Vuoden parhaat, kuukauden paras ja viikon parhaat!

Vuoden parhaat, kuukauden paras ja viikon parhaat!

Azzaro Chrome tuoksut ja Kaurilan Sauna mehiläisvahakynttilät saatuja pr-näytteitä ja Ken Follett arvostelukappale

Viime vuoden parhaat miestentuoksut tulevat tässä ”Azzaro Chrome ja Azzaro Chrome Aqua.” Oli aivan fantastinen juttu, että nämä tulivat yhtäkkiä pr-mallien kanssa vastaan, sillä oma mies on käyttänyt näitä aiemmin vuosia. Ostimme näitä reissusta, tilasimme ulkomailta ja nyt näitä tuoksuja myy Stockmann. Löytyy myös dödöt.

Jotenkin ihana juttu, että mies tuoksuu siltä, miltä muutamia vuosia sitten. Jos etsitte miehelle lahjaksi raikkaita merellisiä tuoksuja, niin tässä on juuri oikea parivaljakko, joista kumpikin ovat aivan yhtä ihania tuoksuja. Meistä kumpikaan ei pysty valitsemaan toista paremmaksi, niin mahtavat tuoksut nämä on.

Azzaro Chrome

”Elämäniloinen ja merellisen raikas tuoksu. Metsäisen aromaattiset ja raikkaat sitrussävyt vievät sinut mielikuvamatkalle Välimeren turkoosinsiniseen syleilyyn. Tuoksussa sädehtivät muun muassa bergamotti, läpikuultava myski ja maten lehdet.”

Azzaro Chrome Aqua

”Azzaro Chrome Aqua Eau de Toilette on merellisen raikas ja aromaattisen eloisa tuoksu aktiiviselle miehelle. Tuoksussa yhdistyvät sitrusten ja yrttien makoisa liitto, mukana muun muassa greippiä, basilikaa ja vetiveriä.”

Kuukauden paras ostos on, nämä karvatohvelit Rustasta hintaan 29,90€. Olen aimmin hankkinut vastaavat Lidlistä ja kulutin ne puhki, enkä pitkään aikaan muita tossukoita käyttänytkään. Nyt oli aika hankkia uudet. Porvoon Rustassa näitä on vieläkin paljon ja hankittiin eilen myös miehelle samanlaiset, tosin ovat aavistuksen eri malliset.

Tämän viikon parhaat ostokset, kuvan Zelda-matto kaksin kappalein ja myöskin Rustasta. Jossain kohden näin matoista mainoksen ja kun bongasin tällä viikolla Souliinan Instasta kyseiset matot ja näin ne toisen ihanassa kodissa, se oli menoa ja mattokaupoille oli laukattava mars. Kiitos Souliinalle inspiraatiosta.

Matot ovat puoleen hintaan ja kuvan 160x230cm matto maksoi 54,90€. Kyseessä on erittäin pehmeät ja painavat matot, eikä mitkään lirut. Päätimme, että kun Samusta aika jättää, uusimme pari olohuoneen mattoa ja nyt löytyi kerrankin hyvin edullisesti mieluisat matot.

Teimme pitkästä aikaa Pad Thaita ja aijai, miten maistui taas makoisalta ja resepti on vielä mielettömän helppo. Reseptin löydät täältä.

Viikon kirja, Ken Follettin ”Ei koskaan.”

Muistan, kun nuorena luin Folletin ensimmäisen kirjan ”Neulansilmä” ja miten piinaava jännäri vei mennessään.

Silkkaa historiallista lukurakkautta oli Folletin romaani ”Taivaan pilarit” ja sen jatko-osat, joissa Follet näytti selkeästi kyntensä historiallisten romaanien saralla.

Kelpo historiallista viihdekirjallisuutta myös ”Maailman talvi” jatko-osineen.

Jokin aika sitten Folletilta ilmestyi kirja ”Ei koskaan.” Nyt on taas paksun romaanin verran taattua seikkailua Folletin parissa, mutta tällä kertaa nykyajassa pohditaan kolmannen maailmansodan syttymistä.

”Nuori nainen CIA:n palveluksessa, kiinalainen huippuvakooja, ranskalainen agentti ja USA:n ensimmäinen naispresidentti ovat osa maailman älykkäimmistä ja osaavimmista ihmisistä koostettua joukkoa, jonka vaativana tehtävänä on estää kolmas maailmansota.”

Kuukauden herkku, joka on syrjäyttänyt suklaan. Aah vihdoin laku Turkin pippureita saa kaupoista. Muistan miten parikymppisenä aina ostin näitä ja Cloetan 100g Minttu nougat suklaalevyn, joka oli hopeisessa kääreessä. Molemmat herkut katosivat markkinoilta, olinko todellakin ainoa, joka silloin mässytteli näillä. 🙂 Mutta nyt turkkarit ovat tulleet takaisin, jipii! Tosin kun näitä syö liikaa, massu voi tulla kipeäksi, joten varovaisesti siellä.

Viikon innostus, Haikkoon K-kaupan joululahja asiakkaille, Amaryllis ja lyhyt ilo, koska Rommi-Pommi kävi osittain Amarylliksen tuhoamassa juuri parhaaseen kukinta-aikaan, mutta kuinkas muuten.

Viikon arkiruoka, Tuure Kilpeläisen kanakeitto. Koska meillä ei ollut chilitahnaa, sai tähän lisätä aika paljon muita mausteita, mutta lopulta maku oli täydellinen. Laitoin 2-3:n kanaliemikuution sijaan neljä, paljon enemmän currya, lorauttelin soijaa moneen kertaan, rutkasti pippuria, kuivattua chiliä ja colorantea väriä antamaan, ettei keitto jäisi liian kelmeäksi.

Ai, että tuli hyvää ja maku vaan parani seuraavana päivänä. Kylkeen ostin Haapasalon Hatsapurin, pitkään halunnut maistaa kyseistä Hatsapuria, mutta ei jatkoon. Liian rasvainen ja aivan liikaa juustoa. En väitä, etteikö olisi ollut hyvää ja maukasta, mutta liian raskas köntti.

Siksipä innostan vilkaisemaan meidän maateemaa georgialaisittain, kun leipaisin itse hatsapurit Sulguni-juustosta. Sulguni-juuston hankin tuolloin Itäkeskuksen venäläisestä ruokakaupasta, iso nam.

Mutta keitolle peukut, kotoisaa ja sydäntä lämmittävää arkiruokaa, josta tykkää koko perhe.

Lisäksi pakko vinkata luonnonkosmetiikka brändistä Kaurilan Sauna, mitä ihania kaikkia juttuja, kuten nämä mehiläisvahakynttilät, jotka eivät ärsytä nenua ja kurkkua, kynttilöitä poltellessa. Lämmin suositus.

Viikon sarja, Netflixillä After Lifen kolmas kausi. Vaikka kolmas kausi ei omasta mielestä yllä enää ensimmäisen tuotantokauden rehellisyyden nimissä töräyttelyyn ja töräyttelyn aiheuttamiin naurunpurskahduksiin tai toisen kauden kasvuun ja herkkyyteen, niin ihanaa katsottavaa taas oli.

Miten teidän viikko on sujunut?

Sydämellistä tulevaa uutta viikkoa kaikille. <3



7 thoughts on “Vuoden parhaat, kuukauden paras ja viikon parhaat!”

  • Kiitos tuoksuvinkeistä. Ajattelin tänä vuonna ostaa Rachidille tuoksulahjan synttärilahjaksi.
    Nuo uudet matot on aivan ihanat teillekin. Ihailin niitä jo Souliinan kauniissa kodissa.
    Kanakeitto on ihan omaa suosikkikeittoa, teen sitä aina välillä ja vähän eri variaatioin aina 🙂
    Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle Tiia <3

  • Upeat kuvat 😘 Viikko on taas hurahtanu samaa rataa, ku täs monet viikot. Ystävillä käväästihin parantamas maailmaa ja sekös antaa voimaa moneksi päiväksi.
    Hih, Rommilla ilme juuri kuin mulla, kun kattelin turkinpippuri karkkia. Nimittäin se sai kyllä veden herahtamahan kielelle. Erityisesti ku oon ollu kohta viis kuukautta ilman karkkia.
    Sylillinen halia Sinulle Tiia 💞

  • Aivan ihanat matot ja niin edulliset. Minäkin tykkään erityisesti thaimaalaisesta ruoasta. Välillä on sitä tehtävä, vaikka mies ei välitä tulisesta mausta. Kivaa alkanutta viikkoa sinulle!

  • Niin kauniint matot, ihailin niitä jo Souliinallakin. Rustasta voi tosiaan tehdä hyviä löytöjä.

    After Life tuli katsottua, ei ihan yltänyt edelleisten kausien tasolle, mutta hetkensä oli siinäkin. Ahmimiskatselussa on HBO:n Good Fight rli Good Wifen spin off. Useamman vuoden vanhija jaksoja, mutta otin vastikään HBO:n tarjouksen ja Just Like Thatin takia. No Just Like That on ollut kiusallisen kömpelö eikä todellakaan Sinkkuelämän tasoa, mutta olen katsonut kaikki jaksot ihan nostalgian takia ja löytänyt muutakin katsottavaa HBO:lta.

    Ihana Rommi-tuholainen. Hän on vielä kovin nuori ja kaikkea uutta ihanaa täytyy kokeilla.

  • Tuo puupenkki-ruokaryhmänäkymä on niin kaunis ja kodikas. Siinä on kaikki ihanaa! Pöytä, tietysti vanha sivustavedettävä, kauniit tuolit ja tuo uusi matto. Tiiliseinäkin pilkottaa – tiiliseinän luomoa ei mikään voita kodikkuudessa. Rommikin on sävy sävyyn <3
    Hankin itsekin aiemmin syksyllä Rustasta saman sarjan maton, mutta se on harmaa-beige-leijonankeltainen ja se tulee sitten Kirkkonummen mökille – first things first, heh.
    Pitääkin käydä katsomassa tuo Tuuren kanakeitto, törmäsin jossain muuallakin siihen – ainekset vaikuttavat just omaan makuun sopivilta. Kiitos vinkistä!
    Hei ihanan aurinkoista viikkoa, toivottavasti jatkuu tällaisena! <3

  • Moni muukin on sanonut, että nuo Haapasalon hatsapurit ovat liian rasvaisia. Minä en ole maistanut niitä vieläkään, mutta Haapasalon georgialaisessa ravintolassa söin reilu vuosi sitten ja siellä ruoka oli lähes täydellistä. Nam!

    Bookbeatin algoritmi suosittelee minulle jatkuvasti Folletin kirjoja. Ehkäpä nyt tämän luettuani innostun kokeilemaan.

  • Ihania parhaita ja Rusta on kyllä näppärä paikka shoppailla näköjään. Tuure Kilpeläisen kanakeittoa pitää myös kokeilla ehdottomasti, kokata vaikka miehelle ja muistella häitämme jossa Tuure oli esiintymässä 🙂 Ihanaa loppuviikkoa Tiia ja toivottavasti nähtäisiin piakkoin alkaa olla hieman rauhaton olo, kun on niin vähän nähnyt ystäviä nyt tammikuussa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud