Blogi täyttää 6 vuotta!

Blogi täyttää 6 vuotta!

Törmäilyni Ikäviidakossa!

Tässä olen minä keski-ikäinen, 163cm pitkä ja kiloja niin paljon, että kerron niistä enemmän jahka lukumäärä on pudonnut kymmenyksen. Eli mitä todennäköisimmin en koskaan.Päätin osallistua ylläolevalla kuvakollaasilla Vichy Dermablend kisaan, koska Dermablendin tulisi olla se kaikkien aikojen peittävin meikkisarja, joka taikoo ihoni hehkuvan kauniiksi. Siis minun keski-ikäisen?

Laitoin kisakupongin vetämään kuvitellen, että onpa tässä aito näkemys meikin parantavasta voimasta. Tämä keski-ikäinen ei vain ottanut huomioon sitä seikkaa, että nuoret ja kauniit ovat myös taitavampia. Kuvani on suorastaan alkeellisen nolo näiden tekniikan ihmelapsien taituroimien kuvakkeiden joukossa.  Mitä oikein muutenkaan  kuvittelin itsestäni, ei kai kukaan muutenkaan valitsisi voittajaksi keski-ikäistä? Vai valitsisiko? Onko meillä keski-ikäisillä mitään mahdollisuuksia noin ylipäänsä?

Sitä olen blogini kautta selvittämässä.Keski-ikä on tila joka vain tapahtuu, hiipii salakavalaa kuin uni. Huomaat täyttäväsi lomakkeita ja ikää kysyttäessä, et tiedä mitä vastata. Minähän juuri olin 30-vuotias, nyt joudun täyttämään rastin kohtaan 40+ tai mikä omituisinta 45-50. Huomaat valokuvista, että vain hymyillessä näytät vähemmän väsyneeltä, että nenäsi on kasvanut satuja kertovan Pinokkion lailla, että hiuksistasi koostuva ponihäntä on vain ohut siima,  nappi kiristäänavan kohdalta  ja kengän kokokin on kasvanut yhdellä, koska sinulle on kasvanut LIIKAVARPAAT!Paino ei putoa, vaikka söisit vain pillillä imutettavia ruokia, vaikka rehkisit kuinka urheiluareenoilla!

Kuulostaako tutulta? Toki meitä keski-ikäisiäkin on nuorekkaita versioita, kauniita, sorjia, ihot ihanaisen persikkaisia. Tämä blogi kertookin vain tämän keski-ikäisen seikkailuista keski-ikäisyyden viidakoissa. Ketään loukkaamatta, nuoria, vanhoja, keski-ikäisiä, sillä mikä ei ole takana, on vielä edessä.

Tälläisiä sitä tuli päästettyä ilmoille tasan 6 vuotta sitten. En tuolloin ajatellut yhtikäs mitään, en ainakaan sitä, että tänä päivänäkin tässä vielä nakuttelen ja siksi en miettinyt blogini nimeä alkuunsakaan, että blogimatkalla luonnollisesti ikääntyy ja en voi loputtomiin kysellä omaa ikääni. Siksi lakkasin kyselemästä ja olen minä vain.

Taisin viime vuonna summata mitä kaikkea huikeaa on tapahtunut blogivuosien aikana, nyt ajattelin summata plussat ja miinukset ja koska vielä jatkan, niin plussathan on tietenkin voitolla.

Ihmiset. Sain ensimmäiseen blogipostaukseeni 6 vuotta sitten neljä kommenttia ja se tuntui aivan ihmeelliseltä, suorastaan uskomattomalta. Joku lukee blogiani. En uskonut, että blogini löytää koskaan lukijoita ja ajattelin nakuttelevina yksinäni bittiavaruuteen.

Yhteisöllisyys. Sain huomata blogini kautta aivan uskomattoman yhteisöllisyyden voiman. Hitsi te lukijat olette tukeneet monessa ja miten monta kertaa olen saanut huomata, etten ole yksin. Toki tämän olen tiedostanut itsekin, mutta te siellä olette asian vahvistaneet. Naiseuden ongelmat ovat universaaleja.

Olen myös saanut juuri blogini kautta huomata, että maailmassa on huomattavasti enemmän hyvyyttä kuin pahuutta. Blogin kautta nämä asiat ovat jotenkin korostuneet, sillä muutenhan ihmisen piiri on lopulta aika pieni ja blogin kautta ihmismäärä on monella tavalla kasvanut. Niin lukijoiden, kuin ihmiskohtaamisten saralla.

Kulisseihin on mahtunut pientä draamaakin, sillä elämää tämäkin, enimmäkseen väärinkäsityksiä, koska ihmiset eivät suoraan uskalla puhua toisilleen, en minäkään, pelkään konflikteja, olen vähän lammas. Jos mikä harmittaa näin jälkikäteen on juuri se, ettei olla asioita ole suoraan puhuttu halki vaan annettu asioiden olla. Kuinka monta väärinkäsitystä muutenkin mahtuu tähän maailmaan.

Siltikin voisi sanoa, että 90% ihmisistä on kivoja ja olen selvinnyt naarmuitta näiden vuosien aikana.

Olen saanut uusia ystäviä niin kanssabloggaajista, kuin yritysten puolelta ja todella hyviä sellaisia. Ystäviä myös teistä siellä, ettepä arvaakaan miten moneen teistä olen kiintynyt ja oikein odotan teidän kommentteja. Jos ei kuulu vähään aikaan mitään, iskee huoli, onhan kaikki hyvin. Tämä ei tarkoita todellakaan sitä, että jokaista blogipostausta tulisi kommentoida, mutta jos jostain vakikommentoijasta ei kuulu viikkoihin, iskee outo tunne, ettei mitään ole vaan sattunut.

Olen saanut myös tubettaa kahden mahtavan naisen kanssa, Pinkit korkokengät Maijun ja Souliinan ja ai jestas on ollut hauskaa ja vaikka aikapulan vuoksi ei tubetetakaan, niin lämmöllä muistelen kaikkia tempauksia ja yhteistä tekemistä.

Nyt olemme taas uuden ja oudon edessä, kukaan ei olisi voinut kuvitella tai kuvitella on voinut varmastikin, mutta että pahat kuvitelmat voivat toteutua ja maailma on sekaisin. Meillä kaikilla on nyt kovin turvaton ja murheellinen olo, huoli tulevasta, huoli lähimmäisistä, huoli miten kaikki päättyy, miten kaikki selviää. Ihmiskohtaamisia ja läheisiä on kova ikävä.

Siksi kysynkin miten siellä, onko teillä joitain toiveita blogin suhteen? Koskaan en etukäteen mieti mitä täällä kirjoitan ja itse kaipaan myös sitä normaaliutta tämän kaiken keskellä. On kiva mennä tuttujen blogeihin ja lukea muustakin kuin koronasta, kirjoista, leffoista, ruokaresepteistä, sisustuksesta, siitä ihanasta mekosta ja huulipunapötkylästä eli kaikesta tutusta, tuomaan turvallisuuden tunteen ja fiiliksen, että elämä jatkuu kuitenkin.

Väkisin varmasti välillä tulee tätä ahdinkoakin sivuttua, mutta olen ajatellut jatkaa kaiken keskellä kuten ennenkin. Mutta jos joitain toiveita postausaiheisiin olisi, niin niitä otetaan ilolla vastaan. Nyt nimittäin joudutaan nyhjäämään tyhjästä hehe eli oman mielen sopukoista kotioloissa vailla muuta vuorovaikutusta, kuin oma perhe ja toki some.

Mutta tokihan synttärinä on oltava blogiarvontakin, posti onneksi kulkee. Jos joku kokee ettei halua osallistua arvontaan, ymmärrän sen hyvin. Olemme täällä terveinä, mutta ainahan se on riski käydä siellä postissakin ja muutenkin.

Mutta siihen arvontaan eli 6-vuotisarvonnan sponsoroi mieletön brändi Phycisians Formula, jolta löytyy mm. maailman paras aurinkopuuteri ja aivan mieletön Murumuru poskipuna ja hitsit vieköön paljon muutakin ihanaa ja yksi teistä pääsee testaamaan oikein urakalla laadukkaita ja Citymarketeissa myytäviä Phycisians Formula meikkejä, jotka ovat täällä oikeita päivän piristyksiä, niin itsellä kuin tyttärillä.

Arvonnan säännöt eivät ole sen kummemmat, kuin yksi arpa kommentoijille ja toinen arpa paukahtaa Instagram seuraajille.

Arvonta päättyy 3.4.2020. Huikkaa kommenttikenttään mitä vaan tai vaikka niitä toivepostausideoita tai minkälaisilla fiiliksillä olet nyt, miten jaksat ja kerro oletko mukana kahdella vai yhdellä arvalla. Muista tulla viikon päästä lauantaina tänne kurkkimaan onko onni käynyt myötä.

Oikein sydämellistä perjantaita kaikille ja tuhannet kiitokset kaikille teille, jotka olette siellä ja monet teistä pysyneet matkassa jo vuosien ajan, tämä on asia, jota en ikinä lakkaa ihmettelemästä ja myös välillä pelkäämästä, että mitäs jos jonain päivänä kirjoitankin yksinäni tuuleen.

Mutta niin kai jonain päivänä väkisinkin tapahtuu, sellainen on elämän meno ja maailman laki. Myös tämän hetkinen aika tuo uutta perspektiiviä kaikkeen ja olen kiitellyt somea, joka tuo teidät ihmiset lähemmäksi.

Onnea tasapuolisesti arvontaan kaikille. <3154 thoughts on “Blogi täyttää 6 vuotta!”

  • Onnittelut 💐
   Hyvin menee, vaikka karanteenissa olenkin.
   Onneksi koirien kanssa saa lenkkeillä, niin ei ihan koko aikaa tarvitse kököttää sisällä 😊
   Kahdella arvalla mukana.

   • Oho! Vastasinko mä vahingossa jonkun kommenttiin? Sen siitä saa, kun naputtelee viestiä kännykällä. Me so sorry.

    • Ei haittaa Suvi lainkaan ja näistä kommenteista saa selvää täydellisesti. <3 Onneksi on koirat ja teille molemmille, Miialle ja sinulle kovasti onnea arvontaan. <3

 • Isot onnittelut sinulle ja ihanalle blogillesi <3 En tiedä miksi luen blogiasi, enhän kauheasti ole meikeistä tai muodista kiinnostunut. No, tietysti luen siksi että tykkään niin peevelisti kirjoitustyylistäsi ja hyväntahtoisuudestasi. Aina kun kommentoi, niin vastaat kuin olisimme sydänystäviä, vaikka emme ole koskaan tavanneetkaan. Mutta olemmehan blogi-sydänystäviä, eikö? Lisää vuosia blogiurallesi toivoo yksi jonka ei enää edes tarvitse epäillä etteikö olisi keski-iän ylittänyt jo parikymmentä vuotta sitten!

  • Todellakin ollaan ja tykkään susta Kristiina NIIN PALJON. <3 Kiitos ihan mielettömän paljon kauniista sanoista ja sydämellistä viikonloppua halausten kera, virtuaalihalauksia kun saa ja pitääkin lähettää. <3

 • Paljon onnea 6-vuotiaalle blogille ja sinulle tietenkin myös! Blogisi on sellainen hyvän mielen tuoja, vaikka välillä kirjoitat todella painavista ja ikävimmistäkin jutuista. Näitä on sinun juttujasi on aina kiva lukea eli jatka samaan malliin.

  Hih. Pakko myös mainita, että itse kävelin vuosi sitten spirometriaan, jossa kysyttiin pituus ja paino. Sanoin, että 163 cm ja paino paljon. Öö, pituutta olikin enää vain 160 cm ja paino oli kiusallisesti lisääntynyt. 😀 Olen siis alkanut mennä kasaan tai toisin sanoen pituuteni on alkanut valua yhä enevässä määrin keskivartalolle muuttuen samalla kiloiksi. Ei ole reilua sellainen.

  Ja arvontaan osallistun kahdella arvalla.

  Ihanaa viikonloppua sinulle Tiia. <3

  • Kiitos niin paljon Mannilainen. <3

   Apua eli en minäkään vissiin enää oo 163cm, heh ja huh ja hih. Samaa ongelmaa täällä, eikö jännää!

   Onnea arvontaan. <3

 • ♥ONNEA 6 vuotiaalle upealle blogillesi ♫ ♥ ♫
  Oi Tiia, olen sen jo ennenki sanonut, että olen enemmän kun onnellinen, kun silloon joskus eksyin tänne ihanaan blogiisi ♥ Postauksesi kaikkine kauniine kuvineen saa mielen ilooseksi, erityisesti nyt kun kaikki on vähä hukassa.
  Fiilikset heittelöö laidasta laitahan ja nyt oikeen tajuntahan on iskeny kaikkien rakkaitten ”vierootus”.
  Juuri eileen kerroin tyttärelle, että ”mönkkäri ” vois kyllä kurvata pihalle ja lupasin olla muutaman metrin pääs, eikä nyt halattaisi, vaikka kuinka mieli tekis.
  Nyt aijon lähtiä fillaroomahan, se saa ajatukset vähä tasaantumahan ☺
  ♥♥Halauksia ♥♥

  Yhyrellä arvalla mukana kiitos ☺

  • Ihanuus ja olen niin onnellinen, että ollaan löydetty toisemme, kommenttisi ja blogisi ovat aina päivien ilo. <3

   Nyt mönkkärille ja kaukovilkutukset rakkaille. <3

   Onnea arvontaan. <3

 • Onnea blogivuosista ☺️ Social distancing ja pelkkä kotona olo on ollut rankkaa, mutta kyllä tästä selvitään 💪🏻 Mukana kahdella arvalla

 • Paljon onnea, melkein alusta saakka olen ollut mukana. 🙂 My day-postauksista tykkään kyllä edelleen! 🙂

  • Oi mahtavuutta miten kiva kuulla ja täytyypä ottaa my-day hommat mukaan, on ollut enemmän niitä viikkokatsauksia.
   Kovasti onnea arvontaan. <3

 • Onnea Tiia!
  Blogissasi on aina yhtä mukava käydä pyörähtämässä 🙂
  Mukana kahdella arvalla –

 • Onnea blogillesi ja iso virtuaalihali!
  Some pelastaa todellakin tämän tilanteen mulle ainakin.
  En osallistu tällä kertaa arvontaan, vaikka mieli tekisi, kun en tiedä milloin pääsen edes postiin asti.
  Terveyttä ystäväni!

  • Voi eihhhh, olisihan näitä voinut säilyttää, jos onni olisi osunut kohdalle. Voimia sinne ja virtuaalihali ihana Majan Molla. <3

 • Isosti onnea! Oi, miten hyvää tekee katsoa näitä ilokuvia ♥ Kyllä tää eristäytyminen ahdistaa… Niitä postauksia odotellessa, kun jälleen on mahdollisuus kokoontua isolla porukalla hyvän ruoan / juoman / asian / ihmettelyn äärelle.

  • Kiitos niin paljon ja totta, niitä itsekin kaipaan, niitä ruokajuttuja ja ystävä postauksia. <3 Onnea arvontaan ja kiitos kun kävit. <3

 • Paljon onnea synttäreiden johdosta.
  Ihmeempiä toiveita aiheiden suhteen ei ole, mutta tykkään että tässä raskaassa ajassa käsitellään muitakin aiheita kuin koronaa.
  Siitä saa varmasti jokainen ylen määrin tietoa jo mediasta.
  Kahdella arvalla mukana.

  • Olen samaa mieltä, että väsynyt hieman, kun joka tuutista pukkaa, jokainen on ns. tietotoimisto ja ymmärrän ihmisten hädän toki ja tarpeen auttaa, mutta toki sitä saa tietoa lähteistä jo muutenkin.

   Kovasti onnea arvontaan Heli ja kiitos kun olet täällä. <3

 • Lämpimät onnittelut Tiia sinulle ja ihanalle blogillesi ❤
  Olen kyllä tosi iloinen siitä, että tiemme kohtasivat täällä blogimaailmassa! Sinä jos kuka olet aina niin ihailtavan rehellinen ja aito oma itsesi, kerrassaan valloittava ilmestys, kuten tämä blogisikin. Tuot iloa, valoa ja väriä varmasti kaikkialle missä ikinä kuljetkaan, mutta myös näin virtuaalisesti meidän lukijoiden elämään, ja sen merkitys on vaan korostunut tämänhetkisessä, hyvin haasteellisessa tilanteessa ❤
  Onnea Tiia vielä tuhannesti valtaisien virtuaalihalirutistusten kera!!!

  • Ihana sielukas Ansku ja kuin myös, on ollut mahtavaa tutustua täällä. <3 Sanaton näiden kauniiden sanojen äärellä ja mietin ovatko edes ansaittuja, mutta tämä on taas just tätä omaa epävarmuutta. Nyt vaan sanon, kiitos kaunis ja kommenttisi sai niin hyvälle mielelle, ettet tiedäkään.

   Sydämelliset kiitokset niin kauniista ja sydäntä lämmittävästä kommentista Ansku ihana. <3

 • Voi Tiia, mulla on sua niin kova ikävä täällä. Kun tämä kaikki ikävyys on ohi, meidän pitää kyllä pitää leffatreffit taas. On ollut ilo ja kunnia kuulua sun ystäviin jo melkein tuo 6 vuotta, ihanaa <3
  Jatka samaan malliin, rakastan sun blogia juuri tällaisena kuin se on.
  Kaunista viikonloppua rakas ystis ja ai niin, kahdella arvalla mukana arvonnassa <3

  • Niin mullakin sua ja meillä oli niin kivaa silloin viimeksi. Ehdottomasti otetaan uudet tärskyt heti kun maailma aukenee. <3
   Kiitos, kiitos, kiitos Outi ja onnea arvontaan. <3

 • Onnea 6-vuotiaalle ♥ Sun blogi onkin ensimmäisiä, joita olen alkanut lukemaan ja täysin koukuttunut 🙂
  En oikein osaa toivoa mitään koska tykkään siitä, että sulla aiheet rönsyilee
  ja on aina yhtä ihana yllätys, mistä seuraavaksi kirjoitat.

  Ihan mahtava arvonta, mun lemppari aurinkopuuteri ♥ Kahdella mukana!

  Aurinkoa ja iloa viikonloppuun Tiia ♥

  • Niin ihanaa, kun tulit blogimaailmaan, olet sellainen maailman ystävällisin, sydämellinen tuulahdus ja kaikesta mitä teet, tulee hyvä mieli. <3 Kiitos hurjasti kauniista sanoista ja onnea arvontaan. Arvonnassa valitettavasti ei ole aurinkopuuteria vaan poskipuna, mutta ihana sekin. <3

 • Oikein paljon onnea! Tubesta olet jo jäänyt sydämeeni ja Maijua seuraan edelleen siellä. Laitan synttäribiisiksi tämän kaiken ja maailmantilanteen kunniaksi soimaan kuninkaallisen Queenin The show must go on. Olkoon se voimabiisi meille jokaiselle nyt, ja toki myös tälle blogille! <3<3<3

  • Oi mahtavuutta, sieltäkö meidät olet löytänyt ja kiva kuulla, että Maijua seuraat edelleen. <3

   The Show must go on, on niin kylmiä väreitä aiheuttava biisi, ihan mieletön ja leffasta Highlander. <3

   Kiitos ja voimabiisejä tarvitaan. <3 Sydämelliset kiitokset ja onnea arvontaan. <3

 • Oikein lämpimät onnen toivotukset sinulle ja blogillesi. On aina niin mukavaa lukea mitä sinulle kuuluu ja mitä olet puuhannut, samoin nuo sinun lemmikit ovat aina ilo silmälle. Itselleni kuuluu hyvää, olemme kaikki terveitä vielä.

  • Ihanaa kuulla, että tykkäät ja että lemmikit on mieluisia. <3 Niistä on niin kiva kirjoitella ja Diana on vilahdellut viime aikoina täällä paljon.

   Ihanaa kuulla, että siellä kaikki hyvin ja toivottavasti vastakin. <3

   Onnea kovasti arvontaan Airi. <3

 • Paljon onnea Tiia kuudesta vuodesta. Olisi paljon kirjoitettavaa sinusta ihanasta. Sanon vain, että sinulla on suuri sydän. On ilo lukea blogiasi!

 • Onnittelut sinulle blogin taapero-iän ylittämisestä =)
  Tänään oli hyvä päivä. Kävin hammaslääkärissä juurihoidossa, EIKÄ SE SATTUNUT YHTÄÄN. =D

  • Tuo on mitä parhain uutinen, pelkään kauheasti juurihoitoa, mutta selvisit ja kivutta. Ihanaa iltaa Sude ja kovasti onnea arvontaan.< 3

  • Apua en kestä, kiitos niin niin paljon, kultainen Sanja, olet ihana ihminen, että tykkään susta. Kovasti onnea arvontaan. <3

  • Kiitos niin paljon ihana Susanna ja sydämellistä iltaa sinne ja onnea arvontaan. <3

 • Onnea kuusivuotiaalle❤

  Bloggaaminen on tosiaan tuonut niin paljon kaikkea ihanaa, nimenomaan vuorovaikutuksen saralla. Olen tutustunut niin moniin mielettömiin tyyppeihin ja välillä joku vanha lukija ilmoittelee kommenteissa edelleen vuosien jälkeenkin seuraavansa, se lämmittää sydäntä.

  Physicians Formula on tuttu ensi kertaa jo vuosien tai vuosikymmenien takaa au pair-vuosilta Yhdysvalloista. Laadukkaita , ihania tuotteita.

  • Ihana Tuuli ja niin samaa mieltä ja eikö ole mieltä lämmittävää. On niin mahtavaa kuulla, että joku on jaksanut viipyä blogin parissa pitempään. Ihanaa on ollut tutustua suhun. <3

   Kivaa kuulla, että brändi on tuttu. Hurjasti onnea arvontaan ja kiitos kovasti Tuuli. <3

 • Onnea, ihana Tiia, kuusivuotiaalle! ♥♥♥ Onnea tänään, näinä erikoisina aikoina, ja aina!

  Olen tietenkin mukana arvonnassa. En oikeastaan osaa esittää toiveita blogisi suhteen – paitsi yhden: jatka samalla aidolla ja monipuolisella linjalla! Pidän niin paljon siitä, miten osaat yhdistää kepeää ja vakavampaa, heittäytyä ja olla samalla herkkä.

  • Kiitos niin paljon ihana Katja. <3 Miten voit noin kauniisti kuvata blogi, olen sanaton ja äärettömän kiitollinen. Kiitos siitä, että ollaan löydetty toisemme blogimaailmasta ja mietin onko tämä tapahtunut Leena Lumin blogin kautta alunperin. <3

   Onnea kovasti arvontaan ja tsemppiä näinä erikoisina aikoina. <3

 • Onnea, onnea Tiia sinulle ja ihanalle blogillesi♥♥ Ihan kuin eilen olisit aloittanut…Tämä ajan virta.

  Pidän sun blogista just sellaisena kuin se on eli sunnäköisenä♥

  Osallistun kiihkeästi arvontaan ja kahdella arvalla. Minustakin nyt voi järjestää arvontoja…Oma synttäriarvontani on pitämättä vielä.

  • Tämä ajan virta. <3

   Ihanaa kuulla, kiitos mahdottoman paljon Leena ja kovasti onnea arvontaan. Pidät oman arvonnan, sitten kun siltä tuntuu. <3

   Onnea kovasti arvontaan ihana Leena, yksi pitkäaikaisimpia blogiystäviäni. <3

 • Onnea ♥ Tiia 6-vuotiaasta ihanasta blogista ♥!
  Mukana kahdella arvalla!

 • Isot onnittelut myös täältä,olen reilusti ylittänyt keski-iän ja mietin myös sitä,miksi kuntosalilla paino vaan nousee!Joku sanoo että lihakset kasvaa mutta minulla ei nekään. Yhdellä arvalla mukana.

  • Ihanasti kuvattu, ihan sama ongelma täällä Tuovi. <3 Kovasti onnea arvontaan. <3

  • Minäkin olen niin onnellinen meidän ystävyydestä ja se oli selvä kuin nakki, kun ensi kerralla nähtiin. <3 Pus Minna ja onnea arvontaan. <3

  • En kestä Sirpa, sinä olet, te olette omien päivieni piristys. Kovasti onnea arvontaan. <3

 • En osallistu arvontaan, löytyy jo nuo huikeat meikit joten toivotetaan onnea muille osallistujille! Mutta halusin tulla toivottamaan hyvää synttäriä, onko siitä jo oikeasti 6 vuotta kun aloit bloggaamaan? Tuntuu ihan eiliseltä päivältä. Mukava on ollut tutustua vaikka ei olla kasvokkan nähtykään. Minä aina toivon niitä kauneusaiheisia postauksia enemmän, vaikka meikkikuvia ja jotain meikkausjuttuja, suosikitkin on aina kivoja 🙂

  • Ihanaa, että löytyy ja tykkäät. <3

   Kiitos ihan mielettömän paljon ja muistan hyvin, että sinäkin hyvin pian tai me molemmat löydettiin toisemme blogimaailmasta. Niin mukavaa, että olet vieläkin matkassa.

   Heh olen tubeen tehnyt muutaman meikkitutoriaalin ja ne on ihan toista maata kuin sinun, en ole ihan varma haluatteko niitä oikeasti, olen niin surkea meikkaamaan. Olen ollut vähän laiska viime aikoina meikkien kanssa, mutta pitää piristäytyä.

   Kiitos kun tulit tänne ja ihanaa, kun olet, tsemppiä sinne näinä aikoina ihana Charming Nails. <3

 • Ihanaiselle Tiialle suurenmoiset onnittelut blogisaavutuksesta <3 Sinun blogiasi aikoinaan kun kirjoitin ekaa blogiani(Happystarhome) luin ja fanitin sinua silloin <3 nyt olen palannut taas blogistaniaan ja fanitus vaan jatkuu <3
  Iloa ja rentoa oloa viikonloppuusi <3

  • Happystarhome ihanuus, niin kiva kun tulit tänne ja minä fanitin sua ja meitähän yhdistää tähdet. Nyt on pakko heti rynniä uuteen blogiis. <3

   Kovasti onnea arvontaan ja kaikkea hyvää teidän perheelle. <3

 • Ihan huippua syntymäpäivää positiiviselle, rohkealle & upeata sisältöä tuottavalle blogille <3
  Ei voi muuta sanoa kuin että jatka valitulla linjallasi, kiva lukea kosmetiikasta, saada vaatevinkkejä, pysähtyä miettimään syntyjä syviä ja ihailla upeita kuvia!
  Täällä suunnitteilla terassin siivousta ja kevätkuntoon laittoa, pizzataikinan tehty jo eilen, tänään paistellaan sitten muurikkapizzaa! Pääosin optimistisin mielin, vaikka joskus iskee lamaannus kun liikaa lukee tai kuuntelee uutisia, toki haluaa pysyä kärryillä missä mennään, mutta on hyvä viettää myös puhelittomia hetkiä! Aurinkoa & hyvää mieltä sinnekin <3

  • Heli ihana, valtavat kiitokset. <3

   Kiitos ihan mielettömän paljon ja ehkä niitä vaatevinkkejä on täällä ollut vähiten, jos ei Cath Kidstonia ja Disney vaatteita lasketa ja joskus vähän muutakin. Mutta niitä olisi kiva taas toteuttaa, muutama ennen koronaa hankittu mekko tuolla odottaa käyttöönottoa. <3

   Ihan sama juttu ja huono tapa illalla lukea sängyssä uutisia ja siinä ne yöunet taas menikin sitten.

   Hurjasti onnea arvontaan ja kiitos niin paljon Heli. <3

  • Ihanaa kuulla ja kiitos kovasti tästä Sarde ja onnea arvontaan. <3

 • Kahdella arvalla mukana, onnea Tiia😻Musta ois kiva lukea, mistä ja miten sun Disneymuki-”hulluus” on alkanut ja tää hulluushan on äärimmäisen positiivista. Diana-kisulaisen kuvia en kyllästy katselemaan, kuten oon Instassakin mainin nut 😉

  • Voi olla, että olen joskus aiheesta kirjoittanut, mutta siitä on kauan, joten täytyypä joku päivä ottaa tämä ihan lempiaihe työn alle eli kiitos huippuvinkistä.

   Ihanaa kuulla, Diana on niin rakas ja en voi olla tuuttamatta Dianasta kuvia heh joka postaukseen ja instaankin koko ajan.

   Oikein paljon onnea arvontaan Sleelia. <3

 • aurinkoiset onnittelut täältäkin, osallistun yhdellä arvalla kivaan kisaan.

 • Paljon onnea blogille ja itsellesi❣️ Blogin elämänilo ja aito ote aiheisiin on aivan omaa luokkaansa :).
  Omat fiilikset ovat toiveikkaat lisääntyneen valon ja kevään suhteen ja se valaa energiaa myös karanteeniin.
  Arvonnassa mukana kahdella arvalla!

  • Kiitos Inka niin paljon kauniista sanoista, etpä arvaakaan kuinka paljon lämmittää. Samaa mieltä, kevät tuo jonkinlaista toivoa tähän kaikkeen.

   Hurjasti onnea arvontaan ja tsemppiä kaiken keskelle. <3

 • Paljon onnea hienoista blogivuosista ja paljon menestystä tulevaan!

  Kahdella arvalla mukana!

 • Onnea 6 vuotiaalle blogille.
  Iloitsen siitä, että joskus tulin seuraajaksi blogiisi. Ei päivääkään kulu, etten käy lukemassa oletko jotain kirjoitellut. Aina ei ehdi kommentoimaan samana päivänä.
  Tämä kurja korona saa väliin mielen matalaksi. Lasten perheitä on ikävä. Vaikka viestit ja puhelut kulkee. Se ei kuitenkaan ole sama, kuin yhdessä oleminen.
  Koitetaan pysyä terveinä.
  Kahdella arvalla mukana.

  • En kestä sua maailman ihanin Leena. Sanattomaksi vetää, mistä löytyy noin kultaisia ihmisiä, kuin sinä ja te kaikki siellä. Kiitos niin paljon kauniista sanoista ja talletan ne mieleni pankkiin pahan päivän varrelle. <3

   Ei ole kyllä sama, mikään ei voita aitoa ihmiskohtaamista ja ikävä on kova. <3

   Hurjasti onnea arvontaan Leena ja tsemppiä kovasti teille kaikille sinne. <3

 • Ihana arvonta; mukana yhdellä arvalla! Onnea 6-vuotiaalle blogille! Jatka samaan malliin; sinusta ja kirjoituksistasi välittyy aitous ja lämpö ja blogiasi on siksi niin ihana seurata!

  • Ninni tuhannet kiitokset kauniista sanoista, ne lämmittää sielun roihuun. <3 Hurjana onnea arvontaan ja kaikkea hyvää. <3

 • Yhdellä arvalla mukaan. Jatka vain samaan malliin, silleen miten itsestä hyvältä tuntuu. Näitä on kiva lukea ja kauniita kuvia katsella. Aurinkoista kevättä!

  • Ihanasti kirjoitettu Wiiks, kiitos kovasti ja onnea arvontaan ja aurinkoista kevättä sinullekin. <3

 • Hei ja onnea blogille ja uudelle blogipaikalle! En osallistu minkään arvontaan, halusin vain toivottaa positiivisia hetkiä tässä ankeudessa eli valoisia kevätpäiviä!

  • Kiitos ihan mielettömän paljon ja kiitos kun tulit kommentoimaan. Hurjan paljon lämpimiä ajatuksia sinne Kikka. <3

 • Paljon onnea blogillesi! 🙂 Toivepostauksia olisi meikkiuutuuksien esittely ja meikkitutoriaalit. Yhdellä arvalla mukana.

  • Ihanaa kuulla ja meikki uutuuksia olikin hieman uusimmassa postauksessa. <3 Kovasti onnea arvotaan Eve ja kiitos kovasti. <3

 • Onnittelut! Blogiasi on mukava seurata. Et pelkää haasteita, esimerkiksi avaruusseikkailusta Venäjällä oli mielenkiintoista lukea. Naisena tietysti myös kosmetiikkauutuudet kiinnostavat aina. Koronasta huolimatta mukavaa kevättä! Mukana kahdella arvalla.

  • Ihana Päivi kiitos niin paljon ja et tiedä miten tulin onnelliseksi tulin tästä, sillä avaruusseikkailu on taatusti ollut henkilökohtaisesti ihan ykkösaihe näiden blogivuosien aikana ja olen niin onnellinen, että se on jotain kiinnostanut eli sinua. <3 Iso kiitos. <3

   Kiitos samoin ja kovasti onnea arvontaan Päivi. <3

 • Itse haluaisin kuulla juuri siitä korona-eristyksen elämästä, miten se vaikuttaa elämään, mitä keinoja teette siitä selviytymiseen, mitä ajatuksia se herättää, vertaistukea esim. kotikouluun, etätyöhön, mahdollisiin talousvaikutukseen, eristäytyneisyyteen ja kotona olemiseen.

  • Sanna sinulle on tänään vastattu uusimmassa postauksessa ja samalla muiden kosmetiikka toiveitakin listasin. Kiitos hurjasti postaus ideasta ja ehkä sinun innoittamana pidän koronapäiväkirjaa, niin kauan kuin tätä kestää. Uumoilen että tovin, valitettavasti.

   Hurjana onnea arvontaan ja sydämellistä iltaa. <3

 • Onnittelut blogisynttäreiden johdosta! Itsellä myös pienoinen ikäkriisi menossa. Mutta eteenpäin mennään annetuilla eväillä. Ja tuo Dermablend kuvapari on vallan mainio! Jatka blogissa samaan malliin, tuot niin paljon iloa ja hyvää fiilistä. Kahdella arvalla mukana.

  • Kiitos ihan mielettömän paljon kauniista sanoista Mipzu. Hurjana onnea arvontaan. <3

  • Sinä ihana Maarit, lämmin kiitos ja sydämellistä iltaa sinne. <3

 • Oikein paljon onnea eskari-ikäiselle blogille ja sen kirjoittajalle!
  Kirjoita vain kaikesta, mikä on sinua lähellä, kuten tähänkin asti.
  En ole mukana arvonnassa, syy ei ole korona vaan se, että minulla ei ole noille tuotteille käyttöä.
  Ihanaa viikonloppua Tiia!

  • Ihana sinä ja sydämelliset kiitokset ja kiitos, kun aina jaksat kommentoida kauniisti, niihin kosmetiikka postauksiinkin vaikka ei ole ominta aihealuetta. <3

   Sydämellistä jatkoa ja voimia teidän perheelle. <3

 • Onnea! Kuusi vuotta on pitkä aika. Olen aika alusta blogiasi seurannut. Ihana sinä! Kahdella mukana kivassa arvonnassa.

  Itsellä on nyt paha mieli. Pelottaa. Poika lähtee huomenna takaisin armeijaan. Kuukauteen ei nähdä. Toivottavasti vielä nähdään.

  • Kiitos niin paljon ja sama täällä, 6 vuotta seurattu sinun ihanaa blogia.

   Ymmärrän, että pelottaa ja huoli ja ikävä lapsista on kova. Toivon, että näette nopeammin. Hurjasti onnea arvontaan ja voimia ikävään Satu. <3

 • Onnea 6-vuotiaalle! Kunnioitettava ikä blogille ja minun Marjon matkassa -blogi on
  vain vuoden vanhempi. Ollaan siis melkein saman ikäisiä 😀
  Jätän tällä kertaa arvonnan väliin mutta sinulle lähetän
  virtuaalisen onnitteluhalauksen Tiia ♥

  • Kiitos niin paljon lämpimistä sanoista Marjo ihana. <3 Voimia sinne kaiken keskelle. <3

 • Onnea 6-vuotiaalle! Se on blogimaailmassa jo oikein passeli ikä. Mä muuten taisin aloittaa kanssa blogini joskus keväällä, täytyykin tarkistaa. Ja on tästä aika monta vuotta.

  Pidä blogisi just sellaisena kuin se on. Mua kiinnostaa poiketa blogeissa, joissa on juttua maan ja taivaan väliltä ja aihealue ei ole ihan kamalan tarkasti rajattu.

  Mä ajattelin aina, että voin olla oma itseni sitten kun olen keski-ikäinen. Mulla on jotenkin vähän vanhanaikainen sielu ja en koskaan oikein taipunut aikalaisteni nuorisomuotiin, hiustyyleihin jne. Mutta musta on alkanut tuntua, että mä olen parhaimmillani vasta mummoikäisenä 🙂

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  • Montahan vuotta olet blogannut ja ties vaikka siellä olisi blogisynttärit ihan ovella. <3

   Sama juttu, tykkään lukea kaikesta, mutta toisaalta tykkään myös blogeista, joissa on se yksi kiinnostava aihealuekin, kaikki käy, jotenkin kunhan blogin pitäjä itse on kiva, sillä on ehkäpä suurin merkitys ja sinä olet, joten nähdään taas Johnna sinun blogissa pian. <3

   Hehe tuttua, ihan sama juttu, sitä ns. jalostuu. <3

   Kiitos kovasti onnitteluista ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinnekin ja tsemppiä kaiken keskelle Johanna. <3

 • Paljon onnea ja iloa ❤ Kiitos ihanasta blogistasi – jatka viitoittamallasi tiellä! Olen mukana arvonnassa kahdella arvalla. Tapaamisiin blogimme äärellä ja toivoakseni joskus myös livenäkin. Kaikkea hyvää sinulle ❤

  • Tarja kiitos niin paljon. <3 Toivottavasti törmätään vielä, mutta elämä on taruja ihmeellisempää, joten hyvinkin. <3

   Onnea kovasti arvontaan ja mukavaa iltaa sinne. <3

 • Onnea blogin synttäreistä! Olen muutama kuukausi sitten löytänyt blogisi ja tykkään kuvistasi, niissä on kiva värimaailma ja sävy(ehkä filtteri?) Otin nyt IG tilisi myös seurantaan. 🙂
  Monesti olen Phycisians Formulan tuotteita katsellut, mutta kokeillut vasta aurinkopuuteria. Se on kyllä hyväksi todettu.

  • Kiitos niin niin paljon. Juu käytän hieman erilaisia filttereitä apuna, jotta saan milloin minkäkin sävymaailman, jotka kulkee kausittain. <3 Ihanaa, kun olet huomannut, olen niin otettu.

   Aurinkopuuterista onkin ollut hyvä aloittaa, se päihitti vuosien suosikin ja on ihan ykkönen.

   Kovasti onnea arvontaan Taina ja tsemppiä kaiken keskelle. <3

 • Onnea blogille ja jatka vaan samaan malliin, tätä on ollut aina kiva lukea , etenkin sun ”seikkailuja” ja juttuja lemmikeistä…mukana yhdellä arvalla!

  • Kiitos niin paljon ja toivottavasti sitä pääsee seikkailemaan vielä joskus. Ihana jatkoa Sari ja kovasti onnea arvontaan. <3

 • Aurinkoisia päiviä sinulle ja blogillesi. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla

 • Onnea Tiia & mahtava blogi! En voi uskoa, että siitä on VAIN kuusi vuotta. Tuntuu kuin olisin aina lukenut blogiasi. Pysy tällaisena kuin olet. Pirskahtelevan analyyttinen ihana sinä!

  • Kiitos kovasti Tiina ja voi itku, ihanaa kun olet ollut niin kauan matkassa ja miten nämä vuodet vierii. Kiitos niin paljon kauniista sanoista Tiina ja onnea arvontaan. <3

 • Tää on yksi lemppariblogi, joilla olen korvannut naistenlehdet läheskokonaan (kirjastossa joskus viä luen naistenlehtiä). Toivon jatkossakin juttuja ihan laidasta laitaan (pukeutumista, meikkejä, siivousta, mukeja, eläimiä, ruokia…).
  Yhdellä arvalla (toivottavasti tärppäisi kerrankin) mukana.
  Oikein ihanaa kevättä Tiian poppoolle.

  • Nyt en kestä, mitä just luin, voiko olla tottakaan ja voiko kauniimmin sanoa. Kiitos niin paljon Mari. <3 Ihanaa kuulla, että tykkäät, olen valtavan otettu. <3

   Hurjana onnea arvontaan Mari ja kaikkea hyvää sinulle. <3

 • Onnea ihanalle blogille! Tänne on aina ihana tulla lukemaan juttuja ja katsomaan ihania kuvia, aivan erityisen ihana nyt tässä maailmantilanteessa. <3 Kahdella arvalla mukana, Instassa myös seurailen.

  • Oi kiitos Emma niin paljon ja samaa mieltä siitä, että maailma tarvitsee muutakin kuin koronaa. <3

   Hurjana onnea arvontaan. <3

 • Paljon onneaa vaan. Paljon onneaa vaan. Hyvää kuuluu ja jatka blogiasi samaan malliin.

  • Kiitos kovasti Henna ja kämmin kiitos ja kovasti onnea arvontaan. <3

 • Löysinpä minäkin tänne uuteen osoitteeseen. Oikein hyvältä näyttää. Samalla toivotan paljon paljon Onnea eskari ikäiselle blogillesi🥰🌹🌹
  Mukana arvonnassa🌹

  • Ihanaa, kun löysit, kiitos siitä. <3 Kiitos onnitteluista ja hurjasti onnea arvontaan. <3

 • … voihan sattumus… kirjoittamani viesti katosi ruudulta. Liekö lähtenyt sinulle tai sitten kadonnut bittiavaruuteen. Uusi yritys siis: onnittelut 6-vuotiaalle. Ilolla seuraan blogiasi ja Instaa – joten kahdella arvalla olen innoissani mukana arvonnassa. Ja nyt peukut pystyyn, jotta postipoika kolkuttaisi paketin kanssa minun oveani ;). Onnea ja menestystä tulevaan. Jatka samaan innostavaan malliin <3

  • Tuo on harmillista, käynyt niin usein itsellekin, kiitos kovasti, että jaksoit tulla vielä kirjoittamaan uudelleen. <3

   Kiitos kovasti kauniista sanoista ja toivotan sinulle hurjasti onnea arvontaan. Jos paketti lähtee, niin valitettavasti se tulee sitten postiin eli toivottavasti voittaja pääsee sen sitten noutamaan.

   Sydämellistä viikon jatkoa ja onnea arvontaan. <3

 • Paljon onnea kuusivuotiaalle blogille ja sen ihanalle kirjoittajalle <3
  Kuten monet muut edellä, minäkin toivon, että jatkat samaan malliin. Tekstejäsi on kiva lukea ja kuvasi ovat ihania!
  Arvonnassa olen mukana kahdella arvalla.
  Kaunista alkanutta viikkoa!

  • Kiitos Suvi ihana niin paljon. <3 Onnea kovasti arvontaan ja oikein mukavaa viikon jatkoa. <3

 • Paljon onnea! Sinun blogi on ihan huippu, ihanaa kun kirjoitat niin säännöllisesti ja pitkiä postauksia <3

 • Oikein paljon onnea! Blogiasi lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle.

  • Kiitos mielettömän paljon Tarja kauniista sanoista ja hurjasti onnea arvontaan. <3

 • Onnea, onnea! Meilläkin asustaa yksi hetki sitten 6 v täyttänyt 🙂 Kirjavinkkeihin ei koskaan kyllästy. Kiva, jos esittelisit vaikka teidän mahtavan kirjahyllyn aarteita. 1 arpa.

  • Ihanaa. <3 Kiitos kovasti ja hei täytyypä laittaa kirjvinkkejäkin tulemaan. <3 Tuo oli loistava idea, kiitos mielettömän paljon siitä ja onnea kovasti arvontaan. <3

 • Nyt vasta ehdin tänne ihan koneelta käsin. Ihana tämä sun uusi blogisi. Ihanan raikas. Nauratti tuo meidän tenakuva ja kun muistaa ne hetket mitä siinä oli, niin naurattaa vielä enemmän.

  • Hehe meillä oli niin hauskaa ja niin on ollut tuhannet kerrat. <3 Kiitos kovasti Maijuliini ja sydämellistä päivää. <3

 • Isot onnittelut blogille!
  Täällä voidaan ihan hyvin. Ajatus lähestyvästä kesästä lämmittää. 🙂
  Yhdellä arvalla mukana.

 • Hei Tiia
  Pitkästä aikaa palasin muistoihini omassa blogissani, joka ei enää päivity, valitettavasti. Siltä löysin myös tänne. Miten mahtava päiväkirja tämä todella onkaan. Pitäisi taas ryhdistyä ja alkaa kirjoittaa asioita muistiin.
  Silloin alkuaikoina kommentoitiin toisillemme usein, hauskaa miten siitä syntyy tunne, että ihan kuin tuntisimme. Olen katsellut ajoittain tube- videoitanne, niin ihanaa.
  Kaikkea hyvää jatkoon, Tiia.
  Pirjo-piupau

  • Voi Pirjo miten ihanaa, kun tulit käymään, kiitos sinulle siitä ja näinä aikoina piristää vielä ihan erityisen paljon. <3

   Olisi kiva, jos jatkaisit taas blogia, sinua on kaivattu. <3

   Niin kiva, että olet katsonut videoitakin, kiitos siitä.
   Toivotan sinulle oikein sydämellistä jatkoa Pirjo ja hurjasti tsemppiä näinä aikoina ja nyt vaan blogia kirjoittamaan, siitä se taas lähtee. <3

 • Paljon onnea upeasta blogistasi, jossa tuot esiin uusia tuotteita ja kirjoitat niistä niin, että tekee mieli kokeilla. Mukavaa pääsiäisen odotusta.

 • Onnea blogille! Olet niitä harvoja blogisteja, joita enää seuraan. Takuuvarmaa luettavaa! Kiitos, ett tuot pirteyttä someen. Yhdellä arvalla mukana.

 • Onnittelut, aloin lukea sinun blogiasi tuossa äskön jossa olitte tavanneet miehesi kanssa, hienoa ja siitäkin onnea kun olette hyvin vieläkin yhdessä, aika monet eroaa jo 10 vuoden kuluttua, itse olen ollut aviossa 35 vuotta kesällä.

 • Onnittelut!
  Mukava arvonta taas sinulla, arvalla mukana arvonnassa!

 • Onnea blogillesi ja sulle kaikista blogivuosista! 🙂 sanoisin, että jatka samaan malliin! Tekstiäsi on mukava lukea ja kuvasi ovat aina jotenkin ihanan lämminhenkisiä 🙂 osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud