Camptoo matkailuatoilua ja kirsikankukkia

Camptoo matkailuatoilua ja kirsikankukkia
camptoo, kaivopuisto, kaivari,

Camptoo järjesti herkullisen pressitilaisuuden Kaivopuiston rannassa. Sirly Ylläsjärvi loihti grillissä herkulliset pitsat ja risotot ja näytti sen, että kaikki on mahdollista matkailuautoilun saralla, niin herkuttelu, tarvittaessa grillaaminen ja parkkeeraaminen upeimmalle paikalle luonnon ääreen. Jos ei nyt ihan Kaivopuistoon, mutta kauniita maisemia Suomessa piisaa.

Seuraan TikTokissa nuorta suomalaista naista @hellukka, joka reissaa matkailuautolla ja on todella mielenkiintoista seurattavaa. Mietin vaan pelottaako toista öisin mm. etelän lämmössä, mutta maisemat ovat ainakin kuin kauneimpia luonnon tauluja.

Matkailuautojen Airbnb @camptoo on rantautunut Suomeen vuosi sitten. Hiphurraa, sillä miehen kanssa on ollut monet kerrat puhetta, että matkailuautoa olisi kiva ensin testata ja jos tuntuu omalta jutulta, tehdä Norjan reissu.

Camptoo on palvelu, joka yhdistää matkailuautojen omistajat ja vuokraajat.

Ja koska kaikki muutkin, niin mekin kävimme pällistelemässä kirsikkapuiden loistoa ja ehkä napsimme muutaman kuvan.

Rantareissun jälkeen maistui kofeiiniton ja kuuma Butter Scotch latte ja päivä oli kruunattu.

Tässä me Sarin kanssa hillutaan kirsikankukkien lumoissa.

Miten siellä, kiinnostaako matkailuautoilu tai oletteko reissanneet asuntoautolla?

Kivaa viikkoa kaikille. <38 thoughts on “Camptoo matkailuatoilua ja kirsikankukkia”

 • Minua kiinnostaisi reissata matkailuautolla, mutta jännittäisi sillä ajaminen. Olen perheen autokuski ja automatkoilla suurin osa ajokilometreistä kertyy minulle. Välillä tuntuu, että henkilöauton mitat ovat hakusessa parkkeeratessa ja pistää miettimään, että miten pärjäisin asuntoauton ratissa. Isoilla teillä varmaan menisi hyvin, mutta entäs pikkuteillä tai parkkeeratessa. Kokeilemallahan se selviäisi.

 • Koskaan en ole reissannut matkailuautolla, mutta en kyllä sellaisesta reissusta kieltäytyisi.
  Ihanaa tiistai-iltaa sinulle Tiia <3

 • Muutama kerta ollaan vuokrattu matkailuauto ja tykättiin tosi paljon. Hiukan kuitenkin arveluttaa se että uskaltaako muualla kuin leirintäalueilla yöpyä. Haluttais nimittäin ennemmin olla omissa oloissamme kuin vieri vieressä jollain leirintäalueella. Täällä Ahvenanmaan rauhassa uskaltaisin toki yöpyä missä vaan, mutta sitten muualla vois olla vaikeampaa.

 • Camptoo onkin ihan uusi tuttavuus mulle, hauskaa että löytyy mahdollisuus päästä helposti testaamaan matkailuautoilua! Meille hommattiin viime kesänä pitkän haaveilun jälkeen 70-luvun Chevy-vani ja pienesti ehdittiin pakuelämää jo testaamaan ennen kuin auto leväytettiin osiksi sisustan uudelleen käytännöllisemmäksi rakentamista varten. Tykättiin ja toivottavasti saadaan auto vielä tälle kesälle jonkinlaiseen reissukuntoon!

 • Kiinnostaisi kovastikin matkailuautolla reissaaminen. Meillä oli noin 20 vuotta sitten matkailuperävaunu. Sen kanssa reissasimme kahtena kesänä kunnes se alkoi tuntua työläältä. Matkailuauto olisi paljon helpompi. Edelleen mietitään sen ostoa tai vuokraamista.

 • Polttoaineiden hinnat nyt niin kovat,ettei oikein haluais laittaa kulkemiseen niin paljon rahaa.Mutta jos yöpyilee enemmän ja ajaa vähemmän,niin mukavaahan se varmaan olis.Toisaalta maisemanvaihdosta varten se matkailuauto varmaan kyllä hankitaan,itse en ole harrastanut kuin mökin vuokrausta.

 • Meillä oli asuntovaunu muistaakseni jotain 15 vuotta ja oli kyllä omalla tavallaan kivaa aikaa, kun pystyi vaihtamaan maisemaa ihan niin usein kuin sattui loman aikana huvittamaan, eikä tarvinnut huolehtia majoitusvarauksista, kun oma pikku ”hotelli” kulki aina mukana.

  Pojille yleensä potkaistiin joku pallo aina perille päästyä nurnikolle, eikä mennyt kauaakaan, kun pelikavereita jo ilmestyi palloa potkimaan. Sillä välin väsättiin ukkelin kanssa aina leiri kasaan ja sekin kävi aina vaan näppärämmin, kun oli selkeät roolit ja rutiinit.

  Välillä kyllä sattui niin sateisia matkoja, että ei koko loman aikana saatu vermeitä kuivumaan, eikä siinä pienessä tilassa oikein jaksanut sosiaalisuus kukoistaa kovin kauaa, mutta nyt nekin muistot on kultaantuneet. Samoin kuin Tanskan reissu, jolle pakattiin tavallista vähemmän vaatteita mukaan, kun mielikuvissa siellä paistaa aina aurinko. Juuei paistanut. Oli kuulemma kylmin kesä 40 vuoteen ja meidän vaunusta repesi matkalla katto. Ja ensimmäistä kertaa ikinä oli myös sängyn yläpuolella ollut kattoikkuna jäänyt jo kotoa lähtiessä auki ja koko matkan Tukholmasta Ruotsin läpi satoi ihan kaatamalla. Sänky muistutti enemmän vesisänkyä, kun viimein päästiin perille, mutta ihmeen vähän siellä vaunussa muuten lainehti.
  (Toinen oletus sille reissulle oli, että Tanskassa ruoka on halpaa, joten en sitäkään sitten kotoa käsin pakkaillut mukaan. Pieleen meni sekin. Kaupat meni siellä jo viideltä kiinni, eikä meillä ollut mitään ruokaa, kun päästiin perille ekalle leirintäalueelle. Maitoa ja kananmunia sai alueen kioskista, joten paistoin sitten lättyjä vaunuun unohtuneista jauhoista ja vakuuttelin pojille, että lätyt on ihan kunnon ruokaa siinä missä muutkin :D. Ei oikein mennyt läpi itsellekään, kun nälkä möyri vatsassa pitkän ajomatkan jälkeen ja viereisillä paikoilla grillailtiin paksuja pihvejä.

  Asuntoauto on meilläkin käynyt joskus mielessä, kun kaksin nykyään ollaan. On vaan vanhatkin autot sen verran arvokkaita, että vuokraus voisi olla varteenotettava vaihtoehto. Etenkin, jos siinä mukana saisi tuollaisen Sirlyn mukaan kokkailemaan ja kattamaan noin kauniisti :).

  Iloista koulujen päätösviikonloppua <3

  • Niin ihana tämä, että hymyssä suin luin teidän reissuista ja sun tarinointi on aina ihan omaa luokkaansa. <3 Ja näin se on, että vaikka silloin ei naurattanut, niin jälkikäteen näistä syntyy parhaimmat tarinat, joille nauretaan pitkään.

   Tuo katto juttu on jo ihan mahdoton ja näen teidät sieluni silmin ja tästä saisi niin hyvän leffan kuules.

   Omaa asuntoautoa ei ole ollut harkinnassa, mutta juuri vuokraus olisi kiva ja ensimmäisenä siintää mielessä Norjan vuonot.

   Sirly olisi kyllä ihana kokkailemass ja johan reissu sujuisi herkullisissa merkeissä.

   Ihanaa viikkoa ihana Annukka. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud