Ystävän luona kylässä, upea kesäkattaus ja mekkoja!

Ystävän luona kylässä, upea kesäkattaus ja mekkoja!

Saako teille tulla kylään?

Helmikuusta asti suunniteltu yhteistä päivää ihastuttavan Casa Mimi blogin Sarin kanssa. Nyt kun korona rajoitukset hieman ovat hellittäneet, treffasimme ja vietimme päivää Sarin kodin upeassa puutarhassa. Sarin koti, kesäpaikka ja myös Espanjan koti ovat kaikki silmiä hivelevän kauniita paikkoja ja Sarilla on aivan mieletön maku, joten kannattaa ottaa Sarin blogi seurantaan, jos et ole vielä sitä tehnyt.

Ensimmäinen ystävä, jonka tapasin korona aikana treffien merkeissä, joten todellakin oli aihetta kippistelylle!

Sarin kodin puutarha on taianomainen ja puutarhasta näkyy kauas metsään. Metsässä Samu ja Nelson tykkäsivätkin välillä käydä luikkimassa, milloin eivät olleet hösäämässä tai kerjäämässä pöydän ympärillä tai jaloissa.

Luonnonkukat maailman kauneimmat kukat. Heh siellä pöydän alla se Samu luuraa.

Tarjolla oli parsapiirakkaa, patonkia, mansikkamelonisalaattia, chevresalaattia, vaahtokarkkeja, keksejä ja juustokakku lasissa, jonka resepti löytyy blogipostauksen lopusta. Kylkeen hieman Le Petit Rose viiniä, pullo nyt kauniin kukkaisessa kesäasussa ja skumppaa. Mikä hemmottelupäivä.

Siellä taas Nelson nuuhkuttelee pöydän kutsuvia tuoksuja, enkä ihmettele.

Päivän hassuin kuva, että tämä koirien tapakäyttäytyminen nauratti meitä. Ensin poseerattiin, sitten hösättiin ja sitten tutustuttiin koirien tavalla.

Näistä kuvista tulee mieleen sellainen vallan ”pikkutyttömäinen” kikattelu. Naurettiin vedet silmissä, parannettiin maailmaa ja välillä hetkellisesti uitiin syvissä vesissä. Pitkään, mutta mahtavaan päivään mahtui paljon tunteita.

Annas vähän mullekin. 🙂

Sarin aivan käsittämättömän kauniit mekot. Meikäläisen kaikki asut Cath Kidstonilta Briteistä. Paitsi jalkoja koristi Minna Parikat.

Sari osaa olla niin kauniisti asukuvissa. Omalla kohdalla kuvissa olo on vaikeaa, paitsi jos Samu tuli häsläämään viereen. Kotonakin kun joskus kuvataan jotain näitä mekkokuvia, niin nauravaisimmat kuvat syntyy, kun teinit nauraa nolon äidin kustannuksella.

Onnellinen haukku.

Kotilieden herkullisen ”Juustokakku lasissa” reseptin löydät täältä. Sari näitä oli meille laittanut tai oikeastaan Sarin tytär. Oli pakko eilen tarjota näitä myös, kun aikuinen tytär miehensä kanssa tuli käymään ja vihdoin onnistui tämäkin tapaaminen. Emme ole tyttären kanssa nähneet sitten koronan.

Tämä jälkkäri on raikas kesäherkku, jonka valmistaminen käy etukäteen ja käden käänteessä.

Samun kanssa kiitämme Saria aivan mielettömän ihanasta päivästä. Kiitos huikeista tarjoiluista ja siitä, että pääsimme kurkkimaan Sarin kaunista kotia. Jälleen sanon saman, mutta se jos mikä bloggaamisessa on ollut parasta, niin ne kaikki upeat ihmiset, joita blogi on tuonut elämään.

Miten eristyksissä olon jälkeen tuntui aivan hykerryttävän käsittämättömältä saada ihmiskontakti ja viettää aikaa ystävän kanssa. Jään innolla odottamaan Sarin kanssa uusia kamuhetkiä ja mahdollisuutta tavata kaikkia muitakin tärkeitä ja rakkaita ihmisiä pian.

Miten siellä, joko olette tavanneet ystäviä tai järkänneet kesäisiä puutarhahetkiä tarjoilujen kera? Mikä on teidän ”kruunu” kesäisessä herkkupöydässä? Kesällä mekko vai housut?

Sydämellistä viikon jatkoa kaikille. <3



48 thoughts on “Ystävän luona kylässä, upea kesäkattaus ja mekkoja!”

  • Oi, miten ihana päivä teillä on ollut! Herkulliset tarjottavat. Ja kauniit naiset puutarhassa. Niin kauniit kuvat, niiden kauttakin pääsi edes vähän kokemaan hienoa kesäpäiväänne. Ja koiratkin viihtyivät! Laiturikutsut järjestin minulle ja kipparille. Muuten aika on mennyt venehommissa, se pitäisi vielä tällä viikolla saada veteen. Kesällä mekko ja housut 🙂
    Ihanaa kesäkuuta!

    • Kiitos niin paljon ja teillä oli mitä upeimmat laiturikestit! Pakko tehdä pian sitä sun vuohenjuustopiirakkaa.

      Ihanaa kesäkuun jatkoa Tuula. <3

  • Voi mitä herkkuja, voi mikä puutarha – ja voi mitä kauniita ladyja <3
    Kiitos juustokakkukuppos -reseptistä – ehkäpä juhannuspöytään?
    Lempeitä kesäpäiviä, Tiia <3

    • Lämmin suositus, niin ihana jälkkäri ja kun voi tehdä etukäteen ja vielä helppo. Kiitos niin paljon Ladysein ja ihanaa viikonloppua. <3

    • Kiitos mielettömän paljon kauniista sanoista Tarja ja ihanaa viikonloppua sinulle. <3

  • Oi miten ihana päivä teillä on ollut. Olette kyllä Sarin kanssa kummatkin niin upeita naisia, kaunottaret!
    Hauvojen kohtaaminen kyllä laittoi hymyilyttämään 🙂
    Bloggaamisessa on parasta uudet ystävät, joista voi nopeasti tulla iso tuki ja turva myös arjen keskelle.
    Kaunista keskiviikkoa sinulle Tiia ihanuus <3

    • Ihana sinä kiitos. <3 Näin on Outi ja sinä olet sitä mulle. <3 Ihanaa viikkistä. <3

  • Niin kaunis, rauhallinen, kiireetön,melkein raukea ,tunnelma oli upeissa kuvissasi. Herkulliset tarjoilut. Olen tavannut yhtä ystävääni , ja se oli suurta iloa. Kesän pöydässä lemppari on mansikkakakku.

    • Niin kauniisti kirjoitat, kiitos Marja kauniista sanoista. Oijoi mansikkakku ja se on omalle miehelle ja perheen 16-vuotiaalle lempparikakku. <3 Ihanaa viikonloppua. <3

  • Oi, mikä päivä ja mitkä kuvat. Täydellistä
    Tässä postauksessa jatkuu se sama lempeän kesäinen, aisteja hyväilevä tunnelma kuin sinun ja miehesi mökkiviikonlopuna.
    Yhtä ystävää olen itsekin uskaltanut treffata, vaikka molemmat kuulumme riskiryhmään. Tuoreet mansikat kuuluvat kesän herkkuhetkiin.
    Hyvää illan jatkoa Tiia!

    • Ihanaa kuulla ja kesä sallii sen, että näyttää tältä, ihana kesä, joka tuntuu nyt vielä mukavammalta, kun korona kevät oli rankka paikka meille kaikille. <3

      Ihanaa, että olet päässyt ystävää treffaamaan.<3

      Mukavaa viikonloppua Kirsti Kaija ja kiitos kauniista sanoista. <3

  • Ihanat naiset puutarhassa! Aivan mahtavan kesäisiä kuvia ja todella hyvän näköisiä herkkuja pöytä täynnä. Itse en ole vielä tavannut ketään ystävääni. Lomautuksella ollessani olivat paikat vielä kiinni ja nyt menee taas arkipäivät etätöitä tehden. Olen kyllä suunnitellut juhannuksen jälkeiselle viikolle taidenäyttelypläjäystä, koska olen silloin taas lomautettuna. Silloin aion nähdä ainakin pari ystävää sekä äidin ja hänen miehensä.

    Ihanaa keskiviikkoillan jatkoa sinulle Tiia! <3

    • Kiitos kovasti Mannilainen. Toivottavasti lomautuspäivistä tulee näin mukavempia, kun pääset rakkaita näkemään. <3

      Mitä ihaninta viikonloppua sinulle. <3

  • Nyt en kestä – kerta kaikkiaan ihania kuvia päivästänne. Molemmat säteilette iloa ja hyvää oloa <3 Mielettömät herkutkin pöydässä ja hei kiva kun vinkkasit reseptin, sille tulee olemaan käyttöä.
    Jos on vähänkin viileää, niin housut, mutta nyt mulla on se pitkähihainen mekkoihanuus, minkä alle voi hätätapauksessa sujauttaa vaikka lyhyet leggarit lämmittämään mummoa :o)
    Ostettiin valtava lohi täältä paikalliselta kalastajalta ja se on toistaiseksi ainoa tiedossa oleva Juhannusherkku, mutta alan vähitellen keräämään ideoita.
    Ihanaa loppuviikkoa Tiia <3

    • En mäkään kestä ja kun et päässyt mukaan, mutta ensi kerralla. <3
      Kiitos kauniista sanoista Maarit ihana. <3

      Housut ja mekko, molemmat hyvä.

      Oijoi juhannusherkkuja, me menemme ystävien luokse paljuilemaan. <3

      Ihanaa viikonloppua Maarit. <3

  • Kesäisen iloisia ja kauniita kuvia! Olen tavannut kavereita laiturilla auringonlaskua katsellen ja maailmaa parantaen. Tulevana viikonloppuna olisi toivottavasti luvassa picnic tai ehkä jopa kolme!
    Aurinkoisia kesäpäiviä!

    • Kiitos kovasti Minna. <3

      Jee ihanalta kuulostaa, nauti piknikeistä ja ystävistä. Ihanaa viikonloppua <3

  • Onpa kauniin kesäinen tunnelma, herkut & aikas upeat kaunottaret kuvissa! On meillä pari pienimuotiosta herkkuhetkeä vietetty puutarhassa ystävien kanssa ja viime sunnuntaina luonnossa nuotio/kalastuspiknikillä kun nähtiin läheisiä! Heinäkuussa sitten varmastikin jo isommalla piirillä ja varoen silti, ihan heti en vielä isompienkaan massojen keskelle halua lähteä.. Ihana kysymys tuo mekko vai housut, täällä mekko oli sitten kesä tai talvi : )

    • Kiitos niin paljon ihana Heli <3

      Oi teidän hetket ystävien kanssa kuulostaa aivan ihanilta <3 Luottavaisin mielin luotan ihmisiin ja siihen, että maailmassa on osattu nyt turvallisuus ottaa eri tavalla huomioon. Eli saattaisin lähteä jo isompiinkin juttuihin mukaan, mutta varoen ja maltilla.

      Täälläkin mekko nykyisin, ennen aina housut/farkut.

      Ihanaa viikonloppua Heli. <3

  • Ihana päivä teillä ja koiruleilla onkin ollut! Mistä löydät kaikki nuo ihanat mekot? Mulla on niin kova mekkokuume, mutta tuntuu ettei mikään sovi päälleni. Tänään on kuitenkin pakko mennä etsimään jos löytyisi jotain sopivaa tyttärentyttären yo-juhliin joka on lauantaina. Pidä peukkuja että löydän sopivan ja kauniin mekon.
    Ihanaa ja kesäistä päivää sinulle<3

    • Kiitos niin paljon ja kaikki omat mekot on tilattu Briteistä Cath Kidstonilta https://www.cathkidston.com/en-gb/

      Sieltä ei mekot nyt ehdi tähän hätään, mutta joku toinen kerta. Pidän peukkuja, että löytyy mekko, johon olet tyytyväinen.

      Ihania juhlia teille Kristiina. <3

  • Ihanat puutarhakutsut on teillä ollut ja pari koiraakin mukana. Mahtavia kuvia ja iloisia ilmeitä 😁 ja koiria tietysti. Mekot kin niin suloisia ♥️ Kyllä ne ystävät merkitsee ja niiden arvon ymmärtää näin kriisiaikana vielä paremmin. 🤗

    • Ja kunpa olisit ollut mukana. <3 Kyllä nyt kriisiaikana oikein herkistyy tälläisille kohtaamisille.

      Ihanaa viikonloppua Minna. <3

  • Ihan mielettömän ihanat puutarhakekkerit Sari järjestikin! <3
    Laitoinkin Sarin kanssa eilen viestiä ja ihastelin hänellekin teidän tapaamista. 🙂

    Lämmintä kesäkuuta sinne ja hei, mekko kuuluu kesään!!

    • Eikö vaan järkännytkin. Te kun olette vielä Sarin kanssa treffanneetkin. <3 Ihanaa kuulla, ihanat te. <3

      Mekko kuuluu kesään täydellisesti. Ihanaa viikonloppua Susanna.<3

  • Miten kauniita leidejä kauniissa mekoissa/vaatteissa ja kengissä te olettekaan! Minunkin täytyy saada joskus Parikat !<3 Olen niitä kuolannut pitkään näyteikkunasta <3
    Ja, entäpä sitten pöytäkattaus siellä?! Siis wow mitä herkkuja täynnä, ja kaikki niin kauniisti esillä kesäisten tuoksuvien kukkien kera! Kyllä siellä on osattu juhlistaa tapaamistanne! Upeata <3

    Ajattelin muutama tunti sitten itsekin laittaa kesäisiä kukkia olohuoneen pöydälle viikonloppuna.
    Hyvää päivänjatkoa ja tulevaa viikonloppua ihanat Tiia ja Sari (jonka blogia olen käynyt tsekkaamassa silloin tällöin myös)! Ja rapsutukset suloisille koisuille <3 Thea Ester

    • Kiitos niin paljon Thea Ester. Aikani Parikoita himoitsin ja himoitsen vieläkin, mutta ystäviltä sain lahjakortin Parikan myymälään. <3

      Sanos muuta, Sarin puutarha ja miten kaikki laitettu, ihan mieletöntä. <3

      Kiitos mielettömän paljon ja kyllä luonnonkukat vaan on kauniita, niitä odottelen täällä Porvoossakin saapuvaksi.

      Ihanaa viikonloppua Thea Ester. <3

  • Oi, miten ihania ja värikkäitä kesäkuvia! Ja kesämekkoja ♥
    Vielä menossa mukana Samu ja Nelsonkin. Hyvä, että tulivat noin hyvin
    keskenään toimeen kun ovat molemmat uroksia. Itse en ole vielä
    tavannut yhtään ystävää. Viimeinen ystävätapaaminen oli maaliskuun
    alkupuolella. KÄÄK, miten nopeasti tämä kevät on kulunutkaan kaikesta
    huolimatta.

    Mukavaa ja aurinkoista viikonjatkoa Tiia ♥

    • Kiitos Marjo kovasti. <3 Koiratkin mukana, oli jotenkin vielä sykähdyttävämpää, kun vielä tulivat valtavan hyvin toimeen, niin kilttejä molemmat pojat. <3 <3

      Ihanaa viikonloppua Marjo. <3

  • Olipa teillä ystävyksillä ihana päivä ja Samu sekä Nelson näyttivät myös nauttineen tapaamisesta ,koiramaiseen tapaansa😁 On niin kiva,kun voi taas vapaammin tavata ystäviä ja sukulaisia 🤗 Kiitos,kun jaoitte päivänne meidän kanssa💙🐦

    • Hihi juu koiramaista menoa oli koirilla. Mutta meillä oli aivan huikea päivä ja sääkin suosi. Kiitos niin paljon kauniista sanoista Pipsamuori ja mitä ihaninta viikonloppua. <3

  • Ihania mekkoja! Kiva kattaus, Mä olen itse niin huono kattaamaan, laitan vaan lautaset pöytään ja sillä siisti 😀 mutta kerran olin ylioppilasjuhlissa mökillä jossa tarjoiltiin ruoka muovikulhoista, missä tarrat jäljellä , mutta menihän se niinkin, ruoka oli hyvää 🙂
    Kivaa kesää Tiia!

    • Kiitos niin paljon Ulrika. <3 No kuule ei se kattauskaan vaan seura ja iloinen mieli. <3 Mitä ihaninta viikonloppua Ruotsiin. <3

  • Voi ihanuutta mikä päivä☀️ niin uskomattoman kauniit kuvat. Mukavaa kesäkuuta hehkeille ladyille🌷🍸🍾

    • Kiitos ihan mielettömän paljon kauniista sanoista. <3 Ihanaa viikonloppua Kristiina. <3

  • Ihan mielettömän kaunis postaus ja huikea ystävyyspäivä sielä vietetty ♫
    Kyllä nyt on tavattu lapsia ja lastenlapsia ja en tiä, oliko jo lupa halata, mutta ei voinu vastustaa, kun kysyttihin jotta eikö vieläkään saa halata ☺
    Ihanaa viikonloppua halauksin Sinulle Tiia ♥

    • Kiitos ihan mielettömän paljon Marja-Terttu. <3 Ihanaa ja hei luulen, että sillä halauksella on suuri merkitys mielelle ja sydämelle, molemmin puolin. <3

      Ihanaa viikonloppua halausten kera täältäkin. <3

  • Ihanat tarjoilut, asut, hauvelit ja kuvat. Upea auringonpaistekin on kruunannut päivänne. Minun asuni ympäri vuoden on housut. Mekot eivät sovi minulle – valitettavasti.

    • Lämmin kiitos kauniista sanoista Satu. <3 Voi sua ja olen ihan varma, että mekotkin sopisi, mutta jos ei tunnu siltä, silloin se on juuri niin. Sydämellistä viikonloppua Satu. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud