Vinkkitiistai ja miten hiusföönin kylmätoiminto helpottaa helteessä tai kuumien aaltojen keskellä

Vinkkitiistai ja miten hiusföönin kylmätoiminto helpottaa helteessä tai kuumien aaltojen keskellä

Meillä kaikillahan on käytännönläheisiä vinkkejä läheisille. Sellaisia kivoja vinkkejä, joilla vilpittömästi halutaan laittaa hyvää kiertoon, hyvän tarjouksen, reseptin jne.muodossa. Ei sellaisia vinkkejä, joissa latistetaan, pilkataan tai nostetaan omaa häntää, kun paha kateellinen asia halutaan verhota hyvään ja kauniiseen pakettiin.

Tadaa föönin kylmätoiminto viilentää sut!

Kerran viikossa olen päättänyt laittaa hyvää kiertoon vinkin muodossa. Vinkki saattaa olla syötävän hyvä sapuska, mielettömän hyvä tarjous tai vaikkapa tyyliin Kalanmaksaöljyjä nivelille 5e jne.

Tämän päivän vinkki syntyi pääni ja kroppani liepeillä ikään kuin huomaamatta. Föönäilin hiuksiani vahingossa kylmätoiminnolla ja ah maar kuinka viileä pyörivä ilma teki päänahalle hyvää ja samalla huiskautin vähän soijaa pukkaavalle kropallekin. Älyttömän ihana tunne, kuin raikas meri-ilma.

Suosittelen kaikille, en lämpimästi vaan viileästi tätä briljanttia joka kodin ihmettä,  viilennystoimintaa.  Kaljuilla voi olla ikävempi hommeli, heillä ei välttämättä ole fööniä kotosalla. Mielestäni tämä niksi auttaisi ehdottomalla varmuudella pahimpiin kuumien aaltojen vapinoihinkin. Samalla mietin, ettei päänahkakaan rasvoitu samoin kuin kuumatoiminnolla. Tukka siis pysyy pidempään puhtaana, mieletöntä! Ja kuivuuko tukka yhtä nopeasti varmaan mietitte… No kuivuu, kuivuu, kuin laivan kannella Kate Winsletinä liitäisi.

Vinkkitiistai kuulostaa hirveän kivalta, mutta vinkkipäivä voi olla mikä tahansa viikonpäivä viikon aikana, koska en halua ahdistaa ideointia puristamalla itseäni nurkkaan. Eihän vinkit pakottamalla synny.

Äsken mukava postipoika toi postin kotiovelle ja sain tilaamani nenätrimmerin. Tästä vipstaakista laitan raporttia myöhemmin. Karvaton nenä se olla pitää, eritoten kun on nuha. 🙂Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud