I Love me messulippuarvonta neljälle ja luonnonkosmetiikkamerkki Zuii Organic

Lip Tint sävyssä Tulip, jolla saa kaunista syksyistä hehkua huulille ja tuoksuu ihanalle, vienosti appelsiinille.


Sisältää luomuruusua, josta varmasti ihana tuoksukin on peräisin ja aloe vera ja mehiläisvaha kosteuttaa ja ravitsee. 

Huulipuna sävyssä Dahlia, on sävyssään juuri sellainen punasävy, jota käytän arkena päivittäin.

Huulipunat sisältävät eteerisiä öljyjä ja uutteita. Jojoba, auringonkukka ja aloe vera ravitsevat huulia.
Samu karhun askelten jäljillä
Huulipuna sävyssä Lilly, kaunis sävy, täydellinen nyt syksyynkin ja arvaatteko mitä, tuoksuu ruusuille. 

Luomiväripaletti Passion, kauniit heleät sävyt ihan arkimeikkiinkin.
 Luomivärit ovat ruusun, kamomillan ja jasminin kukista tehty hienojakoinen kukkajauhe. 

Kukat, sekä mineraalit ja vitamiinit hoitavat silmien herkkää ihoa. Joten sopivat varmasti herkkäsilmäisillekin. 
Luomiväripaletti Summer, kuin syksyyn tehdyt sävyt.

Sparkle Blush Melon, on kaunis hehkua antava kevyt poskipuna, jolla luo kasvoille luonnollisen kaunista säteilyä, korostat poskipäitä tai vaikkapa olkapäitä ja dekoltee aluetta juhliin.
Ihaninta Hohdepuuterissa on, että ruusun terälehdet antavat sävyn, jasminin nuput hoitavat ihoa ja kamomillan kukat rauhoittavat ihoa.
Flora Blush Grapefruit, joka on aivan fantastinen runsaspigmenttinen poskipuna, ei sisällä talkkia ja sisältää samoja rauhoittavia ja eheyttäviä kukkien ainesosia, kuin hohdepuuterikin.

Saadakseni täydellisen poskipunalookin omasta mielestäni, käytän sipauksen aurinkopuuteria, pinkkiä poskipunaa ja vielä sellaista oranssimpaa sävyä. Flora Blush Melon punassa on kaikki mitä poskipunalta tarvitsen.
I Love me messut lähestyy ja on oivallinen hetki esitellä teille Zuii Organic luonnonkosmetiikkasarja, joka löytyy messuilta osastolta 7F60. Pisteellä kannattaa todellakin käydä tutustumassa australialaiseen luonnonkosmetiikkasarjaan, nimittäin viime vuonnakin oli sellainen kuhina kaikkina kolmena päivänä, että oksat pois. Sama innokas kuhina oli myös keväällä luonnonkosmetiikkamessuilla.

Monet kokevatkin, että Zuii Organic on yksiä parhaimpia luonnonkosmetiikan meikkisarjoja. Ei tarvitse olla pelkästään luonnonkosmetiikkaa käyttävä, näistä meikeistä tykkäävät varmasti monet muutenkin. 

Zuiin tuotteet valmistetaan luomusertifioiduista kukista, hoitavista öljyistä, vitamiineista ja mineraaleista, jotka hoitavat ja suojaavat ihoa. Zuiin meikkejä ei testata eläimillä eikä valmistuksessa käytetä petrokemian tuotteita, parabeeneja, geenimuunneltuja valmistusaineita tai talkkia. 

Omat Zuii meikit sain jo testiin viime talvena. Kuvausten suhteen kävi hieman jännää tuuria, mutta toisaalta mikä voisi olla parempi ajankohta kertoa Zuii:sta, kuin juuri ennen I Love me messuja. 

Kuvasin meikit viime talvena ja kuvista tuli niin tummia talven pimeyden vuoksi, että vaikka rohkenin laittaa yhden tummanpuhuvan kuvan Instagramiin, tuolloin päätin, että nämä kaunottaret kuvaan ja testaan uudelleen kesällä, meikkien kauneudelle pitää tehdä oikeutta. 

Kesäkuussa koitti kuvauspäivä, joka oli ihan samainen päivä jolloin karhu käveli noilla samoilla poluilla, joilla Samukin kuvissa tallustaa, mutta mehän emme Samun kanssa tienneet karhusta, vaan iloisena kuvasin meikit ja jatkoimme matkaa. 

Kaikki eivät silti vieläkään menneet aivan taiteiden sääntöjen mukaan, sillä hävitin kameran muistikorttini ja Zuii kuvat olivat hetken tipotiessään, kunnes jossain kohden piskuruinen muistikortti löytyi autoni penkin alta. 

Zuii:n kanssa oli monenlaista sattumaa ja jännitystä ilmassa ennen, kuin pääsin näitä testaamaan, mutta odotus on ollut sen arvoista. 🙂


Arvonkin nyt neljälle teistä I Love me messuliput, jotta pääsette messuilla Zuii kosmetiikkaan ja moneen muuhunkin merkkiin tutustumaan. I Love me messuthan ovat 21-23.10. Arvonnan säännöt ovat hyvin yksinkertaiset, jokaiselle yksi arpa ja anonyymit laitattehan jonkinlaisen nimimerkin, jotta saan teidät kiinni, jos voitto osuu kohdille. Lisäksi kommenttikentässä voisi kertoa, onko Zuii Organic täysin uusi merkki tai onko teillä joku oma lemppari Zuii:lta tai mikä kuvissa esiintyvistä meikeistä olisi kivoin teistä?

Messuliput tulen jättämään messukeskuksen Infotiskille omalla nimellä haettavaksi. 

Myös Zuii Organic arpoo omilla Facebooksivuillaan messulippuja ja pikameikin meikkitaitelija Piia Hiltusen meikkaamana jokaiselle messupäivälle. Kannattaa klikata itsensä myös Zuii:n Facebooksivuille ja tuplata mahdollisuutensa ja päästä vielä meikattavaksi. 

Oma arvontani päättyy 9.10 ja tulen vielä arpomaan 6 messulippua myöhemmin. Hurjasti onnea kaikille arvontaan!


*Zuii Organic meikit saatu blogiin 


91 thoughts on “I Love me messulippuarvonta neljälle ja luonnonkosmetiikkamerkki Zuii Organic”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud