I Love me messutarjouksia ja messuvinkkejä Lieracilta, Phytolta ja musta hammastahna!

Lempi apteekkisarjaltani Lieracilta on ilmestynyt apteekkeihin hienostunut Sensoriel ihonhoitosarja, johon kuuluu kolme ylellistä suihku/kylputuotetta. 

Vasemmalla hienostuneen tuoksuinen Sensory suihkugeeli, joka sisältää ylellisiä valkoisia kukkia ja glyseriiniä. Hellävaraiseen pesuun, saippuaton alunperin kasvipohjainen suihkugeeli, joka muuttuu hienoksi kevyeksi vaahdoksi iholla. Sopii myös kylpyyn. 

Keskellä upea Sensorielle vartaloöljy, joka tulee kätevässä suihkepullossa ja annostelee juuri oikean määrän öljyä ja jättäen ihon ravituksi ja kosteutetuksi. Eritoten talvella rakastan käyttää vartaloöljyjä. Vartaloöljyähän voi laittaa hiuslatvoihin, kuiviin kyynärpäihin, kynsinauhoihin eli oikea monitoimituote, joka tulee hyvin kauniissa pullossa. 


Lierac Elvyttävä vartalonkuorinta. Ylellinen, valkoisia kukkia ja runsaasti kallisarvoisia kasviöljyjä sisältävä vartalokuorinta. Geeli-öljymäinen koostumus hellii ihoa ja sokerikiteet, vaniljalastut sekä persikansiemen kuorivat tehokkaasti.




Uudistaa ja elvyttää ihoa hellävaraisesti. Poistaa iholta kuolleen ihosolukon jättäen iholle pehmeän tunteen. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Ei sisällä muovirakeita. Lämmin, upea aistikas tuoksu ja jättää ihon ihanan pehmeäksi ja joustavaksi.






Lahjaostoksille ei tarvitse mennä apteekkia pidemmälle, voi vinkata vaikka miehelle joulahjavinkkinä. 😉





Uutuutena on ilmestynyt silmänympärysiholle Dioptifatigue väsymyksen merkkejä tehokkaasti vähentävä simänympärysvoide. Kirkastaa ja silottaa silmänympärysihoa. Sisältää C-vitamiinia, rautamyrttiä ja runsaasti hyaluronihappoa.

Pidän koostumuksesta valtavasti, riittävän hoitava, raikas ja virkistävä ja sulaa silmänympärysiholle hetkessä. 


Deridium ravitseva voide on loistava voide kuivaihoiselle ja talven pakkasille. Deridium Creme Nutritive on ravitseva hoitovoide, joka ennaltaehkäisee ja korjaa ryppyjä. Deridium-hoitovoiteen tehokkuus perustuu POIMULEHTI, MURATTI JA KORTE –kasviyhdisteen tehoon. Deridium Nutritive -hoitovoiteeseen on lisätty ravitsevaa maissiöljyä. Hoitovoide parantaa ihon pintaa; saa sen tuntumaan pehmeämmältä, tasaisemmalta ja sileämmältä. Deridium Creme Nutritive on tarkoitettu kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

Uskomattominta näin ravitsevassa voiteessa on se nopeus miten hetkessä solahtaa ihoon ja tekee ihosta ihanan pehmeän. Tuoksu hyvin neutraali ja sellainen aikuismaisen puhdas. 

Magnificence Nuit on tulossa vasta marraskuussa apteekkeihin, mutta I Love me messuilta sitä jo saa tarjoushintaan. Magnificence Nuit on kuona-aineita poistava ja siloittava geelibalsami. 

Koostumus on omaan makuun täydellisen kevyt ja raikas. Geelimäiset koostumukset ovat suosikkeja ja ne eivät jätä iholle ”voimaista” pintaa. Tuoksu on kevyen marjainen ja sellainen todella hurmaava tuoksu. Punainen purkki ja metallinhohto ovat niin ylellisiä, että tässä olisi ihana joululahjavinkkikin jollekin onnelliselle naiselle. 

Hydragenist SoS Balm Ihon täyteläisyyden palauttava kosteuskylpy.   Tässä ihon janon sammuttavassa balsamissa on 10 % pitoisuus Hydra O2 -yhdistettä, niin että se pystyy tarjoamaan iholle todellisen syväkosteutuksen. Ihoa korjaavat kukkaöljyt täydentävät tätä upeaa ”vesimäisen balsamin” koostumusta, joka antaa iholle sekä voiteen miellyttävän tunteen että geelin raikkauden. Ihon kosteus ja täyteläisyys palautuvat ja sanotaan silottavan myös ryppyjä.

Hydragenist sarja on oma ehdoton lempparini Lieracin ihonhoitosarjoista ja muutenkin omaan makuuni napakymppi. Tuoksu on ihanan puhdas, kosteutus on ainutlaatuinen ja imeytyy heti. Hydragenist kosteusvoiteen Trendi&Lily valitsivat vuoden parhaimmaksi. Cosmopolitan taasen valitsi Hydragenist seerumin vuoden tuotteeksi. 

SoS Balm on toivottu lisä talvipakkasille ja couperosa iholleni, joka eritoten kovilla pakkasilla voi helottaa ilman suojausta koko päivän. 


Sensorielle tuotteet sekä Dioptifatique silmänympärysgeeli – balsami ja Hydragenist Nutribalm ovat jo apteekeissa. Magnificence Nuit tulee apteekkeihin marraskuussa.

Messutarjouksia:




Hydragenist-voiteet 35€ (norm. 44€)






Hydragenist-seerumi 40€ (norm. 52€)





Sensorielle-kuorinta 28€(norm. 38€)



Magnificence Night -yövoide 65€ (norm. 80€)


Myös myynnissä edullisesti matkapakkauksia (2-3 matkakoista tuotetta) ja lahjapakkauksia. 
Curaproxin Black is White-aktiivihiiltä sisältävä valkaiseva musta hammastahna, jota saa apteekeista. Aktiivihiili imee itseensä hampaiden värjäytymät, valkaisee hampaat ja raikastaa hengityksen. Alhainen hankausarvo ei vaurioita hammaskiillettä. Hydroksyyliapatiitti auttaa vihlontaan ja vahvistaa kiilletä. Ei sisällä vaahtoaineita, joten sopii myös aftaherkille.
Tätä on testannut meidän 12-vuotias tytär ja myös ottanut tuon kuvan hammastahnasta. Totta tosiaan tyttären keltaiset hampaat ovat vaalenneet mukavasti ja hampaita ei ole yhtään vihlonut. Hän pitää hurjasti kyseisestä hammastahnasta. 🙂

Hammasharja ja tahna messuilla tarjouksessa yhteensä 15e. 

Sain keväällä myöskin samaisen ProCare maahantuojan kautta testiin Phyto apteekkihiustuotteita ja näitä suurimmalti osin on meillä testannut lapset. Nuorimmaisella on samanlainen atooppinen ihottuma ja hilseläikät on saatu hiustuotteilla hienosti pois ja hilsettä ei ole lainkaan. Lisäksi takut ovat selvinneet hetkessä ja Phyto hiusöljy on antanut hellää hoivaa lasten ja omien hiusten latvoille. Ehdoton suosikkini näistä. 
Volyymisampoo omille hiuksille jopa liiankin volyymia antava, mutta onkin aivan erinomainen silkkisemmille ja suomalaiselle hiuslaadulle antamaan tuuheutta ja ryhtiä. 
Sampoiden pullot ovat vaikuttavan upeissa metallipulloissa ja taatusti kelpaavat myöskin miesten käyttöön komean ulkonäkönsä puolesta. 🙂
Phytosta ainutlaatuisen tekee kasviuutteet ja Phyto onkin ranskalainen kasvipohjaisten hiustuotteiden edelläkävijä 50 vuoden kokemuksella. Laadukkaita ja puhtaita kasviuutteita hyödyntävä sarja tarjoaa ratkaisun kaikille hiustyypeille ja hiuspohjan ongelmille. Tavoitteena on elinvoimaiset ja terveet hiukset luontoa kunnioittaen – pakkausmateriaaleista lähtien. Sarjasta löytyy  myös hiusvärejä. 

Käykää ihmeessä I Love me messuilla tutustumassa ProCare pisteen messutarjontaan, sieltä löytyy myös paljon muuta, mm. Ecotoolsin loistavia ja edullisia siveltimiä ja paljon muuta!

Lierac jälleenmyyjät ja I Love me messuilta löytyy pisteeltä 6b111


Onko jokin tuotesarjoista teille tuttu tai löytyykö suosikkia? Oletteko jo testanneet mustaa hammastahnaa? I Love me messuihin on enää 3-yötä, hui miten jännää ja messuilla tavataan eiks je?



18 thoughts on “I Love me messutarjouksia ja messuvinkkejä Lieracilta, Phytolta ja musta hammastahna!”

  • Tuo musta hammastahna on pakko saada! Tänään pitäisi vielä tsekata paikat ja merkata appiin ylös missä pitää mennä käymään 🙂 Teillä tulee olemaan NIIN huikee to-pe välinen yö!! Mahtavaa!

  • No tottahan toki me nähdään messuilla! <3 Kuulin, että olette Maijun kanssa tulossa taas meikkiin 🙂

    Nuo Lieracin uutuudet kuulostaa niin lupaavilta. Varsinkin nuo vartalonhoitotuotteet vaikuttaa aivan ihanilta ja silmänympärysvoiteelta odotan myös paljon. Lierac on yksi niistä harvoista apteekkisarjoista, joista oikeasti tykkään! <3

  • Voihan, kuinkahan, mitenkähän sais tuota välimatkaa kutistettua, jotta pääsisin messuulle ☺
    No mustaa hammastahnaa en ole kuullutkaan olevan, mutta mulla on mustaa shamppoota ☺
    Ihanaa tiistaipäivää Sinulle Tiia ♫~♥~♫

  • Musta hammastahna on niin must have-juttu! Meilläkin neidin hampaat kohtuu
    keltaiset säännöllisestä harjauksesta huolimatta.

    Blogissani on sinulle tunnustus 😍

  • Ihania ja ihan uusia tuttavuuksia nämä kaikki… Minä olen niin laiska käyttämään näitä ihania tuotteita… Enpä olekaan tutustunut mustaan hammastahnaan, mielenkiinoitselta kuullostaa… Blogissani olisi sinulle tunnustus!

  • Toisen merkin mustaa jauhemaista hammastahnaa olen maistanut, ei ehkä varsinaisesti valkaise, mutta mielestäni puhdistaa hyvin tummentumia. Käytän sitä normaalin fluorihammastahnan "esipesuna".

  • Mä niin toivon, että messuilla nähdään <3! Phyton hiustuotteet kyllä kiinnostavat, olen jotenkin ihastunut noihin upeisiin pakkauksiin ihan täysillä ^_^

  • Musta hammastahna vaikuttaa mielenkiintoiselta! Plussaa tuo vaahtoamattomuus. Mulla tulee juuri herkästi aftoja, mutta Sensodynen hammastahna on sopinut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud