Pinkit Korkokengät blogin Maiju lähetti meille uuden perheenjäsenen ja arkisia kuvia.

Tänään ei enää psyyke kestänyt vaan iski siivousraivo. Pölypalleroiset saivat vinhaa kyytiä. No kyllä sai, mutta tarinassa on puoli totuutta. Siivosin, huilin, siivosin ja huilin. Voi möhkäle miten elähtäneeseen kuntoon sitä kroppa valahtaakaan kun flunssa tulee jo ottaa vartalon valtaansa.


No mutta mielettömän iloisiakin uutisia, saimme nimittäin uuden perheenjäsenen, jota on jo hellin käsin tyttöjen toimesta halattu niin lujaa ja kovaa, että äiti ei ole päässyt koko tyyppiä oikein tutkailemaankaan.

Uusi perheenjäsen Paul Frank.

Pinkit Korkokengät blogin Maiju säväytti viime perjantaina oikein kunnolla. Ihailin hänen ihanan suloisen, söpöä apinaansa Paul Frankia Maijun Instassa ja Maiju kysyi tulisiko apinapapinan eli Paul Frankin muuttaa uuteen kotiin? Ilmeisesti apina on tainnut kujeilla kolttosia Maijun luona, kun heidän suhde jäi kovin lyhykäiseksi?

Meidän Paul.<3

Ensin en voinut uskoa juttua todeksi, Paul Frank meille, mutta kyllä vaan adoptiosopimuksesta päästiin yhteisymmärrykseen ja Paul Frank matkasi meille uuteen kotiin.

Paulin matkassa tulivat mukana viralliset adoptiopaperit. <3

Paul on ollut meillä erittäin kiltisti ja on saanut hellyyttä nukkumalla viime yön Sofian kainalossa ja tänä yönä pääsee jo seikkailemaan vanhaan puiseen koulutaloon, jonne Krista ja Paul ovat menossa yökylään. Paul vaikuttaa hyvin sosiaaliselta ja iloiselta apinalta ja on kotiutunut meille erinomaisesti.

Kännykästä löytyi mm.tälläinen foto ja videomateriaalia. Sofia oli ollut ahkerana. Siellä  ne on ne pinkit velourhousut. Siis järkky!Kiitos Pinkit Korkokengät annoit meille ihanan pikkuhurmurin, joka saattaa esiintyä täällä blogissakin ajoittain, vaikuttaa sellaiselta pieneltä linssiluteelta. 


Ihanan Maijun eli Pinkit Korkokengät blogiin pääset tästä linkistä, kannattaa mennä, siellä on iloinen ja hyvä meininki. Paul pomppi aamulla meidän sängyssä Sofian kanssa. 

Aina kun ukko on reissussa tytöt tulevat nukkumaan meidän makkarin sohville. Eilen illalla ei sohva edes riittänyt Kristalle, kun pelottavat ajatukset tulvivat mieleen. Hyeena kainalossa äidin vieressä, käsi kädessä uni tuli heti. <3 Oi mun 10-vuotias, kohta teini, eikä äidin kainalo enää kelpaa… 

Äidin kulta. <3
Aamusumppikuva on kovin sumuinen, on taissut väsähtäneen äidin käsi hieman täristä…

Disney klassikkomuki Peter Pan

Disney classic mug Peter Pan

Sofia lähdössä syntymäpäiväjuhliin. Ihana pussukka sisältää, kynsilakkaa, korua ja hiuspompuloita. 


Sydämelliset kiitokset vielä Pinkit Korkokengät Maijulle, teit uskomattoman pyyteettömän ja ihanan teon. Paul juuri lähti Hyeenan kanssa yökyläbileisiin. 😉

 Kivaa viikonloppua. 10 thoughts on “Pinkit Korkokengät blogin Maiju lähetti meille uuden perheenjäsenen ja arkisia kuvia.”

  • Viltsu niin on. <3 Ja aivan pyytettömästi annettu. Maailma on tulvillaan ihmeellisiä ihmisiä ja ihmeellisiä tekoja. Tämä on sitä elämän taikaa. 🙂

   Nautinnollista viikonloppua ihanalle Viltsulle. <3

   Tiia

 • Tulin tuolta instan puolelta kurkkimaan. Hauska tyyppi muuttanut teille:) Anne

  • Hei Anne,

   Kiva kun kävit täällä kurkkimassa, poikkea ihmeessä useamminkin. <3 Kyllä on mahottoman hauska tyyppi tullut meitä ilostuttamaan.

   Aurinkoista viikonloppua.

   Tiia

  • On aika veijari, mutta suloinen koko juttu että Maiju noin vain lähetti Paulin meille. Oli ihana teko. 🙂

   Kivaa viikonloppua Tanja. <3

   Tiia

 • Musta tuntuu, että te nautitte Paulin seurasta enemmän kuin minä. Itse olen liian kiireinen, enkä olisi ehtinyt tarpeeksi nauttia Paulin seurasta. Pääasia, että hänellä on hyvä j arvostava koti. Ihanaa sunnuntaita.

  • Näin on kuule, Paul on aikamoinen takiainen ja hieman mustasukkaista sorttia. Tytöt antaa hellyyttä niin että Paul pysyy tyytyväisenä.

   Ihanaa sunnuntaita sinulle.

   Lämpimin terkuin Paul ja perhe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud