Arjen romantiikkaa!

Arjen romantiikkaa!

Laitoin miehelle viestin, että ”oletko laittanut ikkunaan sydämen, kun laitoit lisää lasinpesunestettä.” Mies soitti, ”voi ei en se ollut minä, enkä laittanut edes lasinpesunestettä.” Revettiin nauruun ja siinä se tuli, se rakkaus yhteisessä naurun hetkessä. Arjen romantiikkaa parhaimmillaan, jaettu huumori.

Totta on, etten koskaan ole laittanut autoon lasinpesunestettä ja jo ihan tasa-arvon kannalta pitäisi tehdä tämä itse. Sillä mitkä miesten ja naisten työt? Meillä molemmat käy kaupassa, tekee ruokaa, putsaa hiekkalaatikon, laittaa tiskit pyörimään, vie roskat. Sitten meikäläinen tykkää pestä pyykkiä, no tykkää ja tykkää, mutta jotain siinä puhtaassa pyykissä kivaa on. Imurointi on ihan ok myös, koska on hyvä imuri. Mies haravoi pihat, hoitaa auto hommelit jne. Kotityöt on jaettu kuka ehtii, kuka jaksaa ja mitkä on kummankin suosikit.

Minkälaisia pieniä rakkauden hetkiä siellä on viime aikoina koettu, oli hetket koettu ihan kenen kanssa vaan. Olisi kiva kuulla pieniä tarinoita rakkaudesta. Näin marraskuun pimeydessä olisi ihanaa kuulla kaikkea romanttista tai huumorin kukkasia.

Rakkaudellista uutta viikkoa kaikille.



16 thoughts on “Arjen romantiikkaa!”

  • Samoilla linjoilla mennään. Ei ole koskaan tarvinnut tehdä numeroa siitä, kumpi mitäkin on tehnyt ja kuinka paljon. Ja nyt kun kaksin ollaan, ei mitään hommia enää edes ole.

    ”Se siivoaa (tai tiskaa tms), kumpi ensin hermostuu” 🙂 on ollut ihan toimiva systeemi. Mies hermostuu nopeammin joistain tietyistä jutuista ja minä taas jostain muusta. Ja kumpikin saa toteuttaa omia ”mieltymyksiään” eli en ollenkaan pistä vastaan sitä, että ukkeli tykkää pestä ikkunat ja imuroida :).
    Itse taas hoidan remonttihommat, tietotekniset probleemit (joskin nykyään käännyn aika herkästi poikien puoleen näissä) ja öljyn tilaamiset & -kattilan huollot sun muut, mutta autohommiin olen vetänyt rajan. Oon sanonut, että joku osa-alue pitää mullakin olla, mihin ei tarvi sekaantua :). Eli en vaihda renkaita, en lisäile nesteitä tai käy katsastuksessa. Eri asia ehkä, jos mulla olis oma auto, mutta nyt on yhteinen. Huoltoon kyllä vien ja sieltä haen, jos on tarvis, mutta maksutkin on niiltä osin ukkelin heiniä. Itse ostelen kotiin kaikkea mitä siellä tarvitaan.

    Sulla on nyt joku salainen ihailija selvästi tai sit ukkeli ei vaan tunnusta :). Mulle oli omani piirtänyt tänä aamuna sydämen lumeen rappujen eteen, kun lähti ennen mua töihin. Just semmosia pieniä juttuja, jotka ei vaadi sen kummempaa, mutta ilahduttaa. Vähän niinkuin ne yhteiset kaatopaikkakäynnit 🙂

    • Just sama ja taitaa meidän ukkelit olla monessa jutussa samasta puusta veistettyjä. 🙂

      Meillä mies hermostuu esimerkiksi ensin keittiön roskiskaapin kunnosta, autotallissa pitää olla siistiä, onhan se miehen toinen olohuone, hehe, niin ei kestä kun me naiset kannellaan sinne kaikenlaista.

      Sama huoltoon vien ja renkaiden vaihtoon, mutta noin pääsääntöisesti mies hoitaa autot, en tykkää yhtään mistään auto hommeleista.

      Heh taitaa sitten olla joku tyttären ihailija, tytär ajaa usein mun autolla. <3

      Ja en kestä, siellä oli piirretty sydän lumeen. Meillä näkyy vieläkin kylppärin ikkunassa sydän, jonka piirsin sinne, kun ukkeli oli seinän takana ulkona pihahommissa. 🙂

      Ukkelin mielestä kaatopaikalla on kivaa, ei niinkään mun mielestä, mutta se kaikki mitä ollaan saatu aikaiseksi, se on siinä se kiva juttu.

      Ihania arjen romanttisia hetkiä teille Annukka. <3

  • Se on ihanaa, ku toinen laittaa aamukahvin tippumaan ja laittaa vielä kahvin kuppiinkin ja siihen mulle sopivan määrän maitoa. <3 Ja välillä minä ehin ensin ja laitan puolisolle kahvin kuppiin ja vielä hälle. Tai ku pyytää puolisoa hakemaan kaupasta lohtujäätelöä mulle ja hän tuo! <3 Ja minä voin toisella kertaa hänelle sitten sipsiä. Kaikkea tällaista pientä ja rakkautta täynnä olevaa.

    • Ooh tuli niin hyvä mieli näistä. Just parhaita arjen pieniä tekoja, joihin kutoutuu rakkaus. ❤️❤️

      Meillä ei muut juo kahvia, mutta olisipa ihana joskus herätä kahvin tuoksuun.

      Ihania rakkaudellisia hetkiä teille🥰🥰

  • Just tuollaiset pienet arjen asiat ja yhteinen huumori on parhaita parisuhteen koossapitäjiä! Me nauretaan itsellemme ja toisillemme milloin mistäkin – vaikkapa palleromahoistamme (mikä ei silti ole itselle mikään naurun aihe). On ollut nauru välillä vähissäkin ja sitä suuremmalla syyllä se ilahduttaa nykyään.

    Kotihommat jakaantuvat pääsääntöisesti niin, että minä hoidan ruoka-asiat kokonaan ja hän hoitaa kaikki talonmiehen työt. Mies myös korjaa lähes kaikki rikki menneet koneet ja nurkat, joka on sellaista hommaa mikä ei aina näy eikä sitä muista – mutta hän osaa nostaa asian esille tarpeen tullen :)) Pihaa ja puutarhaa hoidetaan yhdessä riippuen siitä mistä on kyse.; minä hoidan kukat ja kukkapenkit. Tiskikoneen tyhjennysviikko-vuorot jatkuvat jo kolmattakymmenettä vuotta ja se on yksi parhaista ratkaisuista mitä on tehty. Vuoroon kuuluu myös tiskipöydän puhtaana pitäminen niin ettei siinä ole juuri koskaan mitään sotkuja, molempien tehtävä on viedä ruokailun jälkeen omat astiat suoraan! koneeseen.

    Muistan aina, miten te nauroitte miehesi kanssa puhelimessa kun oltiin pari vuotta sitten ystävämme mökillä – se on parhautta ja rakkautta <3

    • Hihi jaan tuon palleromahahuumorin, sama täällä. <3

      Hei tuo tiskikonevuoroviikot on mahtava idea, sen voisi ottaa käyttöön, sitten kun molemmat olemme eläkkeellä ja molemmilla yhtä paljon aikaa.

      Eikä muistatko tuollaisen muiston, miten ihana, lämmittä muakin täällä.

      Sydämellistä ja rakkauden täyteistä uutta viikkoa Maarit. <3

  • Hihhii, Tunnistin itseni. Ajoin aina vuosiuttain 23000 kilometriä autolla ja sanoin, että otin ukon siksi, että hän osaa tankata auton. Olihan se minunkin tasa-arvon vuoksi opeteltava tankkaus

    • Ihana! Ja kyllä, sama juttu, täällä opeteltiin vähän jälkijunassa tuo tankkaus ja jostain syystä ei vieläkään lempihommaa.

      Sydämellistä joulun odotusta Enkuli. <3

  • Hei,
    Kyllä ne arjen pienet teot ovat sitä rakkautta.
    Minä hoidan ruuan ja pyykkihuollon, siivoukset tehdään yhdessä , pihamaa työt yhdessä, koska se on yhteinen harrastus. Autonpesua, puuhommat ym yhdessä yleensä. Sehän se on parasta, kun on vp päivä, keität termariin kahvit ja lähdetään mönkijällä yhteiselle metsäretkelle tehden polttopuita talveksi,,, ai että….
    Joulun odotus tuo myös rakkautta ja rakkaat likelle….

    • Ooh näen täällä ihan sieluni silmin tuon mönkijäretken ja eväät ja te hymyssä suin. Kuulostaa niin mukavalta. Näin se menee, että yhdessä tavallaan kaikki, mutta mieluisimmat hommat tekee aina se, jolle kukin homma on se mieluisin.

      Sydämellistä joulun odotusta Arja. <3

  • Mies yllätti eilen tulemalla pikkujouluista jo klo 22 ja tuli vapaaehtoisesti viereeni katsomaan Barbie-leffaa, nosti jalat syliini ja pyysi hierontaa kylmille varpailleen. Onhan se mukavaa, jos koti-ilta voittaa baaririennot. <3 On kai ikää tullut lisää…

    • En kestä, aivan ihana! Mikä voisi olla mukavampaa, kuin olla oman rakkaan kainalossa. Näin se menee, baari-illat jää ja koti-illat tuntuu aina houkuttelevimmilta.

      Paljon ihania soffailuhetkiä teille. <3

  • Yhteinen huumori on rakkautta ja sitä meillä riittää. Arjen rakkauden teko on muun muassa se, että piirrän kauppalistaan sydämen.

    • Ihana ja just tuo, pienet jutut ja ne jaetut hetket, jaettu nauru!

      Ihanaa maanantaita Marja. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud