Helmikuun ihanuudet!

Helmikuun ihanuudet!

*Kosmetiikka saatu

Helmikuu oli harmaa ja sateinen, kunnes koitti tämä viikko ja pakkanen paukkui ja aurinko näyttäytyi. Viimeinen viikko helmikuulta näytti talven parhaimmillaan ja onneksi, sillä nyt maaliskuussa saattaa tulla vaikka kuinka keväiset säät eli talvikin pistäytyi. 

Rocketman farkkutakki sai seuralaisekseen Atelier Cologne tuoksuperheen uutuuden ”Love Osmanthus” tuoksun farkkukoteloineen. Rakastan kaikkia näitä koteloita ja kuvassa esiintyviä tuoksuja, mutta farkkukotelo sydämineen on ehkäpä ihanin! Farkkukotelot ovat Atelier Colognen ystävänpäiväkamppiksesta. 

Täältä voit lukea postauksen, jossa kerron tuoksuista paljon enemmän ja tuoksujen filosofiasta ja syntytarinasta. Kaikki Atelier Cologne tuoksut ovat ranskalaisittain hienostuneita unisex tuoksuja, vaikka tuoksujen joukossa on selvästi miehekkäämpiä versioita, mausteisempia versioita ja omaan makuun nämä sitruksiset ja hedelmäiset Atelier Cologne tuoksut ovat se juttu. 

 ”Love Osmanthus” tuoksu on sitruksinen, vehreä, lämmin, raikas ja kukkainen tuoksu. 

”Orange Sanguine” on vastapuristettuja veriappelsiineja, sekoittuen jasmiinin ja santelipuun tuoksuihin. 

”Clementine California” on yhtä kuin Californian aurinko yhdistettynä klementiinin ja vehreän makeuden ympärille. 

”Pomelo Paradis” on näistä tuoksuista kaikkein kirpein ja ehkäpä oma suosikki vaikka suosikin valinta onkin vaikea. Pomelo Paradis on aurinkoinen ja mehukkaan kirpeä tuoksu, jonka keskiössä tuoksuu pomelo. Sisältää pomelon lisäksi vetiveriä ja ruusu-uutetta. 

”Pacific Lime” tuoksussa on myös kirpeää pomeloa, joka sekoittuu limen ja kookoksen ympärille. Raikas ja viileä tuoksu, jossa on ripaus sitrusta. Viisikon pehmein tuoksu iholla, se kookos. 

Atelier Cologne tuoksut ovat sinulle, joka kaipaat pirskahduksen hienostunutta ranskalaista tunnetta. Tuoksutellessa Atelier Cologne tuoksuja, syntyy ymmärrys, on tuoksuja ja sitten on uniikkeja tuoksuja eli hyvin hienostuneita ja eurooppalaisia tuoksuja. 

Saatavuus Stockmann ja Stockmann verkkokaupat. Hyvä lahjaidea antaa lahjakortti Atelier Cologne pisteelle, jotta lahjansaaja voi itse valita tuoksun ja kotelon tuoksulle, kotelon johon voidaan nimikoida vaikka henkilön oman nimen, kuten yhdessä omista koteloista on. Itse pisteellä käynti on jo elämys. 

Helmikuun herkku, gourmetpopparit omasta lähi K-kaupasta, nam. 

Jee ihanaa, Lumenelta on ilmestynyt pitkästä aikaa kynsilakkoja ja myös suorastaan persikkaisen raikkaita huulikiiltoja. 

Kynsilakat sävyissä: Mansikkamaa, Ruusunnuppu, Kesän lämpö ja Valonsäteitä. Huulikiillot: Peach Pink, Nude Beach ja Old Rose. Ah mitä kesäsävyjä ja kesäisiä nimiä. 

Maybellinen uusi ripsiväri the Falsies Lash Lift on jäätävän hyvä. Jos kaipaat ripsille tuuheutta, volyymia, pituutta, rakennetta ja taipuisuutta, niin tämä ripsiväri on juuri oikea valinta. Pitkästä aikaa ihan parhaita vaikka kaikki L’Orealin, Maybellinen ja Lancomen ripsivärit ovat omia suosikkeja ja mielettömän hyviä. 

Clarins Milk Shake-kokoelman visuaalinen ilme kolahtaa ja kovaa. Miten söpö ja jotenkin fiftari tunnelmainen tämä kokoelma on. Tällä kertaa kokoelman suosikit ovat Joli Blush-poskipunat sävyissä cheeky peach tai cheeky pink. Poskipunissa on se kivaa, että kerrostamalla saat vahvemman sävyn, mutta niille jotka hyvä kun käyttävät poskipunaa, näillä poskipunilla saa aikaiseksi hyvin hennonkin punan poskille.

Milky Boost on jännä väriltään valkoinen kevyt meikkivoide, joka mukautuu iholle kauniin peittävästi ja silti höyhenen kevyesti. Persikan tuoksu tässä on aivan mielettömän ihana. Kaikkinensa koostumus, värin vaihtelu, tuoksu, purkin hauska maitopurkkimainen muoto tekevät tästä kevyestä meikkivoiteesta aivan ihanan. 

Sarjan Lip Milky Mousse huulituotteisiin kesti hetki tottua. Vannon täysillä Clarinsin Lip Perfectorin nimeen ja olen käyttänyt siitä asti, kun aikoinaan LivBoxista sain näytteen kyseisestä Lip Perfectorista. Niissä vaan vetoaa kaikki, tuoksu, kiilto, sävyjen peittävyys, kuin huulipuna ja huulikiilto samassa. 

Lip Milky Mousset ovat jotain tyystin erilaista. Jännä mousse koostumus ja hyvin hennot sävyt. Siksi näistä yllättävää onkin suosikki sarjan voimakkain sävy. Nämä sopii niihin meikittömiin päiviin tai naturelleihin meikki lookkeihin, jotka ovat nyt hyvin muotia. Hyvin freesi huulituote. 

Löysin Lidlistä ehkä maailman ihanimman tuoksuisen huuhteluaineen. Miten meillä on viime päivinä tuoksunut kotona hyvältä ja ah pyykkeihin jää ihanan raikas tuoksu. Kannattaa kokeilla. En ole aiemmin vannonut Comfortin huuhteluaineiden nimiin vaan Softlanin, mutta nyt löytyi kuulkaas kaikista paras!

Kävin helmikuussa hennossa Joe Blascon kevätmeikissä, jossa laitettiin myös luomille rosaa, huulten ja poskien lisäksi. Perässä yllärinä tuli vielä kevätmeikkikokoelman tuotteet. Aivan ihana tuo huulikiiltokin sävyssä ”lavish”.

Essenceltä on ilmestynyt jotain kukkivaa ja kevät ihanaa. Bloom Baby Bloom luomiväripaletti on oikea pastelliunelma ja highligterilla saa poskille ruusunpunaista glitteriä. Aivan ihanat tuotteet edulliselta sarjalta. Essenceltä aina ilmestyy mielettömiä helmiä. 

Helsinkiläisen EkoPharman Herukka Marjabalmi on herkullisen marjaisan tuoksuinen monitoimibalmi, jolla hoidat niin kuivat kynsinauhat, kuin rohtuneen nenänpään tai halkeilleet kantapäät. Todella riittoisa tuote. 

Helmikuun ihanuus on myös ollut aurinko ja aurinkokylpyjä ottava Diana. Voisiko olla parempaa, pieni vauveli ja auringonpaiste, jo näistä kahdesta asiasta ilo virtaa. 

Helmikuulle on mahtunut vaikka mitä mukavaa ja löytyy blogista helmikuun postauksista. Mutta ohessa herkkuvinkki, huuhteluainevinkki ja kosmetiikka ihanuuksia ja sitten helmikuun paras sarja: Muuntohiili Netflixillä, josta ilmestyi juuri toinen tuotantokausi. Eilen kurkkasin, niin Muuntohiili on tällä hetkellä Suomessa Netflixin katsotuin sarja, mikä lupaa hyvää, tulisiko kolmas tuotantokausi vielä. 

Sarjasta on kerrottu arvosteluissa, että kyseessä on parasta scifiä mitä tarjolla on ja Taisteluplaneetta Galactigan jälkeen ehdottomasti onkin. Sarja on monimutkainen, kiehtova, yllättävä, jännittävä ja ensimmäisellä tuotantokaudella Joel Kinnaman loistaa jälleen kerran. Joel leffoissa Rahalla saa ja  sarjassa Jälkiä jättämättä on todistanut itsensä ja sen, että on aivan uskomattoman hyvä näyttelijä. 

Sarjaa seuratessa ei touhuta muuta, sillä heti voi jokin yksittäinen hyvin tärkeä yksityiskohta mennä ohi. Sarjaa pitää seurata tarkkana kuin porkkana, mutta kun juoneen pääsee kiinni, se on menoa, niin nerokas ja hieno tämä sarja on.

Hyvin mahdollista, että huomenna saan uuden blogialustan hyppysiini. Sinne on jo siirretty 2000 blogipostausta ja 16 000 valokuvaa ja ollaan siirtämässä 90 000 kommenttia, mikä on järisyttävä määrä. Sydämelliset kiitokset teille kaikille uskomattomasta kommenttimäärästä ja niiden sisällöstä. On ollut upeaa niihin vastata jopa 45 000 kommentin verran. Muutama läppäri on tässä mennyt rikki matkan varrella, kun näppäimet ovat irronneet, mutta hei täällä on yhdet blogimaailman parhaat lukijat. Olette kultaa. <3

Tälläistä höpöä tällä kertaa ja hyvän mielen tuotosta. Miten siellä, mitä ihanaa on tapahtunut helmikuussa vai oliko helmikuu sellainen, jonka mielellään jättää jo taakseen. Löytyykö näistä jotain kosmetiikkasuosikkeja ja aiotko katsoa Muuntohiilen? Suosittelen hurjasti. 

Sydämellistä maaliskuun alkua kaikille ja hei tänään on viimeinen päivä osallistua mahtavaan arvontaan Instagramin puolella. 



1 thought on “Helmikuun ihanuudet!”

  • 31 kommenttia:

    Maarit / Sopusointuja1. maaliskuuta 2020 klo 18.06
    Kylläpä sopi kevätmeikit ihanasati sinun värimaailmaasi – nehän on kuin tehty sulle!
    Me ollaan varmaan aiemminkin puhuttu siitä, että en ole katsonut koskaan kokonaan yhtään scifiä. En ymmärrä yhtään sitä maailmaa, ajattelisin todennäköisesti koko ajan että eihän toi voi olla totta, enkä osaisi katsoa, heh.
    Olin helmikuun alun Aasian helteessä, josta sitten tupsahdettiin Suomen harmauteen, sateeseen ja tuuleen. Siitäkin on selvitty, eilen oli ihana talkoopäivä mökillä ja antoi taas lupauksen lähenevästä keväästä.
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Tiia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset

    Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.27
    Joo kaikki ei ole kaikille, mutta sitten jos ajattelee, että me ollaan totta, me olemme avaruusolentoja ja asumme planeetalla nimeltä maa, niin on se niin vaan ihmeellistä. En tiedä mikä on, mutta pienestä asti janonnut mieli avaruuteen.

    Juu ja kauheat säät taas vaan jatkuu, voi pöh. Oli eilen niin ihana nähdä, pus Maarit. <3

    Poista
    Vastaa

    marja-terttu1. maaliskuuta 2020 klo 18.28
    Ihanat kuvat ja auringossa kylpevä Diana ♥
    Helemikuukin meni melekoosen nopiaa, eikä mitää ihimeempiä tapahtunu. No nyt sitte meillä alakoo vissihin talavi, ku koko päivän lunta tupruttanu☺

    Ihanaa maaliskuun alakua Sinulle Tiia ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset

    Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.30
    Helmikuu meni vauhdikkaasti, kohta on kesä, kohta joulu ja vuodet vaan pyörii.

    Oikein ihanaa keskiviikkoa ihanainen Marja-Terttu. < Poista Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.31 <3 Poista Vastaa Sari/Casa Mimi 1. maaliskuuta 2020 klo 18.55 Kauheen paljon vinkkejä, jotka pitää laittaa korvantaakse. Nuo tuoksut on ihan uusia minulle ja nyt tekee mieli lähteä tuoksuttelemaan niitä. Ja kaikki hyvät sarjat otetaan ilolla vastaan 😊. Ihanaa uutta viikkoa, odottelen innokkaana sun uusia sivuja ❤️ VastaaPoista Vastaukset Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.33 Tykkäisit varmasti näistä tuoksuista, olen ihan varma, mennään joku kerta yhdessä Stockkalle tuoksuttelemaan. <3 Vielä kestää, ne kommentit ja kuvat, joita en ole muokannut pieniksi. Ihanaa keskiviikkoa Sari. <3 Poista Vastaa Anonyymi1. maaliskuuta 2020 klo 19.12 Oletpa saanut paljon testattavaa. Varmasti paljon hyviä vaihtoehtoja uusille hankinnoille. VastaaPoista Vastaukset Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.33 Totta, tässä kohden vuotta tulee kaikki kevään ja kesän uutuudet. <3 Mitä ihaninta keskiviikkoa sinulle. <3 Poista Vastaa Kristiina Kortelahti1. maaliskuuta 2020 klo 19.39 Ihania meikkejä ja ihanat kuvat! Tuo taustakangas on aivan mahtava noille tuotteille. Ja Diana sitten! Odotan jännityksellä miltä blogisi tulee uudessa paikassa näyttämään. Ihanaa alkavaa viikkoa ja maaliskuuta sinulle <3 VastaaPoista Vastaukset Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.34 Oi kiitos niin paljon Kristiina. Arvaas mitä, se on Indiskan iso vati tuo tausta ja tykkään siitä kovasti. <3 Kiitos niin paljon, näyttää hyvin samalle kuin tämä, mutta on vaan huomattavasti yksinkertaisempi. Ihanaa keskiviikkoa. <3 Poista Vastaa Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia1. maaliskuuta 2020 klo 20.12 Ihania pirteitä keväisiä ja kesäisiä värejä tuotteissa <3 Nuo tuoksut olisivat niin minun juttu! Minä tykkään, kun tuoksussa on pirtsakkaa sitruksien tuoksua, jota on pehmennetty muilla tuoksuilla. Nuo Lumenen punaiset kynsilakat ovat ihania <3 Diana on niiiin talven aurinkoisten päivien ytimessä - aurinkokylpyjä <3 Iloista viikonlopun jatkoa! VastaaPoista Vastaukset Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.37 Nämä tuoksut olisi ihan sun juttu ja ihan sama täällä, sitruksiset tuoksut ihan lemppareita. <3 Lumenen kynsilakat on kyllä niin hyviä, ihanaa että tuli taas jotain uutta. Aurinkokylvyt parasta, mutta minne aurinko taas katosi. Oikein ihanaa viikon jatkoa sinulle Tarja. <3 Poista Vastaa Leena Lumi1. maaliskuuta 2020 klo 21.16 Tiia, tuo astiasarja vikassa kuvassa: Oliko se Batrrix Potter? Matkustin kauas ja sitten halusin nousta su tosi ylös alpeille, mutta emme päässeetkään kuin likelle huippuja, sillä lumivaroitus. Paikka oli luxusta, nimi jossain matkajutussa, mutta kaupat kiinni ja siellä tätä sarjaa!!!!Oli viimeinen iltamme Salzburgissa, joten ei auttanut, sinne se sitten jäi. ♥♥ VastaaPoista Vastaukset Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.38 On Villeroy Bochin Foxwood Tales, mutta rakastan Potteria myöskin. <3 Oi eihhh ja tämä varmaan ollut 90-luvulla, voi itku. Tätä sai Suomessa ihan Sokokselta ja Stockmannilta. <3 Sain lahjaksi näitä. Ihanaa viikon jatkoa Leena. <3 Poista Vastaa Outi Krimou/Outi's life1. maaliskuuta 2020 klo 21.53 Nuo Clarinsit oli kyllä aivan ihania ja huulivärit on päivittäisessä käytössä niin kuin myös persikkainen poskipuna. Pitääkin käydä katsomassa nuo Essencen uutuudet. Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Tiia ja rapsutuksia myös karvakamuille <3 VastaaPoista Vastaukset Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.39 Ihan mielettömiä ja vitsi, kun tuossa meikkivoiteessa on ehkä maailman ihanin tuoksu! Oikein ihanaa keskiviikkoa Outi. <3 Poista Vastaa JonnaH.2. maaliskuuta 2020 klo 10.28 Ihanaa, et Lumenen vihdoin toi lisää kynsilakkoja, ovat meinaten koko sarjan parhaita tuotteita. Rakastin yli kaiken niitä kausikokoelmia, mitä yhteen aikaan tuli niin syksyllä kuin keväälläkin. Toivottavasti trendi tulee vielä joskus jatkumaan. Mukavaa viikkoa Tiia. <3 VastaaPoista Vastaukset Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.40 No eikö ja ihan samaa mieltä, ne kokoelmat oli ihan parhautta. <3 Ihanaa keskiviikkoa Jonna. <3 Poista Vastaa Nelina 2. maaliskuuta 2020 klo 10.45 Huikeat lukemat! Tekstejä, kuvia ja kommentteja. Ihana kissi. <3 Joe Blasco on tuttu vain häämeikistäni vuodelta 2000. Ainoa meikkivoide joka muuten silloin ei kuoriutunut rasvaiselta iholtani. Muita isoja juhlia ei ole näihin vuosiin mahtunut (ei edelleenkään kutsua linnanjuhliin, tirsk), joten en ole itselleni edes sitä huippuhyvää meikkivoidetta hankkinut. Arkimeikit mallia marketti. Tosin ihokin on ehtinyt ehkä hieman muuttua tässä välissä, eikä edes välttis hyvään suuntaan. 😀 #ihohuokoset #hilseily Muksaa viikkoa ihanainen. <3 VastaaPoista Vastaukset Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.41 On niitä pauhutettu, mutta nuo kommentit wow, sanaton. <3 Ihanimmat lukijat, mitä olla saattaa. <3 Jos haluaa pysyvän meikin, niin Joe Blasco, jos haluaa tummat silmänaluset piiloon, Joe Blasco ja 30 vuotta olen käyttänyt Blascon valonappia, mikään muu ei vaan päihitä omia tummia silmänalusia. Hihi juu linnan juhlia odotellessa. <3 Ihanaa viikon jatkoa Nelina <3 Poista Vastaa Kirsti Kaija2. maaliskuuta 2020 klo 11.39 Ihania kuvia jälleen. Nautin niiden katsomisesta, vaikken meikeistä mitään ymmärräkään. Tuo sinun bleiseri (?) on upea ja sopii sinulle. Diana tietää, missä on hyvä ja ottaa kaiken irti auringosta <3 Toivon sinulle mahtavaa tätä viikkoa Tiia <3 VastaaPoista Vastaukset Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.42 Oi kiitos ja on tosiaan talvitakki. 🙂 Diana tietää ja on vaan niin ihana. <3 Miten voi pientä rakastaa ensi sekunnista niin paljon. Oikein sydämellistä viikkoa sinulle ihana Kirsti Kaija. <3 Poista Vastaa windowtothebeauty2. maaliskuuta 2020 klo 14.55 A lot of really nice cosmetics: D You looks beautiful :**Regards VastaaPoista Vastaukset Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.43 Thank you so much and happy wednesday. <3 Poista Vastaa Mantelilaakson Susanna2. maaliskuuta 2020 klo 17.56 Aivan ihania uutuuksia taas ja kuinka paljon! Lumenen nimet ovat kesän herkkupaloja. <3 Varmasti jännittävää uuden blogijutskan kanssa. Dianalle pusuja!!! <3 VastaaPoista Vastaukset Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.46 Lumenen tuotteilla on kyllä aina niin ihanan suomalaiset nimet. <3 Samaa mieltä, että vitsi miten ihania juttuja aas. <3 Jännittää kyllä paljon ja tiedän, että kaikkeen tulee aluksi menemään moninkertainen aika, huoahhh. Diana kiittää. <3 Ihanaa keskiviikkoa Susanna.<3 Poista Vastaa marja 50+ eloa ja oloa2. maaliskuuta 2020 klo 18.43 Ihania meikkejä upeissa kuvissa on niin kiva katsoa, vaikka käytän vain luonnonkosmetiikkaa. Saat kuvissasi meikit ja tuoksut loistamaan. Milky Boost vaikutti todella mielenkiintoiselta meikkivoiteelta. Luonnonkosmetiikasta en ole löytänyt hyvää, vaikka olen kokeillut monia. Ne saavat kasvot yleensä kiiltämään, eivätkä peitä yhtään. Etsin mattapintaista, ohutta, mutta peittävää meikkivoidetta edelleen luonnonkosmetiikasta(Ihmisellä pitää olla tavoitteita. Hih!). Käytän nyt vielä Lumenen CC-voidetta, johon olenkin melko tyytyväinen. Mukavaa keväistä viikkoa sinulle! VastaaPoista Vastaukset Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.47 Kiitos Marja ihana niin paljon kauniista sanoista, kyllä lämmittää. <3 Tuo Milky Boos meikkivoide on ihana ja ooh se tuoksu. <3 Lumenen CC-voide on myös aivan huippu, hyvä valinta. Ihanaa keskiviikkoa Marja.<3 Poista Vastaa Jani / Kaikki Paketissa2. maaliskuuta 2020 klo 19.30 Siis tuo eka kuva on niin super ihana että tuijottelin sitä silmät soikeana tovin jos toisenkin. Ihanan talvinen, vaikka talvesta ei muuten olekaan tietoa. Tuo huuhteluaine onkin ihan uusi tuttavuus. Pitääpä ensi kerralla yrittää bongata se ja ostaa kokeiluun 🙂 VastaaPoista Vastaukset Tiia Koivusalo4. maaliskuuta 2020 klo 9.49 Oi kiitos niin paljon Jani. <3 Se varmasti siksi viehättää, koska tuollaisia säitä ei ole juuri näkynyt, paitsi viime viikolla. Tädille vinkkasin ja juuri laittoi viestiä, että huuhteluaine on ihan best. <3 Ihanaa viikon jatkoa Jani. <3 Poista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud