Body Shop Hemp uutuuksia purkkihöperön ihannepakkauksissa!

Kuuluuko sinne asti innostunut sydämen läpätys? Purkkihöperö nakuttelee täällä posket täplillä Body Shopin mahtavan näköisistä Hemp uutuksista. Body Shop on ollut ikisuosikki jo teinivuosista ja rakkaus on myös siirtynyt tyttärille ja tällä kertaa myös mies on avannut mielensä Body Shopin tuotteille, sillä onhan nämä uutukaiset Hemp tuotteet sekä purkeiltaan, että tuoksuiltaan erittäin passelit. 

Hemp Rescue Balm on pakattu sardiinirasian muotoiseen peltirasiaan, aivan mahtavan näköinen purkki jonka ostaisin jo purkin veikeän ulkoasun vuoksi. Sisällä on erittäin tiivistä ja riittoisaa salvaa joka on tarkoitettu erityisen kuivalle iholle. Heti kokeilin kynsinauhoille ja kantapäihin ja toimii erittäin hyvin, sopii myös kutiseville alueille.  Itse Balm on niin riittoisaa, että tästä purkista riittää koko perheen kantapäille varmasti peräti vuodeksi. Kyseessä kun on erittäin tiivis salva, jota sipaistaan sormenpäällä ja näpsäkästi kuivuukin todella vikkelään. Kivana rasiana pääsi jo keräilykokoelman joukkoon, josta koko perheen on myös helppoa balmia vaikkapa kuiville käsille napsaista. Tuoksu on unisex, mutta enemmän miehinen, jokin tuttuus tuoksussa on, en tiedä tuoksuiko vaarini hieman kyseiselle tuoksulle, mutta tuttu ja miellyttävä tuoksu. Salvassa on käytetty hampunsiemenöljyä.

Hemp Hand Protector limited edition pakkaus kolahti myös täysin ja ensin tuumin miten tätä raaskii käyttää, koska on sisutuksellisesti niin kivan näköinen. Mutta ei huolta mies tykästyi Hemp Hand Protectoriin, koska kuivuu hetkessä, tuoksuu miellyttävälle ja hoitaa heti rutikuivat kädet kuntoon. Miehen pilkkihommissa välillä kädet joutuvat pakkasessa todella koville ja kun rasvaa ei jaksa koko ajan räpätä, niin hyvä on, että on käsivoide joka hoitaa heti kädet kuntoon. Joistain vähemmän hoitavista käsivoiteistahan jää käsivoidekierteeseen. 

Eipä muuten ihme, että Hemp Hand Protector on Body Shopin suosituin käsivoide.

Body Shoppeihin ja Body Shopin verkkokauppaan limited edition pakkaus tulee myyntiin 11.2 ja taasen Rescue Balm tulee vakiomyyntiin muiden Hemp tuotteiden rinnalle.

Hemp Hand Protectorin on suunnitellut katutaiteilija EINE ja erikoiserävoiteen myynti tukee The Body Shop Foundation järjestöä. Asiakkaat pääsevät äänestämään, miten järjestö tulee jakamaan käsivoiteiden myynnin tuotot, sillä jokaisesta käsivoiteesta 2e menee hyväntekeväisyyteen ja jakaantuu eri avustuskohteisiin. 

Ostamalla Hemp Hand Protectorin voit samalla tehdä hyvää ja saada vaikka oman rakkaan miehen kädet kuntoon. Tässäpä oivalliset vinkit vaikka ystävänpäivälahjaksi. :=) Kyllä purkkihöperö on taas niin onnessaan, koska myös pakkausten ulkonäöllä on suuri merkitys silloin kun teen ostopäätöksiä.

Onko Body Shop suosikkeja, onko Hemp sarja tuttu ja viehättääkö pakkaukset teidän silmää?


*Sponsored


32 thoughts on “Body Shop Hemp uutuuksia purkkihöperön ihannepakkauksissa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud