Luxus-spahoidot ja miten pissahädän ilmaiseminen Kämp Spassa on moukkamaista!

Pakottava tarve kirjoittaa tämä juttu ulos ja yritän tehdä sen mahdollisimman hienotunteisesti, vaikka jos olen rehellinen niin hieman kuumia tunteita tämän jutun nakuttelu kirvoittaa iholle.

Miltei kaikki naiset rakastavat hierontahoitoja ja tarjolla on luxuspalvelulla varustettuja Spa-laitoksia hurjin hinnoin. Olen kiitos anoppini ja mieheni testannut noista laitoksista muutamia ja vain yksi paikka nousee ylittämättömäksi suosikikseni, jolle en löydä vertaa. Luonnollisesti on varsin subjektiivinen tämä juttu, kun en ole vaikkapa toimittajan ominaisuudessa ole kierrellyt ympäri Suomea hieronnoissa.

Kyseiset laitokset ovat kuitenkin Helsingin keskustassa niitä suosittuja ja ”kuuluisia”…

Sain aikoinaan anopiltani lahjakortin Helsinki Kämp Spahan. Odotukset olivat korkealla, onhan kyseinen hotelli se Helsingin hienoin, jossa Madonna ja Jennifer Lopez mm.yöpyneet. Mietinkin hierontaan mennessäni, että näillä lattioilla on saattanut Madonna myös askeltaa. Hän tosin taitaa tilata hieronnan huoneeseen tai hänellä taitaa olla ihan oma henkilökohtainen hieroja.

Kämp Spahan meno jännitti niin kovasti, että laitoin parhaimmat vetimeni päälle, käkersin jopa tukkani, missä ei ollut niin mitään järkeä, kallein veska kainaloon ja korkkaritkin joita inhoan koipiin. Onko tämä sitä rentoutusta mietin kyllä mielessäni ja ketä yritän miellyttää, no en niin ketään vaan arkuuttahan siinä oli kova yritys peitellä, olenko riittävän hyvä Kämp Spahan..

Painuin sisälle ja ensimmäisenä itse kylpylässä aula minä lie emäntinä oli kaksi kappaletta, sorry nyt vaan ”pissiksiä” eli en inhoa nuoria, olen itsekin ollut nuori, mutta se asenne, se asenne, jo katse kylmäsi. Reippasti kuitenkin kysyin, anteeksi missäköhän on vessa, niin nämä nuoret kyllä kertoivat missä vessa luuraa, mutta minä en ymmärtänyt sitä ettei Kämp Spassa sovi kysyä missä on vessa. Se nyt vaan osoitti minulta alkeellisinta moukkamaisuutta, viitata nyt sellaiseen kuin pissahätä tai ylipäänsä alkukantaisiin tarpeisiin.

Parempi vaihtoehto olisi ollut suhata polvet ristissä sokkona hoitolaitoksen käytäviä ja vaikkapa porhaltaa vahingossa hierontahuoneeseen, jossa juuri olisi tehty vaikkapa Madonnalle imukuppimaista selluliittihoitoa, kuin kysyä tuota selvästi vitsikästä ja epähienostunutta kysymystä.

Latella lapsetkin osaavat hieroa äidin kipeitä hartioita.

Kun kävelin käytävän päähän, kuulin tyttöjen hihittelevän toisilleen ja toistelevan sanojani ”hih, hih, hii missä on vessa”. Tiedättäkö mitä nauramista siinä jutussa on, en minä vaan tiedä, mutta kertokaa ihmeessä jos te tiedätte?

Voitte arvata, kun olotila oli muutenkin hieman epämukava niin hienostuneessa ympäristössä, sen jälkeen kaikki toivo paremmasta oli heitetty kankkulan kaivoon.

Itse hieroja ja kosmetologi, oli erittäin miellyttävä ja ammattitaitoinen jenkkilikka ja jutusteli mukavia valoisassa huoneessa. Saavuttaakseni täydellisen rentoutumisen, huone, ei saa olla valoisa! Ihonikin kaiketi hehkui, ainakin päivän. Sinne meni 150 euroa anopin rahoja ja voin kertoa, että Kämp Spahan pissahätineni pissisten morkkaamiksi en välttämättä ainakaan rahalla mene. Valitin muuten Kämp Spahan noista vessahihitykstä, en koskaan saanut vastausta, kukaan ei noteerannut minua, koska en ole Jennifer Lopez. Hiljaisuus Kämpin puolelta sinetöi Kämpin kohtalon osaltani lopullisesti. Muistakaa pissata siellä huomaamatta tai mieluiten olla pissaamatta ollenkaan, se ei ole sopivaa.

Leppiksen laajat raajat hierovat ja pörisevät mukavasti lapaluiden väleistä.

Seuraava kokemus oli Helsinki Day Spa ja jälleen valoisa huone. Nuori miellyttävä hieroja/kosmetologi, joka hieroi niin että tuntui että silitetään. Mitä hyötyä sellaisesta on, yhtä hyvin voin silitellä itseäni pölyhuiskalla kotona…. Kyseisen lahjakortin sain jälleen lahjaksi ja oli kovin arvokas, kolme tuntia hoitoa ja 300euroa. Järkyttävää, en ikinä maksaisi.

Ensimmäinen tunti meni siinä, että kroppaani hierottiin suolaa tai mitä lie ja sitten minut kiedottiin pakkopaitaan, missä iski ensimmäisellä minuutilla klaustrofobia. Hieroja sanoi menevänsä 15-minuutiksi jonnekin. Katsoin kelloa ahdistuksissani, minuutit senkun vieri ja kroppaa hikoilutti ja ahtaanpaikankammo vain paheni. Lopulta hieroja tuli paikalle 35-minuutin jälkeen ja kaiken kaikkiaan ensimmäinen tunti kului siinä ja 100euroa. Mielipuolista hommaa.

Jos kotona ei ole työvoimaa, lätki itseesi tätä, toimii!

Sen jälkeen sain osakseni hellää koipien ja hartioiden sivelyä, joka ei tuntunut missään ja ihonhoitoa. Kasvojen iho kieltämättä näytti kaksi päivää upealta. Ja varmaan olisi näyttänyt pidempäänkin, jos olisin ostanut ne satojen eurojen voiteet, jotka hoitaja kirjasi paperille minua varten, jotta voisin pitää yllä hänen loihtimaa kirkkautta. Kasvohoidon aikana, hän pieteetillä luetteli joka ikisen voiteen mitä nassuuni holahti. Mainos ei vaan kolahtanut kuten olisi kai toivottu. Jos menen rentoutumaan, haluan hoitajien oleva vaiti koko toimituksen ajan. Ostan jos haluan, kysyn jos haluan, mutta please ei tyrkytystä ja kolmen tunnin porinaa.

Ystävältä saatu kipukoukku kuopii ja tasoittaa hartioiden ja eritoten lapaluiden kimuranteimmatkin muhkurat. Tämä härpäke toimii niillä, jotka pitävät siitä että hartoiden hieronta myös tuntuu. Tämä ei vaadi työvoimaa eli on perin kätevä. 

Sellon Eve sitten ja Jurliquen ruusukasvohoito. Hoito olisi varmasti ollut ihana, jollei koko hoidon ajan hoitaja olisi lätissyt mitä voidetta milloinkin naamaani lätkittiin. Kasvohoidon jälkeen minut vielä talutettiin Jurliquehyllyn eteen ”katsomaan” kaikkia tuotteita, joita oli kerroksittain kasvoihini sivelty. Jurliquen tuotteet ovat ihania, tuoksut taivaallisia, mutta please ei tuotteiden markkinointia, kun minä rentoudun! Osaan kysyä itsekin, uskokaa jo. Ja koin että minun oli pakko ostaa, en kehdannut muuta, sekin hieman epämiellyttävää. Eikös se hoito ole jo itsessään niin kallis, ettei sitä välttämättä heti siihen sijoitettuaan ostele yhtikäs mitään.

Mieheltäni olen saanut lahjakortin Stockmannin Thann Spahan usemman kerran ja toivon niitä jatkossakin. Varokaa nyt pursuaa suitsutusta. Saavut pimeään huoneeseen, joka sisustettu kauniisti ja eleettömästi. Jalkakylpy ja tee odottaa, huoneissa on privaattisuihku. Minun ei tarvitse möykkymahoineni juoksennella yleisissä suihkuissa. Minun ei tarvitse punakkana, hiukset sotkuisena latkia teetä jossain avoimessa salissa. Saan latkia sitä omassa huoneessani.

Thann Span suomalaiset hoitajat ovat ihania, eivätkä puhua pölise, mutta Thann Span thaihierojat ovat taivaasta, paratiisista, jostain mysteerimaasta, koska he kyllä puhuvat erittäin  hyvää englantia, mutta ovat niin  hienotunteisia etten moista ole kokenut. He pysyvät vaiti ja jos kysyt jotain, he vastaavat lyhyesti tiedostaen, ettei tästä olla jatkamassa mitään pötköpölinää.  En tunne oloani tyhmäksi pissahätien takia, en koe että olen lammas jolle halutaan vain myydä tuotteita. Koen että olen asiakas jolle halutaan antaa parasta palvelua tässä Suomen maassa hyötymättä minusta muuta, kuin että tahdon, aina ja aina tulla uudelleen.

Hieroja osaa kysyä minkälaista hierontaa haluan. Pidän siitä, että kipeitä hartioitani hierotaan kovaa, eikä sivellä linnunsulkamaisesti. Ja he todella hierovat, kyynärpäillään, vahvoilla sormillaan ja koko ajan pukisematta mitään! Huone on ihanan pimeä, tunnelmallinen ja täydellisen rentouttava mood musiikki soi hiljaa taustalla. Yhdessäkään näistä muista laitoksista ei ymmärretä pimeän huoneen ja rentouttavan musiikin voimaa. Kaikkien muiden laitosten huoneet muistuttivat hammaslääkärien huoneita ja valitettavasti sellainen ei hivele ja rentouta silmää. Visuaalisuudellakin on merkitystä.

Jos haluat ihanan elämyksen valitse StockmannThann Spa, hinnatkin ovat siellä huomattavasti edullisemmat kuin noissa muissa laitoksissa, joihin en koe tarvetta ensimmäisen kerran jälkeen mennä. Tämä oli  vain minun näkemykseni, minun kokemukseni, joku muu voi kaivata juttutuokiota, joku voi kaivata markkinointia, joku voi kaivata hentoa sivelyä. Minulle Thann Spassa kulminoituu kaikki mitä rentouttavalta hetkeltä toivon.

https://www.thann.fi/4 thoughts on “Luxus-spahoidot ja miten pissahädän ilmaiseminen Kämp Spassa on moukkamaista!”

 • Hyvä juttu Tiia, Tiedänpähän minne en ainakaan mene, varsinkin kun harvemmin oon saanut noita kortteja lahjaksi. Stockalla en oo käynyt, täytyypä kokeilla joskus.
  T. Anki

  • Totta on joka sana ja Thann Spata suosittelen todella. Ja mika mukavinta, heillä joka kuukausi vielä erikoistarjouksia tietyistä hoidoista. 🙂 Vink, vink. 🙂

   Juu nämä lahjakortit ovat erinomaisia lahjoja ja on kiva päästä joskus vaikka edes kerran vuodessa nauttimaan. <3

   Ansaitsisit sinäkin. 🙂

   Tiia

 • Juttuasi lukiessani ajattelin jo pölyhuiskan kohdalla, että olen todellakin samaa mieltä tuosta, että hieronnan pitää tuntua kunnolla. Itse olen viime aikoina suosinut perinteistä thai-hierontaa, joka on kyllä tehokas setti. Kyynärpäätä ja kantapäätä käytetään ja hetkittäin mennään kipurajoilla. Lahdessa Renu Spassa saa 1,5 tunnin hieronnan hintaan 55 e. Ei paha 🙂

  • Niin syöksyn Lahteen kokeilemaan tuota Renu Spa hoitoa, se on todella edullinen! Kiitos aivan loistavasta vinkistä Maarit. <3

   Haliterkuin Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud