Onni eläinsuojeluyhdistyksessä, taas yöpaidassa liikenteessä, paidat väärin päin ja korvaa rönkitty kaksi päivää!

Rasittaa jo hieman itseänikin kirjoitella aina näistä sähläämisistä, että tää on vaan niin tätä, mutta kun tää on. 

Aloitetaan vaikka Onni kissasta. Ensimmäistä kertaa 13-vuoteen meidän Onni kissa joutui hieman väärään paikkaan. Poloinen oli paistatella lötkötellyt päivää jonkun lähinaapurin pihalla ja Onni oli viety eläinsuojeluyhdistykseen. 


Onni onnessansa pötköttelee!



Kyllähän Onni poika on nuorena reissuja tehnyt, mutta nykyään retkeilee omalla pihalla tai max lähinaapurin. Jossain kohti yötä aina tulee kotiin ja ruokaakin pitää antaa toiselle, vaikka ajankohta olisi kuinka outo meille ihmisille. Siksipä oli aikamoinen huoli sydämessä, kun Onnia ei näkynyt vuorokauteen ja kaksi insuliiniannosta jäi toiselta saamatta. 

Sainpa sitten Facebookin kautta viestin, jossa oli synkän näköisestä Onnista kuva eläinsuojeyhdistyksen tiloissa ja omistajaa huhuiltiin. Uusi nimikin oli Onnille annettu jo ja se oli Ozzy. Ihmiset jo siellä keskustelivat, kuinka törkeää oli hylätä vanha kissa, siksi ettei raaski maksaa eläinlääkärikuluja, voi pojat kuulkaas maksettu on ja aikamoinen penni.


Eipä ole meidän kulmien kuninkaasta ikinä aiemmin näin surkeaa kuvaa otettu,
kuin eläinsuojeyhdistuksen löytyneet ilmoituksen kuva.



Kiitolaukkaa jälleen kerran yöpuvussa, jokin yöpukukirous on kyllä nyt meneillään, Crocseissa ja yhden peukalon kynnen olin ehtinyt lakata pinkiksi ja hakemaan reppanaa kotiin. Onnihan on sirutettu, mutta ilmenipä samalla ettei sirua ollut eläinlääkärin puolesta aikoinaan rekisteröity. Mietinpähän vaan mistähän me taas maksoimme.

Naapuri tarkoitti todellakin hyvää ja siksi tulee Onnille taas kerran uusi panta ja johon tulee sokeritautimerkintä. 

No mites meikäläisen korva sitten. Juu eilen korvaa yritettiin imeä, kaapia tikulla ja puhdistaa vesihuuhtelulla, mutta ei tullut tökötit ulos ei, jotta lääkäri olisi nähnyt tärykalvon. Yöksi mömmöjen pehmentäjää ja tänään vihdoin korvalla kuuleekin jotain, nimittäin se tupajumi ulos tulikin vesihuuhtelulla. Korvatulehduskin löytyi, joten vihdoin tähän flunssaan tulee varmasti parempi käänne.

No tänään olin sovittelemassa eräitä syystakkeja, eräässä vaateyrityksessä. Tästä kuulette pian ja pysykäähän kuulolla, sillä on tulossa hieno takkiarvonta/lahjakorttiarvonta ensi viikon alussa. No joka tapauksessa huomasin kotiin palatessa, että siellä olen taas niin tyylikkäänä sovitellut vaatteita paita väärin päin. (Väärinpäin sanana muuten ärsytti, onko yhdyssana vai ei, no oikein on kuulemma kumpi versio vaan: väärin päin tai väärinpäin, huh helpotus 🙂


Tänään olen yrittänyt, huom. siis yrittänyt olla asiallisesti puettuna liikenteessä.
Tiedättekö muuten mikä on paras kaulan-ja dekoltee alueen kohotusvinkki,
no sehän on kaulahuivi tietenkin. 😉



Jotenkin ikuinen kivi kengässä on työläämpää elää ja touhuta, mutta kun sattuu ja tapahtuu, niin onhan se himskutin paljon hauskempaa sitten aina jälkikäteen.

Tämmöistä tänne tänään ja huomenna vietetään miehen 50-vuotisjuhlia perheen kesken, joten siitä saattaa jotain ruoka-aiheista postausta myös lähipäivinä pukata. 

Nyt oikoiseksi, sillä olipahan taas aikamoinen päivä. Kivaa perjantaita kaikille ja miten te aiotte siellä viikonlopun aloittaa?


74 thoughts on “Onni eläinsuojeluyhdistyksessä, taas yöpaidassa liikenteessä, paidat väärin päin ja korvaa rönkitty kaksi päivää!”

  • Onneksi Onni löytyi 💕

    Kiitos kysymästä, kohta kotiudun Habitaresta ja starttaamme miehen kanssa mökille viettämään parisuhdeaikaa ❤️ Isoveikka hoitaa neitiä…

    Mukavia synttäripirskeitä sinne 😊

  • Johan on ollut tapahtumia ihan vaikka muille jakaa ja onneksi Onni löytyi, huh mikä huoli jos ei olisi lötynyt ☺
    toivottavasti saat nyt apuja flunssan ja korvtulehduksen paranemiseen, se on niin viheliäästä, kun ei meinaa mikään konsti auttaa.
    Täälä viikonloppusiivot (onkohan muuten yhteen vai erikseen tuo sana) on paketissa (vaikka tuo siivoaminen on kuin myrkyn juontia, niin onhan se tehtävä, muuten hukkuu siihen, no en snokkaan mihin) ja huomenna on työrupeama ja sunnuntaina ystävien kans käydään syömässä oikein pitkän kaavan mukaan ☺

    Paranemishalit lähetän Sinulle Tiia Ystäväin ♫~♥~♫

    • Onnin juttu oli aika hurja, juuri tuon sokeritaudin vuoksi.

      Siivoaminen on kyllä yhtä myrkkyä, mutta jos jotain hyvää, sen jälkeen on eriomaisen hyvä mieli taas muutaman päivän.

      Oi nauttikaa tänään kunnon herkuista!

      <3

  • Onni pääsi takaisin kotiin, parasta. <3
    Voi sua, sä vaan olet niin ihana.
    Parisuhdelomalla aloitimme viikonlopun. Sienessä taapersimme, toinen toisessa suunnassa ja toinen toisessa. Näin ne pitkät parisuhteet toimii, mennään erisuuntaan, hih. Kohta saunaan ja mies töllön ääreen. Mä askartelen varmaan ja vahdin sienien kuivamista. Taas ihan kamala meno päällä Majalla, niih.
    Mukavia juhlia ja viikonloppua!

    • Majalla on mielestäni ihanan symppis ja kotoisa meno, minä tykkään. Yhdessä, mutta erikseen ja päinvastoin kuulostaa myöskin hyvältä, ihanaa että on kumppani jonka kanssa "erikseenkin" taaplata.

      Kiitos kovasti ja ihanaa päivää <3

  • Olipas siinä tapahtumaa kerrakseen. Täälläkin sattuu ja tapahtuu, mutta ei Mindi vielä eläinsuojeluyhdistykseen ole päätynyt =).

  • Toi Onnin eläinsuojeluyhdistyksen kuva on kuin ne hirveät pidätyskuvat meistä immeisistä. 😀 Voi kamala. Onneksi löysi takaisin kotiin ja joo, ihmisten ei ehkä kannattaisi puhua, kun eivät oikeaa tilannetta tunne. 😉 Mä en sentään pue vaatteita väärinpäin, mutta nurinpäin kuitenkin. 😀

    • Kuva on just sellainen!

      Juu ihmiset heti haluaa ajatella pahinta, mutta ei kannata välittää.

      Voihan nurinpäin ja väärinpäin sentään. 😉

      <3

  • No huh huh! Hitaampaa( ei siis minua) vois jo hengästyttää 😉
    Hyvä että löytyi syy flunssaan ja lääkityskin kohdalleen 😉
    Kivoja juhlia! Meillä lapsenlapset yhden yön ja vilskettä riittää 8 tunnin päiväkoti työn jälkeen.
    Huomenna sit lepoa ja elokuviin.
    Tsemppiä viikonloppuun!
    Päivi

    • Hih voi meitä paitojen väärinpukijoita. 😉 Juu Onni on todella surkean näköisenä, miten voikin olla niin surkeana tuossa kuvassa.

      <3

  • No kylläpä teillä taas on tapahtunut, huh huh. Onneksi Onni löytyi ja hyvässä kunnossakin vielä😊. Me lähdetään huomenna isännän kanssa teatteriin, hääpäivä lahja appivanhemmilta, eli mukava viikonloppu on tulossa😊

  • Voi Onnia! En yhtään ihmettele, jos on ollut möksynä, kun on viety outoon paikkaan ja parit insuliinit jäänyt väliin. Sympatiat on ihan teidän puolella. Onneksi Onni löytyi ja nyt on taas kaikki hyvin.
    Jaksaa aina hymyilyttää noi pukeutumisjutut. Itse yleensä huomaan, jos olen laittanut paidan väärin päin päälle, mutta kerran mies sanoi minulle illan päätteeksi, että olet sitten koko päivän kulkenut paita väärin päin. Ja hei siis saumat päällipuolella! Muistaakseni taisin kyllä olla lähes koko päivän kotosalla.
    Kivaa viikonloppua <3

  • Voih Onnia. Onneksi jälleen kotona. <3 Ymmärsin, että eläinlääkärit rekisteröivät vain rotukissat suomen kissaliiton rekisteriin. Maatiaskissat pitää itse käydä rekisteröimässä Turvasiru.fi sivulle. Sain eläinlääkäriltä meidän kisulle tunnusnumeron mukaan ja jouduin tuon osoitteen itse selvittämään. 🙂

  • Hyvä että Onni löytyi 🙂 Oon vähän kukkahattutäti mitä tulee kissojen vapaana ulkona pitämiseen. Pelkäisin ainakin itse koko ajan omien jäävän auton alle tai petojen hampaisiin.

  • Onneksi löysit Onnin. Jotkut ihmiset ovat liiankin hanakoita toimittamaan kissoja löytöeläinkotiin. Meidän pihasta olivat vieneet kerran erään mummon kissan semmoiseen ja kissa parka ehti saada siellä jonkun pahan taudin ennekuin omistaja sai tiedon. Olivat lopettaneet sen juuri ennen omistajan tuloa. Minun kissoja ei kukaan uskalla toimittaa minnekkään, kun tietävät että saavat minut heti kimppuunsa ja siitä on sitten leikki kaukana ;).

    • Ai kauheeta, jos en olisi saanut tuota fb viestiä, toki olisin jo toisen yön jälkeen soitellut paikat ympäriinsä, mutta Onnin kunto olisi huonontunut. Onni kun käy vuorokauden retkillä vieläkin eli ei heti tullut mieleenkään, että joku olisi eläinsuojeluyhdistykseen, vaikka hyvää tarkoittivatkin, vienyt.

      Kivaa sunnuntaita Sude <3

  • Voi eih ja apua, ja huh, onpa siellä ollut menoa ja meininkiä, ja miten surkealta Onni näyttää tuossa kuvassa. Ihan sydämestä ottaa. Onneksi Onni pääsi kotiin!!! <3

    Minä niin toivon ja rukoilen teidän puolesta, että kaikki sujuisi nyt sitten hyvin, levollista ja iloista viikonloppua teille <3 <3

  • Hyvä, että perheenjäsen pääsi jälleen kotiin<3
    Mukavia synttäreitä:)
    Minä otan viikonlopun ihan laiskottelun kannalta eli olen ihan öö aapisen laidalla.

  • Onneksi Onni löysi tiensä kotiin. Ihmiset on liian kärkkäitä arvostelemaan vaikkei tiedäkään asian alkuperää. Voihan korvavaikku sua ihana Tiia Titityy 😚😘

  • Hyvä, että Onni löysi tiensä takaisin kotiin.

    Heh, vedän paremmaksi paitasähläyksen. Yhtenä kiireinä aamuna kokeilin uutta paitaa, että tarvitsisiko se aluspaidan. Ei tarvinnut ja jätin paidan saman tien päälle. Ehdin jo jonkin aikaa istua se päällä toimistolla, kunnes kohtelias brittikolleega tuli toimistolle. Hän ystävällisesti huomautti, että niskassasi roikkuu hintalappu 😀 😀 En tiedä olisiko suomalaiset miehet antaneet minun huseerata koko päivän hintalappu niskassa 😉

    • Hihi ihana tarina ja ehkä suomalaiset olisivatkin, eivät vaan olisi kehdanneet sanoa mitään. 😉

      Leppoisaa sunnuntaita Rva Kepponen <3

  • Onneksi Onni löytyi! Hirveä huoli tulisi jos oma koira katoasi – sekoaisin varmaan. Hyviä synttärijuhlia 🙂 juhlikaapas oikein kunnolla.

  • Onni <3 Täällä aloitettiin viikonloppu koko perheen kanssa kokkaillen ja herkutellen ja tänään lapset omilla kavereillaan ja me pidetään pyjama en tee mitään päivä husbandoksen kanssa <3 Leppoisaa viikonloppua 🙂

  • Sä oot kyllä ihan mahtava tyyppi, jolle tosiaan sattuu ja tapahtuu!
    Nykyään vierailen sun blogissas, kun tän lukeminen piristää ja saa nauramaan, vaikken tietenkään iloitse kenenkään epäonnesta tai ikävistä asioista,joita tapahtuu. Onni onneton on siis kotona,voi pikkusta,mikä kuva! Hienoa, että oot niin aito oma itsesi!

    • Ooh miten mahtavaa kuulla ja siis juu tarkoitus on kyllä nauraakin kaikelle sähläämiselle ja saa siis nauraa ilman muuta sydämensä kyllyydestä.

      Kiitos niin paljon kauniista sanoista ja aivan ihanaa sunnuntaita <3

  • Onneksi Onni löytyi! Onnin kaksoisolento muuten pötköttelee yhtä rennosti 🙂 Ja on myös aika reissaavaa sorttia 😀 Se on joo, arvostella ei kannattaisi, ilman että tietäisi faktoja. Asioilla kun on aina kaksi puolta! Ja onpas jännä juttu, ettei eläinlääkäri ole siruttanut loppuun asti..voisikohan siinä olla joku virhe tms. tapahtunut?

    Mutta joka tapauksessa ihania juhlia teidän perheelle ja miehelle onnen toivotukset 🙂

    • Juu oisko nämä mustat hieman villimpää sorttia. 🙂

      Juu sirutti, mutta ei rekisteröinyt ja se kuulemma täytyy tehdä itse se loppu, mutta eipä kukaan kertonut.

      Kiitos niin paljon ja ihanaa sunnuntaita <3

  • Voi elämä taas näitä kommeluksia 😀 Mutta hei onneksi Onni löytyi ja nyt on oman kodin turvassa. Ikävää tuollaiset huutelut, kun eivät tiedä asian oikeaa laitaa, en tykkää yhtään 🙁

    Ihanaa viikonloppua ja hyvä, että korva on satu nyt tyhjättyä ja toivottavasti flunssa alkaa taittumaan 🙂

  • Olipa siinä kommellusta kerrakseen, onneksi Onni löytyi. Ozzy ei mennyt ihan hirveän kauas alkuperäisestä;)

    Meillä vietetään kuopuksen 17 vuotissynttäreitä huomenna, joten leipomista ja siivoamista tiedossa – ja juhlintaa:)

  • Voi Onni-reppanaa <3 Onneksi pääsi kotiin ja hellittäväksi <3
    Toivottavasti saat korvatulehduksen kuriin – itselläni se on vaivannut jo tovin ja antibiootteja on ahmittu ihan riittämiin.
    Hyvää viikonlopun jatkoa sinulle, ihaNainen Tiia – ja tuon paidan suhteen niin tiedän tunteesi – nimimerkillä eriparikengillä töissä 😉

    • Eikö ole antibiootitkaan auttaneet, voi Lady pikaista paranemista sinulle ja ihanaa päivää. <3

      Hih ja ollaan me sellainen pari säätäjiä.

      <3

  • Mukavaa juhlaviikonlopun jatkoa! Täällä on päästy treffeille ja dinnerille, kun mummo ollut lapsen vahtina. Kerrassaan valtavan onnistunut viikonloppu on ollut ja mitkä ilmat : ) Terkkuja karvakamuillekin!

  • Voi Onni minkä teit! Tuolla lailla naapuriin pötköttämään… Toissakesänä me saatiin muuten uudet naapurit ja silloin meilläkin kuistilla pötkötteli monta kertaa ihan vieras musta kissa! Lieko Onnin serkku. Vaati oikein rapsutuksia ja mankui ruokaa (ei ollut siis edes laiha) ja olisi punkenut sisälle saakka vaikka koiria täynnä talo… ei olis omat kissat tykänneet.
    Hyvä että kuulo palautui, josko nyt alkaisi korva ja ontelot parentumaan. Mulla oli poskiontelotulehduksen kanssa yhdessä "vettä korvassa" siellä se lorisi aikansa ennen kuin hävisi antibioottikuurin myötä.

    Ihania 5-kymppis juhlia ja viikonloppua sinne<3

    • Onnin serkku ihan varmasti ja onneksi ette vieneet toista eläinsuojeyhdistykseen. Huh mitä se sellainen vettä korvassakin on? Voi meitä, mutta hei uuteen nousuun<3

      ihanaa viikonloppua Sari ihanuus <3

  • On teillä ihana Onni kissa. Meidän valkoinen Killi kuoli tuossa elokuussa. Harmittaa, kun ehkä joku oli antanut jotain myrkkyä sille, löytyi ihan kodin aidan vierestä nukkumassa. Oli 12 -vuotias. Mutta paljon tuotti meille iloa vuosien aikana.Niin ja olen joskus mennyt myös töihin paita väärinpäin:)

    • Voi ei suuri osanotto ja mitä ihmettä tapahtui, toisella ei vielä edes ikää niin kovasti. Olipa surullinen uutinen.

      Täältä iso halaus sinne ja paljon lämpöisiä ajatuksia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud