Vero Moda mallisto joka mahtuu ja hyvästit vanhalle puhelimelle,

Vero Moda mallisto joka mahtuu ja hyvästit vanhalle puhelimelle,

Siviilipersoonani käväisi todella kivassa tapahtumassa Trendin ja Vero Modan järjestämänä. Tuumin kyllä, että kyseinen tapahtuma sekä lehti saattavat olla hieman nuoremmalle väestölle suunnattuja. En kuitenkaan ollut tapahtuman ainoa keski-ikäinen nuorten ja kauniiden joukossa ja ainakin uskoakseni en kiinnittänyt merkittävästi huomiota. Lapsillenikin kyllä yritän aina opettaa ettei luulo ole tiedon väärti…

Kassalle jonottaessa huomasin omalaatuisen kyltin ja jouduin kyllä kertaalleen hieraisemaan silmiäni, koska en uskonut näkyä todeksi, mutta totta se on, nimittäin meikäläinen on nykyään s-kokoa, ainakin Vero Moda maailmassa.

Siinä se on, meikäläisen mallisto. 

Ja sitten surullisempiin asioihin. Mieheni on todella moneen kertaan ja ainakin parin vuoden ajan muistutellut, että tarvitsen uuden puhelimen, nimittäin älypuhelimen. Olen vieroksunut älypuhelimen hankkimista vapauden riistona. Älypuhelimen kautta olen tavoitettavissa joka instanssissa ja joka puolella. Olen ollut myös erittäin kiintynyt vanhaan puhelimeeni, jolla teksitiviestien nakutus sujui silmätkin kiinni. Mikä toiminto voisi olla älykkäämpi kuin se?

Olen saanut ystäviltäni kehoituksia, eikö olisi aika jo vaihtaa tuo vanha luuri uuteen ja älykkäämpään. Mitä enemmän ihmiset ovat minua patistaneet, sen sitkeämmin olen pitäytynyt vanhan rakkaan luurini omistamisessa. Olen jopa miettinyt häpeävätkö ihmiset olla seurassani, kun minulla on niin nolo ja älytön luuri vuodelta 2009. Olenko heille trendijuntti?!

Vanha luurini sai jo sielun, toimi sairastelematta, naarmuuntui kyllä, mutta pysyi ehjänä. Ei koskaan temppuillut vaan oli uskollinen ja reilu kumppani. Kun suljin viimeisen kerran vanhanaikaiseksi jääneen puhelimeni, tuntui että sydämestä ottaa ja on tykytyslääkkeen paikka. Vanhan puhelimeni sielu kuiski korvaani, miksi minut noin hylkäät, laitat syrjään kuin vanhan vaimon, uuden vetreän tullessa tilalle. Tunnen oloni epäreiluksi petturiksi kun hylkään ehjän ja uskollisen rinnallani olleen kumppanini näin, minä petturi. Suorastaan pelkään mitä karman laki tuo tullessaan…

Hyvästi Noksu rakas, uskollinen ystäväni mun. <3

Uusi puhelimeni on virtaviivainen ja kaunis, kuin nuori tamma kesälaitumella. Ja myös hieman tyhmä. Meni herättämään minut 04:14 viime yönä, koska sähköpostiini kilahti Valittujen Palojen mainos!
Ja kun keski-ikäisen herättää, niin ei se uni enää maar tule, koska joutuu miettimään opettajien kevätlahjoja, muistinko laittaa voin jääkaappiin, jäikö hella iltapuuron jäljiltä päälle ja sanoinko kuitenkin sille ja sille henkilölle väärällä äänenpainolla sen ja sen asian….
Nyt täällä pähkäilen älyluuriani, kuin katastrofielokuvissa konsanaan, jossa tavallinen matkustaja joutuu suorittamaan hätälaskun lentokoneella tuijottaen kauhulla ohjaimistoa, koska lentäjä ja perämies ovat molemmat juuri saaneet Ebolaviruksen, että miten saan nuo ääniasetukset/herätykset pois joka ikisestä instanssista minne älyluurin myötä viestejä pukkaa..
Apuva.


3 thoughts on “Vero Moda mallisto joka mahtuu ja hyvästit vanhalle puhelimelle,”

  • Tuo vaatemallisto kuulostaa lupaavalta, jospa ryntään Vero Modaan etsimään sopivaa kolttua hääjuhlaan 🙂 Ja totta, älyluuri vaan on niin kätevä!

  • Mulla oli viimekkesänä käytössä ns. älypuhelin. Koko kesän se soitteli ja lähetteli tekstareita ympäri maailmaa. Syksyllä kun palasin kaupunkiin, laitoin koneen kaappiin ja otin C5 nokiani taas käyttöön. Älytön puhelin saa olla kaapissa hamaan tulevaisuuteen asti.

    • Timo kiva kun kirjoitit tänne, vertaistukea ihan parhaimmillaan. Niin se oma älytönluurinikin vietti yön eri huonessa vaikka juuri herätystoiminto on ollut tärkeä toiminto puhelimessa. Niin se taas pimpahteli tuossa, kun viestiä pukkasi. Vaihdoin äänen tosin vähemmän ärsyttäväksi, nyt on pullonkorkin aukaisuääni, eikä maahinen joiku. Sinun älytön puhelin taitaa elää ihan omaa elämäänsä kun soittelee ja tekstailee ympäri maailmaa ilman lupaa. Taitaa olla sellainen villillä tahdolla varustettu kappale, joka ei palvele omistajaansa. Parempi on pysyä kaapissa rämpäytelköön sieltä maailmalle omiin nimiin, eikä sinun. Taas jatkuu opetusharjoitukset. Haukotus. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud