Porvoo päivä ja viidakkokirjamekko

Porvoo päivä ja viidakkokirjamekko

Mikä ihana päivä, mutta aivan erityisen spessu siksi, että sai nähdä ystävää. Tiedätte kaikki varmasti sen tunteen, että viikkojen, jopa kuukausien tauon jälkeen, kun näkee ystävää, se tuntuu erityiseltä.

Eristyksissä olo herkisti miettimään, mitä jos tämä tilanne kestää kuukausia ja kuukausia, milloin näemme ystäviä ja sukulaisia. Ystävät ja sukulaiset nousivat ihan uuteen arvoonsa fiiliksillä, ei sovita treffejä ”sitku” ja sellaista kuin ”paras meno on peruuntunut meno”, ei enää ole. Hehe.

Ollaan tunnettu vuodesta 1975, saman korttelin ja koulun tyttöjä Töölöstä. Neljän kopla meitä oli, mutta yksi meistä menehtyi 14-vuotiaana. Me kaikki kolme olemme edelleen erinomaisia ystäviä ja lapsuudenystäviä kohtaan sitä on aivan erityisen läheinen side.

Ei ole edes väliä, ollaanko samanlaisia vai erilaisia, kunhan ollaan vaan, koska olemme niin läheisiä, jotenkin yhteen kasvaneita. Sitä ne vuodet teettää, juurruttaa ihmiset toinen toisiinsa kiinni.

Jännää kuitenkin kyllä, että kaikki me kolme olemme hyvin samanlaisia ja kaikilla meillä on samanlainen arvomaailma ja mm. huumori. Joten kai sitä nuorena ollaan valittu toisemme intuition kautta. Sillä olisihan sitä voinut valita toisinkin.

Aina samaa jauhan, mutta jos ja kun tulette Porvooseen, niin kannattaa poiketa Cafe Cabriolessa. Ihana tunnelma ja ne kakut ja leivokset, huikeita! Porvoosta eikä lähimainkaan löydy muita yhtä hyviä, vannon.

Vadelmaista sitruunajääteetä ja ruusulimukkaa, ah.

Sydän itkee verta, sillä sushibuffat eivät vaan aukene. Käytiin sitten tilaamassa ovelta ja nautittiin puiston penkillä sushit. Nyt oikein edullisia eli 10kpl Sakura sushissa ja 10e. Sydän itkee myös verta näiden yrittäjien puolesta. Ennen oli tupa täynnä ja nyt pari hassua noutoruoan hakijaa.

Cafe Cabriole löytyy Porvoon bussiasemaa vastapäätä ja löydät sen näin kauniista sisäänkäynnistä.

Kupponen oli tummaa kahvia täynnä piripintaan, kun yritin taikoa mukaan vähän maitoa, niin johan läikkyi yli Tiian tapaan.

Tälläinen hyvin erilainen vene porvoolaisella miehellä ja veneen nimi on ”Maverick.” Uniikista unelmasta voit lukea lisää täältä, jos kiinnostaa.

Ne vanhat talot. <3

Koskaan ei ole tullut tehtyä retkeä Runebergillä ja ukkelin kanssa mietittiin, jos tänä kesänä ehtisi. Stadiin ja stadissa päivä ja Runebergillä takaisin. Olisi kivaa.

Pieniä shoppailuja tuli tehtyä. Citymarketeissa myytävä L’Orealin Cannes kokoelma ja puna lempisävyssä ”303 Rose Tendre”. Ensin näytti siltä, että kaikki kokoelman punat oli myyty loppuun, mutta niin vaan kamuseni löysi tämän yhden ainokaisen Cannes kokoelman punan ihan väärästä hyllystä.

En tiedä kuinka montaa eri huulipunasävyä tässä kokoelmassa on, mutta ainakin hyvin kauniin punainen sävy kuuluu myös kokoelmaan. Eli jos näitä puna kaunottaria mielitte itsellenne, niin nyt kiitolaukkaa Cittarin kosmetiikkaosastolle. Ripsiväri tulee myös tälläisessä kauniissa hylsyssä.

Lindexiltä löytyi kolme paitaa todella edulliseen hintaan, n. 10e maksoi kipale.

Cath Kidstonin Viidakkokirja mekko pääsi ulkoilutukseen ensimmäistä kertaa Suomen kamaralla. Tämä mekko löytyi Lontoosta myöskin sattumalta. Disney vaatteet oli jo siivottu pois ja kysyin myyjältä epätoivoisena, eikö teillä ole enää mitään Viidakkokirjasarjasta. Varastosta löytyi vielä tämä yksi mekko ja oikeassa koossa. Elämä on joskus todella hassua ja onnenkantamoisia tapahtuu.

Miten olette tavanneet ystäviä tai oletteko tavanneet vielä ollenkaan? Onko Cafe Cabriole tuttu tai Porvoo? Tarinoita lapsuudenystävistä olisi kivaa kuulla.

Oikein sydämellistä päivän jatkoa kaikille. <322 thoughts on “Porvoo päivä ja viidakkokirjamekko”

 • Oi vitsi!! Porvoo ♥
  Nuo kuvat toi taas lämpimän läikähdyksen sydämeen. Tänä kesänä täytyy ehdottomasti ottaa treffit vanhan lukiokaverin kanssa. Osuit ihan nappiin tuolla kommentilla, ettei saa ajatella ”sitku” vaan täytyy toimia. Elämä on liian lyhyt sitkuttelemiseen!!

  • Ihanaa kuulla. <3 Ja justiinsa näin, ei sitku vaan nyt just. <3 Ihanaa kesäviikkoa Vivi. <3

 • Ihana päivä teillä on ollut. Ystävä ja herkkuja, siinä ei voi mennä vikaan! Olen nähnyt oikeastaan vain Karkkilan Miaa. Mian kanssahan tavattiin ensimmäisen kerran vuonna 1984 kun minä vaihdoin koulua ja tulin samalle musiikkiluokalle Mian kanssa. Minä näytin tuolloin MTV:n mainospöllöltä ja Mia siltä kuin tukka olisi leikattu potta päässä. Kaikesta huolimatta meillä klikkasi ja tänä vuonna ollaankin juhlittu 36 vuotta kestänyttä ystävyyttämme. On ihanaa kun on ystäviä ihan sieltä lapsuudesta asti.
  Kaunista iltaa sinulle Tiia ja kiitos kun olet mun kamu <3

  • Ihanat te kaksi ja mun lempparipostaukset Karkkila, te olette niin mahtavia yhdessä. <3 Niin on, lapsuuden kamut ja muutenkin ihmiset joiden kanssa ollut vuosia ja vuosia ystävä, ovat kuin siskoja.

   Ihanaa uutta viikkoa Outi. <3

 • Aivan ihania kuvia taas, ja juhannusruusu kukkii. Kyllä tämä korona-aika on saanut huomaamaan, miten kaipaa ystäviä ja miten tärkeitä he ovat. Myös sukulaiset. Olen treffannut vasta yhtä ystävääni ja pidettiin vielä turvaväli. Tämän takia juhannuksena juhlitaan vain perheen kanssa.

  • Kiitos niin paljon. <3 Kyllä korona on herkistänyt ihmissuhteille ja miten ihminen on ihminen ihmiskohtaamisten kautta. <3

   Sydämellistä maanantaita Marja-Terttu. <3

  • Lämmin kiitos ihana Kristiina ja jee kun tykkäät mekostakin.

   Oikein upeaa ja aurinkoista viikkoa Ahvenamaalle. <3

 • Ihanan näköinen ja kuuloinen päivä ☺ Ja mitä herkkuja , nam ☺
  Viirakkokirjamekkokin niin komia ☺ Oih, sielä jo juhannusruusu kukkii. Minäkin niin odotan juhannusruusua kukkahan ja taitaapa just aatoksi avata nuppunsa.
  Ystävien merkitys on nyt kyllä korostunu ihan uudella tavalla. Entäs jos tälläänen karanteeni jatkuis pitkään, niin siinähän ihan sekoaas ☺
  Joitakin ystäviä nyt on tavattu ja juhannusaatto vietetähän mökillä kahden ystäväpariskunnan kanssa.
  Pidetähän vähäkö hauskaa ☺☺

  Aurinkoista Juhannusta halauksin Sinulle Tiia ♥♥

  • Kiitos kaikista kauniista sanoista Marja-Terttu. <3

   Ihanaa vihdoin ystäviä ja kävin blogissasi kurkkaamassa kaikki kauniit tunnelmat.

   Ihanaa uutta viikkoa. <3

 • Ihana päivä sinulla on kyllä todellakin ollut!

  Todella tämä korona – aika on saanut kaipaamaan ystäviä. Varsinkin lapsuudesta asti rakasta ystävää, jonka äiti nukkui pois nyt kevään aikana, eikä ollut mahdollista mennä hautajaisiin. Olemme ystäväni kanssa tunteneet toisemme koko elämämme ajan, samana vuonna syntyneitä kun olemme.
  Oi, niitä aikoja kun seikkailimme kotiemme pihoissa ja lähimetsissä, kävimme uimassa kesällä 5-6 kertaa päivässä…talvella laskimme mäkeä paikoista, joista ei enää tohtisi edes mennä suksilla katsomaankaan,hih!
  Muitakin ystäviäni kaipaan todella. Joidenkin kanssa ikävää on lievitetty jopa tuntien mittaisilla videopuheluilla mm. messengerin kautta. Saatamme näiden puheluiden aikana esim. ”siivota” tai askarrella yhdessä, tai olla tekemättä yhtään mitään; onneksi tekniikka mahdollistaa tällaisen.
  Toivottavasti pian pääsisin näkemään näitä ja muitakin ystäviäni, normaalistikin on haastetta tapaamisten kanssa pitkien välimatkojen vuoksi. Sen tiedän, että kun vihdoin näemme, on ilo varmasti ylimmillään 😊
  Ihanaa ja rentoa juhannusta sinulle Tiia ❤️

  • En kestä ja juurikin nämä hautajaisetkin. Vaarini siskokin tässä menehtyi ja hänet tuntien, olisi toivonut muistotilaisuutta ja kaikkea. Jos jotain hyvää pitää mummin menehtymisestä sanoa, niin että saime kaikki jo kokoontua.

   Teillä on niin upea ystävyys ja miten kiva on lukea kaikki juttuja mitä olette touhunneet yhdessä, ystävyys kuin suoraan nostalgisimmista lastenkirjoista. <3

   Ihanaa, onneksi on videopuhelut ja tosiaan hyvän ystävän kanssa voi olla vaikka hiljaa.

   Toivon kovasti, että pääset tapaamaan ystäviä pian ja silloin olkoon ilo katossa.

   Oikein ihanaa uutta viikkoa Ritva. <3

 • Ystäviä on tavattu, vaikka halaamaan ei ole päässyt. turvallisen matkan päässä ja ulkona, onneksi ovat kelit suosineet ja on voinut olla ulkona. Antavat niin paljon energiaa.

  Ihanaa Juhannusta Tiia <3

  • Onneksi kelit ovat antaneet myöten treffeille. <3 Ystävistä saa aina niin hyvää energiaa, että jaksaa pitkään tärskyjen voimalla. <3

   Ihanaa uutta viikkoa Satu. <3

 • Ihanat kuva, ihana Porvoo!! Ja ystikset – ne ovat niin tärkeitä.
  Cafe Cabriole on tuttu ja idyllinen paikka, jonne pitää päästä silloin harvoin kun Porvooossa käyn.

  Ihanaa jussia Tiia <3

  • Ihanaa, että on tuttu. Kiitos kovasti Taru ja aurinkoista uutta viikkoa ❤️

 • Ihana kesäpäivä teillä on ollut ja kaunis mekkokin päällä!

  Viime viikolla tapasin ensi kertaa ystäviä, eilen yksi blogikamukin piipahti yllättäen moikkaamassa töissä ohi kulkiessaan. Niin kiva taas nähdä ihmisiä.

  Aurinkoista juhannusta Tiia!

  • Eikö olekin, kyllä me ihmiset tarvitsemme toisiamme. Sydämellistä uutta viikkoa Tuuli❤️🤗❤️

 • Aivan ihania valokuvia. Teillä on ollut mukava ja herkullinen päivä 🙂
  Cabriole on tuttu paikka, siellä on ihana tunnelma ja hyvät tarjoamiset. Minusta Porvoossa on todella monta ihanaa ruoka- ja kahvipaikkaa. Kävisin siellä useamminkin, jos vaan ehtisin, vähintään kuitenkin muutamana kertana vuodessa.

  Ensin näin ystäviä vain videon välityksellä. Äitienpäivänä näin ensimmäistä kertaa vanhempiani ulkona ja nyt viimeaikoina olen pariin otteeseen nähnyt ystäviä ulkotiloissa. Se tuntuu nyt vielä turvallisimmalta tavalta nähdä ketään.

  Aivan mahtavaa juhannusta teille. Nauttikaa täysillä <3

  • Lämmin kiitos ja totta Porvoossa on monia hyviä ravintoloita ja mukava kuulla, että tykkäät❤️

   Näin se on ja riskiryhmistä erityisesti kannattaa pitää turvavälillä huolta.

   Sydämellistä uutta viikkoa Birgitta ❤️

  • Ihanaa kuulla, että tuttu paikka ja ihana paikka onkin. <3

   En ainakaan muista käyttäneeni, hih.

   Ihanaa päivää Ei-Leen. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud