Flunssapäivä nro 2 sujuu siivillä Ilona Pietiläisen innostu&onnistu kirjan parissa.

Flunssapäivän ilot on tuo pörröinen kaveri, joka alkanut karttaa ulkoilua viimojen tuiskiessa ja vihmoessa ulkona. Lujasti ja uskollisesti Osku poika on vierellä, tuoden harmaaseen päivään sopivasti pehmeyttä ja hellyyttä. Kisut vaistoavat jos on surua ja flunssapöpöä, sillä tiiviimmin vain asettuvat viereen ja pysyvät liki koko pitkän päivän.


Täällä on kuitenkin toikkaroitu kuvaamaan aamusumppikuva, pakkomielteet rummuttavat pääkopassa ja ei siinä auta unihiekan velloessa silmissä muuta kuin kuvata ja herättää itsensä uuteen aamuun kahvilla.

Ei ole lainkaan huonosti asiat flunssapäivänä, kun kainalossa on pörröinen kaveri ja ihasteltavana Ilona Pietiläisen huippuihana kirja. 

Taasen kiittelen kirjabloggari Leena Lumea, vinkkasi ottamaan yhteyttä Ilona Pietiläiseen ja pyytämään oman arvostelukappaleen innostu&onnistu kirjasta. Leenan mielestä oli  minun  näköinen kirja ja totisesti näin on.

Huikea idea, omenaketju, tämä luonnistuu minultakin. Paljon omena-aiheisia vinkkejä syysjuhliin kirjassa. Kuva Ilona Pietiläinen innostu&onnistu kirjasta.Olen aikaisemminkin sivunnut etten ole kovin askartelevainen lasteni  mielestä, enkä totisesti omastakaan mielestäni. Varsinkin vertaillessa lasteni virtuoosimaisiin virityksiin, joita he askartelevat vimmaisesti huoneissaan. Ilona Pietiläisen kirja on siitä mahtava, että kirjasta löytyy helppoja mutta nerokkaita askarteluvinkkejä eri vuodenaikoihin liittyen tälläiselle ei askartelevaiselle ihmisellä.

Silmiä hivelee näin kaunis kranssi. Osaisinkohan räpeltää, mieli tekee kokeilla. Kuva Ilona Pietiläinen innostu&onnistu kirjasta.

Sängyssä retkottaessa ja kirjaa selaillessa, iskee väistämättä suoranainen himo kammeta itseni sängystä ja aloittaa näpertely Ilona Pietiläisen kirjan inspiroimana. Kirja tuottaa mielikuvaharjoituksin tällä hetkellä valtavaa iloa, mitä kaikkea yhdessä kirjan ohjeilla vielä toteutetaan.

Syksyinen aamukahvihetki Nalle Puh

Disney classic mug Winnie the Pooh


Suosittelen kirjaa kyllä kaikille, ai että ihana kirja. Kiitos Ilona Pietilänen ja Leena Lumi.

Täällä sarvikuonoa ahkeraan käytellen ja kirjoja hipellellen jatkan flunssapäivää  numero 2.

Iloista ja räkävapaata päivää kaikille ihkuliineille. <3

*kirja saatu blogiyhteistyön kautta


9 thoughts on “Flunssapäivä nro 2 sujuu siivillä Ilona Pietiläisen innostu&onnistu kirjan parissa.”

  • Yes Jonna, kivaa että tykkäät. Noita tullut haalittua reissuista Disney Storesta, ekat taisi tulla ostettua Venetsiasta. Siitä se hullutus lähti. Osan löytänyt huutiksesta ja osan saanut tuliaisiksi. Mukin malli on ehtinyt muuttua jo kahteen kertaan ja lopetin keräilyn siihen, kun tämä vanha malli lopetettiin. Ei enää tuntunut samalta. Nyt toki on aina mahtava päivä, jos jossain kävelee vastaan näitä ihania vanhuksia. Mutta tosi harvoin löytyy.

   Tiedän että E-Bayssa on näitä vaikka millä mitalla, mutta en ole lähtenyt tilaamaan, koska sitten mopo karkaisi käsistä. 😉

   Kivaa iltaa Jonna.

   Tiia

  • Kiitos ihana Pipsa. <3 Kyllä vaan unikaveri on ihana olla vierellä. Kissan kehräys saa oikein rauhottumaan ja uni tulee helpommin. <3

   Ihanaa iltaa sinulle ja unikaverille.

   Tiia

 • Toivottavasti on tänään jo parempi olo – tosin mikäs tuolla on tuollaisten unikaverin kanssa köllötellessä;)
  Kivaa keskiviikkoa sinne – täältä lähtee hurja määrä ajatuksia ja sympatiaa <3

  • Senkin ihana. 💙 Unikaveri köllöttelee kyljessä kiinni pesässä peiton alla.

   Kiitos toivotuksista, lämpö tuntuu ihan tänne asti.

   Aurinkoista keskiviikkoa toivottelee punkkatiia

  • Kiitos ihana, on kyllä innostava. Visioin jo itseni keltaisissa kumisaappaissa hakemassa metsästä tykötarpeita. 🙂

   Kirpsakkaa iltaa toivottelee Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud