Vuoden 2020 paras ripsiväri ja viikon muut hömpät

Vuoden 2020 paras ripsiväri ja viikon muut hömpät

My Toy Boy ripsiväri, Batiste kuivasampoo ja essie valentine’s collection Geisha rasian kanssa saatu. Wonder Woman Gaultier tuoksu saatu muutama vuosi sitten.

Vihdoin on ripsistä räpsäisty kuva, jotta voin näyttää minkälaiset ripset taikoo Diego Dalla Palman My Toy Boy ripsiväri. Ripsiväri on koko ajan loppuunmyyty ja Ilta Sanomien Tyyli-sivusto valitsi ripsaritestissä My Toy Boy ripsivärin parhaaksi 5/5 pisteillä. Enkä ihmettele.

Jos kaipaat volyymia, pituutta, rakennetta ja tuuheutta, tämä on oikea ripsiväri juuri sinulle. Niille kaikille jotka kaipaavat ripsiväriltä kunnon wow-efektiä.

Ihmeellisen ristiriitainen olo. Nautin kovasti kauneimmista talvipäivistä naismuistiin, mutta silti on kevättä rinnassa. On se ihmisluonne hieman sellainen, että aina pitää odottaa jotain ja tietenkin täällä nyt odotetaan kevättä ja kesää.

Heh taitaa kahvimukit olla tunteitteni tulkkeja eli hyvin kuvaavat vallitsevaa mielialaa. Kaikenlaista sitä, mutta pakko vaan hyväksyä, että näin asianlaita vissiin on.

Suorastaan helmeilevän söpö on tämä essien Valentine’s collection eli ystispäivän kokoelma. Tarkemmin näitä sävyjä voit kurkkia yllä olevasta linkistä, mutta mukana menossa on yksi matta kynsilakka ja viisi kimaltelevampaa metallinhohtoista kynsilakkaa.

Kokoelma on mielestäni huikean onnistunut, suorastaan supersöpö ja oma lempisävy tällä kertaa on kynsillä oleva hempukka sävy ”glided goddess.” Sävy on aikalailla marjapuuron sävyinen, mutta kimaltavalla twistillä.

Tässä suloisessa Cath Kidston Viidakkokirjamukissa on on tosiaan kaksi puolta ja siellä niin iloisesti hypnoottisilla silmillä kurkkii pyton Kaa.

Superharmi, että Cath Kidston lopetti Disney yhteistyön ja myös hitsinpimpulan brexit.

Sitten nämä karvapallero tyypit. Diana tuumi, että asettuu lapasten ja huivien sekaan nukkumaan, mikä unelmien peti. Ilme on sen mukainen, että mitä häiritset siinä, mene pois. Heh itse on aina häiriköimässä joka tilanteessa. Kissat.

Eikö täällä saa yhtään rauhaa, joka suunnasta häiritään!

Ettäs kehtaat häiritä unirauhaa, ei kun turpiin vaan.

Jee viikonloppu. Tällä viikolla on ollut yksi erityisen mukava työkeikka, kaksi mielettömän hyvää uutista ja kaksi päätä vaivaavaa asiaa. Tänään nauroin ystävälle puhelimessa, että vaikka sitä tuuttaa jonkun aurinkoisen kuvan Instaan joka aamu, se ei välttämättä tarkoita sitä, etteikö kulisseissa kuohuisi.

Tässä taas hyvä muistutus myös tämän viikon somemyrskyä seuranneena, että kannattaa muistaa se, että somekanavilla suurin osa ihmisistä näyttää elämästään vain murto-osan.

Somekohuun mitenkään kantaa ottamatta, mutta jos nimeää tykinruoaksi jonkun kohteen, niin kyllä siinä aina omat kädet tahraantuu samalla.

Mitä enemmän ikää, sen enemmän tulee mietittyä, että viisas vaikenee ja muuttakoon nuoret, nuoruuden uholla maailmaa. Ei kuulkaas enää vanha jaksa vaan rauhaiselo paras.

Samu täytti 10-vuotta, on jo ihan harmaahapsi nassusta, mutta Samun otsassa on sydän. <3

Innoissani olen tällä viikolla seurannut Marsin tapahtumia, miten onnellisesti laskeutui Mars mönkijä Marsin kamaralle. Eikö ole jotain aivan mieletöntä, että tälläistä tapahtumaa pystytään seuraamaan livenä.

Jenkeissä on nyt moni historiallinen rakennus valaistu punaisella värillä, tämän historiallisen tapahtuman ja punaisen planeetan kunniaksi.

Lisäksi olen Mtv 3:lta ja Yle Areenalta kuunnellut ja katsellut, miten oman avaruusseikkailun kamut ovat olleet haastateltavina, koska nyt on auennut monen vuoden tauon jälkeen kansainvälinen ESA:n astronauttihaku.

Unohtumattomalla bootcampilla tosiaan oli meidän 20:n ihmisen jengissä seurana mm. Henrikki, joka 7 vuotta sitten on ollut jenkeissä vähän isomman kaavan astronauttikokelasmittelössä.

Sitten myös Daniel, jonka kanssa jännitettiin bootcampillä, korjaan Daniel ei jännittänyt vaan meikäläinen, että tuleekohan benjihyppy tai joku vastaava yhdeksi bootcamp testeistä ja tulihan sieltä käänteinen benjihyppy.

Daniel tosiaan on ollut haastateltavana Ylellä ja Daniel Rotko on nykyisin tohtorikoulutettava Itä-Suomen yliopistossa, mutta aiemmin hän suoritti avaruusopintojen maisterintutkinnon Strasbourgin yliopistossa.

Nämä tyypit ei koskaan unohdu ja avaruus yhdistää kaikenlaiset ihmiset tai yhteinen intohimo ylipäänsä.

Hei ja kuulkaas, ikäraja on 50-vuotta, joten jos astronautiksi kelpaa vielä 50vee immeinen, niin ei se oma avaruusseikkailukaan suinkaan päätön ollut vaan päinvastoin.

Eli tällä viikolla on ollut myös paljon avaruus mielessä.

Eilen tapahtui myös Disney-hörhölle jotain jättisuurta, sillä sain kutsun seuraamaan livelähetystä suoraan Disneyn pääkallopaikalta eli lähetys tuli Disney Studion kautta.

Pääsin kurkkaamaan ennakkoon lyhytelokuvan ja kuuntelemaan miten leffan tekijät ovat luoneet ”Myth: A Frozen Tale elokuvan värit, musiikin ja kaikki.

Mukana oli muutama henkilö teamsin kautta ja oli jännittävää kuunnella mm. Frozen 2 ohjaajan Jeff Gibsonin jutustelua lyhytelokuvan tekemisestä ja Jeff vielä jutusteli omasta kodista.

Leffa on tulossa Disney + suoratoistopalveluun 26.2.

Kauppoihin tullut maailman upein Batiste kuivasampoo, Wonder Woman Batiste ja selvästi Dianakin tykkää. Niin magee pullo, lisää kiitos tällaisia. Oma lemppari kuivasampoo on Batisten XXL Volume Spray, jolla saa sellaista volyymia ja rakennetta hiuksiin, että oksat pois. Kannattaa kokeilla.

Ei muuta kuin viikonlopun viettoon. Huomenna menemme aikuisen tyttären luokse lounaalle ja ei voi taas kuin ihmetellä, miten elämä kiitää, vastahan toinen oli ihan pieni tyttö ja nyt tarjoaa meille vanhemmille herkullisen aterian.

Miten siellä, miten on viikko suhahtanut, löytyykö essie tai Batiste-faneja, onko teillä Disney+, kiehtooko avaruus ja avaruusuutiset ja mitäs aiotte tehdä viikonloppuna?

Sydämellistä viikonloppua kaikille. <3



9 thoughts on “Vuoden 2020 paras ripsiväri ja viikon muut hömpät”

  • Mukavia kuulumisia! Tuo ripsari näyttää hyvälle – sillä näyttää saavan mahtavasti vwow-volyymia. Minullakin on ollut tällä viikolla Mars-juttujen lisäksi avaruusjutut pinnalla, kun hissan tunnilla ollaan juteltu mm. ensimmäisestä avaruuslennosta, historiallisesta kuussa kävelystä. Kauniita kynsilakkoja! Ihanaa viikonloppua sinulle ❤

  • Olipa jotenkin Tiiamaisen ihana ja elämän makuinen viikko. Jotenkin muuten nykyään yhdistän sut aina Wonder womaniin ❤️
    Täällä ollaan rentoutumassa Karkkilassa, pesemässä puulämmitteisessä saunassa viime viikon pölyt kropasta. Ihanaa viikonloppua sinnekin ❤️❤️

  • Tuo ripsiväri on aivan uskomaton, voittaa tekoripsetkin. Viikkoni on mennyt turhan sukkelaan, taas on viikonloppu. Se on tämä ikä. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  • Viikolla kun puhuttiin sekä Marsista että uudesta astronautti hakumahdollisuudesta tulit jostain kumman syystä mieleeni 😀 Avaruus on taas pitkän hiljaiselon jälkeen noussut otsikoihin. Onhan nuo Marsista tulleet kuvat aika jänniä.

    Voi tuota pikku Dianaa <3 Laatikkohan on aivan ihanteellinen paikka ottaa torkut kun väsyttää. Onhan sitä joskus aikoinaan nukutettu ahtaissa työläisasunnoissa myös pikkuvauvoja avatuissa piironginlaatikoissa. Fiksu kisuli!

    Mukavaa viikonloppua Tiia ja herkullista sunnuntai ruokailun merkeissä.

  • Sinulla on taas ollut ”vauhtia ja vaarallisia tilanteita”.
    Olipa kiinnostavaa. Ovatko nuo avaruusseikkailusi kamut kenties mukana ESA:n astronauttihaussa?
    Kutsu seuraamaan Disneyn livelähetystä tuli oikealle henkilölle.
    Sydän-Samu ja Diana ovat aina yhtä valloittavia <3
    Mukavaa viikonlopun jatkoa ja ensi viikkoa Tiia!

    • Voi ihana tuota kisulia. ❤ Joo, kesää täälläkin odotellaan, lenkkikausi alkoi. Aika huimia kyllä nuo avaruusseikkailut, olisi mahtavaa, jos Suomesta löytyisi ESAan uusi astronautti.

  • Niinkuin tiedät, mun karmein muisto liittyy Batisteen, joten ei todellakaan ole mun heiniä. 😀 Hilseisen näköinen tukka, ei kiitos. 😀

    Essiet kolahtaa, just viime vuoden lopulla hankin itselleni monta klassikkosävyä, jotka halusin kokoelmiini. 🙂

    Ihanaa sunnuntaita Tiia. <3

  • Meikit eivät ole tuttuja, eikä Disney+ itselleni vaikka meillä se onkin. Jaksan niin vähän seurata telkkaria että YLE Areena riittää minulle. Tällä hetkellä seuraan tyttären kanssa suomalaista äiti-tytärsarjaa Kullannuput. Kumpikaan ei siitä kovin tykätä mutta silti se on ainoa yhteinen, jonka molemmat jaksamme katsoa… 🙂

    Tai itse asiassa on Disney+ hieman tuttu, sillä koko perhe olemme nyt katsoneet Pirates of Caribbean -leffoja. Hyvä puoli Disney+:ssa on että tekstit saa vaihdettua toiselle kielelle kuten Netflixissä, ja puolet Netflixin kuukausihinnasta tällä hetkellä.

    Voi noita sun ihania Greengate-kannuja.

    Ihanaa perjantai-iltaa ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud