Voihan expressie

Voihan expressie

*Expressiet saatu

Naurattaa ihan, sillä kirjoitin tämän postauksen kertaalleen eilen aamulla laivalla ja yhtäkkiä katosi nettiyhteys ja luonnos ei tallentunut ja puf kaikki teksti katosi taivaan tuuliin.

Nykyään harvemmin kirjoitan yksittäisiä postauksia kosmetiikkatuotteista, mutta silloin kun hyppysissä on jotain jumalaista, on aivan pakko ja vielä kirjoittaa teksti uudelleen, sillä nämä expressie kynsilakat ansaitsevat kaiken huomion.

Sain tosiaan testiin aimo paketillisen uusia essien expressie kynsilakkoja, jotka kuivuvat todella vikkelään ja näiden kanssa ei tarvita alus-ja päällyslakkaa. Päätin testata testiin saamistani kynsilakoista sävyä ”in the time zone” ja yrittää muistaa kuvata kynsilakkauksen keston mahdollisimman monena päivänä.

9.6

Lakkasin kynnet 8.6 ja kynnet näytti tältä seuraavana päivänä.

10.6
11.6
13.6

Käytin kynsiin kuitenkin alus-ja päällyslakkaa maximoiden kynsilakan pysyvyyden, mutta kannattaa kokeilla myös ilman, sillä yleensähän kaikki jutut toimiikin parhaiten juuri ohjeistuksen mukaan. Kynsilakka pysyi kynsillä täydellisenä 5vrk, mitä pidän henkilökohtaisena ennätyksenä, sen verran paljon tulee käsiä ja hiuksia pestyä ja tässä tehtiin vielä remonttihommia samalla. Kuudentenakin päivänä olisi kehdannut vielä eli 13.6 lähteä liikenteeseen.

Joten jos jokin miinus pitää tästä kokeilusta löytää on vain se, että jääkö jatkossa kaikki muut kynsilakat käyttämättä, sillä expressie kestää, on vikkelä kuivumaan, siveltimellä tulee parilla vedolla hyvää tulosta ja jos jokin kupru kynnelle tulee, niin jos äkkiä lakkaat kynnelle uuden pinnan, kynsilakka hakeutuu yhteen ja muodostaa sileän pinnan.

Essie-fanina en tosin saata luopua ihanien essie kynsilakkojen käytöstä vaikka nämä expressiet päihittää kuivumisessa ”isosiskonsa” kynsilakat, mikä on toki tälläiselle hätähousulle iloinen asia.

Vinkkinä kaikille, kun kynsilakka alkaa kulumaan kynsien päistä tai kynteen tulee vaikka pieni krupu, päälle uusi lakkaus kynsilakkaa ja essien gel top coatia. Tai töpötät kuluneiden kynsien päille kynsilakkaa ja koko kynnen päälle essie gel top coatia.

Essien gel top coat tekee sen, että myös kynsilakka alla sulaa yhteen ja näin voit jatkaa vanhoilla kynsilakoilla ainakin vielä yhden päivän lisää. Näin olen toiminut reissuissa ja pärjännyt viikon samalla kynsilakkauksella. Ei ole kynsilakkaelämää ilman essien gel top coatia, maailman paras!

Kyllä kynsilakkaus tekee sen, oli lakka väritön tai jokin sävy essien-ja expressien runsaasta sävymaailmasta, että olo on aina huolitellumpi ja siistimpi. Nyt kun olen vielä syönyt biotiinia, niin kynnet on kovemmat ja kasvavat hurjaa vauhtia. Mutta tästä kokeilusta kerron myöhemmin elokuussa.

Onko essie tuttu kynsilakkamerkki tai oletko jo testannut uusia expressie kynsilakkoja? Käytätkö kynsilakkaa ja jos käytät minkälaisia sävyjä, mennääkö klassisilla sävyillä vai maailman kaikilla sävymaailmoilla. Mikä on lempi kynsilakkamerkki siellä?

Aurinkoista uutta viikkoa kaikille. <329 thoughts on “Voihan expressie”

 • Kynsilakat on käytössä täälä. Merkillä ei ole väliä. Väri pitää olla hillitty, ei mielellään kirkkaanpunaista muutakun jouluna 🙂

  • Ymmärrän hyvin, just noin oli vielä joskus täälläkin, hillitty on aina tyylikäs. Ihanaa päivää Ulrika❤️

 • Ihanat kuvat ja niin kauniita värejä! Kesällä on kiva laittaa pikkuisen väriä kynsiin:) Leppoisaa alkanutta viikkoa🥰🌞🌺

 • Itse käytin ennen tosi paljon kynsilakkoja. Nykyisin en oikeastaan juurikaan. Kaapissa on kaksi lakkaa jäljellä toinen on se tavan tylsä kirkas lakka sukkahousujen korjaamiseen jonka heitän aina juhlien kohdalla laukkuun. Toinen on Essien Ballet slippers. Niinä harvoina kertoina kun jaksan enää lakata kynsiä (siis ehkä kerran vuodessa) on se ehdottomasti oma valintani.

  • Ymmärrän hyvin ja kuulostaa taas just entiseltä minältä, jolla oli valkoinen kynsilakka ja punainen pikkujouluihin. Tuo ballet slippers on ikiklassikko, eikös Kuningatar Elisabet käytä sitä myös.

   Ihanaa päivää Satu❤️

  • Ihanaa kuulla Susanna❤️Nää on kyllä niin herkkuja. Sydämellistä päivää sinne❤️

 • Tämä meni minulla pelkästään kauniiden kuvien ihailuksi, kun en käytä kynsilakkaa.
  Aurinkoista uutta viikkoa myös sinulle!

  • Lämmin kiitos kauniista sanoista ❤️ Sydämellistä päivää Kirsti Kaija ❤️

 • Olen hyvin laiska lakkaamaan sormenkynsiä, mutta heti kun kesä tulee, on lakattava varpaankynnet punaisella. Ehkä hupsua, mutta näin on ollut aina.

  • Ei yhtään hupsis, kesä ja lakatut varpaankynnet, hyvin naisellista. Ihanaa päivää Marja❤️

 • Minäpä olen hätähousujen kuningatar, joten ehkä vihdoin on löytynyt kynsilakka, joka sopii minulle? 😉

  • Tuttu tunne eli kyllä, tämä on juuri meille hätähousuille❤️Ihanaa päivää sinne Pilvi❤️

 • Tuttu on essie, mutta ei expressie. Juu kynnet lakkaa tämä mumma, ueimmiten väritöntä, mutta joskus vähä pligplingiäki ☺
  Ihanaa kesäkuun loppua ja alakavaa heinäkuuta Sinulle Tiia ♫ ♥ ♫

  • Jee ja plingpling kuulostaa niin hyvältä, pilkettä ja säihkettä elämään.

   Ihanaa kesäkuun loppua sinnekin ihana Marja-Terttu. <3

 • Rakastan kynsilakkoja ja kesäisin tulee kyllä hulluteltua värienkin kanssa. Nyt kynsissä on oranssia, mutta nimettömässä on turkoosia 🙂 Minulla on käytössä Rimmelin ja IsaDoran lakkoja, mutta en kyllä laittaisi pahakseni, vaikka tuollaisia Expressien lakkojakin pääsisin käyttämään. Mulle tärkeää on se, että lakka kuivuu nopeasti, koska en kertakaikkiaan osaa olla paikoillani kymmentä minuuttia 🙂
  Ihanaa tiistaita Tiia <3

  • IsaDoralla ainakin on tosi kivoja lakkoja myöskin. <3 Kivaa kuulla, että nämäkin kiinnostaisi. Mukavaa sadepäivää Outi. <3

 • En ole kokeillut, kuullut kyllä näistä olen. Näyttävät ihanilta sävyiltä! Olis kiva testata pysyvätkö oikeasti kun joutuu joka päivä ( työpäivinä ) lakkaamaan, aina alkaa kärjistä rispaantumaan. Se on kyllä vähän rasittavaa…

  • Joo kärjet on pahat. Nämä kesti yllättävän hyvin tuon 5vrk, etenkin kun tehtiin remppa-ja muuttojuttuja, kanneltiin kamaa paljon jne. Mutta sinä jos kuka olisit paras testaaja näille. <3

   Kivaa tiistaita Taina. <3

 • Kyllä on Essie-kynsilakat tuttuja, vaikka en juurikaan lakkaa kynsiäni. Ihailen kyllä tuollaisia kynsiä kuin sullakin näissä kuvissa, mutta ne ei kuitenkaan sovi minulle. Sen kerran kun lakkaan kynteni, niin jo parin päivän päästä on kynsien päät lakattomat ja en kestä enkä jaksa sitä ainaista pelaamista kynsilakanpoistoaineen ja lakkojen kanssa. Ehkä osa tästä lakkaamattomuudesta selittyy myös sillä että hoitoalalla ei saanut lakkaa käyttää ja niin olen tottunut olemaan ilman. Pitkät kynnet ovat minulle muutenkin kauhistus ja jos vielä ovat suipot ja terävät, niin vilunväreet menee. Sinun kynnet näyttävät kyllä tosi kauniilta. Ja nuo ihanat lakkapullot pakkaukset! Sellaista voisi jopa pitää ihan koristuksena pöydällä.

  • Ymmärrän niin hyvin ja aidosti siihen auttaa alus-ja päällyslakat, siihen kestävyyteen ja hyvät kynsilakat eli tässä tapauksessa essie. <3 Mutta eihän kynsilakkaus todellakana ole kaikkien juttu, joskus ei ollut omakaan juttu.

   Juu itsekin tykkään enemmän klassisista kynsistä vaikka monella pitkäkyntiselläkin, hih tuo sana kuulostaa hassulta, on toki upeat kynnet ja erilaisiin tyyleihin sopii erilaiset kynnet.

   Kiitos niin paljon ja samaa mieltä, niin eleettömän tyylikkäät kynsilakat, että nämä sopii kotiin kuin kotiin pidettäväksi vaikka esillä.

   Ihanaa viikon jatkoa Kristiina. <3

 • Oi, se mitään kaipaan nyt korona-aikaan on kauniit kynnet. En voi käyttää tavallisia lakkoja, koska poistoaine tuhoaa kynteni ja yhden käyttökerran jälkeen ne hapertuvat vuoden ajan. Siksi käyn normaalisti kerran kuussa hiottamassa vanhat pois ja lakkauttamassa uudet geelit. Viimeksi maaliskuussa ja vieläkin on jäljellä pieni pätkä vanhaa lakkaa, joka ei ole repeytynyt tai kasvanut pois. Heti kun ajat normalisoituvat, varaan taas ajan. Mikäli kynsihoitolani on vielä hengissä 🙁

  Ihanaa heinäkuun alkua, Tiia <3

  • Oih ymmärrän hyvin. Oletko kokeillut luonnollisempia poistoaineita tai sellaisia, jotka eivät sisällä asetonia, noh varmaan tietenkin olet. Täällä on ollut kerran geelikynnet, mutta olen niin suurpiirteinen ja malttamaton, ettei niiden huolto mahtunut omaan energiaan, mutta on ne kauniita.

   Toivottavasti kynsihoitolasi on hengissä. Mitä ihaninta viikon jatkoa Ei-Leen. <3

 • Essien lakat ovat ihan huippuja! Oma tavaramerkkini oli vuosia valkoinen kynsilakka. Ei siis mikään helmiäinen, vaan ihan puhdas valkoinen. Nyt elän lakatonta vaihetta, ei vain tule laitettua, kun luttaan niin paljon vedessä. Jostain syystä kynnet kasvavat nyt ihan sairasta vauhtia, mikä vähän ärsyttääkin, koska tykkään pitää kynnet ihan lyhyinä. Mutta niinhän sitä sanotaan, että tukka kasvaa talvella, kynnet kesällä.

  Värikkäitä / tummia lakkoja rakastaisin, mutta aluslakasta huolimatta värjäävät silti kynnen ällökeltaiseksi. :O Kerro vinkki, jos olet löytänyt tähän ratkaisun.

  Mukavaa keskelläviikkoa Tiia ♥

  • Ihanaa kuulla, että olet essie-fani myöskin, sillä ne on aivan best!

   On muuten totta tuo, että kun paljon vedessä luttaa, kynsilakat lähtee. Varsinkin lämmin vesi/palju, niin kynsilakat voi suorastaan kuoria pois paljussa olon jälkeen.

   Se on tämä kesä ja aurinko ja täällä syödään biotiinia vielä boostaamaan kynsien kasvua ja niiden kovettumista. Sillä vaikka on paksut karheat hiukset, niin kynnet ovat taas löysät eli helposti katkeavat, biotiini auttaa tähän meikäläisellä.

   Kyllä ne hieman värjää aina, mutta kyllä aluslakka auttaa, kunhan sitä muistaa käyttää aina. Essien base coat on hyvä ja koen, ettei värjää kynsilakat juurikaan kynsiä, mikä ei siellä suihkussa lähtisi pois. Yleensä siis aluslakka, kun poistan kynsilakat, sitten suihkuun, niin oikein hyvältä näyttää tämän jälkeen.

   Ihanaa viikon jatkoa Nelina ja pus. <3

 • Ihania sävyjä! Essien Gel Top Coat on kyllä tuote, jota ilman en tulisi enää toimeen.

  Aurinkoista torstaita Tiia. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud