttelet meitä kaikkia siitä, että me ollaan sellaisia kuin ollaan ja se riittää!

  • No just tämä, sitä aina mietin, jos joku on, ei tuota kuvaa ja tuota voi julkaista, no miksi ei, koska sellaisina juuri olemme tuolle liikuskelleet ja kuten viisaasti toteat, eipä ole kukaan meidän rumuutta päivitellyt. Pitää olla oma itsensä vaikka kuvia onkin kiva kaunistaa.

   Mahtavaa uutta viikkoa Marketta. <3

 • kissakuva on vinkeä 🙂

  Minähän en kauheasti kuvilla kikkaile, mutta melkein aina kun yritän jotain mukamas vähän hienompaa kuvaa napata, hömppäilee taustalla Elma, uteliaista uteliain kissaeläin.

  • Ihana Elma kuvausassari ja näinhän se menee, onhan se ihan sellaista taidetta ja visuaalisuutta, että yrittää ottaa kauniita kuvia.

   Ihanaa uutta viikkoa Marika. <3

 • Hauskoja kuvia. Ehkäpä joskus minäkin uskallan 😀 Eläimet ovat kovin ilmeikkäitä, Sepollekin saa nauraa harva se päivä, varsinkin niille kuville johon se saadaan pysäytettyä 😀

 • Rohkea rokan syö, omat kuvat ei onnistu edes vaikka yrittäisi, minusta nämä oli kaikki ihan onnistuneita, hyviä kuvia jopa parempia kuin monet ns. "tällätyt"! Kissa ei kyllä tykännyt roikkua sivuroolissa:)

  • Kiitos kovasti ja aitous parasta, näinhän se menee. Noh onneksi kissa joutui kärsimään parin sekunnin ajan. 😉

   Ihanaa uutta viikkoa Irja. <3

 • Voi hyvää päivää tosiaan tuon Mikin ilmeitä.Näytin miehelleni ja naurettiin että viesti alemmassa kuvassa on:Hitto,jotain rajaa nyt tähän🤣 Ja kivat kuvat luonnonkauniista ,iloisesta Tiiasta 💕

  • Hihi en minäkään kestä, mikä ilme! Ihanaa, jos saitte naurun aihetta. 🙂 Kiitos kauniista sanoista, luonnollinen, mutta kaunis sanan jättäisin pois. 😉

   Ihanaa uutta viikkoa Pipsamuori ihana. <3

 • Kiva nähdä totuus instakuviesi takaa, jos näin voi sanoa. Lohduttaa, että konkarinkaan kuvat eivät onnistu aina heti ensimmäisellä yrittämällä. Aamukahvikuvasi ovat ihania, koska mukihulluna en voi lakata ihastelemasta noita sinun kauniita mukejasi ♥

  Kivaa viikkistä sinulle, Tiia ♥

  • Juu ei todellakaan onnistu ja joskus kun tulee ekalla yrittämällä mieluinen, sitä on ihan jihhuu. 🙂

   Olet ihana, kiitos niin paljon ja mukit ovat kyllä kivoja.

   Oikein kivaa uutta viikkoa Kristiina. <3

 • Hauskoja kuvia!
  Tunnen suurta sympatiaa tuossa leuka-asiassa. Olen järkyttyneenä katsonut kuvista, että mitenkä ihmeessä kaksoileukani on ottanut varsinaisen spurtin kohti rintojani 😀 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud