L’Oreal Paris kesämeikit ja loistava alevinkki Cittareissa ja Samukin taas vilahtaa!

Pariisin aurinko saapui Porvooseen. 🙂 Pian on tulossa suuri aurinkopuuteripostaus blogissa, mitä itsekin odotan innolla, koska aurinkopuuterit eli ennen nimeltään maahohteet ovat olleet käytössä miltei 30-vuotta.

Aika paljon ovat aurinkopuuterit kehittyneet nuoruusvuosista tai mitä tuumitte L’Oreal Paris kesäkokoelman Glam Bronze La Terra-Healthy Glow aurinkopuutereista, jotka sisältävät yhden poskipunan, aurinkopuuterin ja korostuspuuterin. 

Saatavilla on kaksi sävyä 01 Light Laguna ja 02 Medium Speranza. Varsin kätevää saada kolme tuotetta samassa ja ihanan hehkun iholle. Näistä lisää aurinkopuuteripostauksessa. Hintaa näillä muuten on 15,90 kpl.

Lisäksi kesäkokoelmaan kuuluu herkullinen Color Riche La Palette Glam-luomiväripaletti, jossa taasen saa monta kivaa sävyä yhdellä iskulla. Kymmenen ihanaa sävyä, pinkkiä, korallia, punaista ja violettia ja rasiassa on mukana sivellin ja peili. Hintana 19,90.

Samaten Color Riche La Palette Glam-Huulipunapaletti jossa kuusi somaa kesäistä mattasävyä, suuri peili ja sivellin. Hinta 16,90.

Mega Volume Hippie ripsarikin löytyy ja koska L’Orealin tai Lancomen ripsarit ovat olleet käytössä vuosia, luotto Hippie ripsariinkin on suuri. Näyttää muuten kovasti samalta kuin aiempi Manga ripsari, josta pidin myös kovasti. Tuo omiin tynkäripsiin riittävästi volymea ja tuuheutta. 

Kuvan tuotteet ovat kausikokoelma tuotteita ja näitä saa vain rajoitetun ajan, joten nyt kannattaa olla nopea. Citymarketeissa olen muutenkin bongannut aivan mielettömiä kesä-aleja ja yhdet lempparikynsilakat (näkyvät myös muuten blogin bannerikuvassa), L’Oreal Paris Color Riche La Vernis A L’Huile kysilakat ovat Cittareissa vain 5,90kpl heinäkuun loppuun asti ja paljon muuta!

Kynsilakoissa on mielestäni essien laatu, erittäin kauniit pullot ja vielä tuoksuvatkin hieman ruusulta. Joten nyt jos koskaan kannattaa käydä testaamassa, kun hinta on halpaa kuin saippua. Pullot ovat muuten yhtä isoja myös, kuin essien lakoissa ja bongasinpa Cittarista myös loistavia essie lakka tarjouksia. Alessa on paljon muitakin L’Orealin meikki ihanuuksia. 

Mitäs piditte L’Oreal Paris kausikokoelmasta ja tuleeko teillä limited edition kokoelmista tunne, että pakko saada hyppysiin jo ihan keräilymielessä? Onko L’Orealin uudet ihanat kynsilakat jo tuttuja?

Samu taas pääsi kuvaan, vaikka tällä kertaa ei tullut tuuppimaan kosmetiikkaa kumoon, mutta taustavaikuttajana sparraamassa oli ja toivotamme Sampan kanssa kaikille aurinkoista uutta viikkoa!


Lisäys postaukseen, ainakin Jumbon Cittarissa oli kaikki postauksen meikit hyväss alessa ja ostin kaksi uutta tuollaista kynsilakkaa ja jostain syystä toinen oli vain 4e ja toinen sen 5,95e plussakortilla. 🙂

*Meikit pr-näytteitä


36 thoughts on “L’Oreal Paris kesämeikit ja loistava alevinkki Cittareissa ja Samukin taas vilahtaa!”

    • Juu ja tänään bongasin koko tämän kesäkokoelmankin alessa ja ostin muuten pari noita kynsilakkoja lisää, ihania! Kiitos Outi ja samoin sinne. <3

  • Käytän L'Orealin kunsilakkaa, jonka hinta on VIISI euroa. Löysin sen ensin Salzburgista ja sitten myös täältä Sokokselta. Se on väriltään kuin tuo vaalein alakuvassa…Kerran vuodessa, ennen joulua, ostan Diorilta yhden kynsilakan, jolla menen sitten juhlaviikot.

    L´Orealin huulipunat ovat niin ihanat, että niitä voi lisäillä kuin huomaamatta huulirasvana, mutta niistö löytyy ytyä tarvittaessa ja nyt en kuljeta mukana huulirasvaa. Kuviin muistan laittaa aina kynällä rajauksen, jolloin huulipuna kuin syttyy!

    Edessäni on juuri LÓrealin lakka eli nyt kynnet kuntoon!

    <3

    • Juu tiedän ne lakat ja nämä on L'Orealin viime talvena ilmestyneitä lakkoja, voisit tykätä näistäkin. 🙂 Hyvä tuo juhlaviikkojen lakka, silloin tarvitaan ripaus ylellisyyttä. <3

      Ihan totta punista ja tykkään kovasti niiden tuoksustakin ja lisäämällä saa pigmenttiä lisää. Hylsytkin kauniita. 🙂 Vitsi vieköön, kun Italiassa L'Oreal on tehnyt kuusi punaa Liisa ihmemaassa leffaan, ne ne vasta ovatkin jotain. 🙂

      Kynnet kuntoon, niin on kyllä kiva olla.

      <3

  • Mä niiiin haluisin mennä aleihin, mut nyt oon pysynyt lujana. Mitään en tarvitse, joten parempi olla himassa, koska muuten kuitenkin ostais jotain turhaa!! Oon aikas ylpee itsestäni :))

    Kivaa viikkoa <3

    • Totta muuten, mitään ei menetä, jos ei mistään tiedä eli parempi olla menemättä!

      Saat olla ylpeä, sillä monesti täällä tapahtuu sortuminen, koska halpaa!

      Ihanaa viikkoa <3

  • Samu onkin melkein piilossa! Ihana! <3

    L'Orealin meikkejä en ole käyttänytkään. Olen vähän tällainen Lumenen- ja Body Shop -tyttö (hmm, 40+ tyttö mutta kuitenkin :)) meikkien suhteen ja muiden kasvojenhoidon suhteen taas suosin Lumenea ja Clarinsia. Nuo kynsilakat ja aurinkopuuteri vaikuttavat kuitenkin tosi kiinnostavilta, joten kenties, kenties…

    • Juu ja nuo kynsilakat ovat oikeasti tosi hyviä ja helppoja levittää, aivan ihania ja nyt ne on loistavassa alessa, ostin sitten itsekin tänään kaksi lisää. 😉

      No Lumene, Body Shop ja Clarins ihania kaikki.

      <3

  • Ihania värejä, ja noissa kynsilakoissa olen aavistelevinani jo loppukesän sävyjä. Onkohan näin? Vähän täytyi Samua etsiskellä kuvista, mutta siellähän se ihana tarkasteli toimintaa etäämmältä. Ei sitä vissiin aina jaksa lähteä kaikiin kosmekuvauksiin osallistumaan. Mahtavaa viikon jatkoa!

    • Voisi muuten hyvin olla niin, koska ne ilmestyi viime talvena eli oli talvisempia sävyjä. 🙂 Mutta laitoin ne tähän postaukseen, koska tykkään niistä todella paljon ja nyt ovat vain 5,90, tosin löysin yhden neljällä eurolla?

      Hih juu Samu ei ole ollut niin vilkas, kun se Hot Spot riesana.

      <3

  • Onpas ihastuttavia! Tuo luomiväripaletti näyttää aian ihanalta, harmi vaan en oikein tykännyt vastaavanlaisen toisen laadusta, niin en taida uskalla ostaa 😛 Kynsilakkoihin sen sijaan voisin panostaa, tykkään Essiestä ja olenkin siinä käsityksessä, että noi Lorkun lakat olisivat laadukkaat!

    Toivotaan aurinkoista viikkoa <3!

    • Voi eihh, etkö tykännyt, täällä on ne kaikki tai ehkä yksi uupuu. Nuo Lorkun lakat ovat yhtä laadukkaita kuin essie mielestäni ja pullot on nätimmät. Mutta essien sävyjen maailmahan on omaa luokkaansa. 🙂

      Ihanaa viikkoa Salka. 🙂

  • Bongasin tuon huulipuna paletin yhdessä Cittarissa ja siihen oli lätkästy 7 €:n tarra päälle 😮 Päätin kuitenkin jättää sen kauppaan.

    • Oho, Jumbossa tänään 9,90 hintaan. Eikö lähtenyt matkaan, voi hitsinpimpula ja hei toivottavasti ei kaduta. Ja niinhän se on, mitä ei tarvitse, ei kannata ostaa. 🙂

      <3

    • No on kyllä ihan sun paletti, nämä muuten oli Jumbon Cittarissa 9,90, aika halpaa kuules. 🙂 Aurinkoa päivään Maiju ihanuus <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud