LG G3 vie designin #seuraavalletasolle #lgg3

Onko ulkonäöllä väliä?

Sain viime viikolla riemastuttavan viestin, jota blogissani jo sivuutinkin. Sain testiin LG G3 puhelimen joka on saanut GLOBAL MOBILE AWARDS 2014 palkinnon. Olin luonnollisesti täpinöissäni ajatuksesta, että saan hyppysiini huippupuhelimen, joka ottaa 13megapikselin tarkkuudella kuvia ja on pullollaan muitakin huippuominaisuuksia. Kenties vihdoin saan blogikuvanikin vietyä #seuraavalle tasolle, täytyy myöntää että kuvani ovat olleet kovin sameita, eikä lainkaan niin tarkkoja kuin toivoisin. 
Katselin ja ihailin puhelinta muutaman päivän, ennen kuin rohkenin ottaa LG G3:sta käyttöön. Kuvittelin että käyttöönotto olisi hankalaa, onhan kyseisessä puhelimessa niin paljon uskomattomia toimintoja. Puhelin kuitenkin on niin paljon älykkäämpi, kuin minä, että kaikki toiminnot no suorastaan vain plumpsahtivat puhelimeen ja puhelin oli valmis käyttöön otettavaksi.
Upea metallinen muotoilu, on se kaunis! Kuva LG Nordic sivuilta
Vaikkapa Knock code lukitus joka turvaa puhelimeni pitkäkyntisiltä ja lasten vikkeliltä sormilta. Koputtelet vain ruutuun tietyssä järjestyksessä koputus-sarjan, jonka jälkeen puhelin aukeaa omalla salaisella Knock code koodilla. Miten ihmeellistä!?
Tarkkaakin tarkempi HD näyttö saa aivan villiksi, kuin katsoisi elävää kuvaa. Kuva LG Nordic sivuilta
LG G3 saapui jo niin upeassa kultaisessa boxissa,  heti nousi pintaan fiilis luxustuotteesta. Puhelimen keveys, upea harjatulta teräkseltä näyttävä takakansi saavat kauniista esineistä nauttivan naisen suorastaan hurmioon. 
Boxin ulkonäkökin silkka nautinto.
Seikka, että puhelin käynnistetään takakannesta, jossa nerokkaasti aseteltu käynnistysnappula ohuehkossa kuopassa. Ei enää jatkuvia hankalia tökkimisiä ja kuvan ja toiminnon vaihteluita puhelimessa, koska aiemmassa puhelimessa katkaisijat olivat puhelimen sivuissa, jonne sormet aina eksyivät. Esimerkiksi näyttäessä ystävälle valokuvia ja ojennat puhelimen hänelle, johan jompi kumpi ehtii koskea sivuissa oleviin nappuloihin ja koko kuva kadonnut. LG G3:ssa tämä inha seikka on todella viety #seuraavalle tasolle, koska näppäin lymyää piilossa takakannessa. Jihuu aivan mieletöntä.
Slim fit toisin kuin tämä keski-ikäinen. Ei nappuloita sivussa! Kuva LG Nordic sivuilta.
Nautinnolla olen jo katsellut Netflixiä ja vaikkapa läppärissä on suurempi kuva, katson mieluummin LG G3:lla, koska kuva on niin tarkka, kuin eläisin itse elokuvassa.
Onko ulkonäöllä väliä, kyllä on, mutta LG G3:ssa yhdistyy kaksi asiaa, viileän tyylikäs ulkomuoto ja uskomattomat toiminnot. En uskonut, että voisin rakastua puhelimeen, mutta kyllä tunnustan, olen jo nyt rakastunut LG G3:n tai ainakin kovin hullaantunut. 🙂


7 thoughts on “LG G3 vie designin #seuraavalletasolle #lgg3”

  • Hei ihana Viltsu,

   Juu olen ihan kummissani tästä luurista. Mutta todella riemuissan siitä, että saan otettua paljon parempia kuvia tänne, koska aiemmin ollut kyllä perin suttuisia ja sameita ja vain aniharvoin sellainen onnistuneempi yksilö.

   Kohta menen vastailemaan sähköpostiviestiisi. <3

   Tiia

  • On Android ja siksi oli tähän niin helppoa siirtyä, kun tuo Samsungikin pelitti samalla käyttöjärjestelmällä. Tykkään todella paljon tästä puhelimesta, suorastaan himppasen sekaisin kuinka kivoja ja näppäriä toimintoja siinä on ja ne kuvat. Ah tarkkoja kuvia, vihdoin!

   Kivaa päivää. <3

   Tiia

 • Näpärältä vaikuttaa.Oletko nyt postauksien kuvat ottanut uudella luurilla?
  Tyttöjen koulumatkakuvat oli ainakin hemskutin tarkkoja ja teräviä,me like.

  • Tanja mistä arvasit, ei vaiskaan, eikö olekin huikea ero niihin aiempiin kuviin. On niin harmittanut ne sumuisat kuvat, kun täällä yritän jotain aamukahvikuppikuviakin ottaa ja ovat sellaisia sumuisia. Olen aivan kikseissä ennen kaikkea tuosta kamerasta. Mutta on tässä monia muitakin todella mahtavia ominaisuuksia. mm. aivan mahtava akku. 🙂 Aiempi ihan uusi luurini, akku tyhjen hetkessä. Olen kyllä riemuissani.

   Vielä kun jonain päivänä opin siistimään tämän blogin nätimmäksi, ulkoasun siis, en tarkoita banneria, sen teki ihana Maikki vaan kaikki muu höttö. 🙂 Toisaalta on minun näköinen sekamelska. 🙂

   Juu ihmettelin oikein niitä koulumatkakuvia, mikä ero. Mahtavaa kun huomasit, kiitos kun huomasit. <3

   Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud