Royal Mail Eleanora Von Smöörilta ja Feeluniquetilaus

Mobiililla sängynpohjalta, kuinkahan paljon lapsuksia viljelen. Tänään on ”lyhyesti virsi kaunis” ja muutenkin tulisi ymmärtää lyhentää jorinoita. Ei näitä välttämättä kukaan jaksa lukea. Olikohan tuossa lauseessa jonkinlaista flunssan aiheuttamaa itsesäälin kaikua….


Eilen oli ukolla välttämätön iltameno ja koirahan tulee lenkittää, vihmonta ja viima oli kuitenkin pakkasukon sivaltamaa ja meni vararavinnosta huolimatta luihin ja ytimiin ”Siperian” hyinen kylmyys. Täällä sitä jonninjoutavana lojutaan ja nyt alkaa ottamaan kupoliin ettei jaksa suorittaa mm.pölypalleroiden häätöprojektia ja muita neuroosin pakottamia siivousaskareita.

Eilinen ilta oli suoraan kauhuleffasta, flunssan aiheuttamiako vilunväreitä, mutta noissa maisemissa ja tunnelmissa tärisytti.

Eilistä päivä piristi pari asiaa Sofia 8-v lause, ”olet rakkain perheenjäsen, koska olet synnyttänyt minut”. Miltei itkutti liikutuksesta ja onhan se ilahduttavaa, että synnytykselle annetaan krediittiä.

Nämä jouluiset kynsilakat sopivat jetsulleen punaisiin paljetti Uggeihin, joiden aika kohta on. Onko nämä hyviä, ei hajuakaan. Ovh 31,80e ja maksoi n.6 euroa, menin halpaan.
Kardashian perheen lakkoja, ovh 11,80e ja alesta 2,25e, näillä hinnoilla kelpaa jo testailla. Hirmu isot putelit.http://www.feelunique.com/

Toinen ilahduttava seikka ”ilot on pienet” teemalla, oli postilaatikkoelämän kolina. Feeluniquen tilaus tuli ja Gloria lehti. Tilasin Feeluniquelta 10 kynsilakkaa alesta 20:lla eurolla. Oikea hinta olisi kustantanut yli 80e. Menin klassisesti ”halpaan”. Tarvitsenko kyseisiä lakkoja, no en, enkä edes tiedä onko niistä mihinkään, mutta on hauskaa testailla.


Ensi kerralla vinkkaan jos Feeluniquella tulee huima ale, muutenkin hinnat kosmetiikan suhteen huomattavasti alhaisemmat. Suosi suomalaista on ankara dilemma… Suosinko omaa suomalaista lompuukiani vai vaikkapa Sokosta…


Feeluniquelta tilailen n.20 eurolla, koska paketit vallan usein tulevat Jerseyn saarelta ja jäävät tullin hampaisiin. (tulliraja n.20 euroa) Kai nimeni on tullin mustalla listalla, koska monien pakut eivät tullin hampaisiin jää (ystävien kertomaa) ja tällöinhän ei tarvitse maksaa alv24%. Joskus alv kannattaa maksaa, hinnat Feeluniquella niin alhaiset. Kynsilakkalähetyskin oli pyörähtänyt tullissa, siitä kertoi tullin keltainen tarra, mutta arvo oli vain tuon 20e ja selvisin ilman tullimuodollisuuksia.

Peiton alla, jalkojen välissä oma unikaverini Osku. 

Tänään postilaatikkoelämää säväyttää sykähdytti oikein lujaa, sain kuninkaallista postia Baking Instinct leivontakirjan Eleanora Von Smööriltä signeerattuna. Olen kyseistä kirjaa jo himokkaasti hipelöinnyt kirjakaupassa, mutta tuolloin kolahteli kauppakassiin kasa heppakirjoja ja tämä aatelisen loistokas leivontakirja jäi mieleen kummittelemaan. Vaikka oli FB voitto, ei himmennä hopeareunusta pienimmissäkään määrin. 

Tätä näkyä olen jo kolmatta päivää tuijotellut, alkaa kypsyttämään. Purkkeja, purkkeja, kun sängyllä makoilee ja näkee piiruntarkasti pölypallerot tekisi mieli heittää purkit jorpakkoon. Isältä ja isän vaimolta saatu Lexingtonin joulukalenterikin kaapin edustalla killottanut jo viime vuodesta, kertoo aika paljon minusta… Mutta toisaalta jouluhan on ovella.
Osku oli aivan liian kiinnostunut ukkoni tekemästä herkullisesta Pollo limonello annoksesta. Melkein meni parempiin suihin.

Kuninkaallista postia Eleanora Von Smööriltä. Kuten kuvasta näkyy kuninkaallista postia on aiemminkin saatu Buckinghamin palatsista, kun kirjoitin Lady Dianalle vuonna 1982. Tästä hörhöydestä joskus tuonnempana blogissa.

Baking Instinct on upea elämys resepteineen ja visuaalisesti silmiä hivelevine kuvineen. Aatelisuuden sävyttämä huumori uppoaa totaalisesti, hieno humoristinen lähestymiskulma leivonnan maailmaan. Jos haluatte upeita reseptejä kuvineen, joihin on todella panostettu ja jos haluatte hyvän mielen, käykää kurkkimassa Eleanora Von Smöörin blogia ja ostakaa ihmeessä tämä ihanainen kirja, vaikkapa tulevilta kirjamessuilta. Rohkenin toivoa, en uskaltanut odottaa. Hienon Ladyn tavoin sain kirjan omistuskirjoituksineen. Onni on signeerattu kirja.

Ohessa Eleanorin ihana leivontablogi Baking Instinct

http://bakinginstinct.com/

Kirjan kirjoittajasta Elina Jyväksestä täytyy myös todeta, että on hieno Lady viimeistä piirtoa myöten. Kiittelin häntä kirjavoitosta ja hän erittäin kauniisti kirjoitteli takaisin ja usempaan kertaan. Aniharva toimii noin ja olen perin hyvilläni viesteistä, joista huokui sydämen sivistys. Joviaalisuuttaan Eleanora alkoi seurata minua keski-ikäistä instassa, saatoin vinkata, että meikäläisellä on teemoitetut aamusumppikuvat ja joskus muitakin hullutuksia. Mutta silti tuo instaseuraaminen oli viimeinen silaus ja kertoma Elanora Von Smörin hyväntahtoisuudesta tavallisia pulliaisia kohtaan, joilla ei ole kuninkaallista verta vaan pikemminkin ruotsalaista viikinkiverta sisuksissaan. 

Lempimuki Disney klassikkomukeista Dalmatialaiset, korva on särkynyt ja liimattu. Mukista en henno luopua, saapui kotiini Venetsiasta. Näin sitä aina ne ensimmäiset kerrat hyvin muistaa.

Disney classic mug Dalmatians

Kirpakkaa ja kuulasta keskiviikkoa toivottelee punkkamaakari ja ei tästä tullutkaan lyhyttä, vaikka postauksen alussa niin uhosin…11 thoughts on “Royal Mail Eleanora Von Smöörilta ja Feeluniquetilaus”

 • Oi miten ihana paljon teillä on kirjoja. Tuijoton tuota kuvaa pitkän aikaa.

  Kivaa loppuviikkoa sateesta ja kylmyydestä huolimatta !

  • Kiitos ja hullua kyllä nukutaan tässä huoneessa, on kuin oma yksiö. Kirjat ovat kyllä kodin sydän. 🙂

   Mukavaa iltaa toivottelee Tiia

  • Kiitos ja hullua kyllä nukutaan tässä huoneessa, on kuin oma yksiö. Kirjat ovat kyllä kodin sydän. 🙂

   Mukavaa iltaa toivottelee Tiia

 • Malta nyt vaan lepäillä hyvällä omatunnolla, kyllä ne pallerot ehtii myöhemminkin siivoilemaan. Ihanat jutut sua on postilaatikossa odottaneet. Pikaista paranemista ♥

  • Maarit ihana, mobiililla taasen koska katti makoili näppiksen päällä eikä kirjoita mitään. Minkähän jumin sai aikaiseksi, on se aikamoinen häirikkö.

   Kaksi päivää menee, kolmas pv makoilua menee niin hermo. 🙂

   Kiitos ihqusta viestistä.

   Tiia

 • Paranteles itsesi rauhassa kuntoon,nyt tuttavapiiri valittelee pitkittinyttä flunssaa. 🙁
  Vinkkaukset kosmetiikan huimista alennuksista otetaan ilolla vastaan.. 😉

  • Oi ei nostalgiaa eli 1982. Valitettavasti toiveikkaalle pikkutytölle ei itse Diana vastannut vaan hänen lady-in-waiting eli hovineito. Jonka näin kyllä kuvissa ramppaavan reissuilla aina Dianan mukana, joten kyllä sekin lämmitti. Ja ait Buckinghamin palatsin kohokuvioinen sinetti kirjekuoressa ja kirjepaperissa. <3 <3

   Kirpsakkaa päivää toivottelee
   Tiia

 • Oi, miten kauniisti sinulle on sanottukaan! äidille.
  Ja ihana Osku!
  Jaahas, nyt voit lakata jokaisen kynnen käsistä ja varpaista eriväriseksi. 🙂

  • Helmiä satelee välillä lasten suista ja niitä hetkiä tulee vaalia. On täällä idiootiksikin haukutta. 😉

   Juu laitoin jo vihreän ja ruskean lakan joulupukinkonttiin, koitan kuitenkin pitäytyä noissa punaisissa. Aion kyllä järkätä täällä kosmetiikkarvonnankin jahka tuo Muumiarvonta saadaan suoritettua. 🙂 Joten eihän sitä tiedä, jos joku noista lakoita tupsahtaisi arvontapussiin. 🙂

   Kivaa päivää Viltsu.

   Tiia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud