Mitäs tänne?

Mitäs tänne?

*Lumene lähetys saatu

Mitäs tänne? Ensimmäinen videopuhelu ystävien kanssa eilen rämpäytetty. Ajattelin etukäteen, että voisi olla tönkköistä tai jotenkin ei luontevaa, mutta siinä kaksi tuntia hurahti kaikkien pötkötellessä omilla soffillaan ja vaihdettiin kaikki kuulumiset. Sovittiin, että kerran viikossa videopalaveri otetaan käytäntöön.

Pysähtyminen hetkeen. Eilen tuprutteli aamusella vielä hieman lumihiutaleita ja Sampan kanssa mentiin ulos kuvaamaan aamukahvihetki. Tuumailin, että tämä saattaa olla se viimeinen talvipäivä ja annetaan samalla talvelle hyvästit.

Samu istui ja nautti, kun lumipisarat leijailivat nenulle. Pysähdyimme Samun kanssa siihen hetkeen hiljaisuuden vallitessa ja ihastelimme aurinkoista taivasta ja lumen leijailua ilmassa. Taisin siinä nauttia aamukahvin ensisiemauksenkin, kahvi se vaan maistuu paljon paremmalta ulkona nautittuna.

Hemmottelua ja lisää virtuaalisia elämyksiä. Annan hurjan isot peukut Lumenelle kekseliäisyydestä. Huomenna aamulla on videohetki Eevis Liedeksen ja Sopusointuja Maaritin kanssa ja toteutamme yhteisen kasvojen hemmotteluhetken uudistuneella Lumenen Nordic Hydra Oxygen Recovery 72 Hydra Gel Naamiolla.

Alla olevassa kuvassa on tämä uudistunut versio, jonka purnukka on tehty osittain kierrätetystä muovista ja on täysin kierrätettävä. Kuva napattu Lumenen Instagram sivuilta, kun itsellä on vielä tuo vanhempi naamio käytössä.

Uudistunut naamio ja huikea neljän tuotteen tarjousnelikko löytyy täältä Lumenen sivuilta. Sisältäen Micellar puhdistusveden, seerumin, päivävoiteen ja tosiaan uudistuneen naamion hintaan 44,90e.

Kaikki valmiina huomiseen kasvojen hoitohetkeen, hiukset ponnarille, teetä ja pähkinöitä kylkeen ja ihonhoitorituaali alkakoon. Lopuksi hieman koivunmahlajuomaa päälle.

Ihan mielettömän kiitollinen tästä Lumenen tulevasta hemmotteluhetkestä ja hetkeä varten lähetetyistä tuotteista. Ja toki sitä on aina ihan mielettömän otettu ja kiitollinen tälläisestä huomaavaisuudesta, mutta nyt sitä on vallan sydän sykkyrällä odottamassa huomista yhteistä hetkeä, päästä pölöttämään videopuhelun avulla ja samalla vielä hemmotella muiden kanssa yhdessä kasvohoidolla.

Kaikki mukaan kasvojenhoitohaasteeseen. Nyt on vain taivas rajana, mitä sitä ystävien kanssa videopuheluin voi tehdä.

Ja vielä vinkkinä: maximoi kasvonaamion raikastava vaikutus säilyttämällä sitä jääkaapissa.

 1. Pese kädet huolellisesti ja suositusten mukaisesti.
 2. Puhdista kasvot lempein liikkein puhdistustuotteilla.
 3. Levitä kasvoille reilu kerros kosteuttavaa naamiota.
 4. Anna vaikuttaa 15 minuuttia.
 5. Huuhtele naamio ja jatka normaalin ihonhoitorituaalisi mukaan.

Diana kasvaa hurjaa kyytiä ja on aika itsenäinen kissa. Ei millään saada nukkumaan meidän välissä vaikka kuinka toivoisin. Välillä käy peiton alta varpaita eli jalassa olevaa sukkaa nakertamassa ja saattaa viipyä hetken kainalossa.

Sitten taas Mikin kanssa saunan lauteille nukkumaan ja bongattiin toissayönä pikku-Diana nukkumasta ammeen pohjalta, no onhan amme aika hyvä pesä, ymmärretään.

Olen bongannut ihmisten pelaavan Trivial Pursuitia videopuhelun kautta, kokkaavan, pitävän illallisia ja itse piipahtanut kahdessa pressitilaisuudessakin tällä viikolla virtuaalisesti ja huomenna odottaa kasvohoito ja eilen oli se maailman paras videopuhelu ystävien kanssa.

Tästä kaikesta varmasti seuraa enemmän videopalavereita työpaikoilla, vähemmän tulevaisuudessa business matkustamista ja keinot selviytyä virtuaalisesti, jotta ei ole pakko karauttaa autolla tai lentokoneella lähipalavereihin tai maailman ääriin.

Jotain hyvääkin on siten tapahtunut, päästöt vähenevät ja ilmakehä kiittää. Ehkä tämän kautta päästöt vähenevät jatkossakin, ehkä ihminen oppii tästä jotakin?

Miten siellä, joko olette puhuneet videopuheluin läheisten kanssa ja tietenkin normipuhelut, viestit, kirjeet, kaikki yhtä ihania asioita. Jos olette puhuneet videopuheluita, niin oletteko tehneet muutakin, kokanneet tai pelanneet yhdessä? Miten te muut, onko viestittely ja puhelujen määrät kasvaneet viime aikoina?

Sydämellistä viikon jatkoa kaikille ja kyllä ihmismieli on nerokas, ihminen sopeutuu ja keksii keinot, jotta voi olla lähellä toista ihmistä. <316 thoughts on “Mitäs tänne?”

 • Ihana ajatus pitää ”vrtuaalikasvohoito”. Voih, tulispa itselläkin tätä naamaa hoideltua. Olen nyt etätöissä ihan hunningolla. En muista edes rasvata naamaa, saatikka meikata. Supersöpö Diana! Kivaa torstaita, Tiia!

 • Kivalta kuulostaa tuo Luumenen kasvonaamiogeeli.
  Ja jääkaappikylmänä voisi olla aivan ihana kesähelteellä!

  Voi tuota söpöliini-Dianaa. <3

  Kyllä videopuheluita on joka päivä kun ei täältä kotoa uloskaan pääse ja pojan kanssa kahden oltu motissa jo kolme viikkoa kun mies jäi Suomeen 'jumiin'.
  Saa olla kiitollinen nykytekniikasta että pääsemme lähemmäs toisiamme missä ikinä olemmekin. <3

  Aurinkoa päivääsi!

 • Diana on niin ihana <3

  Etätyöskentely vauhditti Teamsin käyttöönottoa, joten nyt pidetään palaverit Teamsissä. Tosin olen pitänyt kameran pois päältä, koska en ole laittanut naamaani ja päälläni on yleensä jotkin tosi rennot kotivaatteet. Päätimme myös muutaman työkaverin kanssa istua Teamsiin joka iltapäivä hetkeksi aikaa turisemaan. Saa hieman tuulettaa ajatuksia ja pitää taukoa intensiivisestä työskentelystä. Tekee ihan hyvää pääkopalle.

  Ihanaa viikon jatkoa sinulle Tiia <3

 • Mä luulen myös, että business-reissaaminen vähentyy sitten kun tilanne on taas normalisoitunut. Onko ihan pakko matkustaa maapallon toiselle puolelle palaveeraamaan on varmaan oikein hyvä kysymys. Toisaalta henkilökohtaisia suhteita arvostetaan vielä monissa maissa, joten nähtäväksi jää.

  Kaunis tuo Lumenen purkki. Meillä aikaisemmin CVS-pharmacy myi Lumenea ja ehkä ULTA. Nyt en ole varma kenellä olisi tarjolla. Mä odotin aina, että tuotteet ovat -50% tarjouksessa ja ostin itse. Lempi bb-voiteeni on Lumenen. Se tuntuu sopivan suomalaiselle iholleni ihan parhaiten. Monta tuotetta olisi sellaisia, että olisi kiva kokeilla, mutta hinnan vuoksi ei sitten viitsi ostaa jos purkki jää kaappiin seisomaan. En ole löytänyt mistään pieniä kokeilupakkauksia.

  Mukavaa ehtoota sinne koti-Suomeen!

 • Ihana Samu, niin haaveileva ilme❤️

  Kasvonaamiota on tullut nyt käytettyä tosi paljon, kotona työpäivät alkavat naamio kasvoilla. Meikata en ole kotipäivinä jaksanut, mutta ihoa olen hoitanut.

  Videopuheluita olen soitellut miehen kanssa kun hän on ollut pitkillä työkeikoilla. Hänen Australiassa asuva tätinsäkin soittelee videopuheluita meille viikottain. Ihastellaan maisemia ja jutellaan kuulumisia.

  Pariin striimattuun pressiin olen minäkin tällä viikolla osallistunut. Hyvin nekin onnistuivat, vaikkeivät ihan livetilaisuuksia korvaakaan. Monet firmat varmaan lisäävät videoneuvotteluja tilanteen normalisoiduttuakin, ihan kaikkea varten ei tarvitse kaikkien olla saman pöydän ääressä.

  Mukavaa loppuviikkoa.

 • Kuulostaa todella kivalta idealta! Täällä kanssa on kuunneltu webinaareja, osallistuttu livepresseihin ja pidetty yhteyttä skypen välityksellä.

  Me olemme todella uuden edessä kaiken tämän hässäkän jälkeen. Nyt opimme uusia tapoja toimia ja aina ei todellakaan tarvitse suhata sillä lentokoneella kaikkiin palavereihin.

  Mukavaa viikonloppua sinulle ja nauttikaa huomisesta kauneushetkestä <3

 • Ollaan puheltu äitini ja siskoni kanssa videopuheluita ja soitellaan Marokkoonkin melkein joka päivä videopuheluita. Olen huomannut, että Rachid aina piristyy näistä puheluista hurjasti kun näkee äitinsä ja sisaruksensa.
  Teidän perheen karvakamut on niin ihania ja on kyllä huimaa, miten isolta Dianakin jo näyttää!
  Kivaa ihonhoitohetkeä teille, on tämä teknologia kyllä ihan mahtavaa <3

 • Ihmisten kekseliäisyyttä on ollut kiva seurata! Muutamia videopuheluita on otettu, etäpalavereita ja
  muita myös päivittäin, mikä ihan kiva sillä säilyy jonkinlainen sosiaalisuus 🙂

  Tuo virtuaalinen kasvohoito on kiva idea, nauttikaa kauneudenhoito hetkestänne ♥
  Ihanaa viikonloppua!

 • Ei ole kasvaneet mitkään. En ole mitenkään hirveän sosiaalinen ihminen, eikä ole tarvetta ollut nostaa yhteydenpitoa ihmisiin. Entinen rytmi on ihan hyvä. 😀 Jep, olen vähän outo. En yleensäkään soittele yms. kuin muutaman ihmisen kanssa, niin aika tekopyhältä tuntuisi alkaa soitella nyt. Eri asiat on sitten ihmiset, jotka pitävät tiiviisti sosiaalisiakontakteja muutenkin, niin pitäähän sitä keksiä uudet tavat kommunikoida, ettei tule niin yksinäiseksi. 🙂

  Ihanaa viikonloppua Tiia. <3

 • Hello Tiia! Pitkästä aikaa luen blogiasia ihan tällein tietokoneella. Täällähän on tapahtunut paljon. Kivalta näyttää ja sun kuvat on niin inspiroivia ja kauniita. Oma blogini on ollut hiljainen viime heinäkuusta asti, mutta nyt yritän vähän aktivoitua, koska aikaa on.

  Treffasin viime viikolla kaverin kanssa kahvittelun merkeissä, mutta videopuhelun välityksellä ja vaikka se etukäteen tuntui vieraalta ajatukselta, niin loppu viimeksi se olikin ihan luontevaa. Ehdottomasti aijon ottaa yhteyttä videopuheluin muihinkin kavereihin ja perheeseen, kun näyttää siltä, että tämä epidempia ei ole ihan hetkeen laantumassa.

  Aurinkoa, terveyttä ja hyvää viikonloppua sinulle.

 • Ihminen on tosiaan sopeutuvainen. Ollaan skypetetty ystävien ja lähisukulaisten kanssa. Se tuntuu miltei välttämättömältä, vaikka olen melkoisesti introvertti, mutta eihän se sitä merkitse, ettei välittäisi rakkaimmistaan. Leppoisaa viikonloppua sinulle!

 • Olen ihan satavarma, että tästä etäyhteyksien pakkokäytöstä tulee seuraamaan parempia valintoja
  jatkoon: aina ei tarvitse matkustaa samaan neukkariin. Tervehdin tätä uudistusta ilolla juurikin ekologisista syistä, mutta myös aikaa säästyy. Kiva, kun viimeinenkin iikka oppii nyt käyttämään välineitä, enää ei muodostu tekninen osaaminen tulevaisuudessa esteeksi.

  Ja olen ihan varma, että jatkossakin otan videopuhelun esim. äitini kanssa koronatilanteen mentyä ohi. On se vaan kiva nähdä toisen kasvot, kun puhutaan.

  Ihanan raikkaita kuvia!!

 • Mielenkiintoinen uutuus tuo kasvogeeli. Lumenen kasvonhoitotuotteet ovat olleet minun valinta jo teini-ikäisestä asti. Tuotteet uudistuvat ajan hengessä ja ovat hinnaltaankin kukkarolle sopivia. Ihanaa hemmotteluhetkeä!

 • Koronasta seuraa varmasti paljon hyvääkin. Onhan tämä ollut itsellekin paikka pysähtyä ja miettiä, mitä sitä oikein haluaa tehdä tulevaisuudessa. Uudet sivut on muuten Tiia tosi kauniit ja selkeät. Olen täällä monena päivänä käynyt, mutta en ole ennättänyt kommentoida ennen kuin vasta nyt. Tsemppiä ja valoa viikonloppuun!

 • Kylläpä oli upeat tuotteet Lumenelta ja olet ottanut todella kauniita kuvia niistä!<3 Harmi, etten pysytynyt nyt osallistumaan, mutta teen oman spa-jutun sitten kun olen tuotteita testannut:)
  Niin totta, että maailma ikäänkuin puhdistuu nyt tämän kamalan ja ikävän taudin ansiosta. Eli myös jotain hyvää kin tapahtuu tai no, jos nyt ihmiset alkaisivat miettimään asioita uudella tavalla. Myös läheisiä ihmisiä ja ystäviä, joita ilman elämä olisi aika köyhää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud