Ivana Helsinki Kallio-kotiyö ja miten keski-ikäisellä kävi munkki!

Ivana Helsinki Kallio-kotiyö ja miten keski-ikäisellä kävi munkki!
IVANA HELSINKI järjesti aivan uskomattoman arvonnan, jossa kuudella henkilöllä oli mahdollisuus voittaa yöpyminen  Ivana Helsinki Kallio-kodissa.

 Keski-ikäistä kun alati vaivaa mielialanvaihtelut ja univajeet ja aina ja ikuisesti keski-ikäinen on loman tarpeessa. Omat vielä pienet tyttäret ovat keski-ikäisen suurin ilo,mutta keski-ikäisen kroppa ja aivojen vähäinen harmaa massa eivät aina palaudu toivottuun tahtiin.
 Keski-ikäinen päätti osallistua upeaan arvontaan ja lähetti ilmoille ja kaikille taikamaailman arvontahatuille toiveen, että juuri keski-ikäisen nimi tällä kertaa poimittaisiin arvontahatusta.

Keski-ikäinen  meinasi kirjaimellisesti pompahtaa kattoon avattuaan iltamyöhäisellä koneen, sähköpostiin oli kilahtanut uskomaton viesti:

 Hei Tiia,

Kiitos osallistumisestasi Ivana Helsinki Kallio Koti arvontaan.
Arpaonni suosi sinua ja voitit yöpymisen Kallio Kodissa 4.4 perjantai-iltana ( 4.-5.4).
Kallio Kotiin pääset majoittumaan klo 15 alkaen perjantaina 4.4 ja avain tulee luovuttaa seuraavana päivänä 5.4 klo 13 mennessä.
Kalliokoti sijaitsee osoitteessa Franzeninkatu 21 a 7.
Montako henkeä teitä olisi tulossa yöpymään, osaamme varata oikean määrän vuodevaatteita?
Onnittelut!
Pirjo Suhonen
Ivana Helsinki

Keski-ikäinen oli pyörtyä siihen paikkaan ja täytyy myöntää, että keski-ikäisellä meni asian johdosta yöunet. Keski-ikäisellä kun on kovin herkkää nuo nukkumaanmenorutiinit, ikään kuin pienillä lapsilla. Jos ei mene rutiinien mukaan yöunille, sitten valvotaan aamuyön pikkutunneille. Tämäkin on aivan uusi vitsaus, alle 40-vuotiaana uni oli pehmoinen unelma johon käpertyä. 

Täplät kuumeisesti poskilla viestittelin seuraavana päivänä ystäville ja sukulaisille ja ihanainen joukko saatiin kasaan Ivana Helsinki Kallio-Koti yöpymiseen. Luonnollisesti torstain ja perjantain välisenä yönä miniloma kiihdytti keski-ikäisen mieltä niin kovasti, ettei uni tullut puseroon ja yöunet jäivät taasen todella vähäisiksi. Vähät unet eivät vähentäneet tunnelmaa Kallio-kotiin päästyämme.


 Asunto oli upealla paikalla, oli persoonallinen ja kaunis. Aikakoneella matkasin lapsuuteni Töölön kerrostalokotiin ja nuoruuteni yksiöön Viiskulmaan. Aamulla herätessäni naapureiden ääniin, mm.imurointiin,  oloni läikehti turvallisuutta ja kodintunnelmaa. Tuli mieleen huolettomat nuoruuteni sinkkuvuodet, jolloin joskus yöllä painajaisiin herätessäni sain turvallisuudentunnetta kerrostalonaapureistani. Joita stadilainen ei kuitenkaan tuntenut eikä tervehtinyt.

Erittäin tervetulleeksi meidät toivotti jääkaapin runsaudensarvi, kuvasta päätellen kuohuvat jo kuvanottohetkellä nautittu. Saimaan Juomatehtaan luomujuomat olivat uusia tuttavuuksia, mutta sitäkin herkullisempia. 

Ihanat ystävät ja maljat meille keski-ikäiselle ja uskomattomalle illalle. Kerrankin keski-ikäistä onni potkaisi!
Haluan, tämän, haluan tämän ja tämän. 
Mitä upeita mekkoja! Näähän voisi vaikka mahtuakin, tuumi keski-ikäinen.
Mitä ihania Bambityynyjä ja miten nostalgiselle tuolille asetettu.


Ihailimme aivan uskomattoman upeita käsineitä.


Esittelymekot eivät ihan mahtuneet keski-ikäiselle, mutta kyllä niitä ihailtiin ja mielessä välkkyi se nuoruuden vartalo. Onneksi sopivia kokoja löytyy Ivana Helsingin mallistosta ja keski-ikäinenkin oman mekkonsa saa. Ivana Helsingin mekot ovat suotuisia myös meille omenoille, eivät ole suunniteltu sukkahousumielellä.Lampuista tuli mieleen lapsuudenkoti.
Kyllä tässä keittiössä kelpasi aamusella ystävien kanssa Nespressot nauttia, johan lähti keski-ikäinenkin käyntiin.

Keski-ikäiset kävivät iltasella kurkkimassa kuinka Kallionseutu on muuttunut sitten nuoruuden. Uskomattomia trendikkäitä baareja, ihastuin vintagetyylisesti sisustettuun Pulmu baariin http://fi.yelp.fi/biz/pulmu-helsinki, sisään emme luonnollisesti astuneet, emmehän me keski-ikäiset tohtineet, siellähän oli nuoria.

 Vaikutuin  myös siitä että Kallio on tulvillaan hierontapaikkoja, jösses täällä olisi paikkoja joissa keski-ikäisen jumittuneet hartialihakset saisivat kyytiä.  Keski-ikäinen baarien ja hartianhierontapaikkojen sijaan, kuitenkin marssi kiitolaukkaa  Kallio-kodin asunnon suojaan, sillä meno tuntui keski-ikäisestä hieman samanlaiselta, kuin New Yorkissa uuden-vuodenaattona. 


Ihana yöpyminen jatkui ihanalla aamupalalla Cafe Ekbergillä ja hetken jo mietin, olisipa ihana taas asua kotiseudulla Helsingissä. Haave haihtui kuitenkin unholaan päästyäni omakotitaloomme,  keski-ikäisen hermoja lepuuttavaan rauhan tyyssijaan. 

Kyllä siellä Helsingissä tai oikeastaan stadissa on aika kuluttava meno, ei siellä vaan sellaista ollut, kun keski-ikäinen oli nuori. Raitiovaunutkin pitävät aika kovaa meteliä. Miten kummassa sitä lapsena ja nuorena aikuisena pystyi nukkumaan tuossa kolinassa, koska nykyisin keski-ikäinen  herää, jos lattialaudatkin narahtaa.

 Näihin mietteisiin kiitän ihania ystäviäni  ja ihanaa isäni vaimoa upeasta illasta, yöstä ja aamusta. Ja ennen kaikkea Ivana Helsinkiä ja upealta tyypiltä kuulostavaa Pirjo Suhosta, jotka mahdollistitte keski-ikäisen seikkailut Kallio-kodissa ja Kallion seutuvilla.


2 thoughts on “Ivana Helsinki Kallio-kotiyö ja miten keski-ikäisellä kävi munkki!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud