ZERO GRAVITY FLIGHT in LAS VEGAS, PAINOTON LENTO LAS VEGASISSA.

Tavoittele unelmiasi, ne voivat toteutua mitä uskomattomimmilla tavalla ja mitä tavallisimpana päivänä!

Ajattelin nyt paljastaa jutun, joka voi ensi alkuun kuulostaa perin oudolta ja jutulta jota lukiessa voi hetken miettiä, onko totta ollenkaan.

Gigantilla ja Warner Brosilla oli Gigantin Facebooksivuilla viime kevättalvella kirjoituskilpailu kaikkien Pohjoismaiden kesken, jossa tuli perustella miksi juuri sinä haluaisit Las Vegasiin ja painottomalle lennolle?

Painoton lento sytytti tälläisessä scifihullussa aikamoisen roihun ja päätin kirjoittaa tositarinan siitä, miten pienestä pitäen avaruus on minua kiehtonut ja miksi todellakin juuri minä ansaitsisin päästä painottomaan tilaan leijumaan. Ohessa tositarinani.

 Isäni kysyi minulta pienenä miksi haluan isona, vastasin hetkeäkään miettimättä astronautiksi! Siihen aina järkevä isäni totesi, ettei Suomella ole varoja avaruusohjelmaan ja tokkopa Amerikka ottaa ulkomaalaisia avaruusohjelmaan. Kenties isäni olikin väärässä ainakin osittain…  Unelmani vesittyi kuin pannukakku ja siitä lähtien en ole tiennyt miksi haluan isona. Tiedostan vain, että sisimmissäni kuplii ja vaeltelee perhosia, kun ajattelenkin avaruutta. Space the final frontier vain mielikuvitus on rajana.  Jos pääsisin leijumaan painottomassa tilassa ja laittaisin silmäni kiinni, voisin kuvitella olevani ASTRONAUTTI. Mukaan ottaisin oman rakkaani, joka ei ole Facebookissa

Eräänä aamuna puhelimeni soi kesken aamuhäslinkien, Gigantista soitettiin, että Warner Bros oli valinnut juuri minun tarinani kaikkien Pohjoismaalaisten joukosta ja pääsisin lokakuussa mieheni kanssa Las Vegasiin ja minä yksin painottomalle lennolle. Miehelleni oli varattu ns. non flyer package eli mieheni pääsisi kaikkiin juhlallisuuksiin ym.mutta ei itse lennolle.

Painoton lento koostuu lentokoneen tekemistä nousuista ja laskuista, jotka tehdään tietyssä jyrkkyysasteessa ja näin syntyy lentokoneeseen painoton tila. Kaiken kaikkiaan painottomuutta kestäisi 13-minuutin ajan ja 30-sekunnin jaksoissa.

Minulle tarjottiin myös mahdollisuutta yöpyä neljä extra yötä Las Vegasissa ja vaikka limuusiniajelu, jos en olisi tarpeeksi terve suorittamaan painotonta lentoa tai jos henkinen kantti ei riittäisi. Painoton lento oli kuitenkin ehdoton valintani, kerran elämässä elämys, lähtöhinnaltaan 4950 dollaria eli en usko, että kovin moni suomalainen on painotonta lentoa suorittanut ja omalla rahalla en koskaan tulisi sitä toteuttamaan. En siis mistään hinnasta jättäisi painottomuutta väliin.

Harmikseni sain viime viikolla viestiä, että kaikki painottomat lennot ovat tältä vuodelta peruuntuneet ja lokakuun matka olisi mahdollista valita vain perinteisenä Las Vegas trippinä. Edelleenkään ei pelikoneet niin nappaa, eikä häävalojen uusiminen Elvis vermeissä, (sorry rakas) joten olen valmis odottamaan,  vaikka siihen menisi heidän mukaan vielä vuosi. Mahdollisesti seuraava lento olisi syyskuussa 2015.

Olin ensin aivan järkyttynyt, koska olen kerännyt henkistä lujuutta lentoa varten, mutta jo yön yli mietittyäni tiesin ettei ole muuta vaihtoehtoa kuin ZERO GRAVITY FLIGHT. Vaikka pelottaa ja jännittää, osa astronauttiunelmaa toteutuisi vaikka ei tänä vuonna.

Olen ollut ihan fiiliksissä ajatuksesta, että voin kertoa itse painottomasta lennosta myös täällä, mutta nyt se matkaraportti siirtyy vuodella. Mielestäni oli jännää muuten, että ehtoon kuuluu etten saa ilman Warner Brosin lupaa antaa lehdistölle juttuja. Se avasi silmät, että tämähän tosiaan on ihan megajuttu!

Olin ajatellut kysyä myös Warner Brosilta lupaa, jos Tena Lady voisi sponsata lentoa Tenoilla, ettei tarvitsisi pelätä lennolla, että tulee pisut housuun ja meikkikin tulisi olla itkunkestävä. 😉 Mutta vuoden päästä sitten näitä mietteitä lisää.

Oikestaan tästä sai alkunsa tämä bloggaaminenkin. Mieheni sanoi eräänä aamuna, että aloita blogi, koska voitat aina kirjoituksillasi. Koska mieheni uskoo minuun ja nämä uskomattomat voitot ovat todisteena, päätin rohkaista mieleni ja aloittaa blogin pitämisen. Mikä oli muuten paljon pelottavampaa, kuin ajatus painottomasta lennosta.

Lisätietoja painottomasta lennosta voit lukea täältä:

http://www.gozerog.com/

So I have decided to write and tell this amazing story also in English. I do apologize my English, because I haven’t written in English in many years. 🙂

So Gigantti and Warner Bros had a competition in Gigantti’s Facebook page. One person would win a trip with a friend to Las Vegas and also amazing chance to experience ZERO GRAVITY FLIGHT. All you needed to do was to explain why you should win this incredible experience. The competition was all over Nordic countries, so the chances to win were quite small…

This competition made my heart pump and really inspired me, so I decided to participate and here is my true story:

When I was a child my father asked me, what I would like to be when I grow up? I knew my answer immediately,  ”astronaut” I shouted with a happy voice to my father. My father is a sensible man, no high hopes or dreams that can not come true. He answered me back ”I don’t believe that Finland have the funds or means to fund a space program even in the future, when you are all grown up and I really don’t believe that United States would take foreigners to their space program.

I looked at my father with suspect and saw how my dreams just flew away and became flat like a pancake. And after that I have been a bit lost and hasn’t been quite sure within my long Life Path, what I want to do when I grow up.

But I do know, when I think about space, that I have butterflies flying in my stomach. ”Space the final frontier” where imagination begins. If I would be able to participate in ZERO GRAVITY FLIGHT and if I would close my eyes, I could imagine that I am a ASTRONAUT!

I couldn’t  believe my ears, when I got an phone call from Gigantti, that I had won this once in a lifetime experience and in a competition where only one person could win in all Nordic countries!

So the ZERO GRAVITY FLIGHT would have taken place in next October in Las Vegas and I have been waiting the flight like crazy and also trying to get my mind on the right mood of being fearless. 🙂

Unfortunately last week I got an e-mail that all the ZERO GRAVITY FLIGHTS are cancelled in year 2014 and if I want to participate to the ZERO GRAVITY FLIGHT still,  I would have to wait until September 2015.

So I will wait, I don’t want to miss this amazing change to feel the zero gravity and also to be able to imaging what it would like to be an ”astronaut”.

I really do have a story to tell when I am a granny. 🙂 So the story continues in year 2015. 🙂

REACH FOR YOUR DREAMS, THEY CAN COME TRUE AN AMAZING WAY AND JUST AN ORDINARY DAY. 

More about Zero Gravity Flight you can read from here

 http://www.gozerog.com/6 thoughts on “ZERO GRAVITY FLIGHT in LAS VEGAS, PAINOTON LENTO LAS VEGASISSA.”

 • WAU!!!!!!Siis nyt oon sanaton mutta lennolle menet ehdottomasti,tai ainakin katsomaan uskaltaako koneeseen nousta.
  Kommentoin lisää jos keksin jotain järkevää sanottavaa. 🙂 😀

  • Tanja, ymmärrän yskän, aika sanaton olin itsekin kun voittosoiton sain. Tosin sen jälkeen taisi iskeä puheripuli ja meni ne yöunetkin. 🙂

   Lento herättää minussa toiveikkuutta ja kyllä myös pelkoa. Kärsin myös lentopelosta, joten en ymmärrä miten en sitä lentopelkoa ole saanut liitettyä tähän. 🙂 Harmittaa tämä odotus, mutta ei asialle mitään mahda ja tämä on jo kunnia-asia suorittaa kunniallisesti kyseinen lento!

   Kivaa iltaa toivottelee Tiia

 • Wau, johan on voitto! 🙂 Varmasti upea kokemus, sitä kannattaa odottaa vaikka vähän pidempäänkin.

  • Hei Mervi, Juu kyllä nyt on Putousta lainatakseni niin mielenvikainen juttu, ettei pöksyissä pysy ja pysyttävä kuitenkin on reilun vuoden verran. Tätä kannattaa odottaa, jää varmasti ikuisten muistojen kirjaan vaikka mieli kuinka vanhuksena sitten pölyttyisikin. 🙂

   Aurinkoista viikkoa sinulle toivottelee Tiia

 • Tämä taisi olla sellainen kisa, mistä mietin itse(tai jokin samanlainen?), etten osallistu, sillä fysiikkani ei kestäisi painotonta lentoa. tosi hienoa, että tarjosivat muutakin vaihtoehtoa, jollet voisikaan lentää painottomuudessa! ONNEA!
  Ihan huikeaa varmasti ja tuleepa milloin tulee, se tulee ajallaan!
  Ja joo, siis ei katkeruutta, sillä matkat maksavat aina,vaikka liput saisikin, eikä moiseen olisi itsellä varaa, JOS vaikka voitto olisikin sinut sivuuttanut. Ihanaa vaan, että juuri sinä sen voitit! Ja voitinhan minäkin matkan, joka siis vie meidän budjetin niin miinukselle, kuin olla saattaa.Siksi toista matkaakaan emme voi harkita edes.
  mutta se on meidän unelmamme ja se toteutuu! JIPPIGAIJEEE!
  Eli, kippis, me onnekkaat maailman valloittajat!

  • Jee Viltsu, minkä matkan sinä voitit? Ihana mahtavaa, voi meitä onnen tyttöjä. Kerro, kerro, kerro tai vaikka viskaa tieto joskus sähköpostiin jos ei muuta. 🙂 Olisi kiva tietää, koska on niin mahtavaa että mukaville ihmisille tapahtuu mukavia asioita. Niitä ikäviä on tapahtunut riittämiin.

   Minustakin on oikeastaan hyvä, että matka siirtyi, tässä on pojan ajokorttimaksua ja muuta. 🙂 Sen tietää että jenkeissä rahaa kuluu tai ainakin kieli pitkänä janoaa ihania asioita. 🙂 Että sinänsä ihan yes näin.

   Olisi mahtavaa kuulla teidän unelman toteutumisesti lisää. <3

   Kippis meille ja eritoten nyt teille, koska teidän matka taitaa olla lähettyvillä?

   Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud