Anyfin, ei uutta lainaa vaan matalampi korko!

Anyfin, ei uutta lainaa vaan matalampi korko!

Kaupallinen yhteistyö: Anyfin

Mietin pari päivää lähteäkö tähän yhteistyöhön mukaan, sillä mietin tovin teidän lukijoiden reaktiota, että laitatteko Anyfinin herkästi pikavippiosioon, mitä Anyfin ei tosiaan lainkaan ole.

Anyfin ei tarjoa lainoja vaan matalampaa korkoa olemassa oleville lainoille. Tästä syystä kannattaa lukea eteenpäin. 🙂

Pureuduin Anyfiniin tarkasti ja tulin tulokseen, että tässä on sovellus/palvelu, josta on hyvä kertoa ihmisille ja samalla jakaa tietoisuutta miten voi säästää ja puntaroida omaa ostoskäyttäytymistään.

Osamaksulla on usein todella korkeat korot ja pienestä summasta kasvaa nopeasti aika iso kustannus. Onko teillä siellä luottokorttivelkaa tai osamaksuja, jos vastasit mielessäsi kyllä, niin kannattaa lukea blogipostaus huolella läpi.

Kyllä olen joskus maksanut osamaksulla ja kyllä olen oppinut läksyni, jos tilaan tuotteen edullisesti, enkä lainkaan tarkista osamaksun korkoa, voi tuotteen loppuhinnalle tulla aika huima summa, joka ei ole alesumma loppujen lopuksi laisinkaan.

Myönnän myös, että joskus nuorempana ja nyt en viittaa nuoriin ylipäänsä vain ihan itseeni, on tullut tämä asia tavallaan opittua kantapään kautta. Pankissa ja sijoitusmaailmassa töissä teki itsestä toki valveutuneen ihmisen, joka tiesi mitä teki ja miten asiat tehdään.

Mutta heikolla hetkellä tuli tartuttua kulutusluottoon, enkä ostohuumassa vaivautunut edes pohtimaan mitä ostettu tuote loppupeleissä kustantaa, kun erämaksuajan korot on laskettu loppusummaan mukaan.

On hyvä, että on osamaksuja, joskus tarvitaan vaikka uusi tietokone tai pitää hankkia uusi sohva ja ei ole sijoittaa kokonaissummaa suoraan. Mutta pikavipit sun muut, joissa saatetaan vielä kätkeä kaiken maailman käsittelykuluja hieman piilotettuina, ettei loppusumma ihan heti aukene viisaimmallekaan kuluttajalle.

Tässä kohden tulee vuonna 2017 perustettu Anyfin hätiin. Anyfin ei tosiaan tarjoa uutta lainaa vaan on palvelu, joka auttaa ihmisiä, joilla on jo kulutusluottoja ja antaa mahdollisuuden säästää rahaa korkoa pienentämällä.

Anyfinin käyttö on näppärää. Lataa sovellus, lataa joko puhelinsovelluksen kautta tai nettisivujen kautta Anyfin luottolaskusi ja tee hakemus. Jos Anyfin pystyy madaltamaan luottosi korkoja/kuluja, tekee Anyfin sinulle tarjouksen ja näet heti, kuinka paljon voit säästää siirtämällä luottosi Anyfinille.

Anyfin pystyy säästämään tilastollisesti noin 58% korkoja ja kuluja, mikä on omasta mielestäni aivan mieletön juttu.

Anyfin ei halua lisätä ihmisten velkaantumista vaan päinvastoin. Vaan koko Anyfinin idea on siinä, että monet ihmiset maksavat aivan liian isoja korkoja kulutusluotoista ja Anyfin haluaa tarjota matalampia korkoja selkeästi paremmilla ehdoilla.

Tehdessäsi Anyfinille hakemuksen ja heidän tehdessä sinulle tarjouksen, siirrät luottosi Anyfinille ja Anyfin maksaa x yritykselle korkeakorkoisen luottosi pois ja näin korko lakkaa juoksemasta. Tämän jälkeen maksat luottoa Anyfinille, mutta matalammalla korolla ja näin säästät aimo summan rahaa koroissa ja kuluissa.

Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja. Esimerkiksi: Kun nimelliskorko 24 kuukauden laina-ajalla olevalle 4000 euron suuruiselle luotolle on 9,48 % ja käsittelykulu on 2 euroa, todellinen vuosikorko on 11,09%. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4454 euroa, kun asiakas maksaa lainan takaisin 24 kuukaudessa.

Kun lähetät kuvan laskustasi, Anyfin tekee laskustasi kokonaisarvioinnin. Eli tämä toki tarkoittaa luottotietojen tarkistamista. Sinun on myös oltava täysi-ikäinen ja asuttava Suomessa.

Ja jos joku miettii, niin kyllä Anyfin tienaa näin itsekin rahaa, niin näin jokaisen yrityksen kuuluukin, mutta vastuullisemmilla koroilla ja pienemmillä palkkioilla. Painotan sanaa vastuullisuus.

Joskus on pakko tehdä hankintoja osamaksulla, mutta juuri näinä hetkinä, etenkin jos kyseessä on suht iso ostos vaikka uusi sohvakalusto, kannattaa tutkia korot tarkkaan. Nykyään shoppailusta on tehty mahdottoman helppoa ja erilaisia kulutusluottoja on tarjolla paljon. Black Week takana ja joulu edessä, on kulutusluottojen ja osamaksujen kulta-aikaa.

Eli jos on luottokortti tai osamaksuvelkaa, kannattaa tehdä hakemus Anyfinille, hakemus on ilmainen, eikä sido mihinkään. Luottonsa korko kannattaa todellakin kilpailuttaa, voit säästää näin isoja summia.

Anyfin ei koskaan tee tarjousta, jos ei voi oikeasti laskea lainan todellista vuosikorkoa. Eli hakemuksen lähettämällä ei voi hävitä mitään.

Koodilla Tiia20 saat 20 € alennuksen ensimmäisestä laskusta. Aika mieletön juttu, on mahdollisuus säästää aimo summa koroissa ja vielä saada 20€ alennus.

Miltä Anyfin teidän mielestä kuulostaa tai onko Anyfinistä jo kokemusta? Missä tilanteissa olet joutunut ottamaan luottokortti tai osamaksuvelkaa?

Sydämellistä uutta viikkoa kaikille. 💙10 thoughts on “Anyfin, ei uutta lainaa vaan matalampi korko!”

 • Olen maksanut tilaamani matkat ja hotellit aina luottokortilla sen jälkeen, kun jouduin odottelemaan matkatoimiston konkurssin vuoksi peruuntuneen matkan palautusrahoja kuukausikaupalla.
  Maksan laskun pois heti matkan jälkeen.
  Nykyisin emme juuri tarvitse mitään kallista. Jos joku kone sanoo itsensä irti, saamme hankituksi uuden tilalle säästöillä. Ennen oli toisin ja jouduimme joskus ottamaan oman pankin kulutusluoton.
  Anyfin on varmasti hyvä juttu sellaisille, joilla on luottokortti- tai osamaksumaksuja.
  Hyvää tätä viikkoa ja joulukuun alkua Tiia!

  • Ymmärrän niin hyvin ja täällä esim. kun kortilla maksaa, tulee matkavakuutus aina päälle.

   Juurikin näin, onneksi on pahimpaan hätään kulutusluottoja myös, mutta välillä korot kyllä hirvittää. Siksipä Anyfin on erittäin tervetullut palvelu niille, joilla on entuudestaan kulutusluottoja ja osamaksuja.

   Sydämellistä viikonloppua Kirsti Kaija. <3

 • Meillä ei ole lainaa, ei ole koskaan ollut. Osamaksulla olen ostanut puhelimet meille, mutta olen ollut saman firman asiakkaana niin kauan, että osamaksun loppusumma oli sama kuin käteismaksun.
  Pienempi korko kuulostaa kyllä aina hyvältä. Tämä on loistava palvelu esim. tilanteessa, jossa jokin tärkeä kodinkone menee rikki ja on pakko saada uusi ja korot on katossa. Silloin ehdottomasti kääntyisin tämän palvelun puoleen.
  Ihanaa marraskuun viimeistä viikkoa sinulle Tiia <3

  • Hieno tuo puhelimien osamaksu noin pienenä.

   Anyfin ei myönnä uutta lainaa, muttqa jos on jo vanhaa kulutusluottoa tai osamaksua, niin voit pyytää Anyfyniltä tarjousta ja saada korot alemmaksi, kun Anyfin ostaa lainasi itselleen.

   Ihanaa viikonloppua Outi. <3

 • Anyfin vaikuttaa hyvältä yritykseltä, mutta tokihan, kuten kirjoitit, yritys ottaa myös omansa, mutta pienemällä korolla silti. Meillä on ollut vain asuntolaina, jonka kilpailutimme ja joka on jo maksettu. Ei olla otettu kulutusluottoja tai autolainoja, ei mitään. Ihanaa joulukuun alkua huomenna sinulle!

  • Kyllä yritys toki ottaa omansa, koska ei yksikään yritys pyhällä hengellä elä. Ihanaa hyvä te, aivan mahtavaa ja se, että asuntolainakin on jo maksettu.

   Ihanaa viikonloppua Marja. <3

 • Tänään juuri kuuntelin kotiin ajaessa, että amerikkalaiset ovat nyt helisemässä luottokorttiensa kanssa. Moni joutuu maksamaan mm. vuokriaan luottokortilla, kun työt ovat menneet koronan vuoksi. Luottokorttiyhtiöillä on kova kisa asiakkaista ja moni tarjoaa uuden kortin ottajalle korotonta maksuaikaa yli vuoden (15 kk näyttää olevan yleinen). Luoton saanti on tehty niin helpoksi, että monelle varmaan olisi täälläkin tarvetta Anyfinin kaltaiselle palvelulle. Siitäkin on iso apu, kun saa korkoja pienemmäksi.

  • Voi miten ikävää kuulla, aivan hirvittävä tilanne. 🙁 Kyllä varmasti olisi sielläkin tarvetta Anyfinille, kuulostaa aivan sille.

   Mitä sydämellisintä viikonloppua Marja. <3

 • Meillä ainut laina oli talon rakentamista varten otettu.Siitäkin haluttiin päästä mahdollisimman pian eroon,koska korot olivat ihan huippukorkealla silloin 80-90-luvun taitteessa. Täällä olivat tontit silloin isoja ja myimme osan tontista, että saimme maksettua pois sen korkeakorkoisen lainan. Valoisaa viikon jatkoa Tiia💕🕯️

  • Niin oli, korot olivat ihan hirvittävät silloin. Ihanaa, että oli tontti mitä myydä ja olette saaneet maksettua asuntolainan pois.

   Oikein sydämellistä viikonloppua Pipsamuori. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud