Botanicals, kuiville hiuksille hemmottelua

Botanicals, kuiville hiuksille hemmottelua

*Kaupallinen yhteistyö L’Oreal Paris Botanicals Fresh Care

Vuosi sitten kirjoittelin useamman blogipostauksen sarjan Botanicals Fresh Care-sarjan hiustuotteista. Oheiseen blogipostaukseen aina palaan jo ihan nostalgiasyistä, koska kaikki kuvat on kuvattu mummin ja vaarin kesäpaikalla Sipoossa.

Vuoden ajan olen myös joka pesun yhteydessä käyttänyt kosteuttavaa Argan&Safflower Nourishing Potionia, kuivat hiuslatvat ovat kosteuttavaan Nourishing Potioniin koukussa. Nourishing Potion saattaa myös olla osasyy, että hiukset ovat jaksaneet kasvaa näin hyvin, sillä kun hoitaa hiuslatvoja, ei tarvitse hiuksia olla alati pätkimässä.

Kuvat otettiin tyttären kanssa yhtenä kauniina syyspäivänä, jolloin olin ehtinyt testailla Argan&Safflower hiustuotteita jo tovin ja ihana palata näinä pimeinä aikoina näihin tunnelmiin.

Eli nyt tosiaan pääsin vielä tutustumaan Argan&Safflower-sarjan muihin hiustuotteisiin, sampooseen, hoitoaineeseen ja hiusnaamioon.

Argan&Safflower on ehdottomasti nelikon hoitavin sarja, joka on räätälöity niin kuiville hiuksille, kuin kuivalle päänahalle. Seikka minkä ensipesun yhteydessä huomasin, että hellii hienosti atooppista päänahkaa. Kuivat hilseläikät talttuivat jo yhdellä pesulla.

Botanicals Fresh Care-sarjan suosikki on ollut Inkivääri&Korianteri, mutta Argan&Safflower sarjan tuotteista saan loistavan tukiavun hiuksille. Kerran pari viikossa pesten Argan&Safflower sarjan kaikilla tuotteilla ja välillä taas vaihdellen Inkivääri&Korianteriin, näin päänahkaa ja kuivia hiuksia on hemmoteltu ja hoidettu Argan&Safflowerilla.

Kuitenkin vaikka sampoo vaihtuu, hoitoaineena tykkään käyttää niitä hoitavimpia ja kaikkein rutikuivimmille hiuksille tarkoitettuja tuotteita ja niihin juuri Argan&Safflower on kuin räätälöity. Erityisesti kun omat hiukset menevät hyvin helposti takkuun, tarvitaan takkuja siloittavia hiustenhoitotuotteita.

Todella hoitavissa hoitoaineissa ja hiusnaamiossa piilee joskus sellainen ongelma, että hiukset lätistyy ja päänahka rasvoittuu helpommin eli tähän ongelmaan lämpimästi suosittelen kuivasampoota. Pese hiukset ja lisää hiustyviin kuivasampoota. Garnierilta mm. on ilmestynyt aivan mahtavat kuivasampoot, jotka ovat värittömiä.

Argan&Safflower hoitoaineelle ja hiusnaamiolle vielä erityiskiitokset siitä, että vaikka hoitavat hiuksia ihanasti, itse hoitavat hiustuotteet lähtevät pesussa helposti pois, eikä tarvitse tuhatta tuntia huuhdella hoitavia aineosia pois. Hiuspesuun ei halua kuluttaa aikaa yhtään enempää, kuin se vaatii.

Olen hieman tälläinen eri hiussarjojen mixaaja, löytäen omille hiuksille juuri ne parhaat ratkaisut. Siksi reseptinä on kerran pari viikossa hiusten hemmotteluhetki kokonaisvaltaisesti Argan&Safflower sarjan tuotteilla ja sitten taas kerran pari viikossa Inkivääri&Korianteri sampoo tuomaan hiuksille volyymia ja taas kosteutta ja hoitavuutta Argan&Safflower hoitoaineilla ja kosteuttavalla seerumilla.

Botanicals Fresh Care sarja on pullollaan erinomaisia ominaisuuksia, joista tärkeimmät: 


Shampoo-ja seerumipullot ovat 100% kierrätettyä PET-muovia ja nykyisin kaikki tuubit ovat 50% kierrätetyistä materiaaleista. 
Koostumukset ovat 98% luonnollista alkuperää (hoitoaineet, naamiot, leave-in tuotteet), ilman silikoneja, parabeeneja tai väriaineita. Olen omassa käytössä huomannut atooppisen ihottuman päänahassa yltyvän parabeeneista,  joten iso peukku parabeenittomuudelle myöskin. 
Vegaanit koostumukset.


Kaikki koostumukset ovat 94% biohajoavia ja tässä syy miksi mökillekin valikoituu Botanicals Fresh Care tuotteet. 
Raaka-aineiden vastuullinen hankinta ja korkea luonnollisuusaste, sarjan tuotteet on tuotettu vihreän kemian prosessien mukaisesti. Pyritään valitsemaan mahdollisimman paljon uudistuvia ja luomuraaka-aineita samalta toimijalta.


Kyseessä on ylellinen hiustenhoitosarja ja tuoksumaailmoissa puhkeaa kukkaan rauhoittavat eteeriset öljyt, joiden tuoksumaailmassa ei ole mitään keinotekoista. 


Loistavaa tietenkin on, että markettisarjan  ollessa kyseessä, hinnatkin ovat edullisia. 


Shampoo 400ml 9,95e
Hoitoaine 200ml 9,95e
Erikoishoidot 9,95e 100-200ml


Sarjoja löytyy neljää erilaista, sillä vuosi sitten syksyllä marketteihin saapui Argan&Safflower-sarja myöskin. Muita sarjoja tietenkin ovat Rose&Geranium, rauhoittava Laventeli ja tuoksumaailmaltaan oma lemppari Inkivääri&Korianteri.

Olen viimeistellyt jo vuoden ajan hiuslatvat kosteuttavalla Argan&Safflower Nourishing Potionilla, sillä hiustenlatvat ovat ne kaikkein kuivimmat.

Hiukset voivat hienosti, kampa menee takkuisten pörheiden hiusten läpi, hiuspituus kasvaa ilman, että latvat ovat haaroittuneet. Botanicals Fresh Care hiustuotteita saa marketeista, hinnat eivät päätähuimaa, tuoksumaailma on ihana.

Botanicalsin hiustuotteissa on uskomattoman upea ja suorastaan ylellinen spa-henkinen tuoksumaailma. Ei ihan heti uskoisi, että nämä eteeristen öljyjen tuoksut tulevat hiustuotteista ja vieläpä markettihiustuotteista ja vielä, että tuotteiden ulkonäössä silmä lepää.


Tuoksumaailmoista löytyy varmasti jokaisen tuoksunenää hykerryttävä ja iloa tuova sarja, kuten myös jokaiselle hiuslaadulle. Olen karhea-ja paksuhiuksisena kokeillut suvereenisti kaikkia Botanicals sarjoja ja jokaisella hiussarjalla todellakin pärjää loistavasti. Perheelle kokeiluun voi hankkia hiustuotteet, tuoksumaailma ja kaunein purkki edellä, juuri sen omaa silmää ja tuoksunenää miellyttävimmän sarjan.


Mutta omat takkuisen karheat, pörheät ja kuivat hiukset talttuivat parhaiten Argan&Safflower sarjan kuiville hiuksille tarkoitetuilla hiustuotteilla. Argan&Safflower sarjaa käytettyäni, se tiheinkin kampa solahti takkupesän lävitse soljuvasti. 


Tätä sarjaa voin sydämestä suositella kaikille takkutukille, kuivahiuksisille, kuivan päänahan omaaville ja käsitellyille hiuksille ja kyllä myös niille, jotka pitävät miedon pehmeän ja lämpimän kukkaistuoksun omaavista hiustuotteista ja kauniista purkeista.

Nykyään hoidan hiuksiani paremmin ja mietin tarkemmin minkälaiset hiustuotteet toimivat hiuksillani. Muistan suojata kuumuudelta, hoitaa latvoja naamion ja kosteuttavan voiteen avulla. 


Voisi sanoa, että omat hiukset ovat silti aika kovilla, sillä raidoitan itse hiukset ja leikkaan latvat, föönaan aina hiukset ja käytän usein hiusrautaa saadakseni laineet kutreille. Siksi ensiarvoisen tärkeää on hiusten hellä hoivaaminen ja huolto.

Jos vain yksi kehu tulisi tästä hiussarjasta nostaa, olisi se vaikeaa, sillä kauniit purkit, edulliset hinnat, löytyy Stockmannilta, Sokokselta ja Citymarketeista, vegaanisuus, luontoa ajattelevat kierrätettävät purkit ja biohajoavat tuotteet. 


Mutta jos ajatellaan mitä nämä tekevät hiuksille, niin ah miten pumpulinpehmeiksi nämä hiustuotteet taikovatkaan hiukset. Ehkä tälläiselle koppurahiuksiselle se on juuri se sellainen ydinominaisuus, joka saa jatkossakin tarttumaan näihin tuotteisiin myös omia hiuksia ja hiusten kauneutta ajatellen.

Onko Botanicals Fresh Care-sarja tuttu ja jos on, löytyykö suosikkia? Oletko testannut Argan&Safflower-sarjaa? Onko antaa hyviä hiusniksejä meille muille, miten huolehtia, pitää yllä hiusten kuntoa, millä kasvattaa pitkät hiukset ja minkälaisista hiuksista sinä pidät, pitkät vai lyhyet tai jotain siltä väliltä?

Upeita hiuspäiviä kaikille. <310 thoughts on “Botanicals, kuiville hiuksille hemmottelua”

 • Olen aina ihaillut hiuksiasi, ne kun on niin paksut ja kauniit. Botanicals Fresh Care-hiustenhoitosarja alkoi kiinnostaa, koska se on vegaaninenkin ja vastuullinen. Pidän kovasti tuoksuista ja eteerisistä öljyistä, poltan niitä myös tuoksulyhdyssä ja lisään muun muassa rosmariinia, nerolia tai appelsiinia muutaman tipan kosteusvoiteeseen ja suihkusaippuaan. Mukavaa torstaipäivää sinulle!

  • Voi, että Marja sydämelliset kiitokset kauniista sanoista. <3

   Tämä voisi olla ihan sun sarja ja kannattaa kokeilla useampaa merkkiä, laventelisarjakin voisi olla ihan sun juttu. <3

   Ihanaa viikonloppua. <3

 • Tuon sarjan sampoo on käytössä ja tykkään siitä ihan hurjasti. Ihan kampaamolaatua edukkaaseen hintaan <3 Kiitos, että vinkkasit!

  Valoa päivään ihana <3

  • Ihanaa kuulla, että tykkäät ja eikö vaan, ihan kuin kampaamotuotteita, mutta edulliseen hintaan. <3

   Ihanaa viikkistä Taru. <3

 • Tiia, et ehkä usko, mutta kostutan hiukset ja päänahan apteekin ihon hoitoon tarkoitetulla rasvalla isosta pullosta. Mun kampaaja tekee samoin! Ja nyt just on sama ohje uuden Annan digisivulla. Sain siskolta sattuneesta syystä vuoden putelit, joten nyt riittää.

  Mukavaa joulun odotusta♥

 • Kyllä sulla onkin hiukset kasvaneet todella! Kauniit kiharat!
  Ihana muistella syksyä ja kuvatkin todella kivoja. Samu aina norkoilemassa vieressä. 🙂
  Kuivat hiukset ovat kyllä varmasti ne minunkin ongelmallisimmat , kun permis ja värit ovat kuluttaneet oikein kunnolla. Mutta minkäs teet, kun ei oikein innosta harmaat ja suorat:) Kuulostaa hyviltä tuotteilta nämä Botanicalsit, joten otanpa harkintaan:)

  • Kiitos niin paljon Minna. <3

   Juu kyllä kaikki käsittely kuluttaa ja sama täällä. Siksipä täytyy hoitaa hiuksia huolella. Hehe on joskus hiukset myös katkeilleet aika pahasti, kun olen liikaa rääkännyt.

   Nämä ovat ihania tuotteita ja löytyy helposti marketin hyllyltä. <3

   Ihanaa viikonloppua Minna. <3

 • Minullakin on kosteuttava latvatuote käytössä, ihan must tuote tämän takkupesän kanssa. Minulla on liukkaat, mutta helposti kuivuvat hiukset ja päänahkani alkaa helposti kutisemaan, jos pesen hiuksia liian usein. Olenkin nyt pitänyt vain max. 3 pesukertaa viikossa ja kaikki mahdolliset hoidot siihen päälle. Tosiaan tulee nyt hoidettua hiuksia paremmin kuin nuorempana.
  Ihanaa iltaa Tiia <3

 • Ihana assari heiluttelee myös päätään kuin näyttäen ”Kyllä minullakin on komeat kutrit” ja niinhän teillä molemmilla onkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud