Kaksoisolentoja metsästämässä

Kaksoisolentoja metsästämässä
Hello, tässä on oma nassu ja mihin sitä on sitten vuosien saatossa vertailtu? Moni on laittanut #doppelgänger vai onko se #doppelganger kuviaan someen ja on ollut toinen toistaan hauskempia ja upeimpia versioita. 

Pakko todeta, että jos meikäläistä on monta aikaa sitten verrattukin johonkin sen aikaiseen misukkaan, niin tuo henkilö on ollut humalassa oleva mies baarissa, jolla on ollut iskuyritykset mielessä, eikä puhtaat jauhot kehuissa ja tästä kaikesta on valehtelematta tuhat vuotta, joten ei sellaisia leperryksiä edes lasketa. 

Lepertely ei koskaan ollut omaan mieleen vaan ihmisessä piti olla haastetta, ei nyt kuitenkaan toki sellaista paha poika meininkiä, mutta sellaista haastetta, että ymmärtää, ettei klassikot uppoa, eikä mairittelu vie treffeille. 
Omassa rakkaassa on aina ollut sopivasti haastetta ja yhteisessä elämässä on sellaista sanansäilän kipinää, joka on huumorilla kuorrutettu. Tästä syystä omaa ukkelia kutsunkin Shrekiksi ja jos mies on Shrek, niin mikä nyt sitten itse oikein luulen olevani, en tietenkään muuta kuin Fiona. 
Sillä miltei jokaisessa miehessä asuu pieni Shrek ja vaikka ei asuisi, sekin on oikein hyvä. Meikäläiselle vaan toimii pikkainen pisara Shrekkiä vaikka se Shrek meillä olisikin nimenomaan huumorilla ilmennetty. 
Kuitenkin jos oma mies on joskus tehnyt jotain miehille tyypillistä, olen joskus saattanut kutsua Shrekiksi ja tähän on mies todennut, että ”no mikäs sitten itse olet”, noh Fiona tietty. Ja tosiaan jotain samaa meissä on. 
No näytänkö sitten imurilta tai Nuu-Nuulta, no hyvinkin jossain valossa näytän. Mutta isommat lapset ja mies alkoivat jossain vaiheessa kutsumaan meikäläistä Nuu-Nuuksi, kun siivouspyörremyrsky eli Nuu-Nuu oli taas siivonnut kaikki astiat, ennen kuin kukaan oli ehtinyt niihin edes ruokaa laskea tai puhdas paita laskettu tuolille, niinpä mitä se väliasemalla tekee. Nuu-Nuu tuli ja heitti paidan pyykkikoriin. 

Nuu-Nuu oli salamannopea, Nuu-Nuu halusi siivota kaiken ja imeä kaiken roskan pois, koska siisti koti, siisti mieli. Mitä enemmän lapsia, sen enemmän kaaosta, sottua, pölyä ja leivänmuruja ja Nuu-Nuu halusi Salama Seepran lailla imeä kaiken sotkun pois, jotta kaikilla olisi hyvä olla. 

Tässä se vääristymä tuleekin, liika siivoaminen on suorittamista ja kai pitää kiittää tuota karvapallero Samua, joka tuli ja sotki elämän ja vei järjestyksen ja Nuu-Nuu joutui eläkkeelle. Rennompi äiti on kivempi äiti, Nuu-Nuun oli aikakin jäädä eläkkeelle. 

Tänä päivänäkään ei ole täysin auennut, miksi kummipoikani tuumi, että meikäläinen on ihan Rölli. Noh lasten silmät näkee jotain, mitä aikuisen silmät ei vai mitä olette mieltä, eihän meissä Röllin kanssa ole yhtään samaa?
Eli jos sellainen ihmeellinen juttu on tapahtunut että humalaisten miesten suusta, on joksikin missiksi kehuttu, niin ei pidä uskoa kaikkea mitä sanotaan, se totuus tulee kuulkaas lasten suusta. 

Mites siellä, kaksoisolentoja kenellekään, ketä sinun on sanottu muistuttavan? Ihanaa viikon jatkoa kaikille. <3
Jos joku mietti, miten kauhea pystytukkakuva, niin tämä kuva on otettu hieronnan jälkeen ja kyllä mukaan kuului myös päähieronta, haha kyllä onkin karsee kuva, mutta tuo tyhjä katse muistuttaa kyllä Nuu-Nuun katsetta. 🙂28 thoughts on “Kaksoisolentoja metsästämässä”

 • No, löytyyhän noista yhtäläisyyksiä. 😉 Tämä on aika hauskakin haaste. Juuri tänään ystäväni postaili yhtäläisyyksistä eri julkkisten kanssa. Itse kun katsoin peiliin ja mietin, kenen kanssa olen samannäköinen, no äitinihän sieltä peilistä minua katsoi. <3
  Ihanaa viikkoa! <3

  • Ihana oot Kaisa ja monella on varmaan sama jutut. Täälläkin ikääntyessä olen alkanut huomamaan yhteneväisyyksiä.

   Sydämellistä viikon jatkoa. <3

 • Minulla on vaikka kuinka monta kaksoisolentoa, jokaisen nimi on Jaana ja ne kaikki asuvat Oulussa. Joka kerta eri Jaana 😀 Ja sitten on tuo rakas Ukko, joka näkee minun ja Marilynin kasvojen yhdennäköisyyden 😉 Omasta mielestäni olen enemmän… no, Rölli 🙂
  Mukavaa viikkoa 🙂

  • Ei ole todellista, ihan uskomaton juttu. Mutta ihan varmasti olet Marilynin kopio, ukkoa paranee uskoa, eikö ihana. <3

   Hehe sama Rölli täällä, mutta hei niin ne meidän rakkaat näkee meissä sen kauneimman, kuten mekin heissä. <3

   Ihanaa viikon jatkoa Rita. <3

 • Ihana "Rölli"-kuva sinusta.
  En mielestäni ole kenenkään nykyisen julkiksen nnäköinen. Ennen olin aamuisin kuin kassi-Alma
  Ulkomailla on outoa, että Espanjassa minulle puhutaan espajaa, Aasian maissa sen maan kieltä, täällä Uudessa Seelannissa maoria jne. Mies aina sanookin, että olen paikallisten näköinen, ollaan me missä hyvänsä.
  Ihanaa viikkoa Tiia <3

  • Hihi kiitos Kirsti Kaija. <3

   Totta, sinulla on kyllä kansainvälinen look, ihan totta eli sulat kaikkeen ympäristöön ja näytät paikalliselta, hieno taito ja look se on kuules. <3

   Ihanaa reissun jatkoa Kirsti Kaija. <3

 • Ihana tuo alimmainen kuva, ei yhtään tyhjä katse, enemmänkin raukea:) Shrekki piti muuten alkuaikoina Arin kanssa katsoa kun se kuulemma tykkäs siitä!!! Olin ihan tyrmistynyt, itselläni ei olisi tullut mieleenkään katsoa mitään tuommosta ilman lapsenlapsen tai varalapsien seuraa.

  Kaksoisolento löytyy peikkometsästä ilman muuta ja olen ihan ihteni näkönen ja siinä sitä onkin kestämistä. Niin joo, joskus aamulla peilistä katsoo helvetin ruma akka, jota joku sanoo kaksoisolennokseni, itse en sitä usko:)

  • No totta, ihan raukea, oli tosiaan 1,5h hieroja, jossa pää hierottiin samalla ja siitähän tuli nirvana. 🙂

   Eikä, siis aivan ihana Ari, ihana kuulla. Mekin tykätään koko perhe Shrekistä.

   Sinä höpsö, taitaa meissä kaikissa asua välillä pieni peikko ja välillä jotain muuta.

   Sydämellistä viikon jatkoa Irja. <3

 • Haha, mahtava postaus! Eikös meissä kaikissa asu pieni Rölli-peikko? 😉 Voi, minä haluisin löytää oman kaksoisolentoni. Näin hänet Prahassa vuonna 2007. Hänellä oli vaaleat hiukset niin kuin miullakin, mutta pikkuleteillä. Ja hulluinta, että muistan nähneeni teininä unen, jossa katson peiliin ja miulla oli just sellaset hiukset! Ja muutenkin hän oli hyvin samanlainen kuin minä vartaloa myöten. Ja siinä Prahan keskustassa me tuijotimme toisiamme silmiin, mutta ilmeisesti olimme molemmat niin järkyttyneitä, ettei uskallettu sanoa sanaakaan. Ja kylläpä on kaduttanut. Olisi pitänyt tajuta tervehtiä! 😀

  • Sitä minäkin, kyllä meissä kaikissa ihan varmasti asuu pieni Rölli. <3

   Ei ole todellista ja varmaan kaksoisolento miettii sua ihan yhtälailla. On varmasti ollut hämmentävä tilanne kaikkinensa ja miten siitä lähteä juttelemaan. Mutta joskus näkee aivan hämmästyttäviä kaksoisolentoja, mutta onhan se ihan järkiajatuksella miellettävää, että joskus geenit saattavat mennä arpapelissä samalla tavoin.

   Voi itku, kun törmäisitte vielä toisiinne. <3

   Ihanaa viikon jatkoa Vivi Vinna <3

 • Kiitos nauruista 😀 Et sä kyllä Rölliltä näytä 😀
  Mulle on sanottu, että näytän Jenna Elfmanilta (Dharma ja Greg sarja), ja otin sen kohteliasuutena, vaikken samannäköisyyttä huomaa. Iloa päivään Tiialainen <3

  • Hehe thanks, no mutta koko ajan enemmän näytän Rölliltä kyllä. 😉

   Totta sussa on kyllä Jennaa, ihan totta. <3

   Iloa päivään Tarusein. <3

 • Nuorena olin sen aikaisen keihässankarin Tiina Lillakin kaksoisolento. Ihmiset pysäyttelivät kadulla ja pyytelivät nimmaria. Tiinan naapurikin kertoi sanoneensa Tiinalle hänellä olevan kaksoisolennon. No, oli meillä ainakin samanlainen permis.

  • Niin uskomaton juttu ja että moni pysäytteli kadulla ja vaikka mitä. Heh se permis, juu vähän samanlainen oli mullakin.

   Ihanaa viikon jatkoa Tuuli. <3

 • Ihanan hauska postaus ☺ ja oot kyllä kaukana Röllipeikosta ☺
  Nuorena mua hakuttihin Kleopatraksi, lähinnä väriätyn mustan tukan takia. Nyt ei enää tupee oo pitkähän aikahan ollu musta ☺ ☺

  Ihanaa tiistaipäivää Sinulle Tiia Ystäväin ♥

  • Kiitos. <3

   Oi upea Kleopatra siellä ja hei ajatellaan niin, että kehuttiin Kleopatran näköiseksi. <3

   Ihanaa tiistaita sinullekin Marja-Terttu ystäväin. <3

 • Ihana Rölli ja ihana sinä 🙂
  Leena Landerin näköiseksi on joskus sanottu, ei muistaakseni julkisuuden ihmisistä muihin ole varrattu.

 • Hauska postaus 😀 Minua ei ole verrattu keneenkään julkkikseen, Fionaan eikä Nuu-nuuhun. Eikun onpa sittenkin! Nuorempana minun sanottiin olevan Anna-Liisa (meniköhän etunimi oikein) Tiluksen näköinen! Ei enää nykyään… repsahtiko ulkonäköni/-muotoni… 😀 Paikallisia henkilöitä kyllä on samannäköisiä. Viime viikolla juuri kuulin, että erästä opettajaa oli luultu minuksi. Että onhan näitä samiksii <3

 • Hei ihana, ihana sinä! 😀 Tämä oli ihan huippupostaus.

  Minun on aina sanottu olevan jotenkin tutun näköinen. En tiedä sitten kuka tämä kuuluisa tuttu on. Nuorempana näytin kuulemma Minna Haapkylältä, nykyään Paula Risikolta. (Kuvittele tähän sellainen silmiään muljauttava emoji).

  Tiiä sitte. Yksi on kuitenkin varmaa. Näytän isältäni. Geenilotossa kävi näin, ei valitus – ja vaihto-oikeutta. 😀

  Suloista keskelläviikkoa Tiia <3

  • Tähän on pakko tulla huikkaamaan, että sellainen uskomus on, että jos tyttö muistuttaa isäänsä, hänestä tulee onnellinen:). Sari Koo

 • Kyllä minäkin aina näyteikkunan ohi kävellessäni näen siellä äitini menevän. Eipä olisi tuota joskus uskonut saati toivonut.
  Siinä n. 4-kymppisenä sanottiin Riitta Väisäsen näköiseksi. Hän tosin on paljon minua räväkämpi. Kyllä meissä silti jotain samaa on. Hiukset on samanlaiset pehkot.
  Se on hauskaa kun sukulaisten mielestä olen välillä ilmetty isäni, sitten taas välillä ilmetty äitini. Ja mielestäni he sitten ovat aivan eri näköisiä ihmisiä.

 • Siis niin hauska postaus, minussakin asuu muuten aamuäreä röllitar : )
  Pitäisiköhän totettaa tämä, mun kuva-arkistoista löytyisi niin monta eri hiusväriä ja -mallia, joista jollakin on oma kaksoisolentonsa Arja Korisevasta Hilary Clintoniin, heh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud