The Body Shopin joulu on täällä ja joulukalenteriarvonta!

The Body Shopin joulu on täällä ja joulukalenteriarvonta!

*Mekko saatu The Bubbleroom. Postaus sisältää mainoslinkkejä

The Body Shopin joulu on taas täällä ja The Body Shop Forumin liikkeeseen kätkeytyy aito joulun satumaailma, pullollaan toinen toistaan kauniimpia joulupakkauksia.

Tänä vuonna joulun kausisarjat tuoksuu: joulujasmiinille, lämpimälle vaniljalle ja juhlakauden marjoille. Vinkkinä, kaikki kausisarjat osta 3 ja maksa 2, niin myymälöissä kuin verkkokaupassa. Tarjous voimassa 18.10 saakka.

Instagram tililläni pääsen arpomaan The Body Shopin kanssa yhdelle Instagram seuraajista, The Body Shopin aivan mielettömän Ultimate joulukalenterin. Jota tarkemmin voit kurkkia täältä.

Ultimate kalenteri sisältää 25 luukkua ja ison määrän täysikokoisia tuotteita ja sisällön arvo on peräti 346,50€. Itselleen Ultimate kalenterin voi ostaa hintaan 149€. The Body Shopin joulukalenteri on yksi niitä harvoja joulun kosmetiikkakalentereita, joista saat aidosti runsaasti vastinetta rahoillesi ja joissa sisältö vaihtuu vuosittain.

Kaksi muuta joulun kosmetiikkakalenteria ovat Ultimatesta seuraavaksi suurin/arvokkain Deluxe eli Big joulukalenteri, jonka saat hankittua itsellesi hintaan 99€ ja todellinen arvo on 207,90€ ja vielä Make it Real Together Advent Calendar hintaan 79€ ja joka on mielestäni aivan mahtava mm. pikkutytöille annettavaksi ja sisällön arvo on 119,90€.

Tänä vuonna The Body Shop Suomi lahjoittaa 5snt jokaisesta lahjaostoksesta Sophie Mannerheimin turvakodille Helsingin Marjaniemeen. Kuten myös oman Ultimate joulukalenterin.

Pienessä alle kymmenen hengen tilaisuudessa pääsimme kuulemaan Mannerheimin turvakodin toiminnasta, jonne naiset pakenevat niin lähisuhdeväkivaltaa, kuin myös kokemaansa henkistä väkivaltaa.

”Emme saa kuitenkaan unohtaa etenkään jouluna, kaikille koti ei ole turvallinen paikka, kaikilla ei ole turvallista kotia, tai kotia ylipäätään. Kaikki eivät saa apua, eikä heillä ole mahdollisuutta koulutukseen tai työhön.

Pääsimme tekemään myös hyvää ja veimme tilaisuuteen viemisinä kotoa: avaamatonta kosmetiikkaa, liinavaatteita, kirjoja ym. ja Noora Näppilä ihanasti paketoi lahjoja myös pienemmille lahjansaajille. Paketoidut lahjat viedään jouluksi turvakodin asukkaille.

Käsidesit, jotka tuoksuu hyvälle, eikä lainkaan alkoholille.

Mekkokuvat *Noora Näppilä

Lapsuuden jouluista tulee mieleen tietty hektisyys. Mummilleni kaiken tuli olla ”täydellistä.” Sen ajan naiset oli tehty puurtamaan ja koti siivottiin lattiaa ja kattoa myöten. Mummi teki joululaatikot tietenkin itse, parketit vahattiin, pöytäliinat ja lautasliinat silitettiin, jouluun kuului tietty hyörinä. Aito kuusi hankittiin jouluaattoaamuna ja joulukuusta koristi mm. suomenlippunauha. Voi minne on kaikki mummin ja vaarin ikivanhat joulukuusenkoristeet kadonneet..

Muistan miten hieman syyllisen oloisena pikkutyttönä katsoin itse aattoaamuna joulupiirrettyjä, mikä oli yksi joulun kohokohta. Silloin tuli harvoin piirrettyjä telkkarista. Joulupöytää koristi koristeltu kinkku, vihreät kuulat ja käpykakku, erilaisia kaloja ja tietenkin ne laatikot. Pöytähopeat otettiin jouluna esiin. Rapun ovea koristi mummin kultaiseksi maalaama ja itse tekemä käpykranssi.

Omat lapsuudenjoulut olivat turvallisia isoja perhejouluja ja omaan silmään joulut vaikuttivat aina täydellisiltä. Varmasti epätäydellisin joulu oman rakkaan mummin silmissä oli, kun yhtenä jouluna hankittiin kalkkuna kinkun sijaan tai joulukuusi oli vino tai harva.

Joulua ei tarvitse kuitenkin ylisuorittaa ja ne parhaat muistot jäävät juuri pohjaanpalaneesta laatikosta tai pieleen menneestä kinkusta tai siitä ohuenohuesta käyrästä joulukuusesta. Epäonnistumisia siivittää yhteinen nauru ja ilo ja sitä on joulun sanoma parhaimmillaan.

Upeita joulun lahjapakkauksia.

Upea ruskeita luomivärejä sisältävä joulupaletti, jossa glitteriset luomivärit ovat vailla vertaa.

Uutuutena Hius-ja vartalosuihkeet, joista omat lempparit, Pomegranate ja Lime&Matcha. Nooh nämä tuoksut ovat kyllä kaikki aivan ihastuttavia. Näitäkin saa suloisessa joulupussukassa ostettua.

The Body Shopilta löytyy voidemaisia tuoksuja myös. Eikä unohdeta The Body Shop sarjojen vartalotuoksuja, joista oma lemppari on greippi.

Uutuutena huulikuorinnat.

Oma lemppari kausisarjoista, Festive Berry.

Uutta myös on Bath Blendit ja paikan päällä kävi mies ostamassa vaimolleen näistä yhden ja suosikiksi hänellä valikoitui Mango, kuten täälläkin. Nämä tuoksuu ja näyttää aivan smoothielta, tuoksumaailmassa ei tuoksu keinotekoisuus lainkaan vaan näistä vilpittömästi tekisi mieli lipaista.

Kyseessä on enemmän aikuisten kylvyttelyyn tarkoitetut tuotteet, sillä nämä eivät oikeastaan vaahtoa ja yhdestä pullosta riittää muutamaan kylpyhetkeen, hieman sama kuin ostaisit samalla rahalla muutaman kylpykuulan.

Jos jotakuta kiinnostaa tilaisuudessa päällä oleva neulemekko, se löytyy täältä ja koodilla ”Tiia” saat 10% alennuksen koko The Bubbleroom valikoimasta ja myös aletuotteista.

Sydämelliset kiitokset The Body Shopille, että sain olla tekemässä hyvää ja lahjoittaa omasta takaa ja paketoida lahjoja turvakodille ja lisäksi vielä arpoa Instagram seuraajien kesken Ultimate joulukalenterin The Body Shop Suomen vastatessa arvonnasta.

Viime vuonna sain matkata Tukholmaan The Body Shopin kanssa ja tutustua Plan Internationalin joulusanomaan ja kuulla miten The Body Shop auttoi tyttöjä saavuttamaan unelmansa koulutuksella ja järjestää yhdessä Plan Internationalin kanssa 1,5 vuotta kestävän ammatillisen koulutusohjelman, johon osallistui 1 500 nuorta naista Indonesiassa ja Brasiliassa.

Tänä vuonna keskiössä on hädän ja avun tarpeessa asuvat naiset.

Sophie Mannerheimin turvakoti on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Helsingin yhdistyksen ylläpitämä ympärivuorokautinen, kodinomainen paikka, missä väkivaltaa tai sen uhkaa kokenut henkilö saa suojan väkivallalta ja apua väkivallan loppumiseksi. Turvakoti on tarkoitettu kaikenikäisille: sekä lapsiperheille että yksin saapuville aikuisille.

Myös alaikäinen lapsi voi hakea apua Sophie Mannerheimin turvakodista perheväkivaltatilanteissa. Turvakodin 24h henkilökunta tarjoaa henkistä ja käytännön tukea kriisissä sekä apua, neuvontaa ja ohjausta perhe- ja lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä kysymyksissä. 

Turvakotiin voi tulla oma-aloitteisesti tai muun tahon ohjaamana, tarvittaessa myös nimettömänä, mihin vuorokauden aikaan tahansa. Sophie Mannerheimin turvakoti palvelee pääasiassa pääkaupunkiseudun asukkaita, mutta tarvittaessa sinne voi hakeutua mistä päin maata tahansa. Sinne voi ottaa yhteyttä puhelimitse ja tekstiviestitse. Turvakoti on pääosin esteetön ja siellä oleminen on avun tarvitsijalle maksutonta. Turvakodissa on seitsemän asiakashuonetta.

Tarvitsetko apua lemmikkisi hoidossa turvakotijakson ajaksi? Meillä on käytettävissä iso vapaaehtoisten eläintenhoitajien rinki, joiden luokse eläimet voivat majoittautua tarvittaessa nopeallakin aikataululla. 

Väkivaltatyön ammattilaiset auttavat maksuttomasti myös jos et juuri nyt ole turvakotipalvelun tarpeessa. Apua ja tukea on saatavilla myös turvakotijakson jälkeen. Lue lisää Turvaverkko Helsingin avusta.”

Hyvän kierteestä voisi mainita vielä sen verran, että Mannerheimin turvakoti käyttää The Body Shop hyväntekeväisyyskampanjasta saadut rahat tukien pienyrittäjiä eli ostamalla heiltä lahjakortteja ja palveluita mm. kampaajalle tai hierontaan ja lahjakortit lahjoitetaan jouluna turvakodin asukkaile.

Kun hankit jotain jouluisaa The Body Shopilta, jo pieni pisara hyppää isompaan lammikkoon ja tällä isommalla summalla päästään tukemaan niin pienyrittäjiä kuin ilahduttamaan lahjansaajia, jotka saattavat elää tilanteessa, joissa ei ole varaa itsensä hemmotteluun ja kampaamossakäynti tai hieronta voi olla suurta hemmottelua ja mikä voisi olla parempaa kuin ”ihmiskosketus.”

Löytyykö suosikkeja The Body Shopilta ja jos lahjoitat jouluna hyväntekeväisyyteen, haluatko vinkata minne lahjoitat? Jotta me kaikki voimme olla tekemässä vielä enemmän hyvää. <3

Sydämellistä viikonlopun jatkoa kaikille. <318 thoughts on “The Body Shopin joulu on täällä ja joulukalenteriarvonta!”

 • Body Shop on kyllä ykkönen, jos miettii kohtuuhintaisia kosmetiikkaviemisiä tai -lahjoja. Ihania tuoksuja ja miten herkullisen näköisiä pakkauksia. Tämä viekin ajatuksen väistämättä tulevaan jouluun – miten ja missä sitä uskaltaa viettää läheisten kanssa (surukuva).
  Ihana mekko sulla ja upea vaalea värikin!
  Leppoisaa viikonloppua Tiia <3

  • Ihan niin samaa mieltä ja Body Shopista tykkää miltei varmaan kaikki. <3

   No niinpä, hitsi mietin myös lukiolaisia, joilla vanhojentanssit ja vaikka mitä, Mitä kaikkea ihmiset menettää koronan vuoksi.

   Sydämellistä uutta viikkoa Maarit. <3

 • Rakastan joulua ja monia Body Shopin tuotteita, joten: awww. ♥ Pitää kyllä muistaa osallistua arvontaan Instassasi, joten sinne pian. Minulla ei ole koskaan ollut kosmetiikkajoulukalenteria, Body Shopin olisi kyllä mahtava.

  Ihanaa lauantaita, Tiia!

  • Eikö vaan, Body Shop on kyllä super ja ihan jo niitä lapsuuden lemppareita tai nuoruuden. <3 Onnea arvontaan Katja. <3 ja ihanaa tiistaita. <3

 • Body Shop osaa kyllä parhaimmat tuoksut mitä tulee kosmetiikkaan. Mun lemppari on Pink Grapefruit myöskin, eritysesti se Body Butter.

  Olen joka vuosi antanut rahaa joulun alla Amnestylle tai nuorten mielenterveystyöhön. Pienikin summa on parempi kuin ei mitään. <3

  Valoisaa viikkistä Tiialainen! Ps toi mekko on täykky.

  • Pink Grapefruit avaa aamun, täällä on nytkin sarjan suihkugeeliä, koska oon koukussa ollut siihen jo vuosia.

   Ihana sinä ja pienistä summista tulee isoja puroja. <3

   Kiitos Taru, nytkin mukava neulemekkonen päällä. Ihanaa viikon jatkoa sullekin. <3

 • Aivan uskomattoman ihania tuotteita tuossa Body Shopissa. Mikä paljous, välittyi kuvistasi.On hienoa, että yritys auttaa hädässä olevia.

  • Kiitos niin paljon Marja ja Body Shopin puolesta myös. <3 Ihanaa tiistaita. <3

 • Body Shop on ollut ikisuosikkini – varsinkin huulirasvat. Söpöt kuvat sinusta! <3 Ihanaa, kun joulu tulee, rakastan joulun tunnelmaa. Surullista kuitenkin, että monille lapsille se on ahdistavaa aikaa. 🙁 Toivon todella, että kaikki lapset voisivat olla turvassa kotonaan.

  • Kiva kuulla, että sielläkin tykätään Body Shopista. <3

   Niin kauhea ajatuskin, että kaikilla lapsilla ei ole lapsuutta oikeastaan lainkaan. Koulu voi olla se pelastusrengas tai ystävät. <3

   Sydämellistä tiistaita Annie. <3

 • Joulu on kyllä mukavaa aikaa. Meillä oli myös jouluisin hurja ruljanssi kotona, kun äiti siivosi ja laittoi. Aika pian ymmärsin, että aattoaamuna mut nimenomaan haluttiin telkkarin ääreen jaloista pyörimästä 🙂 Ja sitten on surullista, että usein odotetusta joulusta tulee painajainen, jolloin kaikki kärjistyy ja ihmiset joutuvat jättämään kotinsa, hakeutumaan turvakotiin… Hienoa työtä teette niin vapaaehtoiset, jotka auttavat lemmikkien kanssa kuin turvakoteja tarjoavat tahot.

  Olen Body Shopin joulukalenteria katsellut nyt joitakin vuosia. Myös Lumenen kalenteri houkuttaisi. Mä en vaan koskaan raaski ostaa itselleni. On niin monta joululahjaa mietittävänä 🙂

  • Hihi hyvin sanottu, pienen joulua odottavien herhiläisten taatusti on hyvä ollut katsoa rauhassa telsua. 🙂

   Ymmärrän niin hyvin, näinhän me äidit toimimme, ensin muille ja sitten ehkä itselle.

   Ihanaa päivää Johanna. <3

 • Body Shopin tuotteet ovat aina niin ihania ja nuo kalenterit ovat tänäkin vuonna aivan mahtavat.
  En osaa nimetä vain yhtä suosikkia tuotteista, nyt kesällä kyllä tykkäsin aurinkopuutereista ja suihkusaippuat ovat aina ihania ja vartalovoiteet.
  Itse teen ennen joulua kortteja, jotka lähetän sairaaloille. Siellä sitten potilaat saavat myös joulutervehdyksen.
  Ihan mahtavaa, että järjestetään tällaisia juttuja ja autetaan apua tarvitsevia.
  Kaunista iltaa sinulle Tiia <3

  • Niin totta, ihan mahdotonta nimetä yhtä suosikkia, ei onnistu millään.

   Olet ihana, sillä joulukortti voi pelastaa jonkun joulun. <3

   Sydämellistä tiistaita Outi. <3

 • Niin hyvällä asialla Body Shop jälleen kerran <3 Ehdottomasti haluan olla tukemassa hädässä olevia naisia ja aionkin varmasti hankkia monta pikkulahjaa Body Shopilta kummilapsille ja hemmottelua kaipaaville ystäville. Ihanasti tuli joulu mieleen tästä postauksesta, en halua maalata uhkakuvia vaan jospa se joulu tulisi tänä outona vuonna myöskin ja ilman stressiä. Meidän paikallisessa cittarissa ja kauppakeskuksessa on joulun alla sellainen joulupuu-lahjakeräys, siihen olen vienyt toivelahjoja, yleensä kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita vähävaraisten perheiden teineille. Täytyypä käydä Body Shopin uutuuksia tuoksuttelemassa kun ohi kuljen : )

  • Ihana sinä. <3 ja kuten Tuulikin tuolla, että ihanaa viedä myös teineille lahjoja, hekin ovat vielä lapsia. <3

   Kannattaa käydä, voi mitä ihanuuksia Body Shopin joulu on taas pullollaan. <3

   Ihanaa tiistaita. <3

 • Ooh, mikä kalenteri!

  Olen jo vuosia vienyt Joulupuu-keräykseen teineille lahjoja. Pikkulapsille keräyksen kautta tulee kuulemma paljon lahjoja, teineille vähemmän. Tytöille usein kosmetiikkaa, saatua ja välillä olen täydentänyt kivoilla pikku tuotteilla The Body Shopiltakin, pojille leffalippuja ja kerran mies myös kävi hankkimassa keräykseen lätkämailan ja kiekkoja.

  • Olette supereita. Näen sieluni silmin miehesikin viemässä lätkämailaa ja kiekkoja. <3 Ihana vielä tuo, että pieniä saatetaan vielä muistaa, mutta ei teinejä ja ihan lapsia hekin ovat. Teidän sydän on kultaa. <3

   Ihanaa päivää Tuuli. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud