Viime viikon kohokohdat!

*Kirja ja essiet saatu
Viime viikon kohokohdat! On kiva keksiä viikosta kohokohtia, ihan niistä arkisimmistakin päivistä vaikka kivojakin juttuja osuisi viikolle. Korostaa ja muistaa myös ne arjen kohokohdat, mitä niissä on  ollut kivoja asioita ja viime viikkoon osui siis molempia. 
Sain L’Oreal Paris ihonhoitopuolelta kutsun Ravintola Espaan kuulemaan uusista Revitalift ihonhoitotuotteista. Kutina, että voi kiinnostaa osaa teistäkin siellä ruudun takana. Ravintola Espassa nautin elämäni parhaan Maa-artisokkakeiton, nam. Suli suussa. 

Toinen viikko tärkkelyksettömällä takana ja kävin tahtojen taistelua näiden herkullisen näköisten leipäpalojen ja dippien kanssa. Mietin moneen kertaan, no mutta ei kai yksi leipäpala haittaa, että dippejä/kastikkeita kutkuttaisi niin päästä maistamaan. 

Tein sitten päätöksen, että maistan, jos ruoasta jää vielä nälkä. Ei jäänyt nälkä ei, joten leivät jäi maistamatta. Viime viikolla toinen koetinkivi iski perjantai-iltana. Keho oli väsynyt ja sushit, sipsit ja suklaat pörräsi verkkokalvoilla taukoamatta. Päätin sitten antaa armoa itselleni ja nautin muutaman, huh en normiläjää, Geishakonvehteja joulun jäämistöstä ja helpotti kuulkaas oloa. Seuraavana päivänä ei tehnyt enää mieli makeaa.

Vaikka olen tärkkelyksettömällä, niin pyrin siihen ettei olisi totaaliehdottomuutta, sillä silloin tiedän, että tulee jättimäinen mahalasku ja sorrun lopulta taas kerran kokonaan. Mitä todennäköisemmin tämäkin tarina päättyy lopulta niin, että sorrun, aina olen sortunut. Mutta vatsalaukku on alkanut tottua siihen, että tulee täyteen pienemmistä jutuista, mikä on kiva juttu ja ei turvota, eikä ole vatsanväänteitä eli tätä lähdin tavoittelemaan. Ensimmäisenä viikkona olin todella energinen, tokalla viikolla väsähtänyt. Ei ole helppoa tämä.
Kodin Kuvalehden persoonallinen pukeutuja jutusta toipuessa olen kääriytynyt perinteisesti ruskeaan ja tummansiniseen, hih. Kävin ostoksilla omalla kaapilla ja käytössä vuosia sitten ostamani Tommy Hilfigerin neule ja Elloksen aleostos mekko. 
Kolme Revitalift uutuutta, joista kaksi on jenkeissä olleet kaikista tuotteista myydyimpiä listalla nro 1 ja nro 4 eli aika huikeaa. Seerumi ja 7-päivän tehoampullit sisältävät puhdasta hyaluronia 1,5%. Lisäksi 0,3mm kangaskasvonaamio on valmistettu japanilaisesta puuvillasta ja on ihanan ohut. 

En vaan tykkää kovasti kangasnaamioista ja yksi suuri syy, että ovat märän tuntuisia, kylmiä ja valuvat aina kasvoilta. Tämä naamio päällä voit touhuta, pysyy kasvoilla ja ohuutensa vuoksi ei kenties ole niin kylmä ja märkä. Pidän peukut pystyssä. Mutta kivaa on, että hyaluroni tuotteita löytyy edullisemmasta markettikosmetiikan valikoimasta myöskin. 
Ihanan ja iloisen @smartgirlcode Niinan kanssa höpsöttelimme osan matkaa yhdessä kotiin. Meillä on aina hauskaa yhdessä. 
Naurattaa tämä kuva, istutaanko Samu hetkeksi tähän rantaan kahville. Samun ilme ”voidaanko jatkaa matkaa.”
Aamiaisena todellakin herkulliselta maistuu itsetehty smoothie ja banaanilettu. Kahvissa vielä pumpkin spice mausteseos. Banaaniahan ei ns. tärkkelyksettömällä saisi syödä, mutta tämä oma tärkkelyksettömyys hommeli koskee leipää, perunaa, vehnää ylipäänsä ja riisiä ja sitten kieltäytyminen niistä suklaatorneista, sillä tornin verran aina normaalisti sukulaatia ahmin. 

Smoothie:

Banaani
Jäisiä mansikoita
Turkkilaista jogurttia
Inkivääriä
Limeä
Hunajaa
Banaanilettu:
Kaksi kananmunaa
Yksi banaani
Suolaa
1tl leivinjauhetta
Kodin Kuvalehden lempparikuva on tämä. Kuvan on nappaissut Hannu Mikkola. Tässä sitä poseerattiin ja Miki pomppasi kuvaan ja siksi kuvasta tuli ihana, koska Miki. 
Viime viikolla oli kaksi huikean kivaa tapahtumaa ja toinen oli, kun kävin Nyxin uuden aikuisemmalle iholle tarkoitetun Born to Glow meikkivoiteen tiimoilta meikissä. Tästä voit lukea lisää täältä. 
Tädin kanssa vietettiin kiva päivä stadissa ja pyysin tätiä ottamaan kuvan. Ostettiin molemmat samanlaiset karvaturritakit KappAhlista 27:llä eurolla. Löytö!
Koska olen jonkin sortin värineurootikko niin sanotulla omalla mittapuulla, niin koska oli sininen mekko päällä viime viikolla oli kynsillä essien upea tummansininen ”booties on broadway” ja kun oli ruskea kukkamekko päällä oli kynsillä taas toinen upea sävy eli ruskea ”generation zen.” Taas voi ajatella, että hulluutensa kullakin, mutta jos vaan on aikaa ja viitseliäisyyttä ja jaksuja, niin silloin tykkään, että kynnet on sävy sävyyn asun kanssa. 
Viikon kirja ihanan Marika bloggaajan Ranteita myöten taikinasa kirja ”Gluteeniton Helpot ja herkulliset.” Marikan kirja on pullollaan herkullisten lämpimäisten ja rouheiden ruokien ohjeita, Ei hirveää pipertelyä, mikä ei sovi omaan pirtaan ollenkaan vaan juuri sellaisia reseptejä ja ruokaa, jota itse tykkään tehdä.

*Kirja perustuu samaan ruokafilosofiaan kuin suosittu Ranteita myöten taikinasa -blogi : kaikki ansaitsevat nauttia suussa sulavista herkuista ruokava-liosta riippumatta.

Gluteeniton kirja tarjoaa herkulliset, mutta ennen kaikkea helpot eväät gluteenittomien vaihtoehtojen valmistamiseen. Kirja antaa maukkaita vinkkejä eri satokausien antimien hyödyntämiseen juhlapöydästä metsäretkelle. Sekä
huomioi eri ikäiset gluteenittoman ruokavalion noudattajat esimerkiksi välipalavinkeillä koululaisille, ruokaohjeita unohtamatta.
Sekunnin paistoi aurinko viime viikolla ja osuimme juuri sopivasti ulos lenkille. Samun hymy on korvaamaton. 
Viikon ruoka Paistettua Thaikanaa cashew pähkinöillä: (Tosin järkytys, tähän tulee paljon sokeria, omg, ei sitten ihan laihdutusruoka, mutta riisin jätin kilttinä pois.) Resepti löytyi Kotikokki sivuilta. Aavistuksen meidän makuun liian suolaista eli vähemmän suolaa ensi kerralla. Tosin riisin uupuminen saattoi vaikuttaa myös suolaisuuden tunteeseen. 
Tämä hurmuri ilahduttaa joka päivä ja koko perhe ollaan aivan rakastuneita Nuudeli hamsuun. <3
Valkkasin Ideal of Swedeniltä näin kivan lompakon yhteistyössä, sisään mahtuu myös puhelin. Mutta lompakko oli niin kiva, että tytär sen pölli. 

Jos kiinnostaa vastaava lompakko tai olet vaikka puhelinkuoria vailla, Ideal of Swedenillä on nyt osta 3 ja maksa 2 ja koodilla ”koivusalo10” saat vielä 10% lisäalen vaikka tilaisit vain yhdenkin tuotteen. 

Ehdoton kohokohta saada kuva meille lauantaina kotiutuvasta pikku tiitiäisestä. Oi kun on kasvanut ja on niin isot korvat, hih. 
Viikon sarja, hollantilainen Ares Netflixillä, joka kertoo elitistisestä opiskelijajärjestöstä/salaseurasta ja mitä kaikkea kamalaa ja suorastaan ällöä piileekään kaiken takana. Jos tykkäät kauheasta, tässä on sinulle juuri mojova kauhea sarja. Mutta siis koukutti.

Tälläisiä kujeita viime viikolla ja tämä uusi viikko starttaa kauneusmatkalla Tallinnaan, mutta muuten viikko tulee olemaan rauhallinen. Näistä lisää sitten myöhemmin. Mitä omaan viikkoosi on mahtunut viime viikolla: paras ruoka, sarja, aamiainen, kirja, meikki, mitä vaan? Iloista uutta viikkoa kaikille. <3




36 thoughts on “Viime viikon kohokohdat!”

  • Voi ihana pikku tiitiäinen, niin suloinen💕

    Suolaa harvoin laitan suoraan ohjeen mukaan, koska usein niissä on makuuni liikaa. Ripsautan vain vähäsen ja se yleensä riittää.

    Sain kutsun kauneusmatkalle, mutta nyt ei pysty irtoamaan töistä kun vasta tulin lomalta. Ihanaa matkaa teille.

    • Eikö ihana pieni kisuli. Ei enää montaa yötä. ❤️

      Oli niin harmi ettet päässyt reissuun, mutta ymmärrän hyvin.

      Ihanaa päivää Tuuli. 🤗

    • Aina sitä ajattelee, ettei enää uutta hamsua, mutta pian taas sydämessä on tilaa ja tämä Nuudeli on aivan spessu tapaus.

      Ihanaa päivää sinulle. ❤️

  • Smootheat ja banskuletut ovat ihan parhaita!

    Mulla on ollut kangasnaamioihin viharakkaussuhde ja pikkuhiljaa alan kai pääsemään siitä yli, kun päässyt kokeilemaan tosi erilaisia naamioita ja löytänyt sieltä ne itselle sopivimmat.
    En myöskään yhtään tykkää jos on liian kosteita.

    Mukava viikkoa sulla takana, ihanaa uutta viikkoa ♥

    • Ihan sama suhde naamioihin. Käytän aina suihkussa naamiot sillä välin, kun pesen hiukset. Mutta puuvillainen ohut naamio voi olla kiva.

      Ihanaa päivää Maikku. 🤗

  • Olen ollut yli viikon blogipimennossa ja bongasin tästä, että teille on tulossa kissa. Onpas söpö!

    Kana-cashew vaikuttaa herkulliselta. Kivaa viikkoa Tiia!

    • Olitkin reissussa. 🤩

      Ei enää montaa yötä ja kisu tulee, jee.

      Kana-cashew ruokaa suosittelen lämpimästi, nam.

      Kivaa viikkoa Rva Kepponen🤗

  • Tiitiäinen on ehkä maailman suloisin <3<3
    Pitääkin tsekata tuo Ares, kuullostaa kauhean pelottavalta.
    Ihanaa reissua ja uutta viikkoa <3

  • Tosi ihanan kuuloisia nuo uudet kasvonaamiot! Ite aina istun ihan paikoillani ja katon sarjaa kun käytän kangasnaamiota, se valuminen on niin ärsyttävää ;D Nam, kuulostaapas hyvältä tuo viikon ruoka!

    • Omat kangasnaamiot antanut tyttärelle juuri noista syistä. Josko ohut puuvillainen naamio toisi intoa näihin kangasnaamioihin. 🤩

      Suosittelen lämmöllä thai kanaa, ah miten hyvää.

      Kivaa päivää Sini. ❤️🤗❤️

  • Mukava viikko sinulla ollut. Tsempit tärkkelyksettömälle! Sama täällä ja pätkäpaasto. Ihanaa, että saatte tuon suloisen kissun. Hyvää reissua sinulle!

  • En pysty kirjoittamaan pitkästi, mutta halusin kertoa, että banaanissa on resistenttiä tärkkelystä, joka auttaa rasvanpoltossa (just vähän aikaa sitten itse kuukkeloin aihetta). Eli hyvin voi syödä 🙋‍♀️

    • Kiitos kun kerroit lyhyesti. Ah helpotus ja bansku pitää mielettömän hyvin nälän poissa. 😋

      Kiitos Annukka ja kivaa päivää sinne. ❤️🤗❤️

  • Ihana pikkuinen kisuvauveli isoine korvineen <3 Katson Friendejä (taas kerran) Netflixistä ja valkkaan sen parhaaksi ohjelmaksi. Parasta ruokaa oli Rachidin tekemä lihapata Mariamin synttäreille. Kirjoja en ole lukenut.
    Ihanaa kauneusmatkaa sinullle Tiia <3

  • Täältä löytyikin ihana blogi ♡ leppoisaa talven jatkoa vaikkei ulkona ehkä talvelta näytäkään tällä hetkellä ♡

    • Kiitos niin paljon ja hei onko sinulla blogi, voisin tulla vastavierailulle. 🤗Klikkasin profiilia, mutta sen alta en löytänyt ja googlasin, mutta löysin vaan Meillä kotona sivun.

      Kiitos kovasti kauniista sanoista ja ihanaa päivää sinulle.
      ❤️🤗❤️

  • En kestä, mikä söpöliini teille muuttaa!!!! Ihana, ihana, ihana. <3 <3 <3

    Sinulla on ollut kiva viikko. Minä en pystyisi tuollaiseen dieettiin. Olen ilmeisesti Geisha Cappuccino -dieetillä, koska syön siis JOKA päivä vähintään yhden patukan. Älä vain ikinä kokeile, koska aiheuttaa riippuvuutta.

    Ihanaa uutta viikkoa sinulle. <3

    • Iiks hyvä kun pysyn nahoissani, odottavan aika on niiiiiiin pitkä. 😅

      Yksi patukka ei haittaa, omalla kohdalla se on aina se konvehtirasia. 🤣🍫🤣Geisha on oma lemppari, ihan paras suklaa. Cappuccinon kanssa taatusti ihana yhdistelmä. 😋

      Sydämellistä viikkoa Mannilainen. 😘

  • Aivan ihana kisumisu.. löytää/ottaa varmasti oman paikkansa teillä. Kaikkea hyvää pienen alkutaipaleelle. <3

    Kivaa viikkoa Tiia <3

  • Kyllä sitten bongasin sinut Kodin Kuvlehden artikkelista, sillä tyttärelle oli se juuri tullut. Hyvä juttu sinusta.
    Voi, saatte tuon suloisen kissanpennun kohta kotiinne, ihanaa.
    Minäkin sain hoitaa kissoja viikonloppuna ja postasinkin heistä tänään.
    Oikein ihanaa viikkoa sinulle<3

    • Oi mahoton, kiitos kovasti Kristiina. 🤗

      Pitää tulla kurkkimaan kissapostaus, sillä kissat on. 😻

      Ihanaa viikkoa Kristiina. 😘

  • Onnea ihanasta kisusta ja Samulle pusuja! Olen niin onnellinen tällä hetkellä monesta asiasta, että pelkään, milloin putoan kovaa ja korkealta..

  • Ihana asu tuo ruskea mekko ja saappaat. Ja tosi suloinen kissa – meillekin tuli vuosi sitten kaksi kissanpentua, nyt jo isoiksi kasvaneita. Olen jäänyt koukkuun tuohon Ares-sarjaan, vaikka sekin onkin aika ahdistava. Ehkäpä lopussa tulee joku positiivinen ratkaisu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud