Kunnia olla Tallink MyStar laivan brändilähettiläs ja mieletön MyStar laivaan liittyvä arvonta Instassa!

Kunnia olla Tallink MyStar laivan brändilähettiläs ja mieletön MyStar laivaan liittyvä arvonta Instassa!

Kaupallinen yhteistyö Tallink Suomi *MyStar kuvat lainattu Tallink Suomi

Vihdoin saan julkistaa, että on kunnia olla MyStar laivan brändilähettiläs! Olen niin otettu tästä kunniasta ja miten upea laiva MyStar onkaan. Helsinki-Tallinna välin upein laiva!

Saan arpoa Instagram tilini puolella @Koivusalo 13.12. kello 16.30 lähtevälle neitsytmatkalle yhden teistä mukaan laivailemaan kanssani ja saat ottaa vielä avecin mukaan. Ja toki ei ole pakko käsipuolessani reissata vaan saatte mennä ihan omia menojanne.

Pääsette kanssani Comfort Loungeen, missä on skumppatajoilua ja pientä syötävää. Saatte kuulla laivan suunnittelusta ja projektista kokonaisuudessaan. Tämän jälkeen pääsette laivasuunnistamaan ja suunnistajille on luvassa mahtavia palkintoja. Vapaata ohjelmaa toki mahtuu Helsinki-Tallinna-Helsinki reissulle ja ehditte hyvin tehdä vaikka joululahjaostoksia. Lopuksi odottaa yhteinen joulubuffetruokailu.

Voittajan matkaseuralaisineen tulee olla terminaalissa tuntia ennen lähtöä. Mukana on oltava passi tai kuvallinen henkilötodistus. Matkustajien pitää olla vähintään 15-vuotiaita, jos ei ole täysi-ikäistä mukana. Aikuisen mukana voi matkustaa alle 15-vuotiaskin.

Tällä kertaa emme vieraile Tallinnassa vaan olemme laivalla koko neitsytmatkan ajan.

Tuplaa mahdollisuutesi voittaa Sooloiluja Facebook tilillä.

Ja näitä muumikasseja saa MyStar laivalta ja näitä on neljää erilaista. Lisäksi kaikkea muutakin MyStar muumeihin liittyvää löytyy.

Kaikki mukaan Insta tilillä olevaan arvontaan ja olisi aivan mahtavaa nähdä joku teistä laivalla avecinsa kanssa!

Neitsytmatkan jälkeen pääsenkin sitten kertomaan teille omin kuvin ja fiiliksin, miltä se uusi MyStar laiva näyttää ja tuntuu.

Arpaonnea kaikille ja ihanaa talviviikonloppua!14 thoughts on “Kunnia olla Tallink MyStar laivan brändilähettiläs ja mieletön MyStar laivaan liittyvä arvonta Instassa!”

  • Mahtavaa Antti ja olethan muistanut osallistua Instan puolella, jossa arvonta on. Onnea matkaan. 🙂

 • Hyvä arvonta kiva olisi päästä tämäkin laivan ekalle matkalle. Olin sisar aluksen ekalla matkalla Tallinnasta Helsinkiin eli Megastarin 🙂

  • Oi jee mahtavaa ja oltiin sitten samalla reissulla silloin. Hurjasti onnea arvontaan ja toivottavasti arvonta löytyi helposti Instagramin puolelta. Onnea arvontaan!

 • Olis kiva päästä koska oltiin omalla rahalla megastaarilla ensiristeillyllä kun tultiin Virosta,eli tulisimme vaimon kanssa

  • Oi mahtavaa ja olimmekin sitten samalla ensiristeilyillä silloin. Peukut pystyyn arvontaan ja olettehan osallistuneet @Koivusalo Instagram tilillä arvontaan. 🙂

 • En osallistu arvontaan tällä kertaa. Ihanan kunniatehtävän olet saanut, onnittelut <3
  Kivaa sunnuntaita sinulle Tiia <3

 • Vautsi mikä laiva. Ehdottomasti haluan mukaan risteilylle. Matkaan lähtisi puolisoni.

  • Ihana, että tykkäät. ❤️ Arvonta tosiaan oli Instassa ja on eilen arvottu.

   Sydämellistä joulun aikaa Satu. 🥰

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud