Miten meni uusi vuosi ja mitä toivoin ja mitä tehtiin kuin nuorina konsanaan?

Miten meni uusi vuosi ja mitä toivoin ja mitä tehtiin kuin nuorina konsanaan?

Kirjoittelin tuossa uuden vuoden korvilla Instagramin puolelle näin:

Vuosi 2021 ei ollut kirkkaimmasta päästä, eikä edellinenkään vuosi. Liikaa hyvästejä.

Hyvästit jätettiin rakkaille Dianalle, Samulle ja anopille❤️

Kodin tyhjennys jälleen, jo viidettä kertaa kesämökkeineen elämässäni, toi elämän hauraudelle tumman verhon.

Toisten elämä ja muistot, elää enää jälkeenjääneiden sydämissä.

Kamppailu vaihdevuosien aiheuttamien univaikeuksien, masennuksen ja ahdistuksen kanssa miltei jäänyt päällimmäiseksi muistoksi. K-sanan jätän jo mainitsematta. Mikä ahdistus niin monelle.

Tänä vuonna pysynyt pinnalla, välillä upoten. Miettinyt uskallanko toivoa mitään edes, tätäkö tämä elämä nyt on.

Kunnes katsoin vuoden aikana otettuja kuvia, kaikkia rakkaita ihmisiä, joista kaikki eivät toki esiinny kuvissa, mutta tiedätte keitä olette. Kaikilla omat murheet ja kamppailut ja miten olette kirkkaina tähtinä tuoneet valoa elämääni.

Hyviä hetkiä ollut paljon ja suuresti on ollut avuksi kaikki tuki ja vertaistuki mitä olen saanut.

Kiitos kaikille ystäville ja sukulaisille, kiitos kaikille ig-ystäville ja teille täällä blogin puolella. ❤️

Ihminen ei ole mitään ilman toista ihmistä. Pieni lisäys, myöskään ilman karvaisia ystäviä.

Mitä toivon uudelta vuodelta, sitä että kaikki selviämme tämän kaiken keskellä jotenkin, niin fyysisesti kuin henkisesti. Muuta en uskalla odottaa, enkä toivoa.

Meillä oli siitä hassu uusi vuosi, että olimme päättäneet yöpyä ja viettää uuden vuoden Porvoon City Apartments Adele huoneistossa. Vink vink vaan kaikille eli tervetuloa Porvooseen ja kannattaa ottaakin hotellin sijaan huoneisto ja mennä aamupalalle vaikka lemppari kahvilaani Cafe Cabrioleen.

Töröttäessämme kuitenkin lahjaksi saadussa huoneistohotellissa kahdestaan ja saadessa ystäviltä uuden vuoden toivotukset, kohta huomasimmekin olevamme taksissa kohti ystävien kotia ja viettämään uutta vuotta. Hitsi tällaista olen kaivannut, aina järkevä, aina suunnitelmallinen, aina vastuullinen, ei voi, eikä taksiin voi laittaa rahaa jne. Aina liikaa miettivä ja nyt ikääntyessä hulluttelun syrjään laittava. Korkeintaan pari lasia skumppaa, eikä yhtään enempää, ettei vaan tule kankkunen.

Menimmekin sitten ystävien luokse nauttimaan uutta vuotta ja tarjolla oli raclettea, glögijuustokakkua, tryffeleitä, pullaa ja maukas aamiainen. Noh nyt meni muutama lasi enemmän ja tanssittiin pitkälle yöhön. Olipa hurjan hauskaa, kuin nuorena konsanaan. Vaikka hulluttelu piristi mieltä, niin ei näin vanhana kyllä jaksa näitä valvomisia.

Katsoimme sitten väsyneinä Netflixiltä ”Stay close” sarjan viikonlopun aikana, joka koukutti kovasti ja jossa seikkailee poliisina Rakkautta ja rimakauhua James Nesbitt. Sarjassa pyöriteltiin katsojaa siihen malliin, että koko sarjan aikana sai moneen kertaa arvuutella, kukahan on syyllinen. Hui mitä käänteitä. Vahva suositus kaikille brittijännäreiden ystäville.

Pukeutumishuone vanhassa pankkiholvissa, tämä pukeutumishuone on nähtävä itse.

Miten te vietitte uutta vuotta, mitä toivoitte, jos teitte uudenvuodenlupauksia? Olisiko tarinoita jakaa vastaavista hullutteluista, kun kerrankin päätetään pitää hauskaa ja laittaa käytännön asiat ja järki syrjään? Olisi ihana kuulla.

Sydämellistä uutta vuotta kaikille. <314 thoughts on “Miten meni uusi vuosi ja mitä toivoin ja mitä tehtiin kuin nuorina konsanaan?”

 • Teillä ihan huikian kuuloinen uusivuosi ja kauniit kuvat kertoo paljon ☺
  Meillä uusivuosi vietettiin ystävien seurassa, mutta vanhoja kun ollahan, niin ihan säädyllisehen aikahan oltihin kotona. Hetken kuunneltihin ja katteltihin naapurien ilotulitusta.
  ♥Sydämellistä uutta vuotta Sinulle Ihana Tiia ♥

 • Minä hurja 34-vuotias menin uutena vuotena n.klo:23 nukkumaan. Heräsin puolilta öin rakettien pamahduksiin, käänsin kylkeä ja jatkoin unia.

 • Nyt täytyy kyllä myöntää, että on mennyt aivan liian pitkä aika siitä, kun ollaan viimeiseksi repäisty oikein kunnolla. Nuorena sitä tuli harrastettua ja oikeastaan vielä silloinkin kun lapset olivat pienempiä. Lähdettiin 15 minuutin varoitusajalla mökkireissuille yms. Ihanaa olisi vähän päästä tuulettumaan, mutta uskon, että senkin aika vielä tulee. Rachidhan haaveilee risteilystä kahdestaan 🙂
  Ihanaa uutta vuotta Tiia <3 Oot yksi mun tärkeimmistä ystävistä <3

 • Mikä tuli Dianalle (meni ihan ohi). Kovia jäähyväisiä oot joutunut tekemään. Parempaa tätä vuotta.

  • Diana menehtyi äkillisesti. Koska asiaan liittyy ulkopuolinen henkilö, kunnioituksesta häntä kohtaan ei tästä sen enempää. ❤️

   Dianaa on ikävä joka päivä, miten pienen kissan poislähtö oli meidän perheelle hurjan kova paikka.

   Hyvää uutta vuotta Mari. ❤️

 • Toivon tästä vuodesta sinulle parasta vuotta ikinä! <3 Ihana "estoton" uudenvuoden vastaanotto. Totta puhut, ettei aina sellaista jaksaisi, mutta joskus on ihana irrotella hyvässä seurassa. Tuo huoneistohotelli vaikuttaa varteenotettavalta vaihtoehdolta Porvoossa yöpyjille. Me vietimme uuden vuoden aaton omissa oloissamme joululahjakirjoja lukien ja lasilliset kuohuvaa nauttien. Kun ilotulitus alkoi, menimme ulos katsomaan.
  Ihanaa talvista tiistaita Tiia!

 • Kukakohan uskoo että vain pari lasillista. Kuvissa näytät hiukan turvonneelta, vai johtuneeko niistä vaihtareista?

  • Laita vaan lisää näitä, saadaan ystävien ja miehen kanssa nauraa näille päättömyyksille. 😀 Kaikenlaista hiihtäjää mahtuu maailmaan, mutta hei kai jokainen meistä sitten itse päättää mihin käyttää kallisarvoisen aikansa. 😀

 • Olette viettäneet niin ihanaa aikaa. Huoneisto näyttää upealta. Kyllähän sitä aikuisenakin voi heittäytyä irrottelemaan. Olet kohdannut paljon surua viime vuonna. Rakkaat lemmikit ovat perheenjäseniä, osanottoni myös anopin kuolemasta.

 • Kuulostaa juuri sopivalta tuollainen uuden vuoden irrottelu. Välillä on pakko vain höllentää otetta.

  Surulliset asiat tuntuvat kasaantuvan aina samaan aikaan. Teillä on ollut todella raskas vuosi, kuten täälläkin. Yritän vain ajatella, että nyt on mentävä valoa kohti.

  Ihanaa Uutta Vuotta Sinulle Tiia. <3

 • Hyvää alkanutta vuotta Tiia❤️

  Meillä vuosi vaihtui perinteisesti ystävien kanssa Kirkkonummella, syötiin hyvin ja valvottiinkin aika myöhään. Kotiin tultiin vasta seuraavana päivänä

 • Hyvää uutta alkanutta vuotta 2022! Tulkoon siitä hyvä ja parempi kuin päättynyt vuosi. Nyt korona-aikaan nämä repäisyt ovat valitettavasti jääneet kun halunnut suojella itseään ja läheisiään taudilta. Tuo Porvoon huoneistohotelli näyttää todella viihtyisältä paikalta. Täytyy laittaa korvan taakse jos joskus ottaisi sinne vaikka huoneen kun tulee Porvooseen. Osanottoni vielä kerran anopin ja karvakamujen poismenon johdosta ♥ Kun jouduin luopumaan Minniestä viime helmikuussa tuntui siltä, että elämä loppuu. Onneksi tuli Mimmi russeli tuomaan eloa taas kotiin.
  Kaikkea hyvää Tiia alkaneeseen vuoteen 2022 ja toivottavasti tänä vuonna näkisimme jossain yhteydessä ♥

 • Mä olin uuden vuoden töissä kuten tavallista.

  Lupauksia en tehnyt, mikä on myös tyypillistä. 😅

  Olin nuorempana tosi paljon enemmän ex-tempore kuin nykyään. Saatoin hypätä tunnin varoituksella bussiin viettämään la iltaa hki ystävän luo. Saatiin myös jäädä reissullani yöksi, vaikka ei pitänyt. 😆

  Ihanaa uutta vuotta. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud