Viikon sekoilut ja fiilikset

Viikon sekoilut ja fiilikset

Joskus on viikkoja ettei saa mieltä järjestykseen ja kaikki tuntuu hieman sekavalta ja pinnistelyltä. Ei tällaiseen tunnelmaan tarvita kuin muutamat huonot yöunet.

Huonot yöunet on siitä ikävät, että ne kertautuu. Kun yhtenä aamuna heräät 4:ltä, huonon unen kierre jatkuu, kunnes saa pääkopan jotenkin taas ojoon ja unet suoristettua.

En tiedä minkä alitajunnan ajattelun piikkiin nämä yöttömät aamuyöt laitan, mutta mielellään syytän hormoneja.

Kun väsyttää, sitä sekoilee. Eilen nauratti, kun Marjon matkassa ihana Marjo laittoi viestiä, että ”onko Tiia sun Instatili kaapattu, kun olet jättänyt aika kryptisen viestin Lumo lifestyle Tuulin Instaan.”

Jaahas Tuulin kuvaa ihaillessa oli sitten tällainen kommentti lähtenyt matkaan. En saa tästä salakoodista muuta tolkkua, kuin että Turku on mielessä. Voi elämän kevät! Ja tämä ei todellakaan ole eka kerta.

No Turku tässä totisesti on mielessä ja sinne auton nokka tänään suuntaa. Vihdoin, siis todellakin paino sanalle vihdoin, vietämme kolmisin rakkaan pitkäaikaisimman ystäväni 50-vuotispäiviä. Me siskokset. <3 Meille aina sattuu ja tapahtuu ja sainkin ystäviltä eilen viestiä, että kun ”Tiia sun viestit on jo noin sekavia, että mitähän tänään taas tapahtuu.”

Se totisesti jää nähtäväksi. Mutta kaikesta olen pitänyt huolen ja laitoin aamulla kamuille kuvaa omasta troppiläjästä. Mukaan lähtee: virtsislääkkeet, vatsalääkkeet, migreenilääkkeet, allergialääkkeet, kortisonivoide, särkylääke ja vielä erään anon järkytykseksi peräpuksuvoide.

Juu ei se, että kaikkia näitä reissulla tarvitsisi, mutta reissulla voi hengähtää, kun kaikki on matkassa, eikä vaikka vatsakohtaus tai peräpuksukohtaus yllätä.

Kun on lompuuki matkassa, vaihtokalsarit ja lääkkeet, niin keski-ikäisen matkavarustus on kunnossa.

Eli ei kuulkaas muuta kuin hyvää viikonloppua kaikille ja perästä kuuluu miten meidän reissu meni. Sunnuntaina vietetään sitten isänpäivää, että nyt on yhtä juhlaa tämä viikonloppu, mutta onneksi rennossa seurassa.

Miten siellä? Onko tullut lähetettyä kryptisiä viestejä, taskusoiteltua? Miten vietätte viikonloppua? Kuinka paljon pakkaatte reissuille troppeja mukaan?

Ei muuta kuin ilon kautta viikonloppuun. <320 thoughts on “Viikon sekoilut ja fiilikset”

 • Toi kommentti oli kyllä päivänä paras, vähänkö nauratti taas 🙂 Eikö ole aika ihanaa, kun on niin kivaa suunnitteilla viikonlopulle, jotenkin osaan kuvitella tunnelman. Minä aion ottaa vaan niin rennosti kun ikinä ja nauttia vapaista ja auringosta, ehkä vähän jotain pientä kivaa isänpäivälle <3

  • En kestä tota kommenttia, mut hei normimeno.

   Ihana oli viikonloppu ja tälle viikolle luvassa kaikkea ihanaa. <3 Pian nähdään. <3

 • Sekoilun määrä on vakio, siksi en hätkähtänyt viestistäsi vaikka olikin aika hyvin kryptattu! Mitään suurempaa sekoilua ei tänään ole ollut, mutta viikon klassikko oli kahvit näppikselle ja siitä syliin, lisäksi vakojutut lasien katoaminen, puhelimen katoaminen, hammastahnat rinnuksille viime minuuteilla kun pitäisi olla jo menossa… Ihan nornimenoa, en jaksa näistä edes hermostua.

  Sekoilematonta Turun-reissua!

  • Haha Tuuli sä niin tiedät mut, sun sekoilu sielunsisko eli et varmaan hämmästynyt vaan olit ihan, jaahas mitäs se Tiia taas. Eli sielläkin sekoilun suhteen ihan normiviikko.

   Sekoilematonta tätä viikkoa Tuuli. <3

 • Kyllä tätä sai nauraa jälkikäteen kun kävi ilmi ettei Insta tiliäsi oltu oikeasti kaapattu. Ensin aamutuimaan hieraisin silmiäni kaksi kertaa ja mietin, että kyllä nyt Tiialla on ”painavaa mutta minulle aukeamatonta asiaa” ja paljon. Mutta pääasia, että tärkein avainsana eli Turku löytyi muiden mystisten merkkien joukosta 😀 Turku on muuten ihana kaupunki joten nauttikaa nyt tyttöjen kesken siellä olosta.

  Itselleni sattui monia vuosia sitten sellainen hauska ”tekstari kömmähdys”, että puhelimeni ei jostain syystä ollut lukossa ja itsekseen oli lähettänyt laukustani todella hämärän viestin ystävälleni. Itse en ollut edes huomanut tällaisen viestin lähetystä. Osa viestistä oli toiselle lähettäjälle tarkoitettu eli viestissä oli siis ihan järkevä alku mutta sitten se meni ihan puuroksi ja siansaksaksi. Ystäväni, joka ei tunnetusti kurki koko ajan kännykkäänsä luki sen todella myöhään yöllä kotiuduttuaan työmatkalta ja laittoi minulle viestin ”Onko sulla kaikki hyvin? Kirjoitat ihan mitä sattuu.” En herännyt tekstariin joten soitti vielä perään kolmen aikaan yöllä. Vakuutin, että nukun omassa sängyssä enkä tekstaile hänelle. Naurettiin tälle jälkikäteen mutta ymmärrän, että voi tulla huoli onko toiselle tullut vaikka sairaskohtaus.

  Kivaa reissua ja viikonloppua Tiia <3

  • Kyllä sai nauraa. Pieni hikipisara pukkas otsalle, kun sain sun viestin ja mietin, apua mitä on tapahtunut. Mutta ei meikäläinen jotain sekoillut, mutta hassua, että vielä julkaisi kommentin kirjoitettuaan aikansa. 🙂

   Voi ei mikä tarina, josta syntyi jo hieman huolta, että mitähän siellä yrität kirjoitella, että onko jotain sattunut. Mutta näistä jää kyllä ne parhaat naurut.

   Kiitos Marjo vielä ja ihanaa uutta viikkoa. <3

 • Mä pakkaan aina kaikki mahdolliset lääkkeet mukaan. Jos ei olis mukana, niin varmaan jokin kamaluus iskisi heti päälle 🙂 En ole nyt laitellut mitään outoja viestejä, mutta yhden taskupuhelun olin tehnyt miehelleni tuossa pari päivää sitten 🙂
  Aivan ihanaa viikonloppua Tiia ja pitäkää hauskaa <3

  • Kaikki tropit pitää mukana olla ihan varmuuden vuoksi. 🙂

   Hih onneksi taskupuhelu meni miehelle.

   Ihanaa maanantaita Outi. <3

 • Ai vitsi, että odotan innolla Turku-postaustasi. Siis tottakai sellainen tulee…

  Itse sekoilin viikon päätteeksi kommentoimalla yhden ulkomaalaisen tavarantoimittajan tarjousta työtiimin sisällä. Tietysti kirjoitin suomeksi ja ihan lyhyt kommentti, mutta annas olla. Lähetin kommentin myös tarjouksen tekijälle En edes tajunnut tätä ennen kuin projektipäällikkö mainitsi asiasta. Olisi tehnyt mieli vajota maan alle. Toisaalta kommenttini oli ihan asiallinen, mutta jos tavarantoimittaja laittaa tekstin google kääntäjään, emme luultavasti saa enää hintaa tiputettua, koska kommenttini oli, että nyt vaikuttaa hyvältä. No, elämä on. 😀

  Viikonlopun otan rennosti. Täällä on ihan kammottava viikko takana Herra Karvajalan takia. Yritän kirjoittaa postauksen siitä, mikä sekoitti koko viikon.

  Ihanaa Turun reissua ja mahtavaa viikonloppua ylipäätään <3

  • Kyllä joutuu Turusta postaamaan vaikka oliko eka reissu, ettei hirveästi sattunut sekoiluja. Mitä nyt eksyttiin ystävän hakureissulla ja sellaista normia.

   Oi ei mikä soppa, mutta toivottavasti tuosta ei seuraa nyt mitään, mutta ainahan oma moka harmittaa ja sitä on itselleen niin ankara.

   Voi apua mitä siellä Karvajalan kanssa tapahtunut? Täytyy tulla lukemaan. <3

   Oikein mukavaa ja parempaa uutta viikkoa. <3

 • Onpa siinä viestiä kerrakseen.
  Joskus teksinennakointi tekee tepposet ja viestissä lukee muuta kuin olen ajatellut.
  Viimeisillä reissuilla minulla on ollut matkassa malarianestolääkkeet.
  Onnea synttärisankarille ja oikein hauskaa viikonloppua teille kaikille!

  • Hihi juu paljon on kännykkä päättänyt nakutella ja kappas vielä julkaista moisen kommentin. 🙂

   Kiitos Kirsti Kaija ja ihanaa uutta viikkoa. <3

 • Voihan, mikä ihana muki Sulla 👍
  Reissuhun ku reissuhun on pakattava jotaki toppia päänkipua hellittämähän, ku yleensä se migreeni pukkaa ittensä samahan reissuhun 🙃
  Viikonloppuhun mahtuu kivoja tapahtumia, ristääsjuhula ja vielä isänpäivä 👍
  MukavaaTurun reissua 🚘ja ihanaa isänpäivä pyhää sinne 💞🌹

  • Näin on ja olipahan siinä just sopivasti neljän päivän migreeni. Troppeja vedin minkä ehdin ja hotellissa kun en ikinä nuku, niin pää jyskytti siihen malliin. Mutta muuten oli mahtavaa.

   Toivottavasti siellä oli täydellisiä juhlia ja aivan ihana viikonloppu. Mukavaa uutta viikkoa ihana Marja-Terttu. <3

 • Jouduin aikoinani laittamaan puhelinluetteloon ensimmäiseksi olemattoman numeron, kun kännykkäni lähetteli ihan itsekseen tekstareita äidilleni. Siis tekstareita, joita olin lähettänyt muille ihmisille. Saattoi äiti saada joskus vähän liikaakin tietoa 😀

  Viikko sitten kaverini soitti minulle taskupuhelun. Minä en ole juurikaan soitellut taskupuheluja, vain yksi on jäänyt mieleen kaukaa menneisyydestä. Soitin taskupuhelun pomolleni arkiyönä baarista puolen yön jälkeen. Pomo suhtautui siihen aivan ymmärtäväisesti 🙂 sekä myös siihen, että tulin baari-illan jälkeen liukuman puitteissa töihin vasta klo 10.

  Minä olen lähetellyt vahingossa Whatsappeja väärille ihmisille. Onneksi siten, että piti lähettää työkaverille x niin lähetin työkaverille y. Instaan tai Faceen en ole vielä onnistunut lähettämään vahinkosisältöä.

  Että sattuuhan noita.

  Kivaa viikonloppua!

  • Näitä todella sattuu ja kaikkea noita mitä mainitset. Hikoilua joskus saattaa herättää, mutta lopulta on tullut näille aina naurettua. Kivaa uutta viikkoa teidän perheelle. <3

 • LOL. Oot mainio. Oi ihana viikkis teillä edessä, pitkä ystävyys ja naisenergia ovat parhautta! Nauttikaa täysin rinnoin <3<3

  • Sydämellistä uutta viikkoa Kaisa ja toivottavasti teillä oli mukava isänpäivä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud