Mieletön paketti Japanista, pullollaan jouluisia Disney upeuksia!

Mieletön paketti Japanista, pullollaan jouluisia Disney upeuksia!

Mieletön paketti Japanista, pullollaan jouluisia Disney upeuksia!

Japanissa asuvan suomalaisen ystävän kanssa viuhahti vaan joulukuussa toisillemme paketit. Molempien paketit saapuivat perille alle viikossa. Mahtavaa Japanin ja Suomen posti!

Joku viimeksi kysyi mitä lähetin Japanissa asuvalle ystävälle: Tämän talven muumimukin, Starbucks Finland-mukin ja Starbucks pingviini-mukin. Muumi peltirasian pullollaan teetä, muumiteetä, muumiserviettejä, muumikahvia ja kasakaupalla salmiakkia. Ruisnapit unohtui kyydistä ja se jäi harmittamaan, mutta ensi kerralla.

Toivottavasti ystävä saa oikein herkullisen joulun tunteen napsiessaan suomalaisia herkkuja.

Yksi asia on kyllä pakko sanoa. Suomessa ei ymmärretä pakkausten, karkkipussien ja rasioiden ulkonäön päälle juurikaan. Kaikki mitä lähetin, oli aika pitkälle omissa silmissä rumaa. Miten salmiakkipussitkin osaa olla niin merkillisen 70-lukulaisen oloisia. Miksi teetä ei saa esimerkiksi kauniissa purkeissa tai entäs keksit? Toki tätä on paljon muuallakin maailmalla ja yleensä erikoisjutut tulee sitten toki kauniimmissa kääreissä.

Toki ei haittaa minkälaisesta kääreestä lempisuklaata mussuttaa, mutta jos nyt ajattelee ihan vientiä.

Ystävä on kertonut, että Japanissa kaikki halutaan pakata suloisen söpösti. Sen uskon, jos ihan vilkaisee näitä Tokyo Disney Resortin keksejä, suklaita, kaakaoita, peltirasioita, pussukoita ja mukeja. Vaikka kaiketi Disneyllä on jonkin sortin yhteneväinen kansainvälinen linjaus eli hieman huono esimerkki, mutta kuitenkin. Mutta uskon silti, että Japanilassa on söpöimmät.

Tiedättekö mikä tämä on? Se on Hessu Hopo-laukkukaveri. Mietin, että tämä voisi tuoda hurjasti iloa autossa roikkumassa, mutta toistaiseksi tuijottelen joulukuusessa. Toki joissain käsilaukuissa kaikenlaisia laukkukamuja löytyy. Olen saanut hyvältä ystävältä joskus tuliaisiksi aivan ihanan pörröisen Mikki Hiiri palleroisen. Ostin vielä kamuksi Minni Hiiren. Poro pallero laukkukamu myös löytyy. Kuinka ollakaan. 🙂

Tässä on keksikääre omaan makuun. <3

Sekin vielä, että kauniit mukit on pakattu kauniisiin pahvilaatikoihin, se on myös osa elämystä.

Laukkukamunen saapui näin söpössä pussukassa ja kääntöpuolen kuva blogissa ylimpänä. Ei tehdä halvalla, että joka puolella sama kuva tai toisella puolella ei kuvaa lainkaan. Keksipurkeissakin joka kulmassa eri kuva ja purkkia voi pitää esillä fiiliksen ja mielensä mukaan.

Kaakaopussukoita ja vaahtokarkkeja.

Peltirasia suklaata pullollaan.

Voisi todeta, että kyseessä on vuosikertaherkut. 🙂

Näitä purkkeja ja mukeja ihastellessa ja samalla miltei pyörtyä pöksähdellessä ajattelin, että tässä on joulujutut, jotka on ihana ottaa esille joka joulu.

Olisi hauskaa kuulla teidän jouluperinteistä tai minkälainen astiasto tai astiat teillä on jouluna esillä. Onko jokin aivan erityisen rakas jouluesine, joka on nostalgisesti kiva laittaa jouluna esille ja josta tulee tunne, että sydämessä läikähtää.

Jouluisaa ja suloista viikonloppua kaikille. <312 thoughts on “Mieletön paketti Japanista, pullollaan jouluisia Disney upeuksia!”

 • On ne niin sun näköisiä ja miellyttävät kyllä minunkin silmääni. Ihanan jouluisia kaikki! Ja ystäväsi oli varmaan mielissään kaikista muumi-jutuista.
  Jouluna meillä otetaan esille isommat Teema-lautaset, kun normaalisti syödään hieman pienemmiltä.
  Ihanaa joulun odotusta sinulle ihana Tiia<3

 • Enpä ihmettele, että hullaannuit joulupostistasi. Niin sinulle sopivaa tavaraa! Meillä syödään juhlapyhinä Iittalan Taika-astiastolla. Välillä myös katan pöydän vanhalla Arabialla, jota kerään. Hyvää viikonloppua sinulle!

 • Olet oikeassa, kyllähän nuo pakkaukset ovat todella paljon söpömmät kuin meidän pakkauksemme. Minua ainakin ilahduttaa, kun pakkaus on kaunis. Se nostaa sisällönkin tasoa.

  Minulla joulu alkaa usein siitä, että tuon meidän puolitoistametrisen joulukalenterin kotiin, se on sellainen hauskan näköinen hiippalakkinen ”satuolento”. Sen jälkeen ympärille alkaa tupsahdella yhtä jos toista jouluun liittyvää asiaa.

  Iloista viikonloppua sinulle <3

 • Aivan upea paketti! Ja selvästi ajatuksella koottu <3 Toi Hessumuki on niiiiin mun muki! Jos mun pitäisi valita joku Disneyhahmo jota muistutan, sanoisin Hessu (vaikka 20 vuotta sitten minua kutsuttiin baareissa pocahontakseksi) 😀 Olen just sellainen hyväntahtoinen hömelö-Hessu oikeasti, mutta tarvittaessa nielaisen superpähkinän ja muutun supersankariksi 😀 .

  Mulla on muutamia vanhoja koristeita, tuikkujuttuja joilla pientä tunnearvoa, ja yksi kynttilä joka on lapsuuden kodista asti kulkenut mukana. Juuri kyselin instassa että joko saan polttaa sen pois, mutta en kuulemma saa 😀

 • Siis niin täydellinen paketti kaikkea aivan ihanaa. Olisin varmaan itkenyt ja pökrännyt tuollaisesta. Mähän itkin jo kun sain sulta paketin <3
  Meidän jouluastiat on äitillä, vanhaa arabiaa, sellaiset kukkareunaiset.
  Tänä vuonna saan ensimmäisen kerran laittaa lämmintä kaakaota mun Mikki Hiiri kuppiin, tein mahtilöydön kierrätyskeskuksesta 🙂
  Ihanaa viikkistä ihana Tiia <3

 • Japanissa on ehkä sama kuin Kiinassakin, että itse pakkaus on enemmän se lahja kuin sen sisältö. Kiinassa ainakin kaikki on näin juhlien aikaan upeissa pakkauksissa, mutta sisältö on välillä ihan hirveää höttöä, keksejä, jotka eivät maistu miltään.

  Vaikka itsekin rakastan kauniita peltirasioita, on sinänsä hyvä, ettei Suomessa ole peltirasiakulttuuria, suurin osa ihmisistä heittää ne kuitenkin samantien roskiin. Minulla kyllä on niille käyttöä opetusvälineiden säilyttämiseen ym. joten metsästän kirppareiltakin kauniita peltirasioita ja säästän muutoinkin kaikki mahdolliset pakkaukset, joille voi olla käyttöä.

  Aasiassa pakkauskulttuuri on ylipäänsä vielä kaukana siitä, mihin meillä on päädytty. Siinä missä Suomessa pakkausmateriaalin määrää on tietoisesti pyritty vähentämään, ainakin Kiinassa pakkausmateriaalin runsaus on vielä hyve.

  Meillä mennään joulu vanhoilla Greengateillä. Välillä kyttään sitä Apilan Ankkalinna-sarjaa huutonetistä, vaikka tiedän, ettei meillä ole säilytystiloja sille. Pari ihanaa Villeroy Bochin tarjoiluastiaa hairahduin ostamaan Hulluilta Päiviltä

 • Nyt en melekeen kestä, mitä ihania ja niin jouluusia juttuja oletkin saanut 👍🥰
  Tästä postauksestasi tuli kyllä niin 💞lämmin tunnelma❣
  Jouluastiat on vielä jääny haaveeksi, mutta jahka viä joskus….
  Mutta joka joulu sydän läikähtää, kunotan osan joulukoristeista esille. Säilytän niitä paffilaatikossa jossa päällää lukee ”Joulukoristeita” äitini kirjoittamalla käsialalla, sekös herkistää mielen joulutunnelmaan 💖
  💖sydämmellistä Joulunalusaikaa Sinulle Tiia Ystäväin ❣

 • Onpa ihana paketti tullut sinulle Japanista ♥ Kaikkea kivaa pullollaan ja ihana on saada tuollaisia joulujuttuja. Jouluna kaivetaan esille aina punaiset lasit ja punaisia Teema-astioita. Lisäksi minulla on monia yksittäisiä vain jouluun liittyviä astioita mutta ihan kokonaista jouluastiastoa en omista. Rakkaimpia joulukoristeita ovat varmasti monia ja monet niistä liittyvät omaan lapsuuteen. Minulla on sellaiset langasta tehdyt tontut, jotka isoäitini on askarrellut joten ne ovat aina tärkeät. Myös joulumukit otetaan keittiön avohyllyyn esille ja niistä juodaan sitten
  aamukahvia joulunaikaan.

  Mukavaa 3.adventtia Tiia ♥

 • Siis niin ihana paketti tuli sulle. Nuo rasiat on ihania.
  Kyllä se pakkaus on osa silmänruokaa.
  Tänään lenkillä käydessä käytiin Prisman kautta. Siellä hiplasin yhtä peltistä suklaarasiaa. En sisällön, vaan rasian takia. Heh, heh.
  Aivan ihana oli. Ei kuitenkaan yllä tuohon saamaasi, jossa eri kuva joka sivulla.
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinne.

 • Aivan ihana hyvänmielen lahja ja mitkä kuvat! Nuo kyllä kelpaa ilolla ottaa esille joka joulu tästä eteenpäin.
  Samaa mieltä usein liian pelkistetystä Suomi-designista, itsekin tykkäisin enemmän jos pakkauksiin satsattaisiin, olisi värejä ja kauniita kuvioita.

  Meillä ei ole varsinaisia jouluastioita, kattauksiin kyllä laitetaan ne paremmat Villeroy & Bochit sekä kangasservietit. Joulurekvisiittaa löytyy kyllä pari laatikollista ja löytyy muutama muistoesine ja mummon tekemä joululiina vuosikymmenten takaa.

  Ihanan jouluisaa alkavaa uutta viikkoa!

 • Lahjan antaja on todellakin osannut valita lahjan saajalle sopivat tuotteet. Suloista Disney-”hömppää”.

  Nuo pakkaukset ovat kauniita ja kyllähän lahjassa pakkaus on tärkeä osa. Minä kuitenkin monessa kohtaa tykkään, että pakkausmateriaalia olisi mahdollisimman vähän ja se olisi kierrätettävää. Toki tässä perheessä, jossa kaikkea ostetaan lähinnä suurtalouskoossa, ylimääräiset pakkausmateriaalit näkyvät heti jätteen määrässä. Kartonki- ja etenkin muovijätteen määrä on meillä iso. Minä olen se joka ei osta keksejä pelti- tai muovirasiassa muuten kuin erikoistapauksessa 😀 Lahjojen suhteen tietysti joustan ja toistaiseksi myös vielä ferrero rocher suklaan suhteen 😀

  PS. Meillä on kaksi peltirasiaa koko taloudessa. Toisessa joulurasiassa on avaimia, Muumirasia on jossain kaapissa. Tiedän, että sulla on muutama enemmän 🙂 Että täss’ suhteessa ollaan hyvin erilaisia.

 • Silmää hiveleviä kuvia saamasi paketin sisällöstä. Niitä katsoessa on kuin katsoisi lahjakaupan kuvastoa.
  Kyllähän kaunis pakkaus kruunaa lahjan antamisen ja saamisen ilon. Ihania juttuja olet saanut. Me vietämme joulun naapurissa, perhekodissa. Se tarkoittaa sitä, että en kata mitenkään erityisesti. Ihanaa joulun odotusta Tiia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud