Viikon huiput

Viikon huiput

Kaupallinen yhteistyö Aspire Brands kanssa

Kaikenlaista pientä ja miksei isoakin mahtuu taas viimeiseen viikkoon. Eläköön myös K-CITYMARKETIT, joiden kautta on näinä aikoina päässyt hieman shoppailemaan ja tuntemaan olonsa normaaliksi. Mutta toki on myös Citymarketin verkkokauppa. Linkkaan tässä teille muutaman Cittari-suosikin, jotta pääsette verkkokaupan kautta tuotteisiin paremmin tutustumaan ja voitte vaikka kauppareissulla poimia tai suhauttaa ostoskoriin verkkokaupasta. Linkit eivät ole mainoslinkkejä.

Nyt 21.4 alkaen esittelemäni Tanologist ja Batistet ovat plussakortilla -15% alessa. Vink vink kaikille.

Jaan täällä myös omat hius-salat, sillä olen käyttänyt Batisten kuivasampoita hiuksille pitempiä pesuvälejä ja volyymia antamaan jo vuosia.

Hiustenpesun jälkeen föönaan hiukset. Volyymiä hiuksiin saa, kuivaamalla osan aikaa hiuksia pää alaspäin. Tämän jälkeen suihkutan Batisten heavenly volyme kuivasampoota hiusten tyviin ja myös hieman tyvikasvuun, jos sellaista on päässyt kasvamaan. Batisten kuivasampoot freesaa tummunutta tyveä kivasti.

Heavenly volyme kuivasampoo taas antaa hiuksille huikeaa rakennetta ja volyymia. Kuivasampoon jälkeen kevyt pieni tupeeraus ja hiuslakkaa.

Mikä parasta Batisten käytössä on, hiustenpesuvälit ovat täällä muuttuneet jopa 4-5vrk väleiksi, kun ennen pesin hiukset joka toinen päivä.

Yksi lisävinkki vielä kuivasampoon käyttöön eli muista käyttää päänahkaa kuorivaa sampoota kerran kaksi viikossa, näin päänahka saa hengittää ja poistuu hiuslakka-ja kuivasampoojäämät.

Eli ei ole hiuselämää ilman Batistea. <3 Vinkkinä bruneteille, Batistelta löytyy bruneteille omat kuivasampoot ja näiden avulla saat sitä bruneten mahdollista kasvanutta tyvikasvua freesattua kivasti.

Jokaiselle löytyy omaan makuun ihanan tuoksuinen Batiste.

Kaikki varmasti tietävät myös takkujen oikomisen mullistajat eli Tangle Teezer-hiusharjat. Monilta varmasti löytyy jo klassikoksi muodostunut Tangle Teezer Original hiusharja, kuvassa ylhäällä oikealla. Meidän tytöillä on käytössä nämä harjat ja on näitä ostettu erilaisilla kivoilla kuvilla varustettuina ja mm. Muumi Tangle Teezerit ovat niin söpöjä.

Oma suosikki kuitenkin on Tangle Teezerin Wet Detangler. The Wet Detangler -takkuharja on suunniteltu selvittämään takut niin märistä kuin kuivista hiuksista hellävaraisesti, vaikka ne olisivat hauraatkin. Huomaan myös, että omille paksuille hiuksille tämä Wet Detangler menee paremmin paksujen hiusten läpi.


”Kuten kaikkien Tangle Teezerin tuotteiden, myös The Wet Detangler -harjan salaisuus on sen harjaksissa. Tangle Teezerin takkuharjoissa käytetään innovatiivista ”two-tiered”-harjasteknologiaa, jossa harjakset ovat kahdessa pituudessa. The Wet Detangler selvittää takut hellävaraisesti märistäkin hiuksista vahingoittamatta niitä, jättäen ne pehmeiksi, sileiksi ja kiiltäviksi.”

Harja on kevyt ja sen ergonominen, luistamaton kahva on suunniteltu niin, että harjaa voi huoletta käyttää myös suihkussa, esimerkiksi hoitoaineen tai muiden hoitotuotteiden levittämiseksi tasaisesti hiuspituuksiin. The Wet Detangler -takkuharja sopii kaikille hiustyypeille.”

Väliin vähän sushi herkuttelua, sillä eläköön Cittarit, joissa on sushin myyntitiski, iso nam. Onhan se hauskaa, että Cittareista saa niin astiat, kukat, mansikat, kuin sushit ja kosmetiikan ja nyt koronan aikaan on tuntunut miltei kuin ulkomailla kävisi, kun on käynyt Cittarissa ostoksilla.

Viikon huippuna ehdottomasti, tämä jatkuvasti toisiinsa tukeutuva karvakolmikko. Missä yksi, siellä yleensä loput.

Päivä päivältä olen tullut iloisemmaksi näistä mummin kesäpaikalta saamistani Raija Uosikkisen astioista. Aina kun näitä katselen, tulee joko mieleen lapsuuden kesämökkielämän ruokailuhetket ja mitä vihanneksia tai keksejä näistä tarjoiltiin.

Tulee mieleen myös mummi hääräämässä ompputarhassa, mummi tekemässä omenahilloa, mummi keräämässä marjoja tai mummi leipomassa vanhaan Arabian kulhoon milloin mitäkin hyvää ja sain nuolla taikinat ja mummi aina kutsui ”raspimaan.” ”Haluatko tulla raspimaan taikinat” ja voi kyllä aina halusin. Mummit. <3

Jos on menoja, niin käytän myös talvisin itseruskettavia kasvoille. Nyt alkaa taas juuri olla aika alkaa käyttämään myös vartalolle itseruskettavia. Heti kun on mekkoaika ja voi olla paljailla säärillä, ei kun itseruskettavaa sääriin, dekoltee-alueelle ja käsivarsiin ja unohtamatta tietenkin kasvoja.

Tanologist on uusi sarja ja löytyy myös Cittarin valikoimista. Itseruskettavat tipat on suunniteltu yhdistettäväksi ihonhoitorutiinien kanssa meikkiin tai omaan päivä-ja yövoiteeseen. Mitä enemmän tippoja, sitä tummempi lopputulos. Kasvoille noin 2-4 tippaa ja vartalolle noin 2-12 tippaa riippuen halutusta lopputuloksesta. Parasta tässä tavassa laittaa itseruskettavaa on asteittainen tulos, eikä niin herkästi viiruja nassussa.

Huikea juttu on, että nämä itseruskettavat eivät tuoksu lainkaan itseruskettavilta. Kasvotipoissa on todella freesi kukkainen tuoksu ja ylellistä lasista pipettipulloa on helppo käyttää ja ylellinen käyttää.

Suosittelen nimenomaan kasvoille näitä kasvotippoja ja moussea tai lotionia kropalle.

Oma lemppari on mousse, jota on helppo levittää itseruskettavalle tarkoitetulla kintaalla ja joka on taas helppo pestä. Tanologist Express Tan on myöskin aivan fantastisen kukkaisen raikkaalle tuoksuva vaahto. Tässä vaahdossa ei ole ruskeaa karttaväriä, joten tuote ei sotke yhtään.

Tämän hyväntuoksuisen moussen otan tuota pikaa testiin, sillä nyt on jo ovella kuumat kevät-ja kesäpäivät ja sääret otetaan esiin.

”Väritön vaahtoutuva koostumus on vaivattomin tapa saada kauttaaltaan tasainen päivetys. Tuote levittyy iholla helposti ja nopean kuivumisen ansiosta sitä on helppo käyttää sotkematta paikkoja. Kun päivetys on muodostunut, hehkusi tulee kestämään jopa viikon ja häivyttyy tasaisesti, kuten auringon alla hankittu rusketus. Voit peseytyä jo 2 tunnin kuluttua levityksestä. Syvemmän tummuusasteen saat, kun annat tuotteen vaikuttaa yön yli.”

Voin vakuuttaa, että tässä on kyllä ihanimman tuoksuinen itseruskettava sarja, johon olen päässyt tutustumaan.

Pieni nöpönenä.

Ihastuttava Peggy lähetti uuden Kesäruokakirjansa eli nyt ollaan oikein kunnolla kesäfiiliksissä.

Kesäruokakirja vie sinut aurinkoisiin hetkiin, jolloin ruokapöytään valmistetaan helppoa, nopeaa ja vaivatonta ruokaa. Miten kiva mökkituliainen tai äitienpäivälahja.

”Resepteissä käytetyt tuoreet sesongin raaka-aineet löytyvät läheltäsi ja niistä syntyy pienellä vaivalla maistuvia annoksia. Vietitpä kesäsi sitten mökillä, asunto-autossa tai kotona, Kesäruokakirjan lähes sata herkullista reseptiä saa kesäpäiväsi maistumaan astetta paremmalta. Sadepäivän yllättäessä ruokapöytään katetaan sadepäivän suosikkiruokia ja ilmojen salliessa grillissä tirisee mehukkaat liha-kala- ja kasvis-ruoat. Unohtamatta tietenkään raikkaita salaatteja, kepeitä keittoja, suolaisia suupaloja, kesäisiä pää-ruokia, kasvislisukkeita, kylmiä kastikkeita, jälkiruokia ja ihanan viilentäviä juomia.

Kesäruokakirja on ruokavaikuttaja Peggy Thomaksen kolmas teos. Hänen bloginsa, Peggyn pieni punainen keittiö, on yksi Suomen suosituimmista ruokablogeista. Aiemmin on ilmestynyt Parhaat Kalareseptit sekä Juhlaruokakirja.”

Vielä kun Peggy on aivan ihana persoona. Ollaan joskus risteilty yhdessä aikamoisessa myrskyssä eli olipahan aikamoinen, mutta mahtava reissu.

Niin ja tuo Marimekon uusi Mansikkavuoret-sarja, voi jösses se on ihana. Himoitsisin itselleni sarjan aamutakkia.

Sitten on vielä pakko vinkata uudesta Formula 10.0.6 Vitamin-sarjasta. Eikös ole huikean pirteän näköinen sarja, kivat purkit näissä. Hinnat eivät myöskään päätä huimaa eli Formula 10.0.6 Steppi’n it up silmänympärysvoide on n. 9,90€ ja Formula 10.0.6 Melt Away Cleanser kasvojen puhdistusaine myöskin saman hintainen.

Sain tätä sarjaa testattavaksi kivan kattavasti ja omat suosikit ja meidän teinien suosikit löytyi näistä kaksikosta. Niin että toiselle teinille on pitänyt hankkia kyseinen silmänympärysvoide Cittarista. Tykkään itsekin miten hellävarainen on ja koostumukseltaan balsamia.

Sarja on laadukas ja todella lompakkoystävällinen ja näissä lempituotteissa on kivan hento vieno appelsiinin tuoksu.

”Antioksidanteilla kyllästetty C-vitamiini silmänympärysbalsami suojaa, vahvistaa ja kirkastaa silmänympärysihoa sekä häivyttää pieniä juonteita hedelmäuutteiden avulla. Hampun siemenöljy sisältää iholle tärkeitä rasvahappoja ja auttaa kosteuttamaan ihoa.”

”3in1 kirkastava, ihon sävyä tasoittava, ja meikin poistava puhdistustuote samassa pakkauksessa! Kasvojen iholle sopivaksi pH-tasapainoitettu mieto kasvipohjainen putsari ei sisällä voimakkaasti peseviä sulfaatteja. C-vitamiini kirkastaa ihoa, AHA-hapot kuorivat iho hellävaraisesti ja hampunsiemenöljy puhdistaa sekä kosteuttaa. Tuote käy kaikille ihotyypeille.”

Täältä voit lukea todella kattavasti sarjan tuotteista, joita myydään Cittareissa. Kannattaa napata kokeiluun ja myös perheen nuorille.

Viikon sarjasuosikit, olemme miehen kanssa innostuneet katsomaan vain yhtä sarjaa, joka kertoo ns. viruksesta, joka osoittautuu hieman joksikin muuksi. Mutta tiettyä samaistumista voi ajoittain pienesti tuntea tähän hetkeen, jossa elämme. Ei heikkohermoisille, sarja on kyllä aika hurja. Sarjassa mm. ilahduttaa Harry Potter maailman Hogwartsin talonmies/vahti.

Guillermo Del Toron The Strain

Meidän teinit rakastaneet lapsesta asti Paula-vanukkaita ja saatiin Paula-vanukkaalta hauskat lusikat. Vanukas on kaupasta ostettu.

Onko Batiste tuttu ja olisi mahtavaa kuulla teidän hiustaikoja. Eli mitä konsteja ja niksejä käytätte, että saatte sen kuuluisan hyvän hiuspäivän? Käytättekö itseruskettavia ja löytyykö teiltä Tangle Teezer? Meiltä löytyy jopa meidän koiralta Samulta, joka rakastaa Tangle Teezerillä harjausta.

Hyviä Cittarivinkkejä, resepti-ja sarjavinkkejä otetaan aina myös ilolla vastaan tai jos on ihan mitä tahansa vinkkailtavaa. 🙂

Aurinkoista viikon jatkoa kaikille. <3



20 thoughts on “Viikon huiput”

  • Olipas kiva lukea siitä, miten laitat nuo upeat hiuksesi. Olen monesti sitä miettinyt, kun katson kuviasi. Voisin hommata kuivashampoon, kun sillä saa tehtyä taikoja. En ole tiennytkään päänahkaa kuorivista tuotteista. Sellaista pitäisi kokeilla, on varmaankin saatavilla myös luonnonkosmetiikassa. Cittari on todella monipuolinen kauppa. Hyvää viikon jatkoa sinulle!

    • Olet kultaa, lämmin kiitos Marja. <3 Cittarista löytyy kyllä kaikki mahdollinen. Päänahkaa on hyvä kuoria välillä ja Batiste on arjen pelastaja.

      Ihanaa viikonloppua Marja. <3

  • Minulla on aikamoinen ongelmakuontalo ja sen hoitamisessa on tosiaan omat niksinsä. Pesun jälkeen laitan aina latvoihin xz:n latvasuojaa ja sitten kääräisen hiukset tyynyliinan sisälle kuivumaan. Harjaan hiukset kun ne ovat puolikuivat ja myöhemmin suihkuttelen tyveen vähän kuivashampoota. Siinäpä nuo minun keinoni ovatkin sitten tämän hiuspehkon hoidossa. Nyt korona-aikana Rachid on toiminut minun kampaajanani ja minä hänen, meillä on yläkerran pesuhuoneen parturi-kampaamo aina tarvittaessa auki 🙂
    Ihanaa loppuviikkoa sulle Tiia ihanuus <3

    • Latvasuoja on muuten myös ihan ehdoton ja kuumansuoja. Eli kaikenlaista tulee laitettua hiuksiin heti suoraan, kun hiukset märät. Täällä harjataan hiukset heti, kun olen laittanut kaikki aineet, koska muuten menee takkuun.

      Lämmin kiitos Outi ihana, että laitoit vinkkejä lisää. Sama täällä, nyt ekaa kertaa Jussi pätkäisi meikäläisen latvat ja olen aina leikannut koko perheen hiukset.

      Ihanaa viikkistä. <3

  • Ihania kesähetkiä teidän poppoolle, toivottavasti kirja tuo inspiraatioita <3 Kaunis kiitos.

    Tuplakiitos kuivashampoosta, olen tasan j´kerran kokeillut ja en osannut laittaa sitä alkuunkaan. Minulle uusi juttu, että laitat sitä heti pesun jälkeen, ei sitten vasta seuraavana tai sitä seuraavana päivänä 😀 Kuten minä tein…

    • Ihana, kun laitoit viestiä kultainen Peggy ja sain sinun ihanan kirjan. <3

      Juu täälläkin ennen laitoin kuivasampoota likaisiin hiuksiin, mutta kampaaja neuvoi, että puhtaisiin, näin ei ne hiukset pääse likaantumaan niin vikkelään.

      Ihanaa kevättä Peggy. <3

  • Olisipa noin tuuheat hiukset!En ole käyttänyt kuivashampoota ja en minäkään olisi osannut sitä suihkuttaa vasta pestyihin hiuksiin.Mainitsemasi silmänympärysvoide kiinnosti kovasti,että sitä pitäisi nyt löytää.Meidän kaupungissa ei ole cittaria,mahtaakohan K-supermarketista löytyä,pitää katsastaa.Mukavaa kevätaikaa!

    • Oi kiitos niin paljon Tuovi. <3

      Juu kampaaja neuvoi, että kannattaa laittaa kuivasampoo puhtaisiin hiuksiin, näin ei pääse hiukset niin likaantumaan ja toimii rakennetta antavana ja tuuheutta ja kampaus pysyy paremmin.

      Meilläkin on aika rajallinen Cittari, mutta onneksi kauneusosasto on hyvä Niin harmi ettei teillä ole.

      Sydämellistä viikonloppua Tuovi. <3

  • Eläköön cittarit ja vielä oma Kirkkonummen Citymarket, joika on kompakti kooltaan ja sieltä saa melkein kaiken tarvittavan : ) Nyt kyllä vähän iski sushihimo, ehkä pitää rasia ostaa iltapalaksi tänään! Tänään onkin viikon kauppakeikka edessä ja täytyykin ostaa noita batisten kuivasampoita varastoon. Minäkin suihkaisen heti pestyjen ja kuivatujen hiusten tyveen, pysyy kauemmin puhtaana! En kyllä omasta pehkosta saa yhtä näyttävää kuin sinulla, mutta sinne päin ; ) Toki hyvä pitää sellaisiakin päiviä, ettei käytä ja antaa hiuspohjan levätä. Tangle teezereitä loytyy parikin kappaletta, ihan parhaita hiusharjoja!

    Peggyn Kesäruokakirja on kyllä huikean kaunis ja tuli kyllä niin kesäinen fiilis kirjaa selatessa, tervetuloa kesä!
    Ihanan fiilistelevää loppuviikkoa sinne <3

    • No teidän Cittari on ihan mieletön ja se sushipiste! Täällä Porvoossa ei ole vastaavaa, kuin sitten sushibuffat.

      Juurikin näin kampaaja neuvoi, että puhtaisiin hiuksiin, ei pääse hiukset niin likaantumaan. Lisäksi tuo rakennetta, tuuheutta hiuksille ja kampaus pysyy paremmin.

      Peggyn kirja on ihan mieletön ja pullollaan niin herkullisia kesäreseptejä, että oksat pois.

      Ihanaa viikonloppua Heli. <3

  • Batisten kuivashampoot ovat tuttuja ja ihan välttämättömiä hiusteni hoidossa. Varsinkin nyt kun kasvatan otsatukkaa taas pidemmäksi, niin kuivashampoo auttaa hiuksia pysymään sivulla kun eivät vielä korvan taakse ylety. Ensin kuivashampoota, sitten pikku tupeeraus ja lopuksi aika tujaus hiuslakkaa. Johan pysyy!

    • Niin mukava kuulla. Ihan totta tuo, että Batiste auttaa pitämään kampauksen koossa paremmin, antaa vielä rakennetta ja volyymia. Mahtava tuote. Noilla sinun konsteilla kyllä pysyy. <3

      Ihanaa viikonloppua Kristiina. <3

  • Sinulla on kyllä niin ihanat hiukset <3 Muistan erittäin hyvin yhden Porvoon reissun ja jopa sen kohdan kadulla, kun manasin hiuksiani ja sitä ettei kiharat pysy millään ja lätistyy. Ja sinä suosittelit käyttämään kuivashampoota ja minähän tietty uskoin ja aloin käyttämään. En tosin kovin usein, mutta kuitenkin. Joten kiitos vinkistä <3. Ihana kun cittarista saa nykyään kaikkea ihanuuksia ja Formula 10.0.6 sarjan a-vitamiinin käytin samantien loppuun, pitänee hakea lisää 🙂

    • Ihanuus, kiitos. <3

      No muistan tämän itsekin ja hyvä, että olet nyt löytänyt Batisten salat. Tuo Heavenly Volyme on ihan lemppari tai toinen, jota ei saa Cittareista XXL-Batiste, kannattaa kokeilla myös nämä eniten rakennetta ja tuuheutta antavat.

      Ihanaa viikkistä Sari. <3

  • Tykkään käyttää kuivashampoita, otan niitä reissuille mukaan ja laiskuuksissani myös peitän ensimmäisiä valkohapsia värillisillä kuivashampoilla silloin, tällöin, vaikka hiukset eivät sinänsä vielä pesua kaipaisikaan. Batiste on ollut yksi suosikeistani, heillä on kivoja värejä ja tuoksuja, mutta petyin firmaan kun huomasin, että se lähti mukaan politiikkaan. Yritysten pitäisi pysyä poliittisten kampanjoiden ulkopuolella. Batisten kuivashampoot ovat tuotteina hyviä ja tuoksu kiva, toivoisin että kuivashampoovalmistajat toisivat useammin myös värejä tuotteisiinsa. Miten olisi juttu juuri tästä aiheesta, muutamien valkohapsien peittämisestä, millä kukakin sen tekee ja mitkä ovat hyviä tuotteita, jos ei vielä tarvitse jatkuvaa värjäysmeininkiä, sikäli kuin siihen haluaa lähteä muutenkaan? Hyvää kevättä ja vappua!

    • Kiva kuulla, että siellä samalla tavalla käytössä kuin täällä. Batiste on lemppari täälläkin. Perus Batistella peittyy hyvin tyvi, mutta toki siinä kohden kun tyveä on 5cm, ei peitä enää täällä mikään. Tummakutrisille on myös tummia Batisteja on vaaleakin, mutta se ei ole niin vaalea kuin omat hiukset eli normi Batistella pärjään.

      Kiitos Petra ja mukavaa ja aurinkoista toukokuun ekaa viikkoa. <3

  • Sun hiukset on kyllä niin upiat. Mulla kun on keppisuorat ja oonaina kasvattamas vähä pituutta, mutta sitte saan hepulin ja parturoon itte, tai kampaaja saa töitä, Suvus onkin parturikamaajia.
    Ja hei, tuo teidän karvakolomikko on aikaasen ihana ♥
    Mukavaa viikonloppua Sinulle Tiia ♫ ♥ ♫

    • Ihana sinä kultainen. Täällä oli aina pitkä ja polkka, pitkä ja polkka. Mutta nyt on ollut kiva pitää pitkiä hiuksia, kun on tietyt aineet, millä hiukset pysyvät pitkään puhtaina ja myös kiharoina. Pitkiä hiuksia on rasittava pestä, eli onneksi on keksitty Batiste.

      Oikein sydämellistä toukokuun ensimmäistä viikkoa Marja-Terttu. <3

  • Just eilen selaisin Cittarin kauneuskuvastoa ja mietin noita itseruskettavia tippoja, koska rakastan päivetystä. Täytyy ehkä testata, koska tilasin taannoin LF:ltä itseruskettavaa kasvoille, mutta se oli vähän pettymys.
    Batiste ja Tangle Teezer on tietty tuttuja ja jokapäivöisessä käytössä 🙂

    Iloa viikonloppuusi Tiia ♥

    • Voi harmitus ja toivottavasti pidät noista, niin ihana tuoksumaailma, eikä oranssia lopputulosta. <3

      Ihanaa kuulla, että Batiste ja Tangle Teezer ovat tuttuja sielläkin.

      Ihanaa toukokuun ekaa viikkoa Maikku. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud