Keski-ikäinen palautuu Lastenmessuista ja miten Lastenmessut, Lumene ja Essie sopivat yhteen.

Keski-ikäinen palautuu Lastenmessuista ja miten Lastenmessut, Lumene ja Essie sopivat yhteen.
Keski-ikäisellä kaikkien mahdollisten tapaamisten, menojen, yökylien, kahden luomulonkeron juomisesta palautuminen vie mitattessa miltei kahden vuorokauden verran aikaa. 

 Olimme sopineet oivan ja kattavan suunnitelmapaketin ystäväni kanssa käsittäen Lastenmessuilla käynnin heti kun messuhallin ovet aukeaa, luomulonkeroiden nauttimista (peräti 2kpl) pajunvitsojen koristelua ja virpomista ja yökyläilyä ystäväni luona kattaen maailmanparantamista ja sivussa neljän vilkkaan mukulan hoitorupeamaa.

Todistusmateriaalina alla oleva selfie, niin selfie, kyllä keski-ikäinen on ajan hermolla ja taitaa ajanhengen, mm.muotisanan ”pöhinä”, jota ei siis missään nimessä käytä, koska keski-ikäinen ui vastavirtaan, eikä ole muodikas. 

Keski-ikäinen mm.tilasi pizzat kotiin oikein on-line. Pizzoja odotettiin aika tovi, koko lapsilauma keittiön pöydän ääressä,  haarukat ja veitset vaativasti pystyssä kuvaillen pitkän odottamisen piinaa ja kauhistuttavaa nälkää… 
Kunnes lopulta keski-ikäisen puhelimeen tulla tupsahti soitto, että milloin keski-ikäinen oikein suvaitsee tulla NOUTAMAAN pizzat….

Pajunvitsat pakattiin yökylä/virpomisreissulle mukaan, keski-ikäinen kieltäytyi koristelemasta, kuten keski-ikäisen lapsetkin toteaa ”meidän äiti ei ole kovin askartelevainen”. 


Keski-ikäinen salaa väkästeli yhden pajunvitsan armotonta luomisvimmaa valjastaen, ohessa alla tulos. Mielestäni pajunvitsa on jostain syystä muuntautunut edustamaan nenäpäivää. Iloa ja nostalgiaa keski-ikäinen tunsi juodessaan virkistävät sumpit, ennen Lastenmessuja muovisista Sarvismukeista. 

Keski-ikäisen omaatuntoa soimaa myös Lastenmessujen väärinkäyttö ja syrhähyppyily Outlet-expon puolella. Jälleen kerran keski-ikäisen sisimmistä kumpusi 40-vuotiaana syntynyt sivupersoona,  kaikkea kimaltevaa kouriva harakka ja matkaan eksyi Outlet-exposta pilkkahintaan sekä Lumenen, että Essien kynsilakkoja. Lumenet neljä kpl 10 euroa ja Essie kynsilakat 5e kpl. 
What, Angry Birds kynsilakkoja ja ihan itselleni!?

Riehaannuin ostamaan oivallisten alehintojen villiinnyttämänä kimaltelevia kynsilakkoja kasakaupalla, minä joka käytän kynsissäni kahta väriä, valkoista sormissa ja rohkeina kesäpäivinä punaista varpaissa.

Keski-ikäinen ei siis hallinnut itseään ja vielä rääkkäsi rakkaita lapsiaan tutkiessaan kiihkoissaan kynsilakkoja Outlet-Expo osastolla vaikka lasten olisi ehdottomasti pitänyt saada nauttia tuokin arveluttavasti kulutettu aika Lastenmessujen puolella.

Messujen jälkeen luomuinen keski-ikäinen nautti kaksi luomulonkeroa ystävänsa kanssa.  Paransimme samalla maailmaa ja jostain kumman syystä juttumme kiersivät tietyn teeman ympärillä, nimittäin vaivojen, kremppojen ja lääkkeiden. 

 Ei älkää ymmärtäkö väärin, keski-ikäinen käyttää vain päänsärkypilleriä, mutta todettiinpa ystäväni kanssa yhteen ääneen, että moneen asiaan saattaisi troppi auttaa mm, siihen että verenpaine nousi pilviin ja rintakehä punoitti juotuani huimat kaksi luomulonkeroa. 

Punoittavan rintakehän inspiroimana mittailimme pitkin iltaa verenpaineitamme ja voinen vihjata, että tulokset olivat suorastaan hälyyttäviä, eritoten pulssin osalta. Liekö syy rankan messuilun, lonkeroiden vai maailmanparantamisen, mutta tässä sitä nyt ollaan hiukset pelokkaasti pystyssä, kuten selfiestä näkyy.


2 thoughts on “Keski-ikäinen palautuu Lastenmessuista ja miten Lastenmessut, Lumene ja Essie sopivat yhteen.”

  • Ah,niin hauska.Tiedän nuo fiilikset,mutta en halua nähdä niitä mustana valkoisella eli toteen kirjoitettuna. T:menossa mukana

    • Rankkaa lukea totuuksia,mutta tässä helpottava ja huojentava tieto sinulle Marjo. Olen päätellyt Spede Pasanen Show naisen logiikalla, jos elät 102-vuotiaaksi olet vasta noin 85-vuotiaana keski-ikäinen ja nyt vallan teinityttö kevätlaitumella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud