Ortopedisista koiransängyistä puutarhakalusteille patjat!

Ortopedisista koiransängyistä puutarhakalusteille patjat!

Hankittiin muutama vuosi sitten puutarhakalusteet syysalesta todella edullisesti ja ihmeteltiin oikein tuuriamme, miten halvalla saatiin kaksi sohvaa ja kaksi ruokapöytää.

Koitti kuitenkin aika, että sohvanpäälliset piti pestä ja tyynyjen sisältä löytyi aivan kauheaa pumpulihöttöä ja merkillistä paperia, joka halkeili pienen pieneksi silpuksi ja sitä sälää ja sottua oli joka paikassa.

Muutenkin tyynynpäälliset ja patjanpäälliset ovat ottaneet aurinkoa ja kellastuneet ja ovat näyttäneet suttuisilta jo tovin. Eivätkä nyt muutenkaan olleet mitenkään lempparit, mutta sävymaailma toimi hyvin, mustaa terassia ja talon mustia otsalautoja vasten.

Mieluiten ottaisin merellisen raikkaat sinivalkoiset, mutta kun eivät sovi talon väritykseen.

Kerran nämä päälliset pestyämme tiesimme, ettei näitä päällisiä voi pestä enää uudelleen. Sisähöttöpumpulitäytettä ei vaan enää saisi tungettua tyynyjen sisälle. Etenkin patjojen täytteet olivat hurjan huonossa kunnossa.

Googlailimme koko viime kesän sopivia 60X80 patjoja sohviin, mutta ei sen kokoisia patjoja valmiina löytynyt mistään. Tänä keväänä aloitimme saman rumban. Mietimme pitääkö mennä ostamaan kalliit vaahtomuovit ja niihin teettää päälliset, mutta se olisi tullut yhtä hintavaksi kuin ostaa uudet kalusteet. Uusien kalusteiden hankkiminen tuntui taas järjettömältä, koska itse huonekalut ovat hyvässä kunnossa.

Taas kerran patjoja sohviin googlatessani, yhtäkkiä haku tuotti tuloksia ja löytyi Ortopediset koiranpatjat DreamPetStoresta. Ensin oltiin ihan, että ei missään nimessä. Sitten aloin pohtimaan Minun Afrikkani leffaa, Downton Abbey tyyliä ja aloin lämpenemään näille Paratiisi-patjoille.

Meni ainakin viikko, että rohkaisimme mielemme ja tilasimme patjat. Lähetykset saapuivat kotiovelle päivää ennen hääpäivää, emmekä hääpäivänä halunneet avata pahvilaatikoita, sillä olimme miltei varmoja että patjat tulevat olemaan aivan kamalat!

Lopulta avasimme pahvilaatikot ja fiilis oli hämmentynyt, onko nämä hirveät vai kivat? Liian levottomat, voiko näiden kanssa elää?

Iskimme patjat kuitenkin sohville ja päätimme testata miltä tuntuvat pepun alla ja voi jestas miten hyvät patjat.

Patjat nimittäin ovat Ortopediset koiranpatjat erityisesti ikääntyville ja nivelvaivoista kärsiville koirille. 🙂

YKSITYISKOHDAT

”Ortopedinen koiranpeti upealla paratiisikankaalla. Cazo Ortopedinen koiranpeti on erinomainen valinta kaikille koirille, mutta erityisesti ikääntyville tai mm. nivelvaivoista kärsiville. Pedin täytteenä on käytetty itsestään palautuvaa ortopedistä memory foam -täytettä. Memory foam muokkautuu lemmikkisi vartalon ja painon mukaan vähentäen niveliin kohdistuvaa painetta ja tukien koko vartaloa pitäen koiran optimaalisessa nukkuma-asennossa.

Ortopedinen memory foam edistää mukavan asennon löytymistä ja vähentää asennon vaihtamista varmistaen levollisemmat unet ja paremman palautumisen.

Ortopedisten ominaisuuksiensa lisäksi Paradise-pedissä on huomioitu myös omistaja upean kuosin ja helppohoitoisuuden muodossa. Pedissä on irrotettava ja konepestävä päällinen (30°C). Pedin päällä on luonnollisen tuntuinen, sähköistämätön ja vettä- ja likaa hylkivä dralon-kangas ja reunoissa aidon, harjatun nahan tuntuinen eco-keinonahka.!

Siinä koiranpedit ovat nyt sitten ja Mickey tykkää ainakin. Miehen kanssa tuumimme, että voimme kyllä elää näiden kanssa. Hankitaan beiget pöytäliinat, pari juuttimattoa ja viherkasveja ja kyllä tästä näystä hyvä tulee. Makuasioita toki. Mutta se on pakko sanoa, että harvoin on tullut istuttua näin mukavilla puutarhakalusteiden päällä olevilla patjoilla. Eli takapuolet tykkää ja päättivät, että ovat maailman parhaat patjat!

Miten siellä, oletteko törmänneet samoihin ongelmiin puutarhakalusteiden kanssa tai hankkineet jotain vastaavaa hassua ja onkin tullut ihan toimivat?

Sydämellistä tulevaa uutta viikkoa kaikille. <34 thoughts on “Ortopedisista koiransängyistä puutarhakalusteille patjat!”

  • Nuo patjan päällisethän ovat kauniit. Kukkakuvio sopii hyvin kesään. Oranssit tyynyt ovat pirtsakat. Meillä ei ole muita puutarhakalusteita paitsi hyvin vanhat – mahdollisesti 1960-luvulta – puiset tuolit ja pöytä.

  • Hyvältähän nuo näyttävät. Jatkatte vain teemaa, joku palmu nurkkaan, juuttimatto jne

    Meillä on untuvatäytteiset sohvatyynyt ksi tuttu asiakas vinkkasi kun tuli puheeksi, että he ovat ostaneet edullisia untuvapeittoja ja käyttäneet niitä täytteenä kun edelliset täytteet ovat hiutuneet ohuiksi. Uudet untuvatyynytäytteet maksaisivat moninkertaisesti.

  • Minusta nuo on kivat ja tuovat kivasti lisää väriä teidän pihalle. Kuvioissa on myös paljon värejä ja sieltä tosiaan vaan poimimaan niitä erilisiin tyynyihin ja pöytäliinaan yms. Hyvä ostos ja parastahan on, että peput kiittää!
    Aurinkoista viikkoa Tiia <3

  • Ystävällä on ollut samanlainen ongelma jo pitkään, eli vanhan ulkokalusteen (sohvan) istuintyynyjen tilalle ei meinaa millään löytyä saman kokoisia tyynyjä, kun uusien mittasuhteet on erilaiset. Vinkkaan hänelle tästä ideastasi 🙂

    Mukavaa viikonalkua sinulle Tiia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud