Nokian vanhat retroluurit ovatkin in ja olen uuden älyluurini kanssa out ja myös kirjaimellisesti pihalla!

Nokian vanhat retroluurit ovatkin in ja olen uuden älyluurini kanssa out ja myös kirjaimellisesti pihalla!

shutterstock kannykatNo niin, juuri kun vihdoin myönnyin yhteisön painostamana hankkimaan itselleni älyluurin, saan lukea tämän päivän Me Naisista, että Vintagekännykät ovatkin suurinta huutoa ja vanhat Noksut ovatkin arvotavaraa. Kenties Noksun luurien kurssi nousee jyrkemmin, kuin Noksun osakekurssi ja meikäläisen vanha vimpain onkin yhden etelänmatkan arvoinen.

Retroilu on in ja taas olen niin out. Kun kerran vintageilu on niin tapetilla, niin luulisi että keski-ikäiset olisivat todella in tänä päivänä. Mutta ei olen niin out ja muutenkin pihalla. Ystävät ovat kommentoineet että miksi en kommentoi heidän multimediaviestejä. Ei tule multimediaviestejä, ei sitten millään. Paitsi omat, testasin sellaisella kamalalla omalla kuvalla lähettämällä itselleni oman kuvani, se tuli perille.

Tämän otoksen lähetin itselleni ja järkytyin näkemästäni. Tässä otoksessa painiskelen älyluurini kanssa ja voisi sanoa, että älyluurin saaminen on tuonut 20-vuotta lisää vuosia. 

Miehenikin juuri soitti minulle ja kysyin miksi soitit, olenko minä soittanut sinulle? Mieheni totesi, että oletko siellä ihan kuutamolla. No olen, olen. Eilinen päivä surahti ohi vaan taistellessa miten poistaa pimpahdukset kaikista  instansseista tulevista viesteistä, mm. sähköposti ja Facebook.

 Tänään painiskelen multimediaviestien kanssa. Soitin operaattorille, ei osannut auttaa, manuaalisesti ne on kuulemma asetettava. Menen operaattorin omille sivuille, enkä ymmärrä hölkäsen pölähdystä. Lähetä viesti toiselle, jolloin multimediaviestit aktivoituu ja saat viestit itsellesi. Lähetin viestin itselleni, sain sen, mutta muilta en saa mitään kuvia?!

Seuraava vaihe on soittaa operaattorille apupalveluun, joka maksaa 2e minuutti, minut tuntien, tulee himskatin pitkä ja kallis puhelu. Mutta onneksi on se vanha Noksu jemmassa sukan varressa kasvattamassa kurssiaan.2 thoughts on “Nokian vanhat retroluurit ovatkin in ja olen uuden älyluurini kanssa out ja myös kirjaimellisesti pihalla!”

    • Heissan minä itse/Viltsu lämpimästi tervetuloa. Olen mahdottoman otettu jos joku minut ylipäänsä nettiviidakosta löytää tai vielä ylipäänsä ryhtyy lukijaksi. Koko päivä hurahtaa lämmin läike rinnassa, että joku oikeasti tykkää meiläläisen jorinoista. Ei voisi olla parempaa kiitosta eli kiitos. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud