Kevät tulee, farkkukausi on täällä!

Kevät tulee, farkkukausi on täällä!

Kaupallinen yhteistyö Very Nice kanssa. Osa blinimenusta saatu, osa maksettu itse.

Aurinko paistaa, valoisuuden määrä on hurjasti lisääntynyt, on jo kevättä rinnassa.

Samalla on fiilis, että farkkukausi on näillä näppäimillä korkattavissa vaikka tosin käytän farkkuja suvereenisti ympäri vuoden. Farkkutakki on kuitenkin omalla kohdalla kesäasuste tai kesätakki.

Very Nicelle on ilmestynyt pehmeän joustavasta farkkukankaasta tehty Melody farkkutakki. Muistatteko nuoruuden farkkutakit, olivat kuin kovaa peltiä. Enää ei kirraa, eikä tunnu, että käsivarsia ei voi kääntää vaan tämä farkkutakki on ihanan joustava ja pehmeä.

Toinen todella kaivattu uutuus Very Nicelta on farkkumekko. Itselle ei toimi kynähame mekkomalli, mutta tämä hieman A-linjainen Misty farkkumekko on kiva ja istuva yllä. Peukut jämäkästä, mutta silti pehmeästä kankaasta. Tykkään mekon valkoisista saumoista, kahdesta isosta taskusta ja takapuolella olevasta pienestä pätkästä joustokuminauhavyötärön pätkää, ah niin mukava yllä.

Ohessa vielä Very Nice sivulta lainattu kuva mallin päällä, niin saatte erilaista kulmaa, miltä mekko näyttää.

On niin kiva, kun saa kädet piilotettua taskujen sisään. Hieman niin kuin rennosti tukea taskujen tuomaan turvaan ja nojaan.

Sitten vielä farkkuihin. Kuvissa yllä strech farkut Fiona. Äärimmäisen mukavat yllä, eikä nappikaan kiristä tai purista.

CLASSY FOR THE CLASSY.

  • Fiona = klassisen farkkumallin ystävälle.
  • Valmistettu tummasta denimistä, jossa kevyt kulutus.
  • Miellyttävä korkeahko vyötärökorkeus.
  • Rento reidenympärys ja suora lahje.
  • Valmistettu joustavasta Stretch –materiaalista, joka istuu kaikille vartaloille.
  • Farkuissa käytetty kierrätysmateriaalia – peppusi lisäksi myös luonto kiittää!”

Very Nicelta löytyy myös farkku kasvomaski, joka on suun ja nenän kohdalta mukavan tilava ja tällä kasvomaskilla on hyvä hengittää.

Farkut joka pepulle ja joka tilanteeseen. Olen aina ollut farkkutyttö henkeen ja vereen. Ihmiset ovat tottuneet näkemään meikäläisen farkuissa ja parina viime vuotena, kun olen kietonut kropan myös erilaisiin kukkamekkoihin, on asia herättänyt mielenkiintoa, että onko farkut jääneet jonnekin. Farkut eivät ole jääneet vaan tulen olemaan ”farkkutyttö” vielä mummelinakin.  

Joka kropalle ja joka pepulle ja monia eri lahjetyyppejä valmistaa suomalainen Very Nice sloganilla ”Jeans for every booty.” Very Nice farkkuja valmistaa suomalainen M.A.S.I Company, joka on perustettu vuonna 1972. 

Täältä voit lukea M.A.S.I Companyn koko mielenkiintoisen tarinan ja moni varmasti tietää Fredriksonin yo-lakit, jollainen itsekin nuoruusvuosilta on, lakkeja valmistaa myöskin M.A.S.I Company.  Lee Cooperit ovat myös Very Nicen brändi.

Kaikki  M.A.S.I Company tuotteet suunnitellaan Suomessa, mikä takaa ja täyttää laatukriteerit. Laman aikana 90-luvulla farkkujen valmistus siirtyi lähialueelle Viroon, koska saneerauksen tiimoilta toimintaa jouduttiin uudelleen järjestämään voimakkaasti. Vaatteiden valmistus lähituotantona on yksi M.A.S.I Companyn kulmakiviä ja läpinäkyyvyys missä ja miten tuotteet on valmistettu.

Tärkeitä yrityksen arvoja on myös se, että tuotteet on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista ja farkut kestävät pesusta pesuun. Kun suunnitellaan tuotteet itse ja valvotaan toimintaa ja tunnetaan ne henkilöt, jotka tuotteita valmistaa, voidaan seisoa tuotteiden takana.

Yritys on myös erittäin kiinnostunut asiakkaiden palautteista ja koska tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan lähellä, on myös mahdollisuus reagoida asiakkaiden toiveisiin helpommin. Itse en keksi niin mitään moitittavaa Very Nice farkuista, ainoastaan napittomia farkkuja kaipaan enemmän mallistoon. 

Sitten on aivan pakko vinkata yksi suosikkimekoista. Very Nicen yhteistyössä Anni Hautalan kanssa suunniteltu samettinen Salsa by Anni salsahame, joka on nyt aivan mielettömässä alennuksessa eli lähtee 50€ hintaan.

Mekko on painava eli laadukas, mutta yllä pehmeä ja joustavaa strechkangasta tämäkin. Tämä mekko käy kaikkiin vuodenaikoihin ja tuo nostalgisesti mieleen niin värillään kuin mallillaan oman lapsuuden.

Jee kevät tulee🧡

Vaikka ulkona on hurjan liukasta, sää on muuten mitä parhain🌞

Valoisuuden määrä saa sydämen pamppailemaan ilosta ja pian talven pimeys on hetken ainakin takanapäin💙

Rakastan odottaa vaihtuvia vuodenaikoja, mutta myönnän talvi on ainoa kausi, jota en odota🧡

Talvi on liian pitkä ja kesä liian lyhyt🌞

Vai olisiko kesä niin nautinnollinen ja ihana, jos olisi yhtä pitkä kuin talvi💙

Eikä se talvi vaan se pimeys🧡

Mutta nyt askeleet valoa kohti ja kevät pursuaa rinnassa🌞

Valoisaa sunnuntaita kaikille ja onko teillä kevättä rinnassa ja onko Very Nice farkut tuttuja teille tai mikä oli näistä kuvien vaatteista teidän lemppari, olisi kiva kuulla?💙



28 thoughts on “Kevät tulee, farkkukausi on täällä!”

  • OMG! Lähenkin tästä lenkille, jotta saan farkut jalkaani… Ja bikinikausikin lähestyy uhkaavasti. 😀 Ihanat kuvat taas, oot niin söpö! <3

    • Oot ihana ja kiitos Annie niin paljon. <3 Kivaa maaliskuun alkua. <3

  • Wauuuu, niin ihanan kevääset kuvat ♫
    On niin komiat sun farkkuasut ja totta tykkään minäki farkuusta, niin palio, jotta oonpa muutamat kuluttanu puhki ☺☺
    Ja kyllä ny on kevättä rinnas, vaikka pihalla on komiat lumikasat ja niin liukasta ☺

    Ihanaa alakavaa kevätviikkoa Sinulle Tiia Ystäväin ♥♥

    • Ihanaa, että toinen farkkutyttö siellä. <3 Vielä on komeesti lunta, mutta linnut jo sirkuttaa ja ihana aurinko lämmittää. Se on kevät. <3

      Ihanaa uutta viikkoa Marja-Terttu <3

  • Very nice farkut ovat tulleet tutuiksi sinun kautta. Täytyy kyllä sanoa, että nuo hameet puhuttelevat kovasti, onkohan sellaisia, että minullekin mahtuisivat päälle?
    Kivan keväinen fiilis tuli kuvia katsellessa. Odotan jo innolla, että ulos voi lähteä farkkutakki päällä.
    Kivaa alkavaa viikkoa sulle Tiia <3

    • Eikö olekin ihanat hameet ja tuo samettihame on ihan lemppari!

      Niin minäkin ja eipä aikaakaan, kun päästään farkkutakeissa viipottamaan. <3

      Ihana maaliskuun alkua Outi. <3

  • Ihana farkkumimmi siellä! Mulle ei varmaan mahdu yhdetkään farkut enää jalkaan, joten taidan kallistua hameeseen 😉

    • Mahtuu ihan varmasti, mutta mekko yhtä ihana. <3 Kivaa maaliskuun alkua ja kiitos kovasti Maikku. <3

  • Kieltämättä kauhistutti koronalöysäilyn jälkeen vetää farkut jalkaan, mutta Very Nicet imartelee niin, että yllätyin positiivisesti.

    Ihanat nuo sun farkut! Tuota mallia en oo vielä sovittanut. 😍

    • Sama homma! Mutta menihän ne ja kuten tiedätkin, Very Nicen farkut on päällä kuin toinen iho. Yleensä tykkään leggins mallista, mutta tämä Fiona on ihana malli.

      Mitä ihaninta maaliskuun alkua Iina. <3

  • Kauniita kuvia, joista aistii kevään läheisyyden.
    Sinun päälläsi kaikki nuo farkkuasut näyttävät upeilta.
    Minun varmaan pitäisi valita farkkuhame, jo ikäni vuoksi, mutta housut ovat kuitenkin enemmän mieleen. Peukku Very Nicelle myös kasvomaskista.
    Kaikkea hyvää tulevaan viikkoosi Tiia!

    • Kiitos niin paljon Kirsti Kaija. <3

      Ei ole ikää on vain persoonia ja jokainen saa pukeutua miten sydän halajaa eli kumpikin hyvä. <3

      Ihanaa maaliskuuta. <3

  • Ihanan keväistä maaliskuun alkua <3 Nyt kyllä innostuin katsomaan löytyisikö Very Nicelta kivat, joustavat ja silti vartaloa kauniisti imartelevat farkut : ) Ihailin jo tuota farkkuhametta instassa, niin kaunis malli ja saappaiden kanssa tyylikäs kokonaisuus. Ihania kuvia!

    • Kiitos Heli <3

      Very Nice farkut ovat laadukkaita, pitkäikäisiä ja ah niin mukavia päällä. <3

      Kiitos niin paljon ja kivaa maaliskuun alkua. <3

  • Hei sinulle sopii aivan kaikki vaatteet, farkut, hameet ja mekot. Tuo hame oli niin ihana. Valoisia ja kirkkaita, keväisiä kuvia. Nyt minä lähden ulos.

    • Marja olet niin kultainen, kiitos kovasti ja toivottavasti oli ihana aurinkoinen ulkoilu. Sydämellistä tiistaita Marja. <3

  • Masi Company on minulle töistä tuttu jo pitkälti yli 20 vuoden ajalta. Tänäänkin oltiin yhteyksissä. Very Nicen farkut on tosin olleet päällä jo teininä. Vieläkin muistan sen lempimallini; kapea, nilkkapituinen ja lyhyt vetskari lahkeessa.

    • Teillä on pitkä yhteinen tie takana, ihan mahtavaa Tuuli. <3 Ai, että farkut oli niin cool jo nuorena. Ihanaa maaliskuun alkua Tuuli. <3

  • Sinulle sopii niin ihanasti nuo farkut 🙂 itse olen aina ollut farkkuihmisiä enkä osaisi varmaan muita pitääkään 🙂

    • Farkut on kyllä parhautta. Lämmin kiitos Suvi ja oikein ihanaa maaliskuun alkua. <3

  • Harvalle sopii tollainen full -farkkuasu, mutta sulle sopii, se on jotenkin ihan sua! <3

    Ihanaa viikkoa Tiia.

    • Oot ihana vaikka en normisti yhdistä farkkutakkia ja farkkuja, mutta yllättävän kivasti ne toimi. <3

      Ihanaa tätä viikkoa Jonna. <3

  • Ihana tuo hame. <3 Muistan kuinka lapsena minulla oli vastaava, äidin tekemä farkkuhame. Täytyykin äidille näyttää, jospa hänen tekisi hameen vieläkin.
    Farkut kuuluu todellakin kevääseen, juuri katsoin kuinka farkkuni kaipaavat uudistusta. Kuluneen vuoden aikana on tullut niin vähän vaatteita ostettua. Tai jos on ostanut niin ne on ollut lähinnä verkkareita. 🙂
    Ihanaa viikkoa Tiia sinulle! <3

    • Oi olisipa ihana ja varmasti ollut rakas hame. Hehe tuo on niin totta, että eipä paljoakaan ole tullut ns. kivoja vaatteita käytettyä ja kylillä niillä kuljettua.

      Ihanaa viikonloppua Kaisa. <3

  • Molemmat hamett ovat niin täykkyjä, että oksat pois. Ja ihanat kuvat ja sinä. Lämmin halaus <3

  • Kevät ja farkut kuuluvat kyllä yhteen kun aurinko ja sulava lumi! Minulla ei ole muuten koskaan ollut Very Nicen farkkuja. Farkkuhame olisi kiva pitkästä aikaa kiva lisä vaatevalikoimaan. Tosin nyt koronavuonna on vaatteita tullut hankittu todella minimaalisesti. Olen ollut etätöissä 11.maaliskuuta vuoden ja Teams-palavereissa riittää, että ”yläosa on siisti”. Usein jalassa on kotihousut tai verkkarit. Täytyy vain pitää varansa ettei nouse ylös kesken kokouksen tai ainakin sulkee kameran.
    Kivaa viikonloppua Tiia ♥
    PS. Tuo auringonkukkapelto saa hymyilemään ja odottamaan jo kesää!

    • Eikö olekin kiva farkkuhame. < Ymmärrän niin hyvin, että nyt ei hirveästi tarvita uusia vaatteita, mutta jos on tarvetta uusille farkuille tai hameelle, niin Very Nice on oiva vaihtoehto. Ihanaa naistenpäivää Marjo ja lämmin kiitos. <3 Kevättä ja kesää odotellessa. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud